Ιουν06

Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α

Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο   Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α 

 

    Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μικρούς μας αθλητές στο Δημοτικό μας Στάδιο, την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 στις 5.30 μμ., να λάβουν μέρος στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Στίβου. 

    Επιθυμούμε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας, που δεν έχουν  πολλές ευκαιρίες συμμετοχής σε αγώνες στίβου, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να χαρούν έναν επίσημο αγώνα. 

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι και σε δύο αγωνίσματα:  

1) Όλα τα παιδιά θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα του δρόμου ταχύτητας ή του βάδην. 

2) Μετά μπορούν να συνεχίσουν επιλέγοντας: άλμα σε μήκος, ή σφαιροβολία, ή ρίψη VORTEX 

Τα αγωνίσματα θα γίνουν στις εξής κατηγορίες: 

 

α) Νήπια και α΄ τάξη: 40 μ., άλμα σε μήκος 

β) Παιδιά β΄, γ΄ τάξης: 1) 50 μ. ή βάδην 600 μ., 2) μήκος, ή VORTEX  

γ) Παιδιά δ΄ και ε΄ τάξης: 1) 50 μ., ή βάδην 600 μ., 2) μήκος ή VORTEX 

δ) Παιδιά στ΄ δημοτικού και α΄ τάξης γυμνασίου: 1) 60 μ., ή βάδην 1.000 μ., 2) μήκος ή σφαίρα ή VORTEX 

ε) Παιδιά  β΄ και γ΄ τάξης γυμνασίου: 1) 80 μ. ή 600 μ., ή βάδην 3.000 μ. 

2) μήκος ή σφαίρα 

 

Για το άλμα σε μήκος, τη σφαιροβολία και τη ρίψη VORTEX, τα παιδιά θα έχουν μόνο δύο προσπάθειες. 

 

Θα αγωνιστούν χωριστά τα αγόρια από τα κορίτσια.  

Τα τρία πρώτα παιδιά κάθε αγωνίσματος θα πάρουν μετάλλιο. 

 

Προσέλευση από τις 4.45 μμ. για προθέρμανση και προετοιμασία. 

 

 

 

 

Αλλαγή σελίδαςΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  

σας προσκαλεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Ιουνίου 2014,  

στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, όπου θα γίνει η καθιερωμένη γιορτή, 

 επί τη λήξει της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

05.30 μμ. Αγώνες στίβου για όλα τα παιδιά του Συλλόγου, ηλικίας μέχρι και 15 ετών: αγώνα δρόμου, βάδην, άλμα σε μήκος, μία ρίψη. Δικαίωμα συμμετοχής μέχρι και ΔΥΟ αγωνίσματα. (Οι τρεις πρώτοι νικητές θα βραβευτούν).  

08.00 μμ. Το καθιερωμένο γλέντι του Συλλόγου, με τα γνωστά μας εδέσματα: ψητά στα κάρβουνα, σαλάτα, καθώς και κρασί, χυμούς, γλυκά, και ό,τι άλλο προκύψει. 

   Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη γιορτή, πρέπει να προμηθευτεί τη σχετική κάρτα,  καταβάλλοντας ένα αντίτιμο 5 ευρώ. Με την κάρτα αυτή θα παραλαμβάνει ένα πλήρες μενού: δύο σουβλάκια καλαμάκια, ένα κεμπάπ, μισό λουκάνικο, τομάτα, ψωμί, κρασί, αναψυκτικό, γλυκό, εμφιαλωμένο νερό.  

Για τους αθλητές και τις αθλήτριες θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μέχρι και την Τρίτη 10 Ιουνίου με τους εκπροσώπους της γιορτής: Κώστα Τσαγκαράκη 6944275365, Γιώργο Κουφάκο 6942871755 και να δηλώσετε συμμετοχή για σας και τα παιδιά σας, για να γίνουν οι σχετικές προετοιμασίες και παραγγελίες Ή να επιστρέψετε συμπληρωμένη την πρόσκληση:    

 

ΟΝΟΜ/ΝΟ ΜΕΛΟΥΣ ……………………………………………………….  

 

ΑΤΟΜΑ: ΑΘΛΗΤΕΣ: …………..            ΜΕΛΗ – ΛΟΙΠΑ ΑΤΟΜΑ: …………………..

Απρ11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ ΑΘΛΗΤ. & ΓΥΜΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

«ΑΝΑΤΟΛΗ».

