Φεβ27

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ "ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2014"

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ.

    Ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Ν. Ιωνίας (Ο.Π.Α.Ν.), ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΝΑΤΟΛΗ Ν. Ιωνίας και ο Φυσιολατρικός  Όμιλος Ν. Ιωνίας (Φ.Ο.Ν.Ι.), διοργανώνουν για 29η συνεχή χρονιά Αγώνες Στίβου με την επωνυμία «ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2014».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας, στις 16.3.2014 και στις 22.3.2014 και εντάσσονται σε μία σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ν. Ιωνίας στη μνήμη  των 22 εκτελεσμένων το Μάρτη του 1944 στο Μπλόκο της Καλογρέζας.

    Συγκεκριμένα οι αγώνες περιλαμβάνουν: την Κυριακή 16.3.2014 με ώρα εκκίνησης 11.00 πμ. ΔΥΟ αγώνες δρόμου επί Δημοσίας οδού:  1.500 μ. κύρια για παιδιά και πρωτόπειρους δρομείς και 10.000 μ. για δρομείς άνω των 18 ετών. Το Σάββατο 22.3.2014 με ώρα έναρξης 13.30 θα γίνουν επίσημοι αγώνες στίβου και το διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠΒ΄& ΠΚΒ΄, με 32 συνολικά αγωνίσματα, για αθλητές σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ.

    Σας παραθέτουμε λίγες χρήσιμες πληροφορίες για τους ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ της 16.3.2014, πέραν όσων αναφέρονται στις προκηρύξεις των αγώνων.

1) Οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί των αγώνων δρόμου επί δημοσίας οδού, θα γίνουν μέσα στο Στάδιο.

2) Οι διαδρομές των 1.500 μ. και 10.000 μ. είναι απόλυτα μετρημένες και οι δρομείς των προηγούμενων χρόνων έχουν σχολιάσει θετικά την ακρίβεια των μέτρων και των χιλιομετρικών ενδείξεων ανά χιλιόμετρο.

3) Η διαδρομή των 1.500 μ. είναι μία στροφή γύρω από τον εξωτερικό χώρο του Σταδίου.

4) Η διαδρομή των 10.000 μ. κινείται βασικά επί της κεντρικής Λεωφόρου Εθνικής Αντίστασης, διερχόμενη δίπλα από το μνημείο του Μπλόκου της Καλογρέζας και από τις Αδριάνειες Στήλες. Είναι σχετικά επίπεδη με μικρές υψομετρικές κλίσεις. Για να συμπληρωθούν τα 10.000 μ. γίνονται ΔΥΟ στροφές των 5 χλμ.

5) Σε δύο σημεία της διαδρομής θα δοθούν στους δρομείς δύο διαφορετικού  χρώματος κάρτες (ΕΛΕΓΧΟΥ) τις οποίες πρέπει απαραίτητα οι δρομείς να φέρουν και να παραδώσουν κατά τον τερματισμό τους στη γραμμή του τερματισμού.

6) Όλοι οι δρομείς πρέπει να βρίσκονται ΜΙΑ ώρα πριν την εκκίνηση στο Στάδιο για να παραλάβουν την κάρτα συμμετοχής τους.

7) Οι αγώνες δρόμου θα χρονομετρηθούν με ειδικό ηλεκτρονικό χρονόμετρο και όλα τα αποτελέσματα, κατά σειρά τερματισμού και κατά κατηγορία ηλικίας θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Α.Ν. ( www.opandni.gr και www.aodni.gr) και του ΑΓΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας (www.ags-anatoli.gr). 

8) Η ενδυμασία των δρομέων θα φυλάσσεται σε ειδικό χώρο εντός του Σταδίου, για να την παραλάβουν οι αθλητές μετά τον τερματισμό τους.

9) Για όλους τους δρομείς έχουν ήδη εξασφαλιστεί: φυσικός χυμός Amita και ισοτονικό ποτό POWERADE, προσφορά της εταιρίας COCA COLA Τρία Έψιλον, φιαλίδια εμφιαλωμένου νερού ΑΥΡΑ, προσφορά του ΣΕΓΑΣ. Αναμένονται και άλλα είδη για όλους όσοι λάβουν μέρος και τερματίσουν. Όλοι θα λάβουν επίσης τιμητικό δίπλωμα.

10) Όλες οι διαδρομές θα προστατεύονται από τη δύναμη της Τροχαίας Ν. Ιωνίας, από αστυνομικούς παρακείμενων Αστυνομικών Τμημάτων και πληθώρα εθελοντών συλλόγων, φορέων και προσκόπων. Φυσικά θα υπάρχει πάντοτε ιατρός και νοσηλεύτρια (από το Νοσοκομείο Αγία Όλγα).

11) Οι μέχρι σήμερα δηλώσεις συμμετοχών δείχνουν ότι θα έχουμε νέο ρεκόρ συμμετοχών (το περσινό ήταν 1.500 συμμετοχές και στις δύο εκδηλώσεις). Οι διοργανωτές παρακαλούν όλους να τηρήσουν την καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων.

    Οι αγώνες του Σαββάτου 22.3.2014 περιλαμβάνουν 32 αγωνίσματα για πολλές κατηγορίες αθλητών. Μετέχουν κάθε χρόνο σωματεία όλης της Αττικής αλλά και της Περιφέρειας (Λειβαδιά, Λουτράκι, Εύβοια, Μύκονος). Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί ΣΕΓΑΣ, με την εποπτεία επίσημων κριτών του ΣΕΓΑΣ. Θα υπάρξει φώτο φίνις για τα δρομικά αγωνίσματα.

Ιαν30

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

«ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ» ΟΙ …. ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ «ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

 

Την Κυριακή το απόγευμα στις 26 Ιανουαρίου, σε μία κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Ν. Ιωνίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, πιστό στις παραδόσεις, τήρησε και αυτή τη χρονιά το έθιμο και έκοψε την πίτα του παρουσία άνω των 250 μελών, αθλητών, εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας, εκπροσώπων Συλλόγων και Φορέων, καθώς και φίλων του Συλλόγου.

Την εκδήλωση άνοιξε η Χορωδία του Συλλόγου, αποτελούμενη από 40 αθλητές και αθλήτριες, που με λιγοστές δοκιμές παρουσίασαν τέσσερα τραγούδια και καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παριστάμενους. Οι παιδικές αγνές φωνές έδωσαν το χρώμα και την αισιοδοξία για την νέα χρονιά. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε μέσα από διαφάνειες και φωτογραφικό υλικό όλο το έργο και οι δραστηριότητες του Συλλόγου, που ήταν και αυτή τη χρονιά και πολλές και ουσιώδεις και εποικοδομητικές. Ο Σύλλογος προσπαθεί να μην είναι μόνο ένα σωματείο στίβου, αλλά και ένας κοινωνικός οργανισμός, που αφουγκράζεται την κοινωνία και παρεμβαίνει με όλες του τις δυνάμεις.

Το Κοινωνικό Έργο του Συλλόγου επιγραμματικά το 2013 ήταν: 1) η συνέχιση της συμμετοχής στην Επιτροπή Υποστήριξης της Στέγης Ανηλίκων Ν. Ιωνίας, με δράσεις που απέφεραν οικονομική στήριξη σε αρκετές περιπτώσεις των παιδιών της Στέγης (Πασχαλινό παζάρι, εισπράξεις δωρεών που κατατίθενται στη μνήμη προσφιλών προσώπων, Χριστουγεννιάτικο παζάρι, λαχειοφόρος αγορά κλπ.), 2) η συμμετοχή εκπροσώπου μας στην Επιτροπή Αλληλεγγύης, που με συντονισμένες προσπάθειες συγκεντρώνει χρήματα και πολλά χρήσιμα είδη, για την στήριξη οικογενειών του Δήμου μας, που στερούνται τα προς το ζην, 3) η συμμετοχή μας (από την ίδρυση) στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, για την πρόληψη από τις εξαρτήσεις, με την επωνυμία «ΙΡΙΔΑ», 4) η συμμετοχή μας στις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με παρουσία μελών μας στις κινητοποιήσεις έξω από σούπερ μάρκετ για την συγκέντρωση τροφίμων και επιπρόσθετα με την συγκέντρωση τροφίμων επί μία εβδομάδα στα γραφεία του Συλλόγου μέσα στο Δημοτικό Στάδιο, 5) η συμμετοχή μας με πολυπληθή ομάδα στη δενδροφύτευση του Μαρτίου στην περιοχή της ΕΥΔΑΠ, 6) η συμμετοχή μας στην Επιτροπή Διαβούλευσης.

Το Πολιτιστικό Έργο του Συλλόγου ήταν πλούσιο και αυτή τη χρονιά. 1) Σε συνεργασία με τον Ιωνικό Σύνδεσμο, και το Σύλλογο Μικρασιατών «η Καππαδοκία», εκπρόσωποι του Συλλόγου μας παρουσίασαν τα παραδοσιακά παιχνίδια σε τρία σχολεία: στο Τεχνικό Λύκειο της Φιλαδέλφειας, στο 16ο Δημοτικό και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου μας. Όλα τα παιδιά, η εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και οι παρουσιαστές – εκπρόσωποι των Συλλόγων μας, συνέπαιξαν εκείνα τα παραδοσιακά παιχνίδια, εκείνων των ωραίων χρόνων.

2) Ο Σύλλογος συμμετέχει, όπως κάθε χρόνο, στις εκδηλώσεις του Δήμου, με την επωνυμία ΙΩΝΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ, που φέτος η αφιέρωση ήταν στα 90 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Ιωνίας. Το μουσικό συγκρότημα του Συλλόγου, με την ευθύνη και καθοδήγηση του προπονητή του Συλλόγου Ηλία Γκαραβέλα, παρουσίασε μία υπέροχη μουσική βραδιά στον πεζόδρομο της Παλαιών Πατρών Γερμανού.

3) Συνεχίστηκε και αυτή τη χρονιά η έκδοση και κυκλοφορία της εφημερίδας του Συλλόγου με τον τίτλο: «Εξ ΑΝΑΤΟΛΗΣ…. τα νέα». Ο Σύλλογος διαθέτει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, (www. Ags-anatoli.gr), στον οποίο καταχωρούνται τα νέα του Συλλόγου, αλλά και πολλές ειδήσεις από τον κόσμο του στίβου.

