Μαϊ27

ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας προσκαλεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

7 Ιουνίου 2013, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, όπου θα γίνει η καθιερωμένη γιορτή επί τη λήξει της αγωνιστικής περιόδου 2012 – 2013.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

06.00 μμ. Αγώνες στίβου για όλα τα παιδιά του Συλλόγου, ηλικίας μέχρι και 13 ετών: αγώνα δρόμου και άλμα σε μήκος. (Οι τρεις πρώτοι νικητές θα βραβευτούν).

08.00 μμ. Το καθιερωμένο γλέντι του Συλλόγου, με τα γνωστά μας εδέσματα: ψητά στα κάρβουνα, σαλάτα, καθώς και κρασί, χυμούς, γλυκά, και ό,τι άλλο προκύψει.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε κι εφέτος την όλη διοργάνωση οικονομικά να την αναλάβει ο Σύλλογος. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη γιορτή, πρέπει να προμηθευτεί τη σχετική κάρτα,  καταβάλλοντας ένα αντίτιμο 5 ευρώ. Με την κάρτα αυτή θα παραλαμβάνει ένα πλήρες μενού: δύο σουβλάκια καλαμάκια, ένα μπιφτέκι, μισό λουκάνικο, τομάτα, ψωμί, κρασί, αναψυκτικό, γλυκό, εμφιαλωμένο νερό.

   Για τους αθλητές και τις αθλήτριες είναι ΔΩΡΕΑΝ

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μέχρι και την Τρίτη 4 Ιουνίου με τους εκπροσώπους της γιορτής: Κώστα Τσαγκαράκη 210 2776 493, Γιώργο Κουφάκο 210 2712 833 και να δηλώσετε συμμετοχή για σας και τα παιδιά σας, για να γίνουν οι σχετικές προετοιμασίες και παραγγελίες Ή να επιστρέψετε συμπληρωμένη την πρόσκληση που σας έχει δοθεί

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2020 1024Χ803

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα  και να υποβάλλετε τις συμμετοχές σας:

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.