Ιουν28

ΠAΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ & ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ο ΧΡΙΣΤΑΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΠAΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ & ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων. Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από τον αθλητή μας Χριστάνα Κων/νο στα 400 μ. και την αθλήτριά μας Βασιλείου Βασιλική στα 5.000 μ. βάδην.

Η ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ

 

Και τα δύο παιδιά το τελευταίο διάστημα βασανίστηκαν από ιώσεις και τραυματισμούς.

Ο Κων/νος δεν προκρίθηκε για τον τελικό του αγωνίσματος πετυχαίνοντας χρόνο 56.61 που είναι υποδεέστερος του ρεκόρ του και των δυνατοτήτων του.

Η Βασιλική αγωνίστηκε στα 5.000 μ. βάδην κορασίδων, αν και είναι κορασίδα Α΄, δηλαδή συμμετείχε σε μία κατηγορία ανώτερη της ηλικίας της. Παρά τους τραυματισμούς της, μέχρι την τελευταία εβδομάδα, κατάφερε αγωνίστηκε και τερμάτισε σε 29.55.87, που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ και όριο βαθμολόγησης για το Σύλλογό μας.

Τους αθλητές μας συνόδευσαν: ο προπονητής μας κ. Ορφανόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ.: ο Πρόεδρος κ. Βασιλείου και ο Γεν. Έφορος κ. Χριστάνας.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τα δύο παιδιά, τους προπονητές τους και τους γονείς τους.

Ο κ. ΟΡΦΑΝΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΑΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Ιουν20

Συνοπτικός απολογισμός του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνοπτικός απολογισμός του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

   Πλησιάζοντας προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, και ενώ απομένουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, το Δ.Σ. του Συλλόγου προβαίνει στον «απολογισμό» των τελευταίων συμμετοχών, των επιδόσεων και επιτυχιών των αθλητών και των αθλητριών του Συλλόγου.

Α) Υψηλή βαθμολογία στα ΔΥΟ δίαθλα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αθήνας

   Αναρτήθηκαν από την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αθήνας τα αναλυτικά και συγκεντρωτικά αποτελέσματα των δύο διάθλων της κατηγορίας ΠΠΒ΄ & ΠΚΒ΄, που διεξήχθησαν το προηγούμενο διάστημα. Ο Σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει ότι καταφέραμε και συγκεντρώσαμε την υψηλότερη προβλεπόμενη βαθμολογία, λόγω της μεγάλης συμμετοχής των αθλητών και αθλητριών μας. Επί πλέον δίνεται η ευκαιρία, για μία ακόμη φορά, να ανακοινώνει ότι ο αθλητής μας Γκάμπριελ Μαλάι συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των αγοριών της κατηγορίας αυτής και κατετάγη ΠΡΩΤΟΣ όλων.

Β) Το Σάββατο 2 Ιουνίου διεξήχθη, στο ανασκευασθέν πανέμορφο στάδιο Γαλατσίου, το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Γ.Σ. Γαλατσίου «ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ». Στους αγώνες συμμετείχε ο Σύλλογός μας με πολυπληθή ομάδα, κυρίως μικρών ηλικιών, που απέσπασαν αρκετές νίκες και πέτυχαν καλές επιδόσεις.

Ο αθλητής μας Παρθενίδης Μιχάλης αγωνίστηκε σε δύο αγωνίσματα: 300 μ. και VORTEX, κατέκτησε δύο νίκες και βραβεύτηκε με τα αντίστοιχα μετάλλια.

1 ΓΑΛΑΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ1 ΠΑΝΑΙΩΝΙΑ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ2 ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ2 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΤΣΟΡΒΑΣ3 ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΤΣΙΚΗ ΜΑΡΙΑ3 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΜΩΫΣΙΑΔΗ

Μετάλλια ακόμη έλαβαν: Θεοδωρογιάννη Αναστασία (3η), Κατσίκη Μαρία (3η), Μυσλίμι Πάουλα (3η), Τζίμας Νικ. (3ος), Ζερβού Ευαγ. (2η).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως ακολούθως:

VORTEX ΜΙΝΙ Αγόρια: Παρθενίδης Μιχ. (1ος) 32,50 μ., Λαδουκάκης Εμμ. 27,00 μ., Ζερβός Αλ. 10,60 μ.,

50 μ. ΜΙΝΙ Κορίτσια: Θεοδωρογιάννη Αναστ. (3η) 8.1, Κοντουδάκη Βασιλ. (4η) 8.2, Τσιοκάνη Ειρήνη 9,0, Χήνου Δανάη 9.5, Αναστασοπούλου 9.9, Νιαβραδάκη Έλενα 10.00, Νιαβραδάκη Αναστ. 10.2,