4) Η σταθερά πολυπληθής ομάδα των εθελοντών του Συλλόγου, αποτελούμενη από αθλητές και μέλη μας, συμμετείχε και το 2013 στη διοργάνωση του 31ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας, στη μνήμη του Ειρηνιστή και Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη, καλύπτοντας τις ανάγκες του σταθμού ανεφοδιασμού του 40ού χλμ. (μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής) και του τερματισμού μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Επίσημοι αθλητές μας, αλλά και αθλούμενοι του Σταδίου του Δήμου μας, από το «φυτώριο των Μαραθωνοδρόμων», (άνω των 40), μετείχαν στο Μαραθώνιο Δρόμο και στους παράλληλους αγώνες των 5 και 10 χλμ.

5) Ο Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ» συμμετείχε στις ΔΥΟ παρελάσεις: της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου, με μία ομάδα άνω των 30 αθλητών και αθλητριών, που με τις κόσμιες αθλητικές εμφανίσεις τους και το αθλητικό τους παράστημα τίμησαν τις Εθνικές Επετείους. Ήταν η πρώτη φορά που έλαβε μέρος στην παρέλαση Αθλητικός Σύλλογος και αυτή η πρωτοτυπία απέσπασε τα ευμενή σχόλια και το χειροκρότημα των θεατών της παρέλασης.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Σύλλογος και αυτή τη χρονιά: 1) συμμετείχε με τους αθλητές του σε όλα τα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά και σε αγώνες εκτός της Αττικής και εκτός της Ελλάδας (Μαραθωνίους Μιλάνο, Φρανκφούρτης). Ο Σύλλογος δείχνει πάντοτε μία πολύ καλή εικόνα οργανωτικότητας, καθώς και οικογενειακών και φιλικών δεσμών, μεταξύ των αθλητών και των μελών. Οι δρομείς μας και τα μέλη μας που τρέχουν μεγάλες αποστάσεις, διέτρεξαν όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στους αγώνες που διεξάγονται στις πόλεις της Αττικής και της Περιφέρειας.

Είχε την οργανωτική ευθύνη των μεγάλων διοργανώσεων του Δήμου μας: 2) του Μπλόκου της Καλογρέζας, που διεξήχθη επί δύο ημέρες (και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.500) και 3) των αγώνων δρόμου για όλα τα σχολεία του Δήμου, (που και αυτές οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.100). Το Στάδιο της Ν. Ιωνίας πλημμύρισε και στις δύο διοργανώσεις με αθλητές και φιλάθλους. Το πανέμορφο Στάδιό μας έζησε όμορφες μέρες. 4) Στις αθλητικές δραστηριότητες του Συλλόγου εντάσσεται και η «φιλοξενία» του 9ου Δημοτικού Σχολείου, που επισκέφθηκε το Στάδιο και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές του σχολείου να αγωνιστούν σε τρία αγωνίσματα και να γευθούν έτσι τα μηνύματα του κλασικού αθλητισμού, της ευγενικής άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Μετά την προβολή ακολούθησε η ευλογία της βασιλόπιτας από τους ιερείς: Πανοσιολογιότατο πατέρα Κωνσταντίνο Ψαλτάκη και Αιδεσιμότατο πατέρα Σωτήριο Κωστόπουλο. Στη συνέχεια κομμάτια της πίτας του Συλλόγου έκοψαν με σειρά οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, της Περιφέρειας, των φορέων και συλλόγων του Δήμου, αλλά και από περιοχές εκτός του Δήμου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις προσώπων της κοινωνίας μας, που κατά το ΔΣ του Συλλόγου αξίζουν την ιδιαίτερη τιμή. Το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε και βράβευσε: τον κ. Βασίλειο Χαλά, παλαιό αθλητή και προπονητή της ΑΕΚ, καθηγητή μέσης εκπαίδευσης και των ΤΕΦΑΑ Αθήνας, για τη δωρεά αθλητικού υλικού γυμναστικής και ενδυνάμωσης μεγάλης αξίας. Ακολούθως βράβευσε δύο Μαραθωνοδρόμους: τον Χάρη Λυσαρίδη, για την ιδιαίτερη νίκη που πέτυχε κατά τη συμμετοχή του στον 31ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Η νίκη του αυτή έγκειται στο ότι έτρεξε όλο το Μαραθώνιο βοηθώντας το συναθλητή του, Μαραθωνοδρόμο της ζωής και του αθλητισμού, Αλέξανδρο Κρητικό, που έλαβε μέρος με το αναπηρικό του αμαξίδιο, καθόσον είναι τετραπληγικός, πάσχων από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Ο Χάρης Λυσαρίδης είναι ένα πρότυπο αθλητή και Μαραθωνοδρόμου, που έδωσε ένα ύψιστο παράδειγμα φιλαλληλίας και υψηλών ιδανικών. Βράβευσε επίσης τον Αλέξανδρο Κρητικό, ο οποίος για πρώτη φορά συμμετείχε στο Μαραθώνιο, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία, δείχνοντας σε μας «τους αρτιμελείς» τη δύναμη και το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής, κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να τον θαυμάσουν για τον υπέροχο άθλο του και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη ζωή του και στις σπουδές του. Ο Αλέξανδρος είναι μαθητής της 3ης Λυκείου και θέλει να σπουδάσει σε σχολή σχετική με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μετά τις βραβεύσεις των προσώπων της κοινωνίας μας ο Σύλλογος βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που πέτυχαν στα Α.Ε.Ι. Για της φετινές βραβεύσεις είχαμε: το Γιάννη Ντρίγιο, τη Σοφία Τσιλιγκίρη, τη Χριστίνα Μπαρμπάκου, το Χρήστο Παπασωτηρόπουλο, την Πόλη Βαρελοπούλου, την Εύη Σταμογιώργου και τη Βιβή Σταμογιώργου. Ο Σύλλογος έκλεισε τις τιμητικές βραβεύσεις με την απονομή των βραβείων στους αθλητές του που πέτυχαν μέχρι και 6η Πανελλήνια νίκη: Τάνια Γούπου, Οξάνα Κορένεβα, Κλίντι Μαλάϊ και Ανθούλα Μιχελή.

Σ’ αυτό το σημείο ολοκληρώθηκε η τελετή της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Ο Σύλλογος έκανε δύο κληρώσεις: μία για ένα παιδί της παιδικής χορωδίας, που πήρε μία ωραία γλάστρα (προσφορά του Ανθοπωλείου της κ. Βασιλάτου – Χαρμανίδου στον Περισσό) και μία κλήρωση για ένα χρηματικό δώρο από την Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας. Τυχερές ήταν κατά σειρά οι αθλήτριες: ή Ίριδα Σαντοριναίου και η Άννα Καρανίκα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος κ. Γκότσης (με τη σύζυγό του), ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Μαΐστρος, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ. Μανούρης και κ. Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσομπάνογλου, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωστάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: κ. Κυριακόπουλος, κ. Κωστιδάκης, κ. Λαζαρίδης, κ. Κουλούρης, κ. Θωμαΐδου. Παρών και ο μέγας χορηγός της βασιλόπιτας κ. Γιώργος Στεργίου με το φίλο τού Συλλόγου κ. Πάνο Παλυβό. Ο παλαιός πρωταθλητής και «θρύλος των στηπλ» κ. Γ. Παπαβασιλείου καθώς και ο τυφλός Παρολυμπιονίκης του Μαραθωνίου και μέλος τού Συλλόγου κ. Σιούτης. Επίσης παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων: του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. κ. Χριστοδούλου, του Συλλόγου Ινεπολιτών κ. Καραγιαννίδης, κ. Σπανοπούλου και η κ. Λάμπρου, της Ένωσης Σπάρτης κ. Σαπουντζάκης, του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Κωστιδάκης, του Συλλόγου Σμυρναίων κ. Ανθρακίδου, της Ένωσης Μικρασιατών «η Καππαδοκία» κ. Χασάπης και κ. Φτούλη, του Φυσιολατρικού και των Παλαιών Προσκόπων κ. Τσεσμελής, του Συλλόγου Ρουμελιωτών κ. Ραφτόπουλος, της ΔΙΑ.Π.Ε. κ. Δαρμογιάννης και η κ. Καραμπέτσου, της ΙΡΙΔΑΣ η κ. Βακαλοπούλου, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και του Α.Ο. Περισσού κ. Σταθόπουλος, της Ρουμελιώτικης Εστίας κ. Βελλιανίτης, του Συλλόγου Προστασίας από τις νέες τεχνολογίες κ. Τζαμαλούκα, του Σ.Δ.Υ. Αθήνας κ. Τσατσαρούνος και κ. Μεσδανίτης, του Σ.Δ.Υ. Πειραιά κ. Κασανής, της Πανευβοϊκής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Πηλιχός, ο φίλος του Συλλόγου και εκδότης της εφημερίδας «η Κερκίδα του Στίβου» κ. Φωτακίδης, η συγγραφέας κ. Αραμπατζόγλου – Τουζοπούλου, ο φίλος και χορηγός του Συλλόγου κ. Αλεξούδης, η δημοσιογράφος από την ΙΩΝΙΑ ΝΕΤ και ο εκπρόσωπος της ΦΛΟΓΑΣ κ. Διακουμάκος.

 

 

Ιαν24

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 21014

         Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προκηρύσσει το 28ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ, το οποίο θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στο “ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ”.

 

2. ΗΛΙΚΙΕΣ:

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές- τριες :

 1. vΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ: που έχουν γεννηθεί το 1994 και μεγαλύτεροι-ες
 2. vΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ: που έχουν γεννηθεί το 1995 και 1996
 3. vΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: που έχουν γεννηθεί το 1997 και 1998

Αθλητές-τριες με μικρότερες ηλικίες από αυτές, που αναφέρονται παραπάνω, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

            3.1 Δρόμοι: 60μ. – 200μ.- 400μ. - 800μ. – 1.500μ. – 3.000μ. – 5.000μ. Βάδην Ανδρών / 3.000μ. Βάδην Γυναικών - 60μ. με Εμπόδια

            3.2 Άλματα: Άλμα σε Ύψος – Άλμα επί Κοντώ - Άλμα σε Μήκος – Άλμα Τριπλούν

            3.3 Ρίψεις: Σφαιροβολία

            3.4 Σύνθετα: Έπταθλο Ανδρών & Πένταθλο Γυναικών

                                    3.4.1 Αγωνίσματα Επτάθλου Ανδρών:

                            Α΄ ημέρα: 60μ. – Άλμα σε Μήκος – Σφαιροβολία – Άλμα σε Ύψος

                            Β΄ ημέρα: 60μ. με Εμπόδια – Άλμα επί Κοντώ – 1.000μ.

