Οκτ07

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Με τα συγχαρητήριά μας και την εκτίμησή μας υποδεχόμαστε το Μαραθωνοδρόμο του Συλλόγου μας Θανάση ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ

   Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 διεξήχθη στο Βερολίνο ο Διεθνής Μαραθώνιος, στον οποίο κάθε χρόνο μετέχουν οι καλύτεροι Μαραθωνοδρόμοι του κόσμου, επιδιώκοντας την κατάρριψη της καλύτερης επίδοσης του Μαραθωνίου. Έτσι στη φετινή διοργάνωση είχαμε ένα «συνωστισμό» επιδόσεων. Οι αθλητές και οι αθλήτριες της Αιθιοπίας κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις. Οι Μαραθωνοδρόμοι (άνδρες και γυναίκες) αναδείχθηκαν νικητές και νικήτριες «κάνοντας φίνις» στην τελική ευθεία. Αυτό τουλάχιστον μας δείχνουν τα αποτελέσματα, όπως μας πληροφόρησε, για μία ακόμη φορά, ο φίλος του Συλλόγου (αθλητικογράφος) Ηρακλής Αθανασόπουλος.

   Ο Σύλλογός μας έχει τη χαρά για μία ακόμη φορά να εκπροσωπείται από το Μαραθωνοδρόμο μας ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ Αθανάσιο, ο οποίος τερμάτισε σε 2:39.43, καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ, καταλαμβάνοντας την ΤΡΙΤΗ θέση ανάμεσα στους 96 Έλληνες και Ελληνίδες που τερμάτισαν στον πιο πάνω Μαραθώνιο. Την πρώτη θέση ανάμεσα στους Έλληνες κατέλαβε ο αθλητής του Παναθηναϊκού ΓΚΕΛΑΟΥΖΟΣ Κώστας, ο οποίος έκανε 2:18.37, μία επίδοση που δείχνει την πολύ καλή κατάσταση του Έλληνα πρωταθλητή. Δεύτερος τερμάτισε ο ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ Παναγιώτης σε χρόνο 2:36.54.

   Η σειρά τερματισμού: 1) BEKELEKenenisa (ΑΙΘ.) 2:01.41, μόλις δύο δευτερόλεπτα πίσω από την περσινή καλύτερη επίδοση κόσμου του Κενυάτη KIPCHOGEπου είχε πετύχει 2:01.39. 2) LEGESEBirharu(ΑΙΘ.) 2:02.48 και 3) LEMMASisay(ΑΙΘ.) 2:03.36.

Στις γυναίκες η σειρά τερματισμού ήταν : 1) BEKEREAshete (ΑΙΘ.) 2:20.14, 2) DIBABAMare(ΑΙΘ.) 2:20.21 και 3) CHERYEGOSally(ΚΕΝ) 2:21.06.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του στο Μαραθωνοδρόμου Θανάση ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ και του εύχεται καλή ξεκούραση και νέες επιτυχίες.

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

agonas dromou 2019 1

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα:

5ος Αγώνας "Στις Γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων"

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.