 

   Ο Α.Γ.Σ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένοι για τη Μεγ. Τρίτη (15 Απριλίου 2014)  1ΟΙ ΕΑΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΔΗΝ «ΙΩΝΙΚΑ 2014» αναβάλλονται, καθ’ όσον ο ΣΕΓΑΣ, για την ημερομηνία αυτή προγραμμάτισε ΕΚΤΑΚΤΩΣ το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, που είχε ανακοινωθεί ότι θα διεξαχθεί 12.4.2014.

   Ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» θα ενημερώσει τα σωματεία για τη νέα ημερομηνία των αγώνων, εφ’ όσον και όταν διαμορφωθούν οι οριστικές ημερομηνίες διοργάνωσης των επίσημων πρωταθλημάτων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΑΓΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ»

Απρ11

27οι ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

«Αυτοί οι αγώνες είχαν απ’  όλα …….»

    Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή το πρωί, 6 Απριλίου 2014, οι 27οι Αγώνες Δρόμου για όλα τα σχολεία της Ν. Ιωνίας (7 ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ., 18 Νηπιαγωγεία, 16 Δημοτικά, 7 Γυμνάσια και το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης). Συνδιοργανωτές των αγώνων ήταν: ο Ο.Π.Α.Ν., οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, οι Νηπιακοί Σταθμοί του Δήμου, τα Νηπιαγωγεία, το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και ο Σύλλογος ΣΤΙΒΟΥ «ΑΝΑΤΟΛΗ», που είχε την οργανωτική υποστήριξη των αγώνων.

   Και είχαν κυριολεκτικά απ’ όλα αυτοί οι αγώνες. Πρώτα απ’ όλα είχαν ένα ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ συμμετοχών. Οι συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση ήταν 1.260 και θα άγγιζαν τις 1.400 εάν δεν έπεφτε η δυνατή νεροποντή, που εξελίχθηκε σε καταιγίδα, από τη στιγμή που άρχισαν οι διαδρομές της 5ης Δημοτικού και μετά. Παιδιά και γονείς έτρεχαν να προφυλαχτούν, γιατί ο καιρός δεν αστειευόταν. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία επαληθεύτηκε, αν και δεν έπρεπε. Χάλασε την εκδήλωση που επεφύλασσε πολλά όμορφα ακόμη. Οι αγώνες των Γυμνασίων εφέτος θα είχαν μεγάλη συμμετοχή, όπως και  οι αγώνες των γονέων (400 μ. και σκυταλοδρομίες 4Χ100). Ματαιώθηκε επίσης η προγραμματισμένη διελκυστίνδα, μεταξύ ομάδων γονέων και μεταξύ παιδιών.

   Ας αναφερθούμε όμως στην εκδήλωση ξεκινώντας από τις πρωινές «αφίξεις» των αγουροξυπνημένων μικρών. Από τις 7.30 το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν παιδιά και γονείς, ώσπου στις 8.30, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Όλα τα παιδιά παρατάχθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το καθένα στο σχολείο του. Η εκδήλωση άρχισε με τη μεγαλειώδη, για μία ακόμη φορά, παρέλαση. Οι μαθήτριες του 3ου Λυκείου Ν. Ιωνίας με τα τύμπανά τους έδωσαν το ρυθμό και ακολούθησε η Ελληνική σημαία, που την συνόδευαν εκπρόσωποι των διοργανωτών. Στη συνέχεια το μεγάλο σε μέγεθος, καλλιτεχνία και μηνύματα πανό, που φέτος ανέλαβαν και φιλοτέχνησαν τα παιδιά, οι γονείς και ο δάσκαλος του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Σημειώνεται ότι το 2ο Δημοτικό Σχολείο πρότεινε στην Οργανωτική Επιτροπή και το μήνυμα των αγώνων, που ήταν: «Είμαι παιδί! Αγωνίζομαι! Έχω δικαίωμα να τρέξω στη ζωή με αξιοπρέπεια!»

  Από το σημείο αυτό και μετά παρήλασαν οι Νηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, όλα τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια του Δήμου. Πανέμορφα όλα τα σχολεία, που πρωτοτύπησαν και πάλι με τις ομοιόμορφες φανέλες τους, με τα καπέλα τους, τις σημαιούλες τους, τα μαντηλάκια τους, τα μικρά χεράκια τους που χαιρετούσαν τους λαμπρούς φιλάθλους.