3.4.2 Πεντάθλου Γυναικών:

          Β΄ ημέρα: 60μ. με Εμπόδια – Άλμα σε Ύψος – Σφαιροβολία – Άλμα σε Μήκος –

          800μ.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

4.1 Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν

οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων – Μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (όπως ορίζεται στην τελευταία Υπουργική απόφαση) και να τους έχει εκδοθεί Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.

Κάθε αθλητής-τρια μπορεί να δηλωθεί και να συμμετέχει σε ΔΥΟ (2) το πολύ αγωνίσματα, εκτός από τους αθλητές – τριες των συνθέτων αγωνισμάτων που μπορούν να δηλωθούν και να συμμετέχουν ΜΟΝΟ στα σύνθετα αγωνίσματα.

 

4.2 Οι αθλητές της κατηγορίας Παίδων (γεννηθέντες το 1997 & 1998) έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 60μ. ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΤΗ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΤΑΘΛΟ.

 

4.3 Οι αθλήτριες της κατηγορίας Κορασίδων, γεννημένες το 1998, έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλα αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 60μ. ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΤΗ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ.

 

5. ΟΡΙΑ  ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ:

5.1 Όρια πρόκρισης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες που έχουν επιτύχει τα όρια, για το συγκεκριμένο αγώνισμα, που αναφέρονται στο συνημμένο Πίνακα 1.

 

5.2 Αγώνες επίτευξης ορίων:

5.2.1 Ως επίσημοι αγώνες για την επίτευξη των ορίων θεωρούνται οι αγώνες που διοργανώνονται από το  Σ.Ε.ΓΑ.Σ., τις Ε.Α.Σ. – Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  ή από τα Σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ (με την έγκριση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και των Ε.Α.Σ.-Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)  ή οι Σχολικοί Αγώνες, Β΄ Φάση (Όμιλοι) και Γ΄ Φάση (Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα) ή το Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα, με την προϋπόθεση ότι διεξάγεται με τη συνεργασία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και τέλος το Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, με την προϋπόθεση ότι διεξάγονται με τη συνεργασία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

5.2.2 Επίσης ισχύουν ως όρια πρόκρισης οι επιδόσεις που επιτυγχάνονται σε διεθνείς συναντήσεις ή επίσημους αγώνες του εξωτερικού, όταν  διοργανώνονται από την IAAF, την ΕΑΑ ή είναι με την έγκρισή τους, αναφέρονται στο διεθνές  καλαντάρι  και οι αθλητές – αθλήτριες συμμετέχουν με την άδεια της  ομοσπονδίας.

5.2.3 Τα όρια πρέπει να έχουν επιτευχθεί από 1/1/2013  μέχρι  και την τελευταία  Κυριακή πριν  από  τη  διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

 

5.2.4 Στις παραπάνω ρυθμίσεις περιλαμβάνονται και οι επίσημοι αγώνες  συνθέτων για τις επιδόσεις που έχουν επιτευχθεί στα επιμέρους ατομικά αγωνίσματα.

 

5.3 Επιπλέον προϋποθέσεις

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης οι αθλητές – αθλήτριες που εκπληρώνουν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις :

 

5.3.1 Να έχουν  καταταγεί  στη 12αδα του αντίστοιχου  ατομικού αγωνίσματος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  που αγωνίστηκαν την  προηγούμενη χρονιά  2013.

 

5.3.2 Να έχουν καταταγεί στη  15αδα της Ετήσιας Λίστας Α-Γ του προηγούμενου έτους 2013, στο αντίστοιχο όμως ατομικό αγώνισμα που θα συμμετάσχουν.

 

5.3.3 Στην περίπτωση ισοπαλίας στη δωδέκατη θέση της κατάταξης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων ή της Ετήσιας Λίστας του 2013 (15αδα ), που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα πρωταθλήματα του 2014,  προκρίνονται όλοι οι ισόπαλοι αθλητές – αθλήτριες.

 

5.4 Συμμετοχή Χωρίς Όριο (Χ.Ο.) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΓΕΝΗΜΜΕΝΟΙ ΤΟ 1987 ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ (μέχρι 27 ετών)

Εκτός  από τους παραπάνω,  κάθε  σύλλογος  μπορεί  να  δηλώσει  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών και:

 

α) ΕΝΑ (1)  αθλητή – τρια που  δεν  πληρεί τις  παραπάνω  προϋποθέσεις, αν από το σύλλογο αυτό δεν έχει προκριθεί κανένας αθλητής - αθλήτρια ή έχουν προκριθεί  μέχρι 4 αθλητές-τριες συνολικά.

 

β) ΔΥΟ (2) αθλητές - αθλήτριες  που  δεν  πληρούν  τις  παραπάνω  προϋποθέσεις, αν από το σύλλογο αυτό έχουν προκριθεί  από 5 και πάνω αθλητές-τριες συνολικά.

Μπορεί όμως το σωματείο να δηλώσει ΕΝΑ μόνο αθλητή  χωρίς όριο,  σε ΔΥΟ αγωνίσματα. (με τη διαδικασία αυτή καλύπτει 2 θέσεις αθλητών χωρίς όριο).

 

Διευκρινήσεις:

- Κάθε αθλητής – τρια αυτής της παραγράφου 5.4 (που δεν έχει πετύχει τα όρια ή τις προϋποθέσεις συμμετοχής) μπορεί να δηλωθεί σε ένα (1) μόνο αγώνισμα (εκτός από την περίπτωση που αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο 5.4.β)

 

- Από το 2014 για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών Ανοικτού και Κλειστού Στίβου οι αθλητές – τριες που είναι γενημμένοι το 1986 και μεγαλύτεροι (28 ετών και άνω) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ – ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Δύνανται να συμμετέχουν ΜΟΝΟ εάν έχουν επιτύχει τα όρια (5.1) ή τις προϋποθέσεις συμμετοχής (5.3).

 

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

6.1 Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με email το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 14.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">marathon@segas.gr καθώς και στις κατά τόπους Ε.Α.Σ. – Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Σημείωση: σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κ. Αγγελική Προκάκη, Τμηματάρχη Αθλητικού, στα τηλέφωνα 210-93.15.886 & 210- 93.31.113

α) Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα καταχωρεί την ηλεκτρονική δήλωση του σωματείου και παράλληλα με ευθύνη των Τεχνικών Συμβούλων των Ε.Α.Σ. οι δηλώσεις θα ελέγχονται  για την  ορθότητά τους (δικαίωμα συμμετοχής – όρια ή προϋποθέσεις πρόκρισης – ηλικία – επίδοση) και θα υπογράφονται  από  τον  Τεχνικό  Σύμβουλο.

 

Οι Ε.Α.Σ. – Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. υποχρεούνται  μέχρι  την ΤΡΙΤΗ  4  Φεβρουαρίου  2014 να έχουν ενημερώσει πρώτα τα σωματεία τους και στη συνέχεια το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">marathon@segas.gr ή με Fax: 210.9331152) ΜΟΝΟ εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε διορθώσεις - συμπληρώσεις στις δηλώσεις των σωματείων.

 

β) Προσοχή: Οι Ε.Α.Σ. – Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα έχουν την τελική ευθύνη να ενημερώσουν τα σωματεία της δύναμής τους για οποιεσδήποτε τροποποιήσεις γίνουν στις δηλώσεις που έχουν καταθέσει τα σωματεία στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και στις Ε.Α.Σ.

 

6.2 Η υποβολή της δήλωσης θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη συνημμένη φόρμα εγγραφής (Excel) που έχει αναρτηθεί στο site της Ομοσπονδίας.

 

6.3 Ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής το σωματείο δηλώνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι αποδέχεται τους όρους της Γενικής και Ειδικής  Προκήρυξης του Πρωταθλήματος και την εφαρμογή των Κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:

- Για την καλύτερη οργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι Σύλλογοι θα πρέπει να δηλώσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ.

- Όλα  τα  στοιχεία   που αναφέρονται στη συνημμένη δήλωση συμμετοχής θα  πρέπει  να  είναι  πλήρως συμπληρωμένα  και οι αθλητές – αθλήτριες θα δηλωθούν  ΜΟΝΟ  σε εκείνα τα αγωνίσματα  που δικαιούνται  και στα οποία θα  ΛΑΒΟΥΝ  ΜΕΡΟΣ.

 

7. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ:

7.1 ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΔΡΟΜΩΝ

7.1.1 Αγωνίσματα: 60μ. και 60μ. με Εμπόδια

Στα 60μ. και 60μ. με Εμπόδια, ο πρώτος από κάθε σειρά και οι καλύτεροι χρόνοι από τις προκριματικές σειρές μέχρι τους 16, προκρίνονται για να λάβουν μέρος στις ΔΥΟ (2) ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ.

 

Στις τελικές σειρές αυτών των αγωνισμάτων:

Στην 1η τελική σειρά θα συμμετάσχουν οι αθλητές –τριες που πέτυχαν τον 9ο μέχρι και 12ο χρόνο και θα καταλαμβάνουν τους διαδρόμους 3 - 4 – 5 - 6 (1η κλήρωση), οι αθλητές –τριες που πέτυχαν τον 13ο και 14ο χρόνο και θα καταλαμβάνουν τους διαδρόμους 7 – 8 (2η κλήρωση) καθώς και οι αθλητές – τριες που πέτυχαν τον 15ο και 16ο χρόνο και θα καταλαμβάνουν τους διαδρόμους 1 – 2 (3η κλήρωση).

 

Στην 2η τελική σειρά θα συμμετάσχουν οι αθλητές – τριες με τους τέσσερις (4) καλύτερους χρόνους και θα καταλαμβάνουν τους διαδρόμους 3 - 4 – 5 – 6 (1η κλήρωση), οι αθλητές –τριες που πέτυχαν τον 5ο και 6ο χρόνο και θα καταλαβάνουν τους διαδρόμους 7 – 8 (2η κλήρωση) καθώς και οι αθλητές – τριες που πέτυχαν τον 7ο και 8ο χρόνο και θα καταλαμβάνουν τους διαδρόμους 1 – 2 (3η κλήρωση).

 

7.1.2 Αγώνισμα: 200μ. και 400μ.

Στα 200μ. και 400μ. ο πρώτος από κάθε σειρά και οι καλύτεροι χρόνοι από τις προκριματικές σειρές μέχρι τους 10, προκρίνονται για να λάβουν μέρος στις ΔΥΟ (2) ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ.

