Αυγ06

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το ΔΣ του συλλόγου ανακοινώνει ότι οι προπονήσεις για την περίοδο 2013-2014 ξεκινούν την Δευτέρα 2/9/13 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Ιουν18

ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ

   Πριν να κλείσουν τα σχολεία για τις θερινές διακοπές «ο θίασος» των παραδοσιακών παιχνιδιών έκανε δύο παρουσιάσεις σε σχολεία του Δήμου, μετά από πρόσκληση των σχολείων. Συγκεκριμένα στο 16ο Δημοτικό Σχολείο, στην Αλσούπολη, και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Οι «συνήθεις ύποπτοι», οι τρεις Σύλλογοι (ο Ιωνικός Σύνδεσμος, ο Σύλλογος Καππαδοκών και ο Αθλητ. Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ»), που από το 2010 έχουν ξεκινήσει αυτήν την προσπάθεια της παρουσίασης των παραδοσιακών παιχνιδιών, δια των εκπροσώπων τους, φορτώθηκαν τα παραδοσιακά παιχνίδια και εμφανίστηκαν για μία ακόμη φορά μπροστά στους μαθητές και στις μαθήτριες. Γέμισαν οι αυλές των σχολείων παιχνίδια, παιδικές φωνές, αλλά και πολλή περιέργεια και αγωνία, λες και ήταν χθες. «Οι θιασάρχες» έμπειροι πλέον στο έργο αυτό, αφού έκαναν μία μικρή εισαγωγή για τα παιχνίδια της παλιάς εποχής, για το ρόλο των παιχνιδιών τότε και για τις ανάγκες των παιδιών εκείνης της εποχής να παίξουν με ό,τι η φαντασία τους δημιουργούσε, ξεκίνησαν την παρουσίαση των παιχνιδιών, εξηγώντας και περιγράφοντας σε κάθε φάση τους κανονισμούς και τις λεπτομέρειες κάθε παιχνιδιού. Ξεχάστηκαν για λίγο και έπαιξαν μαζί με τα παιδιά. Μιμήθηκαν τα παιδιά της παλιάς εποχής και ειλικρινά το διασκέδασαν. Αλλά δεν έμειναν πίσω οι εκπαιδευτικοί. Έτσι είχαμε το Διευθυντή του 16ου Δημοτικού σχολείου και το γυμναστή και τις δασκάλες να μπαίνουν γρήγορα στο πνεύμα και κάποιοι να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια και να δοκιμάζουν τις σβούρες, τα τσέρκια, το τσιλίκι και άλλα πολλά.  Όλοι έγιναν μία γειτονιά, μία παρέα, γεμάτη ξεγνοιασιά, όπως άλλοτε, με συναγωνισμό και με κάποιες μικρές ζαβολιές. Στο 4ο Δημοτικό, εκτός από τους εκπαιδευτικούς είχαμε την παρουσία και των μελών του Συλλόγου Γονέων, που το πρωινό αυτό της παρουσίασης «βρήκαν την ευκαιρία» να αναπολήσουν έστω για μερικές ώρες τα δικά τους χρόνια.

    Όλα τα παιδιά και των δύο σχολείων έπαιξαν τουλάχιστον από ένα παιχνίδι. Και δεν ήταν λίγα τα παιδιά. Άνω των 120 στο 16ο και άνω των 150 στο 4ο. Αλλά και τα παιχνίδια δεν ήταν λίγα. Τσέρκια, πατίνια, σβούρες, το μαντήλι, σχοινάκια, τσουβαλοδρομίες, σφεντόνες, τζιτζίλια, φυσοκάλαμα, μπάλες από κουρέλια, επιτραπέζιο γηπεδάκι, τσιγκάκια, βαρελάκια, συρμάτινα αυτοκίνητα, μπιζ, καραγκιόζης, εφτάπετρο, χαρταετοί και μερικά ακόμη επιτραπέζια. Το ένα μετά το άλλο τα παιχνίδια παρουσιαζόντουσαν με κέφι και τα παιδιά τα χάρηκαν απερίγραπτα.