Τα παιδιά παρατάχθηκαν απέναντι από τις κερκίδες που είχαν κατακλυσθεί από γονείς, συγγενείς και φίλους των «μικρών αθλητών», οι οποίοι διαρκώς χειροκροτούσαν όλα τα παιδιά. Στη συνέχεια έγινε έπαρση σημαίας και με το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου, τα παιδιά τραγούδησαν όλα μαζί τον Εθνικό Ύμνο, αποτελώντας την πιο μεγάλη σε αριθμό «παιδική χορωδία».

   Αντιπροσωπεία παιδιών από το 7ο Δημοτικό παρουσίασαν τρεις παραδοσιακούς χορούς. Το μήνυμα των αγώνων ενέπνευσε παιδιά και γονείς και με κεντρικό θέμα το παιδί απήγγειλαν: 4 παιδιά από το 19ο Δημοτικό το ποίημα που συνέθεσαν τα ίδια και μία μαθήτρια του 6ου Γυμνασίου το ποίημα μιας μητέρας. (στο τέλος του Δελτίου παραθέτουμε τα δύο ποιήματα).

   Οι διοργανωτές βράβευσαν στη φετινή εκδήλωση τον Πρωταθλητή Ελλάδος Κώστα Νακόπουλο, για τις Πανελλήνιες και Διεθνείς νίκες του στα 800 μ. και στα 1.500 μ., με πιο πρόσφατη την κατάρριψη του Πανελληνίου ρεκόρ των 800 μ. στο Κλειστό.

   Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Κωστάκης έκανε σύντομο χαιρετισμό και κήρυξε την έναρξη των αγώνων. Ο μαθητής του 3ου Δημοτικού Τσέτσιλας Κώστας με καθαρή και δυνατή φωνή απήγγειλε την «Υπόσχεση του Αθλητή», ενώ όλα τα παιδιά είχαν υψώσει το χέρι τους.

   Και ήρθε η στιγμή της αγωνιστικής φάσης της εκδήλωσης. Με πρώτα τα προνήπια οι αγώνες ξεκίνησαν. Χαρακτηριστικά των αγώνων αγοριών και κοριτσιών των προνηπίων και νηπίων ήταν η αγωνιστική διάθεση των παιδιών, αρκετά των οποίων συναγωνίζονταν τον ίσκιο τους, αυτόν που ο πρωινός ήλιος σχεδίαζε δίπλα στο κάθε παιδί. Πολλά παιδιά έδειχναν ιδιαίτερα προσόντα και ξεχώριζαν από τη γραμμή της εκκίνησης μέχρι και τον τερματισμό. Τα χειροκροτήματα των θεατών ξεσήκωσαν όλην την περιοχή αυτό το πρωινό. Εν τω μεταξύ οι γυμναστές του Ο.Π.Α.Ν. μαζί με τον προπονητή της «Ανατολής» προετοίμαζαν τις επόμενες σειρές των παιδιών, που χάρηκαν τον καθ’ όλα επίσημο αγώνα τους. Όλα τα παιδιά τερματίζοντας έπαιρναν ένα αναμνηστικό δίπλωμα, ένα νερό και ένα μπουκάλι τσάι, προσφορά του Ο.Π.Α.Ν. Φέτος όμως είχαμε και μια μικρή λιχουδιά. Όλα τα παιδιά πήραν από ένα μικρό σοκολατένιο αυγουλάκι, που μας πρόσφερε το Κατάστημα Ξηρών Καρπών «Ιορδάνης» του κ. Γιώργου Γουναρίδη.

    Τα τρία πρώτα παιδιά της κάθε σειράς βραβεύτηκαν με μετάλλια και στεφάνια ελιάς, που «περιποιήθηκαν» και φέτος τα ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. του Δήμου, με την εποπτεία της νηπιαγωγού κ. Ζήση.

   Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και κάτω από γενική ευθυμία, ήρθε ένα βαρύ σύννεφο να «αδειάσει» όλο το υγρό του στοιχείο μέσα στο Στάδιο και να χαλάσει τη απίστευτη γιορτή του ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες έκαναν τον αγώνα τους κάτω από καταρρακτώδη βροχή, σε πολύ μειωμένους αριθμούς, και τα σχοινιά για τη διελκυστίνδα έμειναν αχρησιμοποίητα για επόμενη διοργάνωση, λυπώντας τις ομάδες που φιλοδοξούσαν να είναι οι θεμελιωτές μιας ακόμη εκδήλωσης, που θα εντασσόταν στους αγώνες των σχολείων. 