Οι τελικές σειρές του αγωνίσματος θα καταρτίζονται ως ακολούθως:

Στην 1η τελική σειρά θα συμμετάσχουν οι αθλητές –τριες που πέτυχαν τον 4ο μέχρι και 6ο χρόνο και θα καταλαμβάνουν τους διαδρόμους 3 – 4 – 5 (κλήρωση), ο αθλητής – τρια που πέτυχε τον 8ο χρόνο και θα καταλαμβάνει τον 2ο διάδρομο και τέλος ο αθλητής – τρια που πέτυχε τον 10ο χρόνο θα καταλαμβάνει τον 1ο διάδρομο.

 

Στην 2η τελική σειρά θα συμμετάσχουν οι αθλητές – τριες με τους τρεις (3) καλύτερους χρόνους και θα καταλαμβάνουν τους διαδρόμους 3 – 4 – 5 (κλήρωση), ο αθλητής – τρια που πέτυχε τον 7ο χρόνο και θα καταλαμβάνει τον 2ο διάδρομο και τέλος ο αθλητής – τρια που πέτυχε τον 9ο χρόνο θα καταλαμβάνει τον 1ο διάδρομο.

 

 

7.1.3 Αγώνισμα: 800μ.

Στα 800μ, ο πρώτος από κάθε σειρά και οι καλύτεροι χρόνοι από τις προκριματικές σειρές μέχρι τους 10, προκρίνονται για τις ΔΥΟ (2) ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ.

Οι τελικές σειρές του αγωνίσματος θα καταρτίζονται ως ακολούθως:

Στην 2η τελική σειρά θα συμμετάσχουν οι αθλητές –τριες που τερμάτισαν πρώτοι στις προκριματικές σειρές και οι αθλητές-αθλήτριες με τους καλύτερους χρόνους, σύνολο 5 αθλητές – τριες και θα καταλαμβάνουν τους διαδρόμους σύμφωνα με τα παρακάτω:

Από το σύνολο των 5 αυτών αθλητών, οι αθλητές – τριες που τερμάτισαν πρώτοι στις προκριματικές σειρές θα κληρώνονται για τους εξωτερικούς διαδρόμους π.χ. αν διεξήχθησαν 3 προκριματικές σειρές οι αθλητές – τριες που τερμάτισαν πρώτοι θα καταλάβουν τους διαδρόμους 3 – 4 – 5 (κλήρωση). Οι δυο αθλητές – τριες που πέρασαν με τους 2 καλύτερους χρόνους,  απ’ όλες τις προκριματικές σειρές, θα συμμετέχουν στη 2η τελική σειρά καταλαμβάνοντας ο καλύτερος από αυτούς το διάδρομο 2 και ο χειρότερος το διάδρομο 1.

 

Σε περίπτωση που διεξαχθούν 2 προκριματικές σειρές τότε οι νικητές των προκριματικών σειρών θα καταλαμβάνουν τις διαδρομές 4 – 5 (κλήρωση), ο καλύτερος προκρινόμενος χρόνος τη διαδρομή 3, ο αμέσως επόμενος τη διαδρομή 2 και ο αμέσως επόμενος τη διαδρομή 1.

 

Σε περίπτωση που διεξαχθούν περισσότερες από 3 προκριματικές σειρές στη 2η τελική σειρά θα μετέχουν όλοι οι νικητές των προκριματικών σειρών και η 1η τελική σειρά θα συμπληρώνεται από τους αθλητές – τριες με τους καλύτερους χρόνους.

 

Τέλος, αν οι προκριματικές σειρές ξεπερνούν τους διαδρόμους του σταδίου τότε στη 2η τελική σειρά θα μετέχουν οι νικητές των προκριματικών σειρών με τις καλύτερες επιδόσεις και οι υπόλοιποι νικητές των προκριματικών σειρών θα μετέχουν στην 1η τελική σειρά.   

 

Στην 1η τελική σειρά θα συμμετάσχουν οι υπόλοιποι προκριθέντες αθλητές – αθλήτριες και η κατανομή στους διαδρόμους θα γίνεται σύμφωνα με αυτά που αναφέρονται για τη 2η τελική σειρά.

 

Προσοχή: στην περίπτωση που δηλωθούν συνολικά μέχρι 10 αθλητές-αθλήτριες το αγώνισμα θα διεξαχθεί απευθείας σε μία τελική σειρά και θα διεξάγεται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 214.6, 166.4 & 166.8 των κανονισμών στίβου της IAAF δηλ. θα χρησιμοποιείται ομαδική εκκίνηση και οι θέσεις εκκίνησης θα καθορίζονται με κλήρωση.

 

7.1.4 Αγώνισμα: 1.500μ.

Στα 1.500μ. οι (2) πρώτοι από κάθε σειρά και οι καλύτεροι χρόνοι από τις προκριματικές σειρές μέχρι τους 18 προκρίνονται για τις ΔΥΟ (2) ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ.

Οι τελικές σειρές του αγωνίσματος θα καταρτίζονται ως ακολούθως:

Στην 2η τελική σειρά θα συμμετάσχουν οι αθλητές –τριες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις στις προκριματικές σειρές και οι αθλητές-αθλήτριες με τους καλύτερους χρόνους (σύνολο 9).

Στην 1η τελική σειρά θα συμμετάσχουν οι υπόλοιποι προκριθέντες αθλητές –τριες.

Προσοχή: στην περίπτωση που δηλωθούν συνολικά μέχρι 12 αθλητές -τριες το αγώνισμα θα διεξαχθεί απευθείας σε μία τελική σειρά.

 

7.1.5 Αγωνίσματα: 3.000μ – 5.000 Βάδην και 3.000 Βάδην.

Τα αγωνίσματα των 3.000μ – 5.000μ. Βάδην και 3.000μ Βάδην, θα διεξαχθούν απ’ ευθείας σε ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ.

 

7.2 Αγωνίσματα Κονίστρας

Οριζόντια Άλματα, Κάθετα Άλματα  και Σφαιροβολία

Στους Αγώνες Επιλογής των Οριζοντίων (Άλμα σε Μήκος & Άλμα Τριπλούν), Καθέτων Αλμάτων (Άλμα σε Ύψος & Άλμα επί Κοντώ)και της Σφαιροβολίας η πρόκριση για τον ΤΕΛΙΚΟ θα γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς στίβου της IAAF.

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:

 1. 1.Στον προκριματικό του Άλματος Τριπλούν Γυναικών οι αθλήτριες θα αγωνισθούν από βαλβίδα 10μ. Ο Τελικός του αγωνίσματος θα διεξαχθεί από βαλβίδα 11μ.
 2. 2.Στον προκριματικό των καθέτων αλμάτων (Άλματος επί Κοντώ και Άλματος σε Ύψος), εφ’ όσον διεξαχθεί, θα ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες.

Διαδικασία:

οι αθλητές-τριες θα δηλώσουν στην Αίθουσα Κλήσης ποιοί επιθυμούν να ξεκινήσουν τον προκριματικό από το όριο επιλογής για τον τελικό προκειμένου να χωριστούν σε δύο (2) γκρουπ (1ο γκρουπ όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν από το όριο επιλογής και 2ο γκρουπ όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν τα διαδοχικά ύψη που ορίζει η προκήρυξη).

Μετά το τέλος της προθέρμανσης, η οποία θα είναι κοινή και για τα 2 γκρουπ θα ξεκινάει ο προκριματικός με τις προσπάθειες των αθλητών του 1ου γκρουπ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών των αθλητών-τριων του 1ου γκρουπ θα ξεκινούν οι αθλητές-τριες του 2ου γκρουπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  οι αθλητές-τριες του 1ου γκρουπ σε περίπτωση μη επίτευξης του ορίου επιλογής δεν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και στο 2ο γκρουπ.  

 

7.3 Κατάργηση προκριματικών αγωνισμάτων

Στα ατομικά αγωνίσματα είναι δυνατή η κατάργηση Προκριματικού Δρόμου ή Αγώνα Επιλογής, λόγω μικρής συμμετοχής αθλητών –τριών.

 

            7.4 Σύνθετα Αγωνίσματα

7.4.1 Αγωνίσματα Καθέτων Αλμάτων

Ανδρών:        Άλμα επί Κοντώ – Άλμα σε Ύψος

Γυναικών:    Άλμα σε Ύψος

 

7.4.2 Αρχικό ύψος και διαδοχικά ύψη

Το αρχικό ύψος τοποθέτησης του πήχη στα ανωτέρω αγωνίσματα θα ρυθμίζεται από τον Έφορο του Αγωνίσματος και τον Τεχνικό Υπεύθυνο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες αθλητές-τριες.

Στη συνέχεια ο πήχης θα ανυψώνεται ως εξής :

ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ:         ανά 3 εκατοστά

ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΝΔΡΩΝ:                          ανά 10 εκατοστά.

 

8. ΟΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΑΣ:

 

Αγώνισμα

Ανδρών

Γυναικών

Άλμα σε Μήκος

7.30μ.

5.80μ.

Άλμα Τριπλούν

15.00μ.

12.60μ.

Άλμα σε Ύψος

2.05μ.

1.70μ.

Άλμα επί Κοντώ

4.60μ.

3.60μ.

Σφαιροβολία

14.50μ.

13.00μ.

 

9. ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΥΨH ΣΤΑ ΚΑΘΕΤΑ ΑΛΜΑΤΑ:

9.1 ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ*

α) Αγώνας Επιλογής

ΑΝΔΡΩΝ:

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

1.80μ. – 1.85μ. - 1.90μ. – 1.95μ. – 2.00μ. – 2.05μ.

1.50μ. - 1.55μ. – 1.60μ. – 1.64μ. – 1.67μ. – 1.70μ.

 

β) Τελικός

ΑΝΔΡΩΝ:

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

1.95μ. – 2.00μ. – 2.05μ. – 2.09μ. – 2.13μ. – 2.17μ. – 2.20μ. – 2.23μ. – 2.26μ. στη συνέχεια ανά 2 εκ.

1.60μ. – 1.65μ. – 1.70μ. – 1.74μ. – 1.78μ – 1.81μ. – 1.84μ. – 1.87 – 1.90 & στη συνέχεια ανά 2 εκ.

 

*Όριο συμμετοχής σε Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου 2014: Ανδρών 2,30μ. & Γυναικών 1,94μ.

