Οκτ17

Η Κυριακή Φιλτισάκου ήταν καταπληκτική στην Ελβετία….

  

Η 14χρονη πρωταθλήτρια του Συλλόγου μας Κυριακή Φιλτισάκου, (όπως είχαμε ανακοινώσει τις προηγούμενες μέρες), μετείχε την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, στη διεθνή συνάντηση βάδην, στην πόλη Κιάσο της Ελβετίας (πλησίον της πόλης Λουγκάνο). Έλαβε μέρος στον αγώνα 3.000 μ. της κατηγορίας Παγκορασίδων Α΄ και κατέλαβε την πρώτη θέση, με επίδοση 14΄. 21΄΄, βελτιώνοντας την ατομική της επίδοσης κατά ΕΝΑ λεπτό και 10΄΄. Λίγο έλειψε να καταρρίψει την καλύτερη επίδοση Ελληνίδας αθλήτριας της ίδιας κατηγορίας. Εάν ήξερε το τελικό αποτέλεσμα, είναι σίγουρο ότι θα κατέρριπτε το προηγούμενο ρεκόρ, αφού υπολείφθηκε μόνο για 10 δευτερόλεπτα. Να ληφθεί υπόψη ότι στο τελευταίο χιλιόμετρο του αγώνα έπιασε βροχή, που δυσκόλεψε οπωσδήποτε τις αθλήτριες. Η Κυριακή είναι η πρώτη χρονιά που αγωνίζεται στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α΄. Έχει δικαίωμα άλλη μία χρονιά. Είναι βέβαιο ότι αυτή τη δεύτερη χρονιά θα βελτιώσει την πανελλήνια επίδοση.

   Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει την αθλήτρια για τη νίκη της, καθώς και τον προπονητή της Ηλία Γκαραβέλα. Ευχαριστεί τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κεφαλόπουλο Ναπολέοντα, που συμπεριέλαβε την αθλήτριά μας στην Ελληνική ομάδα και της έδωσε τη ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα διεθνή αγώνα και να αποκτήσει έτσι πολύτιμη εμπειρία.

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Το  Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας οι αγώνες στίβου “Δημήτρης Βραϊμάκης” στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

  • Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών οι αγώνες στίβου «38α ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ 2019» στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.