    Η παρουσίαση σε κάθε σχολείο κράτησε για ώρες, ώσπου έφτασε η στιγμή της αποχώρησης του «θιάσου». Όλοι ευχαριστούσαν όλους. Οι εκπαιδευτικοί γιατί γνωρίζουν τον παιδαγωγικό χαρακτήρα των ομαδικών παιχνιδιών. Τα παιδιά γιατί είδαν και γεύθηκαν κάτι το πρωτόγνωρο. Οι παρουσιαστές γιατί τους δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσουν το ταξίδι του παιχνιδιού, την παρουσίαση του παραδοσιακού παιχνιδιού, στις μικρές και ελπιδοφόρες ηλικίες. 

   Μπορούμε να πούμε ότι έκλεισε όμορφα και εποικοδομητικά η εκπαιδευτική χρονιά και τα παιδιά φεύγοντας για τα χωριά των γονιών τους ή για κάποια κατασκήνωση (τα πιο τυχερά), μπορεί να θυμηθούν και να παίξουν κάποια από αυτά τα παιχνίδια και με τον τρόπο αυτό να μπει ένα λιθαράκι στο έργο που λέγεται αναβίωση των παλιών παιχνιδιών, που οι τρεις Σύλλογοι συνεχίζουν και είναι πάντοτε έτοιμοι να το επαναλάβουν σε κάθε ενδιαφερόμενο σύλλογο ή σχολείο.

   Τα «μεγάλα παιδιά», που παρουσίασαν τα παιχνίδια ως εκπρόσωποι των Συλλόγων ήταν: Τάκης Κωστιδάκης, Όλγα Φτούλη, Βαγγέλης Τελλίδης, Κώστας Τσαγκαράκης, Κούλα Μπρόλιου, Τίνα Κωστιδάκη, Πρόδρομος Παπαδόπουλος, Γιάννης Δαρμογιάννης, Αντώνης Καρατζίκος. 

Ιουν18

ΜΕΓΑΛΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

    Την Παρασκευή το απόγευμα 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη γιορτή του Συλλόγου μας, στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας. Όπως είχε αναγγελθεί το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες για όλα τα παιδιά μέχρι και την τρίτη τάξη του Γυμνασίου και στη συνέχεια το παραδοσιακό γλέντι, με τα ψητά και όλα τα σχετικά.

    Ο Σύλλογος έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια και κάνει αυτή τη γιορτή που δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά (και ιδιαίτερα στα μικρότερα) να λάβουν μέρος σε δύο αγωνίσματα, αλλά και στους γονείς να δουν τις προσπάθειες των παιδιών τους και τις επιτυχίες τους στο άθλημα του στίβου. Συγχρόνως με το παραδοσιακό γλέντι και με το σχετικό κέφι που αναπτύσσεται, οι γονείς – μέλη του Συλλόγου, οι συγγενείς των μελών και οι φίλοι μας, έρχονται πιο κοντά, συζητούν, ανταλλάσσουν απόψεις, μας λένε τη γνώμη τους. Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο, έστω για λίγες ώρες να βρισκόμαστε όλοι, σε ένα περιβάλλον αγώνων και γλεντιού.

    Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 6.00 το απόγευμα και όλα τα παιδιά έλαβαν μέρος κατ’ αρχάς σε ένα δρόμο ταχύτητας. Στη συνέχεια τα παιδιά επέλεξαν και έλαβαν μέρος, άλλα στο άλμα σε μήκος και άλλα στις ρίψεις.

    Να σημειωθεί ότι από τις 6.00 είχε ξεκινήσει και η διαδικασία για τα ψητά και ήδη το Στάδιο άρχισε από νωρίς να ερεθίζεται από τις γαργαλιστικές οσμές των ψητών.

    Αμέσως μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι απονομές μεταλλίων στα τρία πρώτα παιδιά κάθε αγωνίσματος.