 

9.2 ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ*

α) ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΑΝΔΡΩΝ:

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

4.20μ. – 4.30μ. - 4.40μ. – 4.50μ. – 4.60μ.

3.20μ. – 3.30μ. - 3.40μ. – 3.50μ. – 3.60μ.

 

β) ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΝΔΡΩΝ:

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

4.40μ. - 4.60μ. – 4.80μ. – 4.95μ. – 5.05μ. – 5.15μ. – 5.20μ. & στη συνέχεια ανά 5 εκ.

3.40μ. – 3.60μ. – 3.75μ. – 3.90μ. – 4.01μ. – 4.11μ. – 4.21μ.  & στη συνέχεια ανά 5 εκ.

*Όριο συμμετοχής σε Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου 2014: Ανδρών 5,75μ. & Γυναικών 4,71μ.

 

            9.3 Σε περίπτωση μη διεξαγωγής του προκριματικού τα διαδοχικά ύψη στους τελικούς των αγωνισμάτων θα διαμορφώνονται ως ακολούθως:

 

9.3.1 ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ

ΑΝΔΡΩΝ:

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

1.85μ. - 1.90μ. - 1.95μ. – 2.00μ. – 2.05μ. – 2.09μ. – 2.13μ. – 2.17μ. – 2.20μ. – 2.23μ. – 2.26μ. & στη συνέχεια ανά 2 εκ.

1.55μ. - 1.60μ. – 1.65μ. – 1.70μ. – 1.74μ. – 1.78μ. – 1.81μ. – 1.84μ. – 1.87μ. – 1.90μ.  & στη συνέχεια ανά 2 εκ.

 

 

9.3.2 ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

ΑΝΔΡΩΝ:

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

4.20μ. - 4.40μ. - 4.60μ. – 4.80μ. – 4.95μ. – 5.05μ. – 5.15μ. – 5.20μ. & στη συνέχεια ανά 5 εκ.

3.20μ. - 3.40μ. – 3.60μ. – 3.75μ. – 3.90μ. – 4.01μ. – 4.11μ. – 4.21μ.  & στη συνέχεια ανά 5 εκ.

 

10. ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

10.1 Η κατάταξη των αθλητών – αθλητριών για τη βαθμολογία και την απονομή μεταλλίων θα γίνεται βάσει των επιδόσεων και από τις δύο Τελικές Σειρές.

 

            10.2 Σε κάθε ατομικό ή σύνθετο αγώνισμα θα βαθμολογούνται οι οκτώ (8) πρώτοι αθλητές-τριες. Η βαθμολογική κλίμακα θα είναι η ακόλουθη:

 

 

Θέση

Βαθμοί

1η θέση

9

2η θέση

7

3η θέση

6

4η θέση

5

5η θέση

4

6η θέση

3

7η θέση

2

8η θέση

1

 

11. ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:    

11.1 Πίνακας βαθμολογίας αγωνισμάτων

Για τη βαθμολογία των αγωνισμάτων 60μ., 60μ. με Εμπόδια και 1.000μ. θα ισχύσει ο πίνακας βαθμολογίας Κλειστού Στίβου της IAAF.

 

11.2 Βάρος οργάνου στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας

Το αγώνισμα της Σφαιροβολίας θα γίνει με τα όργανα των κατηγοριών Ανδρών / Γυναικών. Ατομικά όργανα Ρίψεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με την προϋπόθεση ότι θα προσκομιστούν στην Αίθουσα Κλήσεως μία (1) ώρα πριν από τον αγώνα επιλογής για έλεγχο και στη συνέχεια να παραδοθούν στον Έφορο του Αγωνίσματος.

 

11.3 Κανονισμοί διεξαγωγής Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς στίβου της IAAF 2012 – 2013 και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

 

11.4 Επίλυση τεχνικών θεμάτων

Ότι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο και τον Αλυτάρχη των Αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

 

12. ΕΠΑΘΛΑ

12.1 Νικητές ατομικών αγωνισμάτων

Στους τρεις πρώτους νικητές – νικήτριες των αγωνισμάτων θα απονεμηθούν τα παρακάτω έπαθλα.

Στους πρώτους – πρώτες: Κύπελλο – Δίπλωμα – Μετάλλιο Πανελληνιονίκη χρυσό

Στους δεύτερους – δεύτερες: Δίπλωμα – Μετάλλιο Πανελληνιονίκη αργυρό

Στους τρίτους – τρίτες: Δίπλωμα – Μετάλλιο Πανελληνιονίκη χάλκινο

 

12.2 Νικητές Σύλλογοι βαθμολογίας

Στον πρώτο νικητή Σύλλογο της βαθμολογίας Ανδρών και στον πρώτο νικητή Σύλλογο της βαθμολογίας Γυναικών του Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών θα απονεμηθούν Κύπελλα.

 

12.3 Νικητές Σύλλογοι Επαρχίας

Κύπελλα επίσης θα απονεμηθούν στον πρώτο νικητή Σύλλογο της βαθμολογίας Ανδρών και στον πρώτο νικητή Σύλλογο της βαθμολογίας Γυναικών του Πρωταθλήματος για τους Συλλόγους της Επαρχίας (εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης).

 

13. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ

13.1 Ατομικά Αγωνίσματα:

Οι αθλητές-αθλήτριες θα προσέρχονται ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΕΩΣ, 45΄πριν από την ώρα διεξαγωγής κάθε αγωνίσματος, για το Άλμα Επί Κοντώ μία ώρα πριν την έναρξη του αγωνίσματος, προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους, προσκομίζοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ.

 

13.2 Σύνθετα Αγωνίσματα

Οι αθλητές-αθλήτριες θα προσέρχονται ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΕΩΣ, 45΄πριν από την ώρα διεξαγωγής του πρώτου αγωνίσματος κάθε αγωνιστικής περιόδου (πρωινής ή απογευματινής), προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους, προσκομίζοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ.

 

Προσοχή: Οι αθλητές - τριες που είναι από ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ της τελευταίας περιόδου

και δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας και ηλικίας.

 

14. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ :

Οι αριθμοί των αθλητών – αθλητριών θα παραδίδονται στους Εκπροσώπους των Σωματείων στην Αίθουσα Κλήσεως (1) ώρα πριν την έναρξη των Αγώνων.

 

15. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των Συλλόγων οι αθλητές –τριες πρέπει να έχουν εξετασθεί Ιατρικώς πριν από τους αγώνες, όπως προβλέπει ο Νόμος 2725/99 ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα καταχωρούν στα πινάκια ΜΟΝΟ τους αθλητές των οποίων το δελτίο θα είναι θεωρημένο σύμφωνα με το νόμο.

Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

 

16. ΕΛΕΓΧΟΙ DOPING

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων θα διενεργηθεί σε αθλητές-αθλήτριες έλεγχος DOPING από το ΕΣΚΑΝ, σύμφωνα με τις διατάξεις και κανονισμούς της IAAF.

 

17. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α/Γ:

Τεχνικός Υπεύθυνος της διοργάνωσης ορίζεται ο Τεχνικός Διευθυντής Αγώνων κ. Ανδρέας Γκόγκας με καθήκοντα και αρμοδιότητες που αναφέρονται στο άρθρο 112 των Κανονισμών Στίβου Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2012, σε συνεργασία με τον Αλυτάρχη και τον Υπεύθυνο της Υπηρεσίας του Προσωπικού του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

 

18. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ:

Τεχνικός Υπεύθυνος Εγκατάστασης ορίζεται ο Τεχνικός της Επιτροπής Αγώνων κ. Δημήτρης Χαλβατζάρας, ο οποίος θα συνεργάζεται με τον Τεχνικός Υπεύθυνο, τον Αλυτάρχη και το Γυμνασίαρχο επί θεμάτων προετοιμασίας του αγωνιστικού χώρου και καταλληλότητας του χρησιμοποιούμενου αθλητικού εξοπλισμού.

 

19. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. δεν θα καλύψει έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των συμμετεχόντων αθλητών-τριών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

 

20. ΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Η Επιτροπή Ελέγχου και σωστής διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων αποτελείται από υπηρεσιακά μέλη της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, της Επιτροπής Ανάπτυξης και της Στατιστικής Υπηρεσίας, με επικεφαλής ένα (1) Διοικητικό.

Έτσι, εκτός των ακυρώσεων που μπορεί να γίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων για διαφόρους λόγους, (αντικανονική συμμετοχή, με βάση τη γενική ή την ειδική προκήρυξη ή το γενικό κανονισμό οργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθλημάτων), θα γίνεται έλεγχος και μετά το πέρας των αγώνων, από την Επιτροπή Ελέγχου.

 

Οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται στην περίπτωση παράβασης θα είναι:

1. Ο αθλητής – τρια τιμωρείται με ένα (1) χρόνο αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις.

2. Ο σύλλογος του χάνει ΟΛΟΥΣ τους βαθμούς των αγωνισμάτων, που ο αθλητής –τρια έλαβε μέρος στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

3. Ο σύλλογος του τιμωρείται επιπλέον και με αφαίρεση είκοσι (-20) βαθμών, από τη συνολική βαθμολογία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

 

Ειδικά σε περίπτωση ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ή ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ – ΑΘΛΗΤΡΙΑ, θα ισχύουν όσα αναφέρονται αντίστοιχα παραπάνω στις παραγράφους 1 και 2 και επιπλέον θα ισχύουν ακόμα οι παρακάτω κυρώσεις:

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

1)….

2)….

3) Το σωματείο θα μηδενίζεται και στις δύο κατηγορίες των αθλητών –τριών του πρωταθλήματος και επομένως δεν θα παίρνει κανένα βαθμό στο σύνολο των αγωνισμάτων αυτού του Πρωταθλήματος.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 

                 Ο   Πρόεδρος                                               Ο  Γεν. Γραμματέας

 

 

          Κώστας ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ                                          Βασίλειος ΣΕΒΑΣΤΗΣ

 

Συνημμένα:

ü      Προσχέδιο Ωρολογίου Προγράμματος

ü      Πίνακας ορίων συμμετοχής

                                             

Κοινοποίηση:

ü      Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

ü      Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά

ü      Λογιστήριο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ü      Γραφείο Τύπου Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ü      Υγειονομική Υπηρεσία Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ü      Γραφείο Υψηλού Αθλητισμού

ü      Επιτροπή Ανάπτυξης

ü      Δημόσια Τηλεόραση

ü      Κ.Ε.Κ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ü      Ε.Ο.Κ.Κ.Α.

