Σεπ06

Με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο τιμήθηκε αθλήτρια του συλλόγου

Με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο τιμήθηκε η αθλήτριά μας στη Χίο

Η Μαραθωνοδρόμος αθλήτρια του Συλλόγου μας Άννα Βεσυροπούλου, κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση στις γυναίκες, με χρόνο 1:43.27, στον 3ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21,1 χλμ.), που διεξήχθη την Κυριακή 31 Αυγούστου, στο νησί της μαστίχας, στη Χίο και τιμήθηκε με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο.

Η αθλήτρια προετοιμάζεται για το Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας επί της Κλασικής Διαδρομής που θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου, στον οποίο θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Γυναικών.

Στον ίδιο αγώνα της Χίου συμμετείχε και ο σύζυγός της Χρήστος Λύκος (παλαιός αθλητής των 400 μ.), ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 2:09.02 και θα συμμετάσχει επίσης στο Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας.

Την πρώτη θέση στον αγώνα κατέλαβε ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του Μαραθωνίου και των 10 χλμ. Πούλιος Κων/νος (αθλητής του Παναθηναϊκού), με χρόνο 1:12.42.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 144 αθλητές και αθλήτριες, με μεγάλη συμμετοχή και Τούρκων αθλητών, από τη γειτονική χώρα.

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Το  Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας οι αγώνες στίβου “Δημήτρης Βραϊμάκης” στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

  • Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών οι αγώνες στίβου «38α ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ 2019» στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.