Ένα τέλος σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή.

Το τέλος του φετινού καλοκαιριού δίνει την σκυτάλη στην νέα αθλητική σεζόν 2023 – 2024.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ενημερώνει τα μέλη του, τους αθλητές και τις αθλήτριές του, αλλά και όλους τους φίλους του Συλλόγου και του Στίβου, ότι αύριο, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, στις 6:00 μμ. ξεκινούν μέσα στο Δημοτικό μας Στάδιο, οι προπονήσεις της αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024, για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας.

Παρότι και αυτό το καλοκαίρι πέρασε πολύ γρήγορα και ίσως να μη το χαρήκαμε, εμείς της ΑΝΑΤΟΛΗΣ με χαρά και αισιοδοξία ξεκινάμε για 26η χρονιά τις προπονήσεις μας. Το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Για τις προπονήσεις θα τηρηθούν όλοι οι κανονισμοί και τα πρωτόκολλα ασφάλειας που προβλέπονται από τις αρμόδιες αρχές.
Ελάτε στον ιστορικό Σύλλογο «ΑΝΑΤΟΛΗ», το Σύλλογο της ευγενικής άμιλλας, της αγωγής και της παιδείας, που από το 1996 καθιέρωσε το άθλημα του στίβου στη Νέα Ιωνία και στην ευρύτερη περιοχή. Από το 1996 παρουσιάζει αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο (πολυετής οργανωτική υποστήριξη αγώνων – Μπλόκο Καλογρέζας, Αγώνες δρόμου για όλα τα σχολεία του Δήμου μας, Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων – Επιστημονικές Ημερίδες, Γιορτές, ευρύ Κοινωνικό Έργο).
Θα λειτουργήσει και αυτή την αγωνιστική περίοδο το τμήμα προπαρασκευής των υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικές Σχολές.
Ελάτε στην οικογένεια του στίβου. Ελάτε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας.