Μαρ21

Διασυλλογική ημερίδα μεταξύ του Συλλόγου μας και του Πανελληνίου ΓΣ

Στις 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα στίβου μεταξύ του Συλλόγου μας και του Πανελληνίου ΓΣ, του γνωστού (μεγάλου) συλλόγου.

Από την πλευρά του Συλλόγου έλαβαν μέρος αρκετά παιδιά, από την κατηγορία των Μίνι μέχρι και την κατηγορία των γυμνασίων. Τα παιδιά σας (οι αθλητές του Συλλόγου) πραγματοποίησαν λαμπρή εμφάνιση. Μερικά παιδιά ήταν και τελείως άπειρα από αγώνες, αφού ήταν μικρής ηλικίας, ή για πρώτη φορά ασχολήθηκαν με το στίβο.

Οι αγώνες αυτής της μορφής, που διοργανώνονται μεταξύ δύο ή τριών σωματείων είναι για να δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους και σιγά, σιγά να καταλήγουν στο αγώνισμα που τους ταιριάζει καλύτερα. Για το λόγο αυτό πρέπει οι γονείς να «θυσιάζουν» κάποια πρωινά Κυριακής, για τη χαρά των παιδιών τους. Εξ άλλου, σαν γονείς δεν κάνουμε και τίποτε άλλο, από το να δίνουμε χρόνο και χρήμα, για τα παιδιά μας.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών, για την έκδοση δελτίου αθλητή, για να μπορεί το παιδί σας να λαμβάνει μέρος και στους επίσημους αγώνες ΣΕΓΑΣ, που θα διοργανώνονται συνεχώς από το μήνα αυτό και μετέπειτα.

Τα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου είναι:

1) Πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης

2) 4 πρόσφατες φωτογραφίες

3) Βεβαίωση γιατρού (παιδιάτρου, ή καρδιολόγου, ή παθολόγου), που να βεβαιώνει ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να ασχοληθεί με το στίβο.

Ο ΣΕΓΑΣ για να εκδώσει το δελτίο χρειάζεται 15 – 20 μέρες. Γι’ αυτό βιαστείτε.

Επισυνάπτονται τα αποτελέσματα για όλα τα αγωνίσματα κατά τάξη σχολείου.

 

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

agonas dromou 2019 1

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα:

5ος Αγώνας "Στις Γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων"

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.