ü      Γραφείο Μάρκετινγκ

ü      Ε.Σ.ΚΑ.Ν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Α/Γ

 

8 & 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 – ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

 

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ*

 

Α΄ ΗΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

 

ΠΡΩΪΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΟΣ ΑΓΩΝΑ

ΟΡΙΟ

09:00

ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγώνας Επιλογής

5,80μ.

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

ΑΝΔΡΩΝ

Αγώνας Επιλογής

14,5.

09:30

60μ.

ΕΠΤΑΘΛΟ 1

 

 

09:50

60μ.

ΑΝΔΡΩΝ

Προκριματικές Σειρές

 

10:00

ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

ΑΝΔΡΩΝ

Αγώνας Επιλογής/1ο Γκρουπ

3,60μ.

ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ

ΑΝΔΡΩΝ

Αγώνας Επιλογής/1ο Γκρουπ

2,05μ.

10:15

ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ

ΕΠΤΑΘΛΟ 2

 

 

10:20

ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγώνας Επιλογής/2ο Γκρουπ

3,60μ.

ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ

ΑΝΔΡΩΝ

Αγώνας Επιλογής/2ο Γκρουπ

2,05μ.

10:40

60μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προκριματικές Σειρές

 

11:15

400μ.

ΑΝΔΡΩΝ

Προκριματικές Σειρές

 

11:30

ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ

ΑΝΔΡΩΝ

Αγώνας Επιλογής

7,30μ.

11:45

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

ΕΠΤΑΘΛΟ 3

 

 

12:05

400μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προκριματικές Σειρές

 

12:40

1.500μ.

ΑΝΔΡΩΝ

Προκριματικές Σειρές

 

13:00

1.500μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προκριματικές Σειρές

 

13:30

ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ

ΕΠΤΑΘΛΟ 4

 

 

 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΟΣ ΑΓΩΝΑ

17:55

5.000μ. Βάδην

ΑΝΔΡΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

18:00

3.000μ. Βάδην

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

18:10

ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

18:15

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

ΑΝΔΡΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

18:50

ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

ΑΝΔΡΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

18:55

60μ. Παιδικός Αγώνας

Κορίτσια

 

19:00

60μ. Παιδικός Αγώνας

Αγόρια

 

19:10

ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ

ΑΝΔΡΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

19:15

60μ.

ΑΝΔΡΩΝ

1η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

19:21

60μ.

ΑΝΔΡΩΝ

2η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

19:30

60μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

19:36

60μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

19:40

ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ

ΑΝΔΡΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

19:45

400μ.

ΑΝΔΡΩΝ

1η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

19:51

400μ.

ΑΝΔΡΩΝ

2η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

20:00

400μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

20:06

400μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

20:15

1.500μ.

ΑΝΔΡΩΝ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

20:35

1.500μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

 

*το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής

28ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

8 & 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 – ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

 

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ*

 

Β΄ ΗΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

 

ΠΡΩΪΝΌ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΟΣ ΑΓΩΝΑ

ΟΡΙΟ

10:00

ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΑΝΔΡΩΝ

Αγώνας Επιλογής

15,0.

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγώνας Επιλογής

13,0.

ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

ΑΝΔΡΩΝ

Αγώνας Επιλογής/1ο Γκρουπ

4,60μ.

ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγώνας Επιλογής/1ο Γκρουπ

1,70μ.

60μ. με Εμπόδια

ΑΝΔΡΩΝ

Προκριματικές Σειρές

 

10:20

ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγώνας Επιλογής/2ο Γκρουπ

4,60μ.

ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγώνας Επιλογής/2ο Γκρουπ

1,70μ.

10:25

60μ. με Εμπόδια

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προκριματικές Σειρές

 

10:45

800μ.

ΑΝΔΡΩΝ

Προκριματικές Σειρές

 

11:00

800μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προκριματικές Σειρές

 

11:15

200μ.

ΑΝΔΡΩΝ

Προκριματικές Σειρές

 

11:30

ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγώνας Επιλογής

12,60μ.

12:05

60μ. με Εμπόδια

ΠΕΝΤΑΘΛΟ 1

 

 

11:15

200μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προκριματικές Σειρές

 

12:45

ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ

ΠΕΝΤΑΘΛΟ 2

 

 

13:00

60μ. με Εμπόδια

ΕΠΤΑΘΛΟ 5

 

 

14:00

ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

ΕΠΤΑΘΛΟ 6

 

 

14:30

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

ΠΕΝΤΑΘΛΟ 3

 

 

 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΟΣ ΑΓΩΝΑ

15:30

ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ

ΠΕΝΤΑΘΛΟ 4

 

16:00

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

16:45

3.000μ.

ΑΝΔΡΩΝ

1η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

16:55

ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΑΝΔΡΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

17:00

3.000μ.

ΑΝΔΡΩΝ

2η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

17:15

3.000μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

17:35

1000μ.

ΕΠΤΑΘΛΟ 7

 

17:45

ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

17:50

800μ.

ΠΕΝΤΑΘΛΟ5

 

18:05

60μ. με Εμπόδια

ΑΝΔΡΩΝ

1η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

18:10

ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

18:12

60μ. με  Εμπόδια

ΑΝΔΡΩΝ

2η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

18:25

60μ. με Εμπόδια

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

18:30

ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

18:32

60μ. με Εμπόδια

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

18:40

200μ.

ΑΝΔΡΩΝ

1η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

18:46

200μ.

ΑΝΔΡΩΝ

2η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

18:55

200μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

19:01

200μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

19:10

800μ.

ΑΝΔΡΩΝ

1η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

19:16

800μ.

ΑΝΔΡΩΝ

2η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

19:25

800μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

19:31

800μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

*το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής


ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Ανδρών

Αγωνίσματα

Γυναικών

100μ.: 11.90

60μ.

100μ.: 13.20

23.90

200μ.

27.50

53.00

400μ.

63.50

2:04.00

800μ.

2:29.00

4:20.00

1500μ.

5:08.00

9:37.00

3000μ.

12:00.00

52:00.00 (10χλμ.)

24:30.00 (5χλμ.)

5.000μ. / 3.000μ. Βάδην

57:00.00 (10χλμ.)

16:40.00 (3χλμ.)

110μ. Εμπ.: 16.90

60μ. με Εμπόδια

100μ. Εμπ.: 17.30

1,85μ.

Άλμα σε Ύψος

1,55μ.

4,30μ.

Άλμα επί Κοντώ

3,30μ.

6,40μ.

Άλμα σε Μήκος

5,15μ.

13,80μ.

Άλμα Τριπλούν

11,60μ.

10,00μ. Α & Ν / 12,00μ. Ε

Σφαιροβολία

10,00μ.

Δέκαθλο: 5.000 Βαθμοί

Έπταθλο / Πένταθλο

Έπταθλο: 3.000 Βαθμοί

 

 

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προκηρύσσει Ημερίδα Κλειστού Στίβου ΠΠ-ΠΚ Α’, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Κυριακή  2 Φεβρουαρίου 2014 στο “ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ’’.

 

2. ΗΛΙΚΙΕΣ:

Στην Ημερίδα δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ αθλητές-τριες:

 

 1. vΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α’: που έχουν γεννηθεί το 1999 και 2000

 

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ :

 

Κατηγορία

Αγωνίσματα

ΠΠ Α΄: 

60μ. – 1.000μ. – 3.000μ. – 60μ. με Εμπόδια – Άλμα σε Ύψος – Άλμα σε Μήκος - Άλμα Τριπλούν - Σφαιροβολία

ΠΚ Α΄:

60μ. – 1.000μ. – 60μ. με Εμπόδια – Άλμα σε Ύψος – Άλμα Επί Κοντώ - Άλμα σε Μήκος - Σφαιροβολία

 

 

 

4. ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΥΨH ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΤΩΝ ΑΛΜΑΤΩΝ:

 

Αγώνισμα / Κατηγορία

Διαδοχικά ύψη

Άλμα σε Ύψος ΠΠ Α’:

Από 1,40μ. – 1,60μ. ανά 5εκ. και μετά ανά 3εκ. μέχρι 1,81μ. & μετά ανά 2εκ.

Άλμα σε Ύψος ΠΚ Α’:

Από 1,25μ. – 1,40μ. ανά 5εκ. και μετά ανά 3εκ. μέχρι 1,70μ. & μετά ανά 2εκ.

Άλμα επί Κοντώ ΠΚ Α’:

Από 2,00μ. – 2,60μ. ανά 20εκ. και μετά ανά 10εκ. μέχρι 3,40μ. & μετά ανά 5 εκ.

 

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

5.1 Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων – Μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (όπως ορίζεται στην τελευταία Υπουργική απόφαση) και να τους έχει εκδοθεί Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.

 

5.2 Κάθε αθλητής-τρια μπορεί να αγωνισθεί ΜΟΝΟ σε ΕΝΑ (1) ΑΓΩΝΙΣΜΑ.

 

6. ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι αθλητές-αθλήτριες θα προσέρχονται αυτοπροσώπως στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΕΩΣ, 60΄πριν από την ώρα διεξαγωγής κάθε αγωνίσματος, προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, προσκομίζοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

Προσοχή: Οι αθλητές - τριες που είναι υπό ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ της τελευταίας περιόδου (2013) και δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας και ηλικίας.

 

7. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των Συλλόγων οι αθλητές –τριες πρέπει να έχουν εξετασθεί Ιατρικώς πριν από τους αγώνες, όπως προβλέπει ο Νόμος 2725/99.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα καταχωρούν στα πινάκια ΜΟΝΟ τους αθλητές των οποίων το δελτίο θα είναι θεωρημένο σύμφωνα με το νόμο.

 

Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

 

8. ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:      

8.1 Βάρος οργάνου στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας

Κατηγορία

Βάρος οργάνου

ΠΠ Α’:

4Kg

ΠΚ A’:

3Kg

Ατομικά όργανα Ρίψεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με την προϋπόθεση ότι θα προσκομιστούν στην Αίθουσα Κλήσεως μία (1) ώρα πριν από την ώρα διεξαγωγής του αγωνίσματος για έλεγχο και στη συνέχεια να παραδοθούν στον Έφορο του Αγωνίσματος.

 

8.2 Αριθμός – Ύψη και Αποστάσεις εμποδίων

Κατηγορία

Αριθμός – Ύψη - Αποστάσεις

60μ. Εμπ. ΠΠ Α΄:

5 εμπ., Ύψος εμπ. 0,84, 1ο εμπ. από αφετηρία 13,00 μ. ενδιάμεση απόσταση 8,50 μ. τελευταίο από τερματισμό 13,00μ.