VORTEXMINI Κορίτσια: Κατσίκη Μαρία (3η) 22,0 μ., Τσιοκάνη Ειρ. (4η) 20,30, Χήνου Δανάη 14,60 μ., Νιαβραδάκη Αναστ. 14,40 μ., Κωνσταντακάκη Αλεξ. 12,60 μ., Μυσλίμι Πάουλα 11,60

50 μ. ΜΙΝΙ Αγόρια: Λαδουκάκης Εμμ. (4ος) 8.4, Ζερβός Αλέξ. 9.0,

300 μ. ΜΙΝΙ Αγόρια: Παρθενίδης Μιχ. (2ος) 55.2,

300 μ. ΜΙΝΙ Κορίτσια: Μυσλίμι Πάουλα (3η) 56.00, Κατσίκη Μαρία 58,2, Κωνσταντακάκη Αλεξ. 60.8,

60 μ. ΠΚΒ’: Στουραΐτη Ιωάννα 9.5,

50 μ. ΝΗΠΙΑ Αγόρια: Τζίμας Αντ. (3ος) 9.2, Δήμας Αθαν. 9.9, Τζίμας Αργ. 11.8, Πουλιέρης Βασ. 12.0, Λαδουκάκης Νικ. 12.6, Κουτσόνας Αναστ. 14.3, Κουτσόνας Ιωάν. 15.3,

50 μ. ΝΗΠΙΑ Κορίτσια: Ζερβού Ευαγ. (2η) 9.5, Πολίτη Καλλιρ. (4η) 9.7, Θεοδωρογιάννη Κυρ. 11.0, Μολακίδου 11.5, Ματζιούνη Παναγ. 12.1

60 μ. ΠΠΒ’ : Μπούκος Σπυρ. 10.01

600 μ. ΠΠΒ’ : Ζουμπανέας Αγησ. 2.03.05

VORTEXΠΠΒ’: Ζουμπανέας Αγησ. 31,20 μ., Μπούκος Σπυρ. 28,40 μ.

Παρόντες οι προπονητές: Χαντζίκος Γιώργος, Χαρμανίδου Ναντίν, Αμπάς Δανάη

Από το Δ.Σ. παραβρέθηκαν: Κοντουδάκης Νικ., Στουραΐτης Κων., Θεοδωρογιάννης Αναστ., Κατέχη Ελ.

 

Γ) Το Σάββατο 2 Ιουνίου μικρή αντιπροσωπεία, (συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ευάγγ. Βασιλείου και τον προπονητή κ. Μοναστηριώτη), έλαβε μέρος στους αγώνες που διοργάνωσε ο Α.Ο. Νεάπολης Χαλκίδας, προς τιμή του Δημήτρη Βραϊμάκη. Τα αποτελέσματα έχουν ως ακολούθως:

200 μ. Ανδρών: Γκομόζιας Στέφανος 24.81.

3.000 μ. βάδην ΠΚΑ΄: Βασιλείου Βασιλική 17.38.89

3.000 μ. Ανδρών: Γεωργούλιας Αλέξης 10.01.31

 

Δ) Την Κυριακή 3 Ιουνίου διεξήχθησαν στο γυμναστήριο του ιστορικού ΕΘΝΙΚΟΥ Γυμναστικού Συλλόγου οι αγώνες ρίψεων, στη μνήμη του προπολεμικού πρωταθλητή των ρίψεων Κώστα Γιαταγάνα. Στους αγώνες έλαβε μέρος στη δισκοβολία ΠΠΑ΄ ο αθλητής μας Κατσίκας Νίκος και πέτυχε 34,32 μ. Προπονητής του ο κ. Θεοχαράτος.

Ε) Το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Ιουνίου διεξήχθησαν στο στάδιο του Πανελληνίου Γ.Σ. οι αγώνες στίβου «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΑ», στην μνήμη του Κώστα Παπαναστασίου. Από την πλευρά του Συλλόγου είχαμε ευρεία συμμετοχή. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου πέτυχαν αξιόλογες επιδόσεις.

100 μ. με εμπ. Κόρδα Γεωργία 19.13 και σφαιροβολία Κόρδα Γεωργία 10,05 μ.

1.500 μ. Παρθενίδη Ευγενία 6.06.80

80 μ. ΠΚΑ΄: Μωυσιάδη Χριστίνα 11.47, Στουραΐτη Ιωάννα 12.07

Άλμα σε μήκος Μαράντζα Νεφέλη 4,32 μ.