    Το τέλος της αγωνιστικής φάσης μας βρήκε έτοιμους για το σερβίρισμα πρώτα – πρώτα των αθλητών και στη συνέχεια των μελών, συγγενών αλλά και φίλων του Συλλόγου. Το μενού περιλάμβανε: 2 σουβλάκια καλαμάκια, ένα κεμπάπ, μισό λουκάνικο, τομάτα, ψωμί, χυμό για τα παιδιά και κρασί για τους μεγάλους, ένα εμφιαλωμένο νερό και στο τέλος γλυκό.

   Χαρακτηριστικά του γλεντιού ήταν η υπερπροσπάθεια των εθελοντών, που ο καθένας στον τομέα του πρόσφερε υπηρεσία αυτό το απόγευμα, η τάξη και η υπομονή, ιδιαίτερα των παιδιών στη διαδικασία του σερβιρίσματος και τέλος οι νοστιμιές από όλα τα ψητά, που ικανοποίησαν (πιστεύουμε) όλους. Οι ψήστες κι εφέτος πήραν άριστα.

    Τους αγώνες υποστήριξε ιατρικά ο ιατρός και μέλος του Συλλόγου μας κ. Λάμπρου, τον οποίον ο Σύλλογος ευχαριστεί πολύ.

    Στη γιορτή μας παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γκότσης με τη σύζυγό του, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Τσομπάνογλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΝ κ. Κωστιδάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κ. Σταθόπουλος.

    Κατά τη διάρκεια των αγώνων δόθηκε η ευκαιρία να ειπωθούν ορισμένες συμβουλές στα παιδιά, αρκετά των οποίων πήραν το βάφτισμα στους αγώνες αυτούς. Τονίστηκε ότι οι αγώνες δυναμώνουν τα παιδιά και στο σώμα και στην ψυχή και ότι όλα τα παιδιά πρέπει να μάθουν να αγωνίζονται, να διεκδικούν και φυσικά να μην απογοητεύονται σε περίπτωση αποτυχίας, γιατί στις μικρές ηλικίες δεν είναι εμφανείς οι ικανότητες των παιδιών.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους αρωγούς της γιορτής: κ. Γιώργο Στεργίου, για την προσφορά των γλυκισμάτων και του ψωμιού, την κ. Κων/να Παπαδοπούλου για τον καθαρισμό των χώρων και εγκαταστάσεων του Συλλόγου, το ιχθυοπωλείο «το δελφίνι» για την προσφορά πάγου και το κατάστημα κατεψυγμένων του κ. Νίκου Σταθόπουλου για την συντήρηση του πάγου.

 Ακολουθούν τα αποτελέσματα κατά κατηγορία. Με έντονα γράμματα αναφέρονται τα παιδιά που πήραν μετάλλιο.

ΔΡΟΜΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΝΗΠΙΑ 50 Μ.

Κατσίκη Μαρία 11.17

Α΄– Β΄  Δημοτικού 50 Μ.

Γεωργουλοπούλου Μαρία ( Β΄ τάξη) 10.50

Γ΄ – Δ΄ Δημοτικού 50 Μ.

1) Μπαλτά Χαρά (Δ΄ τάξη) 7.95, 2) Κρόκου Αναστασία ( Δ΄ τάξη) 8.10, 3) Καρανίκα Άννα ( Γ΄ τάξη) 8.25, 4) Ρούκα Μαρία (Δ΄ τάξη) 8.57, 4) Βασιλείου Βασιλική ( Δ΄ τάξη) 8.57, 6) Σαλάτα Χαρά ( Δ΄ τάξη) 8.91, 7) Βασιλείου Εύη (Γ΄ τάξη) 9.02, 8) Νταλάκα Κων/να (Δ΄ τάξη) 9.07, 9) Αναστασοπούλου Νάντια ( Γ΄ τάξη) 9.71

Ε΄- ΣΤ΄ Δημοτικού 60 Μ.