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, ευχαριστεί πολύ για την πολύτιμη βοήθειά τους: το γιατρό κ. Λάμπρου, τον φυσικοθεραπευτή κ. Καρανίκα, τις νοσηλεύτριες: κ. Παπαχρήστου του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» και κ. Ανδρώνη του Νοσοκομείου «Σωτηρία». Επίσης ευχαριστεί το Κατάστημα «Ιορδάνης», όλους τους εθελοντές που ειλικρινά κοπίασαν για να έρθει σε πέρας αυτή η τόσο δύσκολη αθλητική σχολική εκδήλωση. 

   Οι 27οι Αγώνες Δρόμου για όλα τα Σχολεία της Νέας Ιωνίας γράφτηκαν στην ιστορία.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των αγώνων. Αναφέρονται τα τρία πρώτα ονόματα κάθε σειράς δρόμου. Όπου υπάρχει η ένδειξη Ε.Σ.* (Εκτός Συναγωνισμού), σημαίνει ότι αυτά τα παιδιά επειδή ήταν σε σχολεία εκτός Δήμου Ν. Ιωνίας, βραβεύτηκαν μεν, αλλά δεν υπολογίστηκαν στη βαθμολογία των σχολείων της Ν. Ιωνίας. 

Απρ02

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ "ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2014"