80 μ. ΠΠΑ΄: Φραγκόπουλος Σταύρος 10.45, Τσορβάς Σταύρος 10.50

100 μ. ανδρών: Γκομόζιας Στέφανος 12.05, Κιάρρη Μάριος 12.24

400 μ. ανδρών: Κιάρρη Μάριος 54.88

1.500 μ. Λούβαρης Κων. 4.24.25, Ρουστάς Αθαν. 4.38.37

ΣΤ) Τετάρτη 13 Ιουνίου – «ΠΑΝΙΩΝΕΙΑ»

60 μ. ΠΚΒ΄ : Στουραΐτη Ιωάννα 9.17

80 μ. ΠΠΑ΄: Φραγκόπουλος Σταύρος 10.62

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες, που αγωνίστηκαν σε όλους τους πιο πάνω αγώνες. Συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους προπονητές του Συλλόγου, καθώς και τους γονείς των παιδιών για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους προς το Σύλλογο.

 

Ιουν15

«Το καλοκαίρι και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν: κουνούπια, τσούχτρες, ηλιοπροστασία, ατύχημα στη θάλασσα, διατροφικές δηλητηριάσεις».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία απόλυτα ωφέλιμη για το παιδί και τους γονείς εκδήλωση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ

   Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε (στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των νέων κερκίδων του Σταδίου της Ν. Ιωνίας), σε συνεργασία με την 1η Τοπική Ομάδα Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) Νέας Ιωνίας και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (Κ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), η προγραμματισμένη εκδήλωση με θέμα: «Το καλοκαίρι και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν: κουνούπια, τσούχτρες, ηλιοπροστασία, ατύχημα στη θάλασσα, διατροφικές δηλητηριάσεις».

Μετά το καλωσόρισμα του προέδρου της ΑΝΑΤΟΛΗΣ κυρίου Βασιλείου, την εκδήλωση άνοιξε η εκπρόσωπος της Τ.ΟΜ.Υ. κ. Πετροπούλου (διοικητική υπάλληλος), αναπτύσσοντας το σκοπό και το έργο της Μονάδας, που είναι σε γενικές γραμμές: η αποτελεσματική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, με τη δημιουργία του ατομικού ηλεκτρονικού φακέλου υγείας (Α.Η.Φ.Υ.) όλων των ενδιαφερομένων κατοίκων της Ν. Ιωνίας, αποτελώντας στην ουσία τον οικογενειακό γιατρό. Προαγωγή υγείας, πρόληψη, μέριμνα για τη μητέρα και το παιδί, για την τρίτη ηλικία, τις ευπαθείς ομάδες είναι μερικές από τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Η Τ.ΟΜ.Υ. αποτελεί ένα πλοηγό για όλους που χρήζουν ιατρική αγωγή και μέριμνα. Δόθηκαν πληροφορίες για τα απλά δικαιολογητικά που πρέπει ο κάτοικος να προσκομίσει, προκειμένου να ανοιχθεί ο ατομικός του φάκελος υγείας, καθώς και το ωράριο λειτουργίας της Μονάδας.

   Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο εκπρόσωπος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (Κ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) κύριος Δελής, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα που απασχολεί όλους μας κατά τους θερινούς κυρίως μήνες: «Τα κουνούπια, κίνδυνοι, μέτρα πρόληψης και προφύλαξης». Με μία διαδραστική μέθοδο «ανάγκασε» το ακροατήριο, γονείς – μέλη και παιδιά να συμμετάσχουν στο θέμα, και μέσα από την αναπτυχθείσα συζήτηση λύθηκαν απορίες και μύθοι και δόθηκαν πολλές συμβουλές για να περάσουμε πιο ευχάριστα το καλοκαίρι. Μίλησε για τα εντομοαπωθητικά, τα μακριά ρούχα, το κίτρινο φως των ηλεκτρικών λαμπτήρων, τις σήτες σε πόρτες και παράθυρα, τους ανεμιστήρες και τις κουνουπιέρες, αλλά και για τα λιμνάζοντα (στάσιμα) νερά, που είναι η εστία, στην οποία γεννούν τα αυγά τους τα κουνούπια, την αποφυγή προκλητικών αρωμάτων, το πότισμα των φυτών του κήπου μας, το γκαζόν και αρκετά ακόμη θέματα, για να κλείσει την ομιλία του με το «κουνούπι του Δυτικού Νείλου» και το «κουνούπι τίγρης».