1) Βασιλείου Βαλεντίνη ( ΣΤ΄ τάξη) 8.56, 2) Παπουτσή Εύη (Ε΄ τάξη) 8.68, 3) Ζέρβα Μαρίνα ( Ε΄ τάξη) 8.80, 4) Παγούνη Αντιγόνη (ΣΤ΄ τάξη) 8.82, 5) Λάμπρου Κατερίνα ( Ε΄ τάξη) 8.90, 6) Κατσιγιάννη Ευγενία ( ΣΤ΄ τάξη) 8.96, 7) Καϊμακάμη Χριστίνα (ΣΤ΄ τάξη) 9.31, 8) Καρπάτση Ιωάννα ( Ε΄ τάξη) 9.40, 9) Μπαρμπάκου Ειρήνη (ΣΤ΄ τάξη) 9.41, 10) Γκαλιμάνα Μαριέττα (Ε΄ τάξη) 9.46, 11) Καπέτη Φιλιώ (Ε΄ τάξη) 9.50, 12) Καίσαρη Κατερίνα (Ε΄ τάξη) 10.00, 13) Σαλμά Μαίρη (Ε΄ τάξη) 10.75

Α΄ Γυμνασίου 60 Μ.

1) Φιλτισάκου Κυριακή 8.57, 2) Πατεράκη Κων/να 8.60, 3) Τοπούζη Μελίνα 9.39, 4) Ρουσέα Ρέα 9.35, 5) Σαρρή Ελένη 9.72

Β΄- Γ΄ Γυμνασίου 80 Μ.

1) Κατσαγκόλη Λυδία (Β΄ τάξη) 12.04, 2) Τσούπη Αναστασία (Γ΄ τάξη) 12.72

 

 

ΑΓΟΡΙΑ

Α΄ – Β΄  Δημοτικού 50 Μ.

1) Μαλάι Γκάμπριελ ( Β΄ τάξη) 8.34, 2) Ξυλογιαννόπουλος Γιώργος (Α΄ τάξη) 9.16, 3)Μιχόπουλος Αλκιβιδιάδης (Α΄ τάξη) 9.50, 4) Νίκλαν Στάθης (Β΄ τάξη) 9.75, 5)Καίσαρης Φώτης (Β΄ τάξη) 10.00, 6) Χομπάς Νικόλας ( Α΄ τάξη) 10.20

Γ΄ – Δ΄ Δημοτικού 50 Μ.

1)Λάμπρου Δημήτρης (Γ΄ τάξη) 7.83, 2)Καλύβας Σωκράτης (Γ΄ τάξη) 8.16, 3) Καϊμακάμης Νικόλας (Δ΄ τάξη) 8.24, 4) Μήτρο Αλέξανδρος ( Δ΄ τάξη) 8.38, 5) Αθανασιάδης Θανάσης (Δ΄ τάξη) 8.49, 6) Μαυροδόντης Φάνης (Δ΄ τάξη) 8.85, 7) Ξυλογιαννόπουλος Θάνος ( Δ΄ τάξη) 8.95, 8) Μιχόπουλος Γιάννης ( Δ΄ τάξη) 9.21, 9) Κουκούτσης Γιάννης ( Δ΄ τάξη) 9.22, 10) Νεοκοσμίδης Απόστολος (Γ΄ τάξη) 10.12

Ε΄- ΣΤ΄ Δημοτικού 60 Μ.

1) Τσισμετζόγλου Σπύρος ( ΣΤ΄ τάξη) 8.54, 2) Μελιδονιώτης Νίκος (ΣΤ΄ τάξη) 10.02, 3) Σιτζίμης Χάρης (Ε΄ τάξη) 10.72

Α΄ Γυμνασίου 60 Μ.

1) Βαρβεσιώτης Βασίλης  9.88, 2) Αμπάς Μάρκος  9.95

Β΄- Γ΄ Γυμνασίου 80 Μ.

