Ιουλ05

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄ - Παγκορασίδων Α΄ στη Χαλκίδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄ - Παγκορασίδων Α΄ στη Χαλκίδα

 

Το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου διεξήχθη, στο πανέμορφο Στάδιο της Χαλκίδας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄ - Παγκορασίδων Α΄ Νοτίου Ομίλου. Η Οργανωτική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ και της Τοπικής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ πραγματοποίησαν όλο το πρωτάθλημα με πολύ μεράκι και άρτια διοργάνωση.

Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε στα ακόλουθα αγωνίσματα από αθλητές και αθλήτριες που έδωσαν και πάλι τον αγώνα τον τίμιο και έκλεισαν τη φετινή αγωνιστική χρονιά με πολύ καλές επιδόσεις και χρήσιμη βαθμολογία για το Σύλλογο.

Σκυταλοδρομία 4Χ80 παμπαίδων Α΄ : μετείχαν: Μήτρος Αλέξανδρος, Μαλάι Γκάμπριελ, Τσορβάς Σταύρος, Φραγκόπουλος Σταύρος και πέτυχαν επίδοση 39.67 που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα της σκυτάλης για το 2018. Τα αγόρια μας έδωσαν με την επίδοσή τους πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

Πένταθλο παγκορασίδων Α΄: μετείχε η αθλήτριά μας Μαράντζα Νεφέλη, η οποία πέτυχε ατομικά ρεκόρ στα ΤΕΣΣΕΡΑ από τα πέντε αγωνίσματα, στα οποία αγωνίστηκε. Συγκεκριμένα: 80 μ. με εμπόδια: 13.85, άλμα σε μήκος: 4,49 μ., σφαιροβολία: 7,90 μ., ακόντιο: 21,78, 600 μ.: 2.08.33. Το πένταθλο είναι επίπονο αγώνισμα και τα παιδιά πρέπει να έχουν καλές επιδόσεις και κουράγιο να αγωνίζονται ΔΥΟ ημέρες στα προβλεπόμενα αγωνίσματα. Κατετάγη 15η με σύνολο βαθμών 2858 και έδωσε επίσης βαθμούς στο Σύλλογο.

3.000 μ. βάδην παγκορασίδων Α΄: μετείχε η αθλήτρια μας Βασιλείου Βασιλική. Η Βασιλική ήταν η «άτυχη» του Συλλόγου, γιατί ο τραυματισμός που για ένα και πλέον μήνα (οσφυοϊσχυαλγία) την ταλαιπωρούσε, έκανε την εμφάνισή του στον αγώνα και καθήλωσε την αθλήτρια. Κατάφερε όμως και αγωνίστηκε, αν και βασανίστηκε. Τερμάτισε με ψυχικές δυνάμεις, αφού οι σωματικές της την παίδεψαν αρκετά. Η Βασιλική κατετάγη 11η με επίδοση 18.26.22, που είναι μακριά από την ατομική της επίδοση, αλλά έδωσε πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

Δισκοβολία παμπαίδων Α΄: μετείχε ο αθλητής μας Κατσίκας Νικόλαος. Ο Νίκος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Έτσι λόγω απειρίας και άγχους δεν πέτυχε τις επιδόσεις των προπονήσεών του. Έρριξε το δίσκο στα 33,67 μ., που απέχει από το ατομικό του ρεκόρ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου (που εκπροσωπήθηκε στους αγώνες από τον Πρόεδρο κύριο Βασιλείου), συγχαίρει όλα τα παιδιά, τα οποία θεωρεί αξιέπαινα. Συγχαίρει επίσης τους προπονητές των παιδιών (Μοναστηριώτη Νικόλαο, Θεοχαράτο Ανδρέα και Οραφνόπουλο Δημήτρη). Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα του γονείς όλων των παιδιών για τη βοήθεια που προσέφεραν στις μετακινήσεις των αθλητών μας. Εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ξεκούραση, καλές διακοπές και το Σεπτέμβρη πάλι μαζί για νέες επιτυχίες.

DSCN0284DSCN0291

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2020 1024Χ803

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα  και να υποβάλλετε τις συμμετοχές σας:

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.