Μαρ26

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί δρομείς, σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στον 34ο Αγώνα Δρόμου «Μπλόκο Καλογρέζας 2019», 1.500 μ. και 10.000 μ. ΚΛΕΙΝΟΥΝ την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Σας παρακαλούμε, επειδή υπάρχει μεγάλος αριθμός συμμετοχών, που πλησιάζει τα όρια που έχουν τεθεί, αφ’ ενός να μην εξαντλήσετε τις ημερομηνίες για να κάνετε την δήλωσή σας, αφ’ ετέρου, εφ’ όσον δηλώσετε συμμετοχή στον αγώνα, να τηρήσετε την υπόσχεσή σας, ώστε να μη στερήσετε από ορισμένους άλλους την ευκαιρία να συμμετάσχουν.

Σας υπενθυμίζουμε την διεύθυνση που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή:

https://goo.gl/forms/XOX2vhZcNOVzqMFk2

Η Οργανωτική Επιτροπή εκτιμά και σέβεται όλους τους δρομείς, προσφέρει όπως πάντοτε τους αγώνες με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή, και θα προσπαθήσει και αυτή τη χρονιά οι αγώνες να είναι άρτιοι και αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Το  Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας οι αγώνες στίβου “Δημήτρης Βραϊμάκης” στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

  • Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών οι αγώνες στίβου «38α ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ 2019» στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.