1) Νικολόπουλος Γιώργος (Γ΄ τάξη) 10.30, 2) Φραγκίσκος Δημήτρης (Β΄ τάξη) 10.40, 3) Φιλτισάκος Στάθης (Β΄ τάξη) 10.41, 4) Κουφάκος Χάρης (Β΄ τάξη) 10.89, 5) Τζατζιμάκης Γιώργος (Β΄ τάξη) 11.03, 5) Ρουστάς Θανάσης (Β΄ τάξη) 11.03

 

Ρ Ι Ψ Ε Ι Σ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Γ΄ – Δ΄ Δημοτικού

1) Βασιλείου Βασιλική (Δ΄ τάξη) 5,75 μ.

Ε΄- ΣΤ΄Δημοτικού

1) Μπαρμπάκου Ειρήνη (ΣΤ΄ τάξη) 7,32 μ. 2) Σαλμά Μαίρη (Ε΄ τάξη) 4,49 μ.

Α΄ Γυμνασίου

1) Σαρρή Ελένη 6,89 μ., 2) Σαλμά Έφη 5,53 μ.

 

ΑΓΟΡΙΑ

Γ΄ – Δ΄ Δημοτικού

1) Μιχόπουλος Γιάννης (Δ΄ τάξη) 7,30 μ. 2) Αθανασιάδης Θανάσης (Δ΄ τάξη) 7,12 μ.

Ε΄- ΣΤ΄Δημοτικού

1) Φωτίου Σπύρος ( ΣΤ΄ τάξη) 7,08 μ.,  2) Σιτζίμης Χάρης ( Ε΄ τάξη) 5,77 μ.

 

 

ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΝΗΠΙΑ

1) Κατσίκη Μαρία 1,95 μ.

Α΄- Β΄ Δημοτικού

1) Γεωργουλοπούλου Μαρία 2,52 μ.

Γ΄ – Δ΄ Δημοτικού

1Μπαλτά Χαρά (Δ΄ τάξη) 3,93 μ., 2) Νταλάκα Κων/να (Δ΄ τάξη) 3,83 μ., 3) Καρανίκα Άννα (Γ΄ τάξη) 3,78 μ., 4) Κρόκου Αναστασία (Δ΄ τάξη) 3,78 μ., 5) Ρούκα Μαρία (Δ΄ τάξη) 3,62 μ., 6) Σαλάτα Χαρά (Δ΄ τάξη) 3,37 μ., 7) Βασιλείου Εύη (Γ΄ τάξη) 3,33 μ., 8) Αναστασοπούλου Νάντια (Γ΄ τάξη) 2,66 μ.

Ε΄- ΣΤ΄Δημοτικού

1) Κατσιγιάννη Ευγενία (ΣΤ΄τάξη) 4,18 μ., 2) Παπουστή Εύη (Ε΄ τάξη) 4,07 μ., 3) Παγούνη Αντιγόνη (ΣΤ΄ τάξη) 4,03 μ., 4) Καπέτη Φιλιώ ( Ε΄ τάξη) 3,86 μ., 5) Γκαλιμάνα Μαριέττα (Ε΄ τάξη) 3,65 μ., 6) Λάμπρου Κατερίνα (Ε΄ τάξη) 3,65 μ., 7) Καϊμακάμη Χριστίνα (ΣΤ΄ τάξη) 3,62 μ., 8) Καρπάτση Ιωάννα (Ε΄ τάξη) 3,50 μ.,  9) Βασιλείου Βαλεντίνη (ΣΤ΄ τάξη) 3,48 μ., 10) Ζέρβα Μαρίνα (Ε΄τάξη) 3,31 μ. 11) Καίσαρη Κατερίνα (Ε΄ τάξη) 2,33 μ.

Α΄ Γυμνασίου

1) Φιλτισάκου Κυριακή 4,62 μ., 2) Πατεράκη Κων/να 4,20 μ., 3) Τοπούζη Μελίνα 3,90 μ., 4) Ρουσέα Ρέα 3,50 μ.

