Σεπ06

Με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο τιμήθηκε αθλήτρια του συλλόγου

Με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο τιμήθηκε η αθλήτριά μας στη Χίο

Η Μαραθωνοδρόμος αθλήτρια του Συλλόγου μας Άννα Βεσυροπούλου, κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση στις γυναίκες, με χρόνο 1:43.27, στον 3ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21,1 χλμ.), που διεξήχθη την Κυριακή 31 Αυγούστου, στο νησί της μαστίχας, στη Χίο και τιμήθηκε με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο.

Η αθλήτρια προετοιμάζεται για το Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας επί της Κλασικής Διαδρομής που θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου, στον οποίο θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Γυναικών.

Στον ίδιο αγώνα της Χίου συμμετείχε και ο σύζυγός της Χρήστος Λύκος (παλαιός αθλητής των 400 μ.), ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 2:09.02 και θα συμμετάσχει επίσης στο Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας.

Την πρώτη θέση στον αγώνα κατέλαβε ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του Μαραθωνίου και των 10 χλμ. Πούλιος Κων/νος (αθλητής του Παναθηναϊκού), με χρόνο 1:12.42.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 144 αθλητές και αθλήτριες, με μεγάλη συμμετοχή και Τούρκων αθλητών, από τη γειτονική χώρα.

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  •     Το Σάββατο το απόγευμα 18 Μαΐου θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης  τα ατομικά αγωνίσματα του Διασυλλογικού πρωταθλήματος ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ ΠΠΒ - ΠΚΒ μεταξύ σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.
  •     Την Κυριακή το μεσημέρι 19 Μαΐου στο στάδιο του Αγίου Κοσμά, θα διεξαχθεί ο Β' Αγώνας του 6ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουμε, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών καθώς και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων ΠΠΑ.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.