Μαϊ31

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 31/5/20

Μαζί με τα Δημοτικά Σχολεία κάνουμε κι εμείς δεύτερη έναρξη μέσα στην ίδια χρονιά. Σύμφωνα με την ΚΥΑ που υπογράφηκε σήμερα μπορούμε πλέον να λειτουργήσουμε και πάλι σχεδόν με το σύνολο των δυνατοτήτων μας. Κατόπιν των οδηγιών της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ για την τρίτη φάση της άρσης των περιορισμών στην άθληση, ο προ-αγωνιστικός ιατρικός έλεγχος είναι σημαντικός πριν ξεκινήσει ο κάθε αθλούμενος/η  προπονήσεις, μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής και πανδημίας. Για τον λόγο αυτό και για κάθε αθλητή/τρια και αθλούμενο/η κάτω των 13 ετών ο/η οποίος/α ξεκινάει την αθλητική δραστηριότητα από την 01/06/2020, συστήνονται τα παρακάτω:

Αθλητές/τριες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες στο Σύλλογό μας και έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, συμπληρώνουν το ιατρικό ιστορικό και προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού. Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού μπορείτε να βρείτε εδώ: https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx

Το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://gga.gov.gr/images/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE%92%CE%95%CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97_v5.pdf

Ο Ιατρός Καρδιολόγος Κος Αποστολόπουλος Αθανάσιος (Βενιζέλου Ελ. 56-62, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102752345) σε συνεργασία με το Σύλλογό μας, μπορεί άμεσα και με ελάχιστο κόστος να προχωρήσει στην εξέταση και την έκδοση της απαραίτητης ιατρικής βεβαίωσης για τους αθλητές μας.

Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στο Στάδιο με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του/της αθλούμενου/ης στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που διατηρείται στην είσοδο του Σταδίου, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.

 

Όλα τα παιδιά κάτω των 13 ετών θα μπορούν να έρχονται για προπόνηση από την Δευτέρα, 1η Ιουνίου 2020, κάθε απόγευμα στις 6:00 και για μία ώρα.

Για το πρώτο διάστημα δεν θα επιτρέπεται η είσοδος των αθλητών μας στα αποδυτήρια του Συλλόγου ή τις τουαλέτες γι αυτό παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνούν ώστε τα παιδιά να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι με νερό.

Οι γονείς θα μπορούν να παρακολουθούν την προπόνηση από την κερκίδα αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα επιτρέπεται η είσοδος αυστηρά και μόνο στους αθλητές και τους προπονητές τους.

Με τις καλύτερες ευχές μας σε όλους για ένα νέο, υγιές ξεκίνημα.

Το Δ.Σ.

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2020 1024Χ803

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα  και να υποβάλλετε τις συμμετοχές σας:

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.