Οκτ17

Η πρωταθλήτριά μας στα 400 μ. με εμπόδια Τάνια Γούπου, δεύτερη στις Σπέτσες…

   Η πρωταθλήτρια του Συλλόγου μας στα 400 μ. με εμπόδια Τάνια Γούπου, έλαβε μέρος στον αγώνα 10.000 μ. που διεξήχθη την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις Σπέτσες και κατέλαβε τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στην κατηγορία γυναικών μέχρι 30 ετών (και την 5η στη γενική κατάταξη), με χρόνο 44΄. 34΄΄. Στον αγώνα τερμάτισαν 208 γυναίκες. Η Τάνια πειραματίζεται στις μεγάλες αποστάσεις και μάλλον οι μέχρι στιγμής «γεύσεις» της έχουν αφήσει καλή εντύπωση. Θυμίζουμε τη διάκρισή της και στον αγώνα 10.000 μ. στη Φιλοθέη, τον περασμένο χειμώνα. Το ΔΣ τη συγχαίρει για την επιτυχία της.

 

Οκτ13

Κάθε Κυριακή συμμετοχή σε αγώνες και νίκες…

  

   Οργασμός αγώνων δρόμου κάθε Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα. Πολλές πόλεις έχουν μπει στο χορό της ευγενικής άμιλλας και διοργανώνουν αγώνες δρόμου μικρών ή μεγάλων αποστάσεων. Έτσι οι δρομείς, που έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια, εκδηλώνουν τις προτιμήσεις τους, ανάλογα με την εποχή και την προετοιμασία τους για κάποιο άλλο επίσημο αγώνα.
  
Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στον
31ο ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ 16 χιλμ. ο αθλητής μας Φορμόζης Δημήτρης τερμάτισε 5ος στη γενική κατάταξη και 2ος στην κατηγορία 30 – 39 ετών με χρόνο 59.35, ενώ ο αθλητής μας Κομματάς Κώστας τερμάτισε 1ος στη κατηγορία 50 – 59 με χρόνο 1:09.25.
  
Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου
είχαμε τους πιο κάτω αγώνες και οι αθλητές της ΑΝΑΤΟΛΗΣ είχαν συμμετοχή και νίκες:
1) COLLEGE RUN 2014, 10 χιλμ.. Ο αθλητής μας Στέφανος Πατουλιώτης τερμάτισε 2ος με χρόνο 37.11. Τερμάτισαν συνολικά 112.
2) 4ος ΠΤΩΪΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ στο Ακραίφνιο: 26 χιλμ. Η αθλήτριά μας Βεσυροπούλου Άννα τερμάτισε 3η με χρόνο 2:14.28 και το μέλος μας Βασιλείου Βαγγέλης σε 2:15.33. Τερμάτισαν 238.
Στον ίδιο αγώνα των 5 χιλμ. ο αθλητής μας Διονυσόπουλος Διονύσης τερμάτισε 3ος με χρόνο 17.49.7. ενώ το μέλος μας Κατράνη Σάντρα τερμάτισε 2η με χρόνο 23.55.3. Στη συνέχεια ήταν ο Φιλτισάκος Γιάννης σε 24.42.4 και ο Πίσχος Άγης σε 24.46.6. Τερμάτισαν 54.
  
Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στον
14ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ»  ο αθλητής μας  Γεωργούλιας Αλέξης τερμάτισε 10ος στη γενική κατάταξη και 3ος στην κατηγορία του με χρόνο 1:26:00. Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης και οι αθλητές και μέλη του συλλόγου: Δημήτρης Σεϊμανίδης με 1:39:25, Χρήστος Ζαχαρτζής με 1:39:34, Γεράσιμος Κλουβάτος με 1:44:49 και ο Βαγγέλης Βασιλείου με 1:48:03.Τερμάτισαν (κρατηθείτε…..) 555!!!!!

Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι το ίδιο εντυπωσιακή και να τερματίζουμε πάντα όλοι υγιείς και χαρούμενοι.

Σεπ28

Η αθλήτριά μας Κυριακή Φιλτισάκου με την Εθνική Ομάδα Βάδην.

Η μικρή μας αθλήτρια του βάδην Κυριακή Φιλτισάκου επελέγη να συμμετάσχει στη διεθνή συνάντηση αθλητών και αθλητριών βάδην, που θα γίνει την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο Λογγάνο της Ελβετίας. Θυμίζουμε ότι η αθλήτρια ήταν ΔΕΥΤΕΡΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 3.000 μ. βάδην στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄.

   Από Ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν 14 αθλητές και αθλήτριες. Την αθλήτριά μας θα συνοδεύσει ο προπονητής της (και προπονητής του Συλλόγου) Ηλίας Γκαραβέλας.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει την αθλήτρια (και τον προπονητή της) και της εύχεται να έχει ένα καλό αγώνα και να έχει πάντοτε διακρίσεις.

   Ευχαριστεί τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Κεφαλόπουλο για την επιλογή της αθλήτριάς μας και του εύχεται να φέρει από την Ελβετία τα καλύτερα αποτελέσματα.

