Νοε20

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητά μέλη,

η περίοδος αυτή είναι η καθιερωμένη από το Καταστατικό μας για την πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου και τις σχετικές αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

   Το απερχόμενο Δ.Σ. καλεί όλα τα μέλη, αφ’ ενός να είναι παρόντα στη Γ.Σ., αφετέρου να θέσουν υποψηφιότητα σε ένα από τα δύο όργανα του Συλλόγου. Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενη πρόσκλησή μας, δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, ούτε βέβαια και πολύς προς διάθεση χρόνος. Τα Διοικητικά Συμβούλια γίνονται ΜΙΑ ΦΟΡΑ το μήνα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης των παιδιών. Αυτό που είναι απαραίτητο για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα είναι να έχει συμπληρώσει ένα χρόνο από την εγγραφή του, και φυσικά αγάπη για το άθλημα του στίβου και ενδιαφέρον για τα παιδιά.

   Εντός των προσεχών ημερών θα σας ανακοινώσουμε την ημερομηνία της ΓΣ και των αρχαιρεσιών. Η θητεία στο ΔΣ του Συλλόγου αποτελεί μία προσφορά προς τα παιδιά, αλλά και μία ακόμη εμπειρία για κάθε ένα από εμάς.

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  •     Το Σάββατο το απόγευμα 18 Μαΐου θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης  τα ατομικά αγωνίσματα του Διασυλλογικού πρωταθλήματος ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ ΠΠΒ - ΠΚΒ μεταξύ σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.
  •     Την Κυριακή το μεσημέρι 19 Μαΐου στο στάδιο του Αγίου Κοσμά, θα διεξαχθεί ο Β' Αγώνας του 6ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουμε, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών καθώς και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων ΠΠΑ.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.