Σεπ28

Η αθλήτριά μας Κυριακή Φιλτισάκου με την Εθνική Ομάδα Βάδην.

Η μικρή μας αθλήτρια του βάδην Κυριακή Φιλτισάκου επελέγη να συμμετάσχει στη διεθνή συνάντηση αθλητών και αθλητριών βάδην, που θα γίνει την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο Λογγάνο της Ελβετίας. Θυμίζουμε ότι η αθλήτρια ήταν ΔΕΥΤΕΡΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 3.000 μ. βάδην στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄.

   Από Ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν 14 αθλητές και αθλήτριες. Την αθλήτριά μας θα συνοδεύσει ο προπονητής της (και προπονητής του Συλλόγου) Ηλίας Γκαραβέλας.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει την αθλήτρια (και τον προπονητή της) και της εύχεται να έχει ένα καλό αγώνα και να έχει πάντοτε διακρίσεις.

   Ευχαριστεί τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Κεφαλόπουλο για την επιλογή της αθλήτριάς μας και του εύχεται να φέρει από την Ελβετία τα καλύτερα αποτελέσματα.

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  •     Το Σάββατο το απόγευμα 18 Μαΐου θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης  τα ατομικά αγωνίσματα του Διασυλλογικού πρωταθλήματος ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ ΠΠΒ - ΠΚΒ μεταξύ σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.
  •     Την Κυριακή το μεσημέρι 19 Μαΐου στο στάδιο του Αγίου Κοσμά, θα διεξαχθεί ο Β' Αγώνας του 6ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουμε, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών καθώς και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων ΠΠΑ.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.