Μαϊ14

Δελτίο τύπου για τους αγώνες της Φιλοθέης και του Αγ. Κοσμά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δύο χρυσά ο Μαλάϊ Γκάμπριελ και πάλι πρώτος στη βαθμολογία–

Ένα ασημένιο ο Παπαδόπουλος Κώστας

Πολύ καλή η εμφάνιση της Κόρδα στο ΕΠΤΑΘΛΟ στον Άγιο Κοσμά

  

Το Σάββατο 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό «ΔΙΑΘΛΟ» Παμπαίδων Β΄ - Παγκορασίδων Β΄ στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης, μεταξύ σωματείων της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αθήνας. Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από 16μελή ομάδα αγοριών και κοριτσιών, που έλαβαν μέρος σε δύο αγωνίσματα, διαφορετικά εκείνων των αγωνισμάτων, που είχαν λάβει μέρος στην Α΄ φάση του ΔΙΑΘΛΟΥ, που έγινε πάλι στη Φιλοθέη την 1η Απριλίου.

   Ο Γκάμπριελ Μαλάι και πάλι βρέθηκε στο βάθρο των νικητών. Αυτή τη φορά με ΔΥΟ χρυσά, καθ’ όσον κατέλαβε την πρώτη θέση στα 60 μ. με εμπόδια με χρόνο 9.70 και στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5,17 μ. Με τη βαθμολογία που έλαβε στα δύο αγωνίσματα κατετάγη και πάλι ΠΡΩΤΟΣ ανάμεσα σε όλα τα αγόρια, όπως και στο προηγούμενο Διασυλλογικό Δίαθλο, που είχε λάβει μέρος στα 60 μ. και στο άλμα σε μήκος.

   Ο αθλητής μας Κώστας Παπαδόπουλος κατέλαβε τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στα 1.000 μ. με χρόνο 3.13.9. Το αγώνισμα διεξήχθη σε 4 τελικές σειρές. Ο Κώστας έλαβε μέρος στην τρίτη σειρά, που ήταν η πιο γρήγορη, με καλό συναγωνισμό, στην οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση, που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο.

   Τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο πιο πάνω πρωτάθλημα ήταν:

Παμπαίδες Β΄

Ζορμπάς Κώστας, Ζουμπανέας Άγης, Καλτσούνης Χάρης, Μαλάι Γκάμπριελ, Μπούκος Σπύρος, Παπαδόπουλος Κώστας , Παπαδόπουλος Μάριος.

Παγκορασίδες Β΄

Αντωνογεώργου Ασημίνα, Ζουμπανέα Μάγια, Ιωαννίδου Χαρά, Κοζαδίνου Μαρία, Μανώλη Κερασία, Οριέτα Γεωργία, Σεφερίδη Κυριακή, Σκαλτσή Ιφιγένεια, Στουραΐτη Ιωάννα.

Ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε στους αγώνες από τον Πρόεδρο κ. Βασιλείου, το Γεν. Γραμματέα κ. Κοντουδάκη, τον Ταμία κ. Στουραΐτη και την Έφορο κ. Κατέχη. Τα παιδιά συνόδευσαν και βοήθησαν στα αγωνίσματά τους οι προπονητές: Νίκος Μοναστηριώτης και Ναντίν Χαρμανίδου.

Το διήμερο 5 και 6 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων για την κατηγορία Κορασίδων. Το Σύλλογο εκπροσώπησε η Κόρδα Γεωργία, η οποία αγωνίστηκε το διήμερο σε ΕΠΤΑ συνολικά αγωνίσματα. Η Γεωργία είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται στην κατηγορία των κορασίδων στο Έπταθλο. Οι επιδόσεις της, κατά τον προπονητή της, είναι πολύ καλές. Σημειώνεται ότι κατέλαβε την 6η θέση και είναι η μικρότερη ηλικιακά. Τα αποτελέσματα κατά αγώνισμα έχουν ως ακολούθως:

Α΄ Ημέρα: 100 μ. με εμπόδια: 18,17, Άλμα σε ύψος: 1,38 μ., Σφαιροβολία: 9,78 μ., 200 μ.: 29.53

Β΄ Ημέρα: Άλμα σε μήκος: 4,53 , Ακοντισμός: 26,17 μ. , 800 μ.: 2.46.56

Προπονητής και συνοδός της το διήμερο ο Ανδρέας Θεοχαράτος.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, που με τις νίκες τους, αλλά και τον αγώνα τους πρόσφεραν πολύτιμη βαθμολογία στο Σύλλογο. Συγχαίρει ακόμη τους προπονητές του Συλλόγου και ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών (μέλη του Συλλόγου), που συνδράμουν στο έργο του Συλλόγου.

   Τα αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

agonas dromou 2019 1

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα:

5ος Αγώνας "Στις Γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων"

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.