Β΄- Γ΄ Γυμνασίου

1) Κατσαγκόλη Λυδία 4,21 μ.

 

ΑΓΟΡΙΑ

Α΄- Β΄ Δημοτικού

1) Μαλάι Γκάμπριελ (Β΄ τάξη) 3,47 μ. 2) Μιχόπουλος Αλκιβιάδης (Α΄ τάξη) 2,83, 3) Ξυλογιαννόπουλος Γιώργος (Α΄ τάξη) 2,59 μ. , 4) Χομπάς Νικόλας 2,14 μ., 5) Νίκλαν Στάθης (Β΄ τάξη) 1,96 μ., 6) Καίσαρης Φώτης (Β΄ τάξη) 1,93 μ.

Γ΄ – Δ΄ Δημοτικού

1) Λάμπρου Δημήτρης (Γ΄ τάξη) 4,10 μ., 2) Καλύβας Σωκράτης (Γ΄ τάξη) 3,85 μ., 3) Μήτρο Αλέξανδρος (Δ΄ τάξη) 3,82 μ., 4) Κουκούτσης Γιάννης (Δ΄ τάξη) 3,20 μ., 5) Μαυροδόντης Φάνης (Δ΄ τάξη) 3,15 μ., 6) Καϊμακάμης Νικόλας 3,05 μ., 7) Νεοκοσμίδης Απόστολος (Γ΄ τάξη) 2,70 μ., 8) Ξυλογιαννόπουλος Θάνος (Δ΄ τάξη) 2,65 μ.

Ε΄- ΣΤ΄Δημοτικού

1) Τσισμετζόγλου Σπύρος (ΣΤ΄ τάξη ) 3,60 μ.,  2) Μελιδονιώτης Νίκος (ΣΤ΄ τάξη) 3,25 μ.,

Α΄ Γυμνασίου

1) Βαρβεσιώτης Βασίλης 3,47 μ.

Β΄- Γ΄ Γυμνασίου

1) Φραγκίσκος Δημήτρης (Β΄ τάξη) 5,00 μ., 2) Φιλτισάκος Στάθης (Β΄ τάξη) 4,78 μ., 3) Κουφάκος Χάρης (Β΄ τάξη) 4,38 μ., 4) Ρουστάς Θανάσης 4,38 μ., 5) Τζατζιμάκης Γιώργος (Β΄ τάξη) 4,30 μ., 6) Νικολόπουλος Γιώργος (Γ΄ τάξη) 3,87 μ.  

 

Μαϊ27

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ο Σύλλογό μας, Η ΑΝΑΤΟΛΗ, να αποκτήσει δικό του ΥΜΝΟ, όπως έχει δική του ΣΗΜΑΙΑ.   Ο Ύμνος του Συλλόγου θα αποτελέσει σύμβολο έκφρασης και εκπροσώπησης. Για το λόγο αυτό πρέπει να έχει ορισμένα βασικά στοιχεία στο στίχο του. Προς τούτο καλεί κάθε ενδιαφερόμενο μέλος ή φίλο του Συλλόγου, που επιθυμεί και έχει ικανότητα για το σκοπό αυτό (σύνθεσης, μελοποίησης, ενορχήστρωσης), να επικοινωνήσει άμεσα με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για να ενημερωθεί προς τούτο.

    Καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης και υποβολής του Ύμνου ορίστηκε η 31η Οκτωβρίου 2013. Η εργασία του ενδιαφερόμενου θα είναι χωρίς οικονομική αμοιβή, ΔΩΡΕΑΝ.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφασίσει επί των υποβληθέντων Ύμνων και η τελική μορφή θα παρουσιαστεί στη προσεχή Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, προς επικύρωση.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2776 493 & 6944 275365  Κ. Τσαγκαράκης

                                            210 2712 833 & 6942 871755  Γ. Κουφάκος 

<<  74 75 76 77 78 [7980  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

agonas dromou 2019 1

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα:

5ος Αγώνας "Στις Γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων"

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.