Μαϊ15

Νίκες και αξιόλογες επιδόσεις στο δεύτερο ΤΕΤΡΑΘΛΟ ΠΠΒ - ΠΚΒ

Το Σάββατο το πρωί 11 Μαΐου διοργανώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας, η Β΄ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ΠΠΒ΄ - ΠΚΒ΄- της κατηγορίας αλμάτων, το οποίο είχε προκηρύξει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ. (Η πρώτη φάση κατηγορίας δρόμων είχε πραγματοποιηθεί πάλι στο ίδιο Στάδιο στις 13.4.2019). Στη φάση αυτή οι αθλητές και οι αθλήτριες της ηλικίας αυτής έλαβαν μέρος σε ΤΕΣΣΕΡΑ αγωνίσματα. Την οργανωτική υποστήριξη του Διασυλλογικού αυτού Πρωταθλήματος είχε ο Σύλλογός μας ΑΓΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας.

5 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ

   Στους αγώνες αυτούς με τη μεγάλη συμμετοχή των αθλητριών και αθλητών του Συλλόγου μας, ο Σύλλογος συγκέντρωσε την υψηλότερη προβλεπόμενη βαθμολογία. Το ίδιο είχε καταφέρει και κατά την πρώτη διοργάνωση.

   Αναφέρουμε τα αγόρια και κορίτσια που ανέβηκαν στο βάθρο:

Πολυνίκης στα αγόρια ήταν ο αθλητής μας ΜΠΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ο οποίος κατέλαβε την ΠΡΩΤΗ θέση στο άλμα σε ύψος με 1,30 μ., 1 ΜΠΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ

τη ΔΕΥΤΕΡΗ στο άλμα σε μήκος με 4,20 μ., την ΤΡΙΤΗ θέση στα 60 μ. με εμπόδια με 12.58 5α ΜΠΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

και την ΤΡΙΤΗ επίσης θέση στη σφαιροβολία με 6,86 μ..

Στα κορίτσια είχαμε περισσότερες συμμετοχές και επίσης αρκετές νίκες.

Η αθλήτριά μας ΖΟΥΜΠΑΝΕΑ ΜΑΓΙΑ κατέλαβε την ΠΡΩΤΗ θέση στο άλμα σε ύψος με 1,30 μ. και την ΠΡΩΤΗ θέση στη σφαιροβολία με 6,92 μ.2 ΜΑΓΙΑ ΖΟΥΜΠΑΝΕΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΛΥΔΙΑ

Η αθλήτριά μας ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΛΥΔΙΑ κατέλαβε τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στα 60 μ. με εμπόδια με 13.60 και τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στη σφαιροβολία με 6,45 μ.3 ΜΑΓΙΑ ΖΟΥΜΠΑΝΕΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΑΡΣΙΝΟΗ

Η αθλήτριά μας ΜΠΙΝΙΑΡΗ – ΓΙΩΤΗ ΑΡΣΙΝΟΗ κατέλαβε τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στο άλμα σε μήκος με 3,83 μ. και την ΤΡΙΤΗ θέση στο άλμα σε ύψος με 1,15 μ.

   Στους πιο πάνω αγώνες συμπεριλάβαμε και λίγα αγωνίσματα για μικρότερης ηλικίας αγόρια και κορίτσια, καθώς και ένα αγωνιστικό παιχνίδι. Έτσι οι δύο Σύλλογοι (ΑΝΑΤΟΛΗ & ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ), έδωσαν χαρά σε όλα τα παιδιά των αναπτυξιακών τμημάτων τους, τα οποία πέτυχαν πολύ αξιόλογες επιδόσεις. Από την πλευρά του Συλλόγου μας (της ΑΝΑΤΟΛΗΣ) αναφέρουμε τις ακόλουθες διακρίσεις:

Β – Γ Δημοτικού:

ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1ος στα 40 μ. με 7.06 και 1ος στο μήκος με 3,30 μ.

ΖΕΡΒΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ 1η στο μήκος με 2,46 μ.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 2ος στο μήκος με 2,80 μ.  

ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 3η στο μήκος με 3,22 μ.

3Α ΠΡΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ

Δ – Ε Δημοτικού

ΣΙΓΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1ος στο μήκος 3,70 μ. και 2ος στα 50 μ. 7.87

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 1η στο μήκος με 3,50 μ. και 3η στα 50 μ. με 8.00

ΠΛΥΤΑΡΙΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ 2η στα 50 μ. με 7.97

4 ΠΡΩΤΟΣ ΣΙΓΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ           

    

   Στο ίδιο Πρωτάθλημα συμμετείχε ο Σύλλογος ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ Γαλατσίου με μεγάλη ομάδα και πολλές επίσης διακρίσεις. Οι αγώνες αυτοί με την ποικιλία των αγωνισμάτων δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να δοκιμάσουν τις ικανότητες και δυνατότητές τους σε διαφορετικά αγωνίσματα. Δίνει όμως και στους προπονητές των Συλλόγων την ευκαιρία να δουν την κλίση των παιδιών.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, που ήταν παρών με όλα τα μέλη του σ’ αυτούς τους αγώνες, συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους. Ευχαριστεί όλα τα μέλη του – γονείς των παιδιών, καθώς και τους προπονητές και τους αθλητές και τις αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας για τη βοήθεια που προσέφεραν στους διάφορους τομείς. Επίσης συγχαίρει και ευχαριστεί το Σύλλογο ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ Γαλατσίου, αφ’ ενός για τις επιτυχίες των παιδιών του, αφ’ ετέρου για τη συνδρομή στη διοργάνωση.

Ευχαριστεί και τη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου «ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ» κ. Παπαχρήστου για τη βοήθεια που μας πρόσφερε και σε αυτή τη διοργάνωση.

Αναμνηστικές φωτογραφίες μπορείτε να ζητήσετε από τη γραμματέα μας.

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2020 1024Χ803

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα  και να υποβάλλετε τις συμμετοχές σας:

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.