Σεπ28

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

   Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας και εύχεται: στους αθλητές: ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, χωρίς τραυματισμούς, στους μαθητές: ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με πρόοδο και καλές επιδόσεις, και σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

   Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά 2014 – 2015. Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου, το Στάδιο Νέας Ιωνίας πλημμύρισε από αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας, που περίμεναν να έρθει «η ευλογημένη» μέρα της έναρξης των προγραμμάτων του Συλλόγου. Παλαιοί και νέοι αθλητές κατέλαβαν όλο το στίβο και έκτοτε οι προπονήσεις διεξάγονται ανελλιπώς καθημερινά.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί απαραίτητο να κάνει τις ακόλουθες χρήσιμες ανακοινώσεις:

1) Το ωρολόγιο πρόγραμμα για την περίοδο αυτή, είναι αυτό που έχει ανακοινωθεί στην ειδική σελίδα. Παρακαλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου να προσέρχονται ΔΕΚΑ λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.

2) Υποχρεωτικό, ως γνωστό, είναι όλοι οι αθλητές να φορούν τη στολή του Συλλόγου (φανέλα ή φόρμα) και στις προπονήσεις και στους αγώνες.

3) Όλα τα παιδιά, από την ηλικία των ΕΝΝΕΑ ετών και άνω (με συμπληρωμένο το ένατο έτος), μπορούν να αποκτήσουν επίσημο δελτίο, ώστε να δύνανται να συμμετέχουν στους επίσημους αγώνες ΣΕΓΑΣ. Προς τούτο πρέπει να προσκομίσουν: 1 πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης, 4 πρόσφατες φωτογραφίες και μία βεβαίωση από γιατρό (παιδίατρο - παθολόγο ή καρδιολόγο), που να βεβαιώνει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι απόλυτα υγιής και μπορεί να ασχοληθεί με το στίβο.

Το δελτίο αθλητή έχει ισχύ για ένα χρόνο. Για το λόγο αυτό κάθε χρόνο οι γονείς και οι αθλητές πρέπει να φροντίζουν για την έγκαιρη ανανέωσή του, που γίνεται αυτόματα, με την προσκόμιση μιας νέας βεβαίωσης ιατρού.

Τα μικρότερης ηλικίας παιδιά πρέπει κάθε χρόνο να προσκομίζουν βεβαίωση από τον παιδίατρό τους, που να βεβαιώνει ότι είναι υγιή και μπορούν να ασχολούνται με το άθλημα του στίβου.

4) Όλοι οι αθλητές οφείλουν να υπακούουν στους προπονητές τους και να τηρούν απαρέγκλιτα την αθλητική συμπεριφορά. Για πιθανά προβλήματα ή παράπονα μπορούν πάντοτε να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ., που έχουν καθημερινή παρουσία στους χώρους του Σταδίου.

5) Επαναλαμβάνουμε ότι όλα τα μέλη τού Συλλόγου μας, μπορούν να αθλούνται κατά το διάστημα της προπόνησης των παιδιών τους, αφού βέβαια υπογράψουν το σχετικό έντυπο του Συλλόγου.

6) Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όπως μας ενημέρωσαν από το Δήμο Ν. Ιωνίας, θα ξεκινήσει η κατασκευή των κερκίδων του Σταδίου, που με την ολοκλήρωσή της θα λυθούν πολλά προβλήματα. Με το πέρας της κατασκευής ο Σύλλογός μας θα αποκτήσει αποδυτήρια με πλήρεις εγκαταστάσεις για αγόρια και κορίτσια, γραφεία, αίθουσα γυμναστικής και αποθηκευτικούς χώρους. Ένα όνειρο μιας ολόκληρης δεκαετίας βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης. Το έργο υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει 2.1/2 χρόνια. Πριν την έναρξη των εργασιών θα γίνει μετακίνηση των δύο οικίσκων του Συλλόγου και οπωσδήποτε θα δημιουργηθεί μία μικρή αναστάτωση. Ελπίζουμε να είναι προς το συμφέρον του Συλλόγου.

7) Ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του (αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές) και θα τις εμπλουτίσει με νέες. Και αυτή τη χρονιά θα προσπαθήσει να δώσει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να έχουν συμμετοχές σε επίσημους αγώνες στίβου. 8) Το Δ.Σ. θα είναι καθημερινά κοντά στους αθλητές και τα μέλη του. Όλοι μαζί θα είμαστε και αυτή τη χρονιά η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, με κοινούς στόχους. Θυμίζουμε τη συμμετοχή μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τη χορωδία μας και το μουσικό μας συγκρότημα, με υπεύθυνο τον Ηλία Γκαραβέλα, προπονητή του Συλλόγου, αλλά και καταξιωμένο μουσικό.

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ με την υπενθύμιση ότι το 2014 (τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου) είναι έτος ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ. Όσα μέλη έχουν συμπληρώσει, μέχρι εκείνη την ημερομηνία, ΕΝΑ έτος από την εγγραφή τους, έχουν δικαίωμα να βάλουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, για τα επόμενα ΔΥΟ χρόνια. Η συμμετοχή στο Δ.Σ. είναι μία εμπειρία σε ένα σχήμα που ασχολείται για το καλό των παιδιών, που έχει αρχές και αξίες, που έχει θετική και εποικοδομητική παρουσία επί 18 χρόνια στη Νέα Ιωνία και στην οικογένεια του ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Για να γίνει κάποιος μέλος του Δ.Σ., δεν χρειάζεται ιδιαίτερα προσόντα, ούτε μεγάλη απασχόληση. Καλή διάθεση χρειάζεται και αγάπη για το στίβο και το παιδί.

<<  71 72 73 74 75 [7677 78 79 80  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2020 1024Χ803

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα  και να υποβάλλετε τις συμμετοχές σας:

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.