Νοε01

Αρκετές οι συμμετοχές των αθλητριών και αθλητών μας κάθε Σαββατοκύριακο…

Και πάλι εκτός συνόρων εμφανίστηκαν αθλήτριες και αθλητές του Συλλόγου μας, συμμετέχοντας σε δρόμους μεγάλων αποστάσεων.

Συγκεκριμένα η Τάνια Γούπου, η γνωστή μας πρωταθλήτρια, συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο WIZZAIRSOFIAκαι κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των Ελληνίδων και τη 12η ανάμεσα στις γυναίκες με χρόνο 1:36.14. Η Τάνια με τις συμμετοχές της σε Ημιμαραθώνιους δοκιμάζει την αντοχή της, αλλά συγχρόνως ωριμάζει για τη μεγάλη «συνάντησή της» με το Μαραθώνιο.

Στον 34ο GENERALLMUNCHENMARATHON συμμετείχε ο αθλητής μας Γεωργούλιας Αλέξης και τερμάτισε με χρόνο 3:20.18. Ο χρόνος αυτός δεν ικανοποίησε καθόλου τον αθλητή μας.

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου διεξήχθη στην Φρανγκφούρτη ο Μαραθώνιος με την επωνυμία MAINOVAFRANKFURTMARATHON. Σ’ αυτόν συμμετείχε και τερμάτισε αρκετά ικανοποιημένη η αθλήτριά μας ΚΟΥΛΙΟΥ ΚΡΙΣΤΑ σε χρόνο 3:46.10.

Στο Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης συμμετείχαν συνολικά 106 Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι. Πρώτος Έλληνας ήταν ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης, ο γνωστός διευθυντής του RUNNINGNEWS και πρώτη Ελληνίδα η 42χρονη Ντενίζ Δημάκη του ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ, με χρόνο 2:50.39, που είναι η 4η καλύτερη επίδοση μεταξύ των Ελληνίδων γυναικών για το 2019.

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου διεξήχθη ένας πολύ ξεχωριστός αγώνας δρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής. Ήταν ο 6ος Αγώνας δρόμου 8.500 μ. για ενήλικες και 1.000 μ. για παιδιά με την επωνυμία «6ος Αγώνας Δρόμου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΡΕΝΤΑ» με πολύ μεγάλη συμμετοχή και στα δύο αγωνίσματα. Το ξεχωριστό των αγώνων ήταν ότι δεν υπήρχαν νικητές, δεν υπήρχαν κατηγορίες ηλικιών, δεν υπήρχαν βραβεύσεις, γιατί όλοι οι συμμετέχοντες ήταν νικητές, ξεκινώντας και τερματίζοντας πλάι στη Βυζαντινή Εκκλησία της Παναγίας Μερέντα, κάτω από τις οδηγίες και τα συγχαρητήρια του ιερέα Σταματίου Νικολάκη, που επί ΕΞΙ χρόνια είναι αυτός που συνεγείρει όλη την περιοχή και όλη την Αττική.

Στον αγώνα αυτό συμμετείχε ο πρωταθλητής μας (του Μαραθωνίου) ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ, ο οποίος πρώτευσε, αλλά χωρίς χρόνο και χωρίς βράβευση. Στο Γιώργο όμως, θεωρούμε ότι δόθηκε το καλύτερο βραβείο με το χειροκρότημα των πολυπληθών φιλάθλων, οι οποίοι επικρότησαν τη συμμετοχή στον αγώνα ενός πρωταθλητή, χωρίς κίνητρο το βραβείο.

Όλοι όσοι τερμάτιζαν λάμβαναν ένα συλλεκτικό μετάλλιο και μία τσάντα με πολλά «καλούδια» από χορηγίες επιχειρήσεων της περιοχής.

Αρκετοί συμμετέχοντες δρομείς πρόσφεραν στη διοργάνωση είδη τροφίμων για τις ανάγκες της Ιεράς μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής.

Πληροφορίες αντλήσαμε από τις ανταποκρίσεις του αθλητικογράφου κ. Ηρακλή Αθανασόπουλου.

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2020 1024Χ803

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα  και να υποβάλλετε τις συμμετοχές σας:

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.