60μ. Εμπ. ΠΚ Α΄:

5 εμπ., Ύψος εμπ. 0,76, 1ο εμπ. από αφετηρία 13,00 μ. ενδιάμεση απόσταση 8 μ. τελευταίο από τερματισμό 15,00μ.

 

8.3 Απόσταση βαλβίδων:

Κατηγορία

Απόσταση βαλβίδας

Άλμα σε Μήκος ΠΠ Α΄:

3μ.

Άλμα σε Μήκος ΠΚ Α΄:

3μ.

Άλμα Τριπλούν ΠΠ Α΄:

9μ.

 

8.4 Κανονισμοί διεξαγωγής Ημερίδας

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς στίβου της IAAF 2012 – 2013 και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

8.5 Επίλυση τεχνικών θεμάτων

Ότι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο της Ημερίδας σε συνεργασία με τον Αλυτάρχη, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

 

9. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ:

Τεχνικός Υπεύθυνος της διοργάνωσης ορίζεται ο Τεχνικός Διευθυντής Αγώνων κ. Ανδρέας Γκόγκας με καθήκοντα και αρμοδιότητες που αναφέρονται στο άρθρο 112 των Κανονισμών Στίβου Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2012, σε συνεργασία με τον Αλυτάρχη και τον Υπεύθυνο της Υπηρεσίας του Προσωπικού του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

 

10. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ :

Τεχνικός Υπεύθυνος Εγκατάστασης ορίζεται ο Τεχνικός της Επιτροπής Αγώνων κ. Δημήτρης Χαλβατζάρας, ο οποίος θα συνεργάζεται με τον Τεχνικό Διευθυντή, τον Αλυτάρχη και το Γυμνασίαρχο επί θεμάτων προετοιμασίας του αγωνιστικού χώρου και καταλληλότητας του χρησιμοποιούμενου αθλητικού εξοπλισμού.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 

                 Ο   Πρόεδρος                                                             Ο  Γεν. Γραμματέας

 

 

         Κώστας  Παναγόπουλος                                               Βασίλειος Σεβαστής                                                               

Συνημμένα:

ü      Ωρολόγιο Πρόγραμμα

 

Κοινοποίηση:

ü      Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

ü      Γραφείο Τύπου Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ü      Υγειονομική Υπηρεσία Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ü      Γραφείο Υψηλού Αθλητισμού

ü      Επιτροπή Ανάπτυξης

ü      Κ.Ε.Κ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ü      Γραφείο Μάρκετινγκ

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

 

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’

 

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ    -    ΚΥΡΙΑΚΗ, 2  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

 

 

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ*

 

ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10:00

Άλμα σε Ύψος

ΠΠ Α'

 

Άλμα Επί Κοντώ

ΠΚ Α΄

 

Άλμα Τριπλούν

ΠΠ Α΄

 

Σφαιροβολία

ΠΚ Α'

10:30

60μ. με Εμπόδια

ΠΠ Α'

10:45

60μ. με Εμπόδια

ΠΚ Α'

10:55

60μ.

ΠΠ Α'

11:00

Άλμα σε Μήκος

ΠΚ Α'

11:25

60μ.

ΠΚ Α'

11:30

Άλμα σε Ύψος

ΠΚ Α'

11:30

Σφαιροβολία

ΠΠ Α'

12:00

1.000μ.

ΠΠ Α'

12:15

Άλμα σε Μήκος

ΠΠ Α'

 

1.000μ.

ΠΚ Α'

12:30

3.000μ.

ΠΠ Α'

 

*Το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων

 

 

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προκηρύσσει Ημερίδα Κλειστού Στίβου Ανδρών Γυναικών & Παίδων – Κορασίδων, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στο “ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ’’ (Σ.Ε.Φ.).

 

2. ΗΛΙΚΙΕΣ:

Στην Ημερίδα δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες:

 1. vΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ: που έχουν γεννηθεί το 1994 και μεγαλύτεροι - ρες
 2. vΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ: που έχουν γεννηθεί το 1995 και 1996
 3. vΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: που έχουν γεννηθεί το 1997 και 1998

 

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

          Κατηγορία

Αγωνίσματα

Ανδρών – Γυναικών & Εφήβων - Νεανίδων:

Δρόμοι: 60μ. – 200μ. - 400μ. – 800μ. – 1.500 - 3.000μ. – 60μ. με Εμπόδια και 3.000μ. Βάδην για Γ-Κ /  5.000μ. Βάδην για Α-Π

Άλματα: Άλμα σε Μήκος – Άλμα Τριπλούν – Άλμα σε Ύψος – Άλμα επί Κοντώ

Ρίψεις: Σφαιροβολία

Εφήβων:

Σφαιροβολία

Παίδων:

60μ. με Εμπόδια, Άλμα επί Κοντώ

Κορασίδων: 

60μ. με Εμπόδια, Άλμα σε Ύψος

Σημείωση: τα αγωνίσματα των δρόμων θα διεξαχθούν σε ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ εκτός από τα 60μ. Ανδρών & Γυναικών που θα διεξαχθεί προκριματικός και ΤΕΛΙΚΟΣ.

 

4. ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΥΨH ΣΤΑ ΚΑΘΕΤΑ ΑΛΜΑΤΑ:

4.1 Άλμα επί Κοντώ:

 

ΑΝΔΡΩΝ:

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

4.40μ. - 4.60μ. – 4.80μ. – 4.95μ. – 5.05μ. – 5.15μ. – 5.20μ. και ανά 5 εκ.

3.00μ. – 3.20μ. – 3.40μ. - 3.60μ.- 3.75μ. – 3.90μ. - 4.01μ. – 4.11μ. – 4.21μ. & ανά 5 εκ.

 

ΠΑΙΔΩΝ:

3.40μ. - 3.60μ.- 3.80μ. - 4.00μ. και ανά 10 εκατοστά μέχρι το 4.50μ. και στη συνέχεια ανά 5 εκ.

 

4.2 Άλμα σε Ύψος:

 

ΑΝΔΡΩΝ:

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

1.85μ. – 1.90μ. - 1.95μ. – 2.00μ. – 2.05μ. – 2.09μ. – 2.13μ. – 2.17μ. – 2.20μ. – 2.23μ. – 2.26μ. & ανά 2 εκ.

1.55μ. – 1.60μ. - 1.65μ. – 1.70μ. – 1.74μ. – 1.78μ. – 1.81μ. – 1.84 – 1.87μ. – 1.90μ. & ανά 2 εκ.

 

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:

1.45μ. – 1.50μ. – 1.55μ. – 1.60μ. – 1.64μ. – 1.67μ. – 1.70μ  & ανά 2 εκ.

 

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

5.1 Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ αθλητές-τριες που ανήκουν

οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων – Μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (όπως ορίζεται στην τελευταία Υπουργική απόφαση) και να τους έχει εκδοθεί Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.

 

5.2 Κάθε αθλητής-τρια μπορεί να αγωνισθεί το πολύ σε ΔΥΟ (2) αγωνίσματα (συμπεριλαμβανομένων και των Συνθέτων Αγωνισμάτων).

 

5.3 Οι αθλητές της κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων (γεννηθέντες το 1997 & 1998) έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα αγωνίσματα της Ημερίδας ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 60μ. ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ & ΤΗ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ.

 

5.4 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΠ-ΠΚ Α΄ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

 

6. ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

6.1 Όρια συμμετοχής:

Στην Ημερίδα δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες που έχουν επιτύχει κατά το 2013 τα όρια, για το συγκεκριμένο αγώνισμα, που αναφέρονται στο συνημμένο Πίνακα 1.

 

6.2 Αγώνες επίτευξης ορίων:

6.2.1 Ως επίσημοι αγώνες για την επίτευξη των ορίων θεωρούνται οι αγώνες που διοργανώνονται από το  Σ.Ε.ΓΑ.Σ., τις Ε.Α.Σ. – Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  ή από τα Σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ (με την έγκριση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και των Ε.Α.Σ.-Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)  ή οι Σχολικοί Αγώνες, Β΄ Φάση (Όμιλοι) και Γ΄ Φάση (Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα) ή το Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα, με την προϋπόθεση ότι διεξάγεται με τη συνεργασία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και τέλος το Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

6.2.2 Επίσης ισχύουν ως όρια πρόκρισης οι επιδόσεις που επιτυγχάνονται σε διεθνείς συναντήσεις ή επίσημους αγώνες του εξωτερικού, όταν  διοργανώνονται από την IAAF, την ΕΑΑ ή είναι με την έγκρισή τους, αναφέρονται στο διεθνές  καλαντάρι  και οι αθλητές – αθλήτριες συμμετέχουν με την άδεια της  ομοσπονδίας.

6.2.3 Τα όρια πρέπει να έχουν επιτευχθεί από 1/1/2013  μέχρι  και την τελευταία  Κυριακή πριν  από  τη  διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

 

6.2.4 Στις παραπάνω ρυθμίσεις περιλαμβάνονται και οι επίσημοι αγώνες  Συνθέτων για τις επιδόσεις που έχουν επιτευχθεί στα επιμέρους ατομικά αγωνίσματα.

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:

 1. 1.Επειδή το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημερίδας διεξάγεται σε μία περίοδο, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα αγωνίσματα του Κλειστού Στίβου, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε αθλητές όλων των αγωνισμάτων να συμμετέχουν, εκτός των ορίων συμμετοχής σε ορισμένα αγωνίσματα που ίσχυαν μέχρι σήμερα θεσπίστηκαν όρια συμμετοχής και στα υπόλοιπα αγωνίσματα.

 

 1. 2.Επίσης για την ομαλότερη διεξαγωγή του ωρολογίου προγράμματος προγραμματίστηκαν ο αριθμός των σειρών διεξαγωγής των δρομικών αγωνισμάτων καθώς και ο ανώτατος αριθμός συμμετοχής ανά αγώνισμα στα αγωνίσματα κονίστρας προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες αθλητές να αγωνιστούν με τις καλύτερες συνθήκες (βλέπε παρακάτω πίνακα).

 

Αγώνισμα

Προβλεπόμενος

αριθμ. σειρών

Προβλεπόμενος

αριθμ. αθλητών

60μ.

6

έως 48

200μ.

5

έως 25

400μ.

5

έως 25

800μ.

3

έως 30

1.500μ.

2

έως 30

3.000μ.