50 μ. ΜΙΝΙ ΠΚ
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΠΙΔΟΣΗ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ
1 ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 7.66 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
1 ΑΞΑΡΛΗ ΕΙΡΗΝΗ 7.68 ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
3 ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 7.70 Α.Ο. ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ
4 ΦΟΥΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 7.85 Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
5 ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 7.85 ΠΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ
6 ΣΠΙΝΟΥ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑ 7.95 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
7 ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ 7.97 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
8 ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΗΝΑ 7.97 ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
9 ΧΑΛΕΠΛΗ ΝΑΤΑΛΙΑ 7.99 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
10 ΖΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ 8.02 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
11 ΜΠΑΛΤΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ 8.08 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
12 ΦΛΩΡΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΜΑΛΙΑ 8.10 Α.Ο. ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ
13 ΚΡΟΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 8.11 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
14 ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ  8.16 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
15 ΠΑΛΑΝΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ 8.16 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
16 ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 8.18 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
17 ΒΟΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 8.19 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
18 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 8.22 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
19 ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ ΕΛΕΝΗ 8.24 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
20 ΕΛΝΤΕΡΙΝΙ ΣΑΝΤΡΕΛΛΑ 8.26 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
21 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 8.26 Α.Ο. ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ
22 ΜΑΣΤΡΟΜΑΝΩΛΗ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ 8.27 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
23 ΜΠΑΦΑ ΕΙΡΗΝΗ 8.27 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
24 ΖΑΧΟΥΛΙΤΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΕΛΙΤΙ 8.32 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
25 ΚΑΤΣΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 8.33 ΓΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ
26 ΒΕΛΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 8.33 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
27 ΛΙΟΠΥΡΗ ΣΤΕΛΛΑ 8.39 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
28 ΚΟΓΚΕΤΣΙΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ 8.43 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
29 ΡΟΥΚΗ ΝΕΦΕΛΗ 8.45 ΠΑΛΑΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ
30 ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΝΝΑ 8.46 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
31 ΡΕΤΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 8.47 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
32 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 8.48 ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
33 ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 8.48 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
34 ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 8.52 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
35 ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 8.52 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
36 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 8.52 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
37 ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ 8.54 Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
38 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 8.55 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
39 ΣΚΡΕΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 8.57 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
40 ΚΑΤΣΙΡΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 8.58 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
41 ΜΟΥΚΑ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ 8.58 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
42 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 8.58 Α.Ο. ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ
43 ΡΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ 8.59 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
44 ΤΣΑΚΙΡΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ 8.60 Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
45 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΝΑ 8.61 ΑΓΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
46 ΤΣΟΥΜΠΡΗ ΝΑΤΑΛΙΑ 8.61 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
47 ΦΑΣΣΑΡΗ ΑΘΗΝΑ 8.61 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
48 ΞΕΝΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 8.63 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
49 ΚΟΡΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 8.64 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
50 ΜΠΑΤΖΙΟΥ ΑΛΚΗΣΤΗ 8.64 Α.Ο. ΒΑΡΗΣ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ
51 ΜΠΑΡΜΠΑΒΑΣΙΛΙΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 8.65 Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
52 ΔΗΜΑ ΜΑΡΙΑ 8.66 Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
53 ΡΟΥΣΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 8.69 ΠΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ
54 ΠΟΡΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ 8.70 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
55 ΖΕΡΒΑ ΜΑΡΙΑ 8.73 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
56 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 8.74 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
57 ΑΡΓΕΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Μ. 8.79 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
58 ΚΑΜΠΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 8.79 Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
59 ΚΟΥΚΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ 8.81 ΑΓΣ ΤΟ ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ
60 ΒΟΥΡΔΑΜΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 8.81 ΠΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ
61 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΝΙΑ 8.82 ΑΕΚ
62 ΔΡΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 8.83 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
63 ΠΑΠΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΖΩΗ 8.83 ΓΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ
64 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 8.84 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
65 ΜΠΕΞΗ ΜΑΡΙΑ 8.84 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
66 ΤΟΜΑΗ ΑΝΝΑ 8.85 ΑΓΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
67 ΚΟΡΚΟΤΣΕΛΟΥ ΣΙΣΥ 8.87 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
68 ΡΟΚΑΚΗ ΜΑΡΘΑ 8.87 ΓΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ
69 ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ ΦΑΙΔΡΑ 8.88 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
70 ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 8.90 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
71 ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 8.93 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
72 ΜΗΤΑ ΜΑΡΙΑ 8.94 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
73 ΤΣΙΑΤΣΟΥ ΒΑΪΑ 8.96 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
74 ΤΖΙΝΩΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 9.00 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
75 ΣΑΛΑΤΑ ΧΑΡΑ 9.00 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
76 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΦΑΝΗ 9.01 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
77 ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 9.01 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
78 ΜΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 9.06 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
79 ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ 9.07 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
80 ΜΗΝΙΑΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 9.09 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
81 ΜΠΟΥΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗ-ΜΙΧΑΕΛΑ 9.10 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
82 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ 9.10 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
83 ΡΟΚΚΑ ΓΙΩΤΑ 9.10 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
84 ΑΡΓΕΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Σ. 9.11 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
85 ΦΑΚΑΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 9.11 Α.Ο. ΟΛΥΜΠ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
86 ΓΑΒΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 9.12 ΑΓΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
87 ΔΑΜΚΑΛΗ ΣΟΦΙΑ 9.12 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
88 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 9.13 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
89 ΓΑΛΩΝΗ ΓΑΒΡΙΕΛΑ 9.14 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
90 ΤΡΕΜΟΥΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.15 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
91 ΚΟΛΟΚΟΥΤΣΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 9.15 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
92 ΠΡΕΚΑΤΕ ΜΑΡΙΛΙΑ 9.16 ΠΑΟ
93 ΠΑΛΟΚΑ ΣΙΜΩΝΑ 9.18 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
94 ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 9.24 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
95 ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 9.27 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
96 ΜΑΚΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ 9.27 Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
97 ΔΡΟΣΟΥ ΑΘΗΝΑ 9.28 ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
98 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ 9.30 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
99 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 9.30 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
100 ΜΠΙΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 9.36 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
101 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ 9.42 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
102 ΤΣΑΚΙΡΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 9.45 Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
103 ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 9.47 ΑΕΚ
104 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.57 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
105 ΜΗΛΙΔΩΝΗ ΗΛΕΚΤΡΑ 9.58 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
106 ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 9.59 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
107 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 9.62 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
108 ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ 9.64 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
109 ΒΛΑΧΟΥ Σ. 9.65 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
110 ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΖΑΧΑΡΙΤΣΑ 9.67 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
111 ΑΛΕΞΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 9.76 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
112 ΤΣΟΥΒΕΛΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 9.80 ΑΓΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
113 ΚΥΡΙΑΖΗ ΜΕΛΙΝΑ 9.80 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
114 ΠΑΝΟΥ Ε. 10.05 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
115 ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 10.05 ΟΑΚ ΑΙΓΙΝΑΣ
116 ΜΟΥΡΟΥΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 10.06 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
117 ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΜΑΡΙΑ-ΜΥΡΤΩ 10.16 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
118 ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗ Γ. 10.20 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
119 ΜΟΥΡΟΥΚΑ ΘΕΑΝΩ 11.25 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
120 ΚΑΦΙΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ 11.63 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

 

 

50 μ. ΜΙΝΙ ΠΠ
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