   Ακολούθησε η παρουσίαση της κυρίας Μποτζιώλη (επισκέπτριας υγείας της Τ.ΟΜ.Υ.), η οποία ανέπτυξε ένα ακόμη θέμα «άκρως καλοκαιρινό», τις μέδουσες - τσούχτρες, που έχουν επισκεφθεί τις ελληνικές θάλασσες τα τελευταία χρόνια και έχουν δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στους λουόμενους. Παρουσίασε τα είδη μεδουσών, τις παραλίες που έχουν τις περισσότερες μέδουσες (Κορινθιακό, Ευβοϊκό), τα συμπτώματα και τους κινδύνους από τα τσιμπήματα των μεδουσών, τα μέτρα πρόληψης και προστασίας. Η κυρία Μποτζιώλη συνέχισε την ομιλία της με το θέμα της «ηλιοπροστασίας». Ο ζωοδότης ήλιος μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος, εάν δεν τηρηθούν τα προληπτικά μέτρα. Τα βρέφη, οι έγκυες γυναίκες, οι υπερήλικες, αλλά και τα νεώτερης ηλικίας άτομα πρέπει να προσέχουν πολύ και να αποφεύγουν την έκθεση στον ήλιο τις «επικίνδυνες ώρες» της ημέρας. Καιροφυλαχτεί, εκτός από τα επώδυνα εγκαύματα, ο καρκίνος του δέρματος, ο καταρράκτης των ματιών, η πρόωρη γήρανση του δέρματος. Έδωσε πολύ χρήσιμες συμβουλές για τα αντηλιακά, τη χρήση τους και τους βαθμούς προστασίας τους.

   Την εκδήλωση έκλεισε από μέρους των ομιλητών ο γενικός ιατρός της Τ.ΟΜ.Υ. κ. Ξανθόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις τροφικές δηλητηριάσεις, που κι αυτές είναι συχνές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και των περισσότερων γευμάτων εκτός σπιτιού. Επισήμανε ότι πρέπει να ελέγχουμε την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης, αλλά και την οσμή, το χρώμα, ακόμη και το φυσιολογικό σχήμα στις τροφές, πχ. παγωτά, οστρακοειδή, εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά, προέλευση είδους (όχι από γυρολόγους), ωμό κρέας, ψάρια, εργαλεία και σκεύη παρασκευής των εδεσμάτων. Αναφέρθηκε στα συμπτώματα από πιθανότητα τροφικής δηλητηρίασης (διαταραχές της υγείας), δίνοντας πρακτικές συμβουλές (αποφυγή ξαναζεσταμένου φαγητού, απόψυξης και ξανά ψύξης κλπ.), τα άμεσα μέτρα προστασίας του προσβληθέντος ατόμου, κλείνοντας την ομιλία του με τη διάκριση μεταξύ τροφικής δηλητηρίασης και γαστρεντερίτιδας.

   Στο τέλος της εκδήλωσης το Δ.Σ. πρόσφερε σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση δροσερούς χυμούς.

   Ευχαριστεί τον Ο.Π.Α.Ν. για την παραχώρηση της αίθουσας των κερκίδων.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο, μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών του για τη διαρκή ενημέρωση των μελών και αθλητών του σε ενδιαφέροντα θέματα, κατά την περίοδο του φθινοπώρου, θα διοργανώσει νέες διαλέξεις, σε συνεργασία με την 1Η Τ.ΟΜ.Υ. Νέας Ιωνίας και το Κ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

   Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, ενημερώνουμε όλα τα μέλη μας, ότι σύντομα θα έχετε σχετική πληροφόρηση για τη διαδικασία χρήσης των υπηρεσιών της Τ.ΟΜ.Υ., με την οποία το Δ.Σ. έχει ξεκινήσει συνεργασία.

Ιουν15

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η 2Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΉ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η 2Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΉ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ

 

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Γ.Σ. Νέας Ιωνίας «ΑΝΑΤΟΛΗ» ανακοινώνει ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Ιουνίου (Στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας), 2Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ, λόγω εξαγγελθεισών ισχυρών βροχοπτώσεων.

   Προκειμένου να διασφαλισθεί η υγεία και ακεραιότητα των αθλητών, το Δ.Σ. του Συλλόγου, προβαίνει στην αναβολή της καθ’ όλα προετοιμασμένης ημερίδας, που κάθε χρόνο διοργανώνεται από το Σύλλογο, επί τη λήξει της αγωνιστικής περιόδου.

   Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της πιο πάνω ημερίδας θα αποφασισθεί και θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

   Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα σωματεία (Πανελλήνιο Γ.Σ., Αναγέννηση Πεύκης, Γ.Σ. Γαλατσίου «ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ», Α.Ε.Κ. και Ο.Π.Α.Ν.) για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

  

Ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, υγεία και πάντοτε επιτυχίες.

 

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας

Ευάγγ. Βασιλείου           Νικ. Κοντουδάκης

  

<<  3 4 5 6 7 [89 10 11 12  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.