Μαϊ27

ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας προσκαλεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

7 Ιουνίου 2013, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, όπου θα γίνει η καθιερωμένη γιορτή επί τη λήξει της αγωνιστικής περιόδου 2012 – 2013.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

06.00 μμ. Αγώνες στίβου για όλα τα παιδιά του Συλλόγου, ηλικίας μέχρι και 13 ετών: αγώνα δρόμου και άλμα σε μήκος. (Οι τρεις πρώτοι νικητές θα βραβευτούν).

08.00 μμ. Το καθιερωμένο γλέντι του Συλλόγου, με τα γνωστά μας εδέσματα: ψητά στα κάρβουνα, σαλάτα, καθώς και κρασί, χυμούς, γλυκά, και ό,τι άλλο προκύψει.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε κι εφέτος την όλη διοργάνωση οικονομικά να την αναλάβει ο Σύλλογος. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη γιορτή, πρέπει να προμηθευτεί τη σχετική κάρτα,  καταβάλλοντας ένα αντίτιμο 5 ευρώ. Με την κάρτα αυτή θα παραλαμβάνει ένα πλήρες μενού: δύο σουβλάκια καλαμάκια, ένα μπιφτέκι, μισό λουκάνικο, τομάτα, ψωμί, κρασί, αναψυκτικό, γλυκό, εμφιαλωμένο νερό.

   Για τους αθλητές και τις αθλήτριες είναι ΔΩΡΕΑΝ

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μέχρι και την Τρίτη 4 Ιουνίου με τους εκπροσώπους της γιορτής: Κώστα Τσαγκαράκη 210 2776 493, Γιώργο Κουφάκο 210 2712 833 και να δηλώσετε συμμετοχή για σας και τα παιδιά σας, για να γίνουν οι σχετικές προετοιμασίες και παραγγελίες Ή να επιστρέψετε συμπληρωμένη την πρόσκληση που σας έχει δοθεί

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Το  Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας οι αγώνες στίβου “Δημήτρης Βραϊμάκης” στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

  • Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών οι αγώνες στίβου «38α ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ 2019» στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.