1

έως 15

5.000μ./3.000μ. Βάδην

1

 

60μ. με Εμπόδια Α & Γ

2

έως 16

60μ. με Εμπόδια Π & Κ

2

έως 16

Άλμα σε Μήκος

 

έως 15

Άλμα Τριπλούν

 

έως 15

Άλμα σε Ύψος

 

έως 15

Άλμα επί Κοντώ

 

έως 15

Σφαιροβολία

 

έως 15

  

7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

7.1 Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με email το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 14.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">marathon@segas.gr.

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Σημείωση: σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κ. Αγγελική Προκάκη, Τμηματάρχη Αθλητικού, στα τηλέφωνα 210-93.15.886 & 210- 93.31.113

7.2 Η υποβολή της δήλωσης θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη συνημμένη φόρμα εγγραφής (Excel) που έχει αναρτηθεί στο site της Ομοσπονδίας.

 

7.3 Ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής το σωματείο δηλώνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι αποδέχεται τους όρους της Γενικής και Ειδικής  Προκήρυξης του Πρωταθλήματος και την εφαρμογή των Κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:

 1. 1.Για την καλύτερη οργάνωση  της Ημερίδας οι Σύλλογοι θα πρέπει να δηλώσουν, από τους αθλητές που έχουν τα όρια συμμετοχής, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ.

 

 1. 2.Εκτός από τους αθλητές που πληρούν τα όρια συμμετοχής, οι Σύλλογοι θα μπορούν να δηλώσουν και αθλητές με παραπλήσιες επιδόσεις με το προβλεπόμενο όριο ανά αγώνισμα. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων αθλητών ανά αγώνισμα, με αθλητές που έχουν επιτύχει το όριο, αυτός θα συμπληρωθεί από τους επόμενους αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις.

 

 1. 3.Σε κάθε περίπτωση οι λίστες με τους συμμετέχοντες αθλητές ανά αγώνισμα θα ανακοινωθούν στο site της Ομοσπονδίας το συντομότερο δυνατόν μετά την επεξεργασία των δηλώσεων.

 

 1. 4.Όλα  τα  στοιχεία   που αναφέρονται στη συνημμένη δήλωση συμμετοχής θα  πρέπει  να  είναι  πλήρως συμπληρωμένα  και οι αθλητές – αθλήτριες θα δηλωθούν  ΜΟΝΟ  σε εκείνα τα αγωνίσματα  που δικαιούνται.

 

8. ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι αθλητές-αθλήτριες θα προσέρχονται ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΕΩΣ, 60΄πριν από την ώρα διεξαγωγής κάθε αγωνίσματος, για το Άλμα Επί Κοντώ 70’, προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους, προσκομίζοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ.

 

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

 

Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα καταχωρούν στα πινάκια ΜΟΝΟ τους αθλητές των οποίων το δελτίο θα είναι θεωρημένο σύμφωνα με το νόμο.

 

Προσοχή: Οι αθλητές - τριες που είναι υπό ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ της τελευταίας περιόδου (2013) και δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας και ηλικίας.

 

9. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των Συλλόγων οι αθλητές –τριες πρέπει να έχουν εξετασθεί Ιατρικώς πριν από τους αγώνες, όπως προβλέπει ο Νόμος 2725/99 ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

 

Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

 

10. ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:    

10.1 Ατομικά όργανα

Ατομικά όργανα Ρίψεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με την προϋπόθεση ότι θα προσκομιστούν στην Αίθουσα Κλήσεως μία (1) ώρα πριν από την ώρα διεξαγωγής του αγωνίσματος για έλεγχο και στη συνέχεια να παραδοθούν στον Έφορο του Αγωνίσματος.

10.2 Αποστάσεις βαλβίδας Άλματος Τριπλούν

9.2.1 Ανδρών:          13μ.

9.2.2 Γυναικών:          11μ.

 

10.3 Κανονισμοί διεξαγωγής Ημερίδας

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς στίβου της IAAF 2012 – 2013 και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

 

10.4 Επίλυση τεχνικών θεμάτων

Ότι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο της Ημερίδας σε συνεργασία με τον Αλυτάρχη, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

 

11. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ:

Τεχνικός Υπεύθυνος της διοργάνωσης ορίζεται ο Τεχνικός Διευθυντής Αγώνων κ. Ανδρέας Γκόγκας με καθήκοντα και αρμοδιότητες που αναφέρονται στο άρθρο 112 των Κανονισμών Στίβου Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2012, σε συνεργασία με τον Αλυτάρχη και τον Υπεύθυνο της Υπηρεσίας του Προσωπικού του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

 

12. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ :

Τεχνικός Υπεύθυνος Εγκατάστασης ορίζεται ο Τεχνικός της Επιτροπής Αγώνων κ. Δημήτρης Χαλβατζάρας, ο οποίος θα συνεργάζεται με τον Τεχνικό Διευθυντή, τον Αλυτάρχη και το Γυμνασίαρχο επί θεμάτων προετοιμασίας του αγωνιστικού χώρου και καταλληλότητας του χρησιμοποιούμενου αθλητικού εξοπλισμού.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 

                 Ο   Πρόεδρος                                                             Ο  Γεν. Γραμματέας

 

 

            Κώστας Παναγόπουλος                                              Βασίλης Σεβαστής

 

 

Συνημμένα:

ü     Ωρολόγιο Πρόγραμμα

ü     Πίνακας Ορίων Συμμετοχής

 

Κοινοποίηση:

ü     Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

ü     Γραφείο Τύπου Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ü     Υγειονομική Υπηρεσία Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ü     Γραφείο Υψηλού Αθλητισμού

ü     Επιτροπή Ανάπτυξης

ü     Κ.Ε.Κ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ü     Γραφείο Μάρκετινγκ

 

 

 

 

 

 

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

 

ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Σ.Ε.Φ., ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

 

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προκριματικές/

Τελικές Σειρές

13:00

Άλμα Επί Κοντώ

ΠΑΙΔΩΝ

 

13:00

5.000μ. Βάδην

ΑΝΔΡΩΝ

 

13:05

3.000μ. Βάδην

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

14:00

Άλμα σε Ύψος

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 

14:00

Άλμα σε Μήκος

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

14:00

60μ.

ΑΝΔΡΩΝ

Προκριματικές Σειρές

14:40

60μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προκριματικές Σειρές

15:00

Σφαιροβολία

ΠΑΙΔΩΝ

 

15:20

800μ.

ΑΝΔΡΩΝ

Τελικές Σειρές

15:40

800μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τελικές Σειρές

16:00

Άλμα Επί Κοντώ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

16:00

Άλμα σε Μήκος

ΑΝΔΡΩΝ

 

16:00

60μ.

ΑΝΔΡΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

16:06

60μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ

16:15

3.000μ.

ΑΝΔΡΩΝ

Τελική Σειρά

16:30

Άλμα σε Ύψος

ΑΝΔΡΩΝ

 

16:30

3.000μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τελική Σειρά

16:45

200μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τελικές Σειρές

17:00

Σφαιροβολία

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

17:20

200μ.

ΑΝΔΡΩΝ

Τελικές Σειρές

17:55

1.500μ.

ΑΝΔΡΩΝ

Τελικές Σειρές

18:00

Άλμα Τριπλούν

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

18:15

1.500μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τελικές Σειρές

18:30

Άλμα Επί Κοντώ

ΑΝΔΡΩΝ

 

18:30

Σφαιροβολία

ΑΝΔΡΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ

 

18:40

60μ. με Εμπόδια

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Τελικές Σειρές

19:00

Άλμα σε Ύψος

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

19:00

60μ. με Εμπόδια

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τελικές Σειρές

19:15

60μ. με Εμπόδια

ΠΑΙΔΩΝ

Τελικές Σειρές

19:35

60μ. με Εμπόδια

ΑΝΔΡΩΝ

Τελικές Σειρές

19:50

400μ.

ΑΝΔΡΩΝ

Τελικές Σειρές

20:00

Άλμα Τριπλούν

ΑΝΔΡΩΝ

 

20:25

400μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τελικές Σειρές

 

 

 

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ 1

 

ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

 

Σ.Ε.Φ., Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

 

Ανδρών

Αγωνίσματα

Γυναικών

100μ.: 10.91

60μ.

100μ.: 12.66

21.91

200μ.

25.63

49.30

400μ.

58.54

1:56.54

800μ.

2:21.19

4:05.01

1500μ.

4:49.91

9:11.14
(5χλμ.: 15:48.27)

3000μ.

10:56.76

52:00.00 (10χλμ.)

24:30.00 (5χλμ.)

5.000μ./3.000μ. Βάδην

57:00.00 (10χλμ.)

16:40 (3χλμ.)

110μ. Εμπ.: 15.29

60μ. με Εμπόδια

Α & Γ

100μ. Εμπ.: 15.16

Χ.Ο.

60μ. με Εμπόδια

Π & Κ

Χ.Ο.

1,91

Άλμα σε Ύψος

1,67

 

Άλμα σε Ύψος

Κορασίδων

Χ.Ο.

4,85

Άλμα Επί Κοντώ Α & Γ

3,60

Χ.Ο.

Άλμα Επί Κοντώ Παίδων

 

7,18

Άλμα σε Μήκος

5,79

14,62

Άλμα Τριπλούν

12,15

14.06 Α & Ν / 16,06 Ε

Σφαιροβολία

11,55

Χ.Ο.

Σφαιροβολία Παίδων

 

 

 

 

Ιαν15

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ

*ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ*

**ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ 2014**

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αγαπητό μέλος,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, πιστό στις παραδόσεις,

σε προσκαλεί στην τελετή της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 05.30 μμ., στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Ιωνίας

( Πατριάρχου Ιωακείμ 4, έναντι Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου –

 πλησίον ΗΣΑΠ  Ν. Ιωνίας – διαθέτει μεγάλο πάρκιγκ).

   Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι αθλητές του Συλλόγου,

που πέτυχαν στις Ανώτατες Σχολές,

καθώς και αυτοί που διακρίθηκαν στους αθλητικούς αγώνες.

Στη συνέχεια θα βραβευτούν πρόσωπα της κοινωνίας μας.

Η παρουσία σου θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για την εκδήλωσή μας.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας

                       Κ. Τσαγκαράκης                                            Γ. Κουφάκος

<<  69 70 71 72 73 [7475 76 77  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 • Το  Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας οι αγώνες στίβου “Δημήτρης Βραϊμάκης” στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

 • Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών οι αγώνες στίβου «38α ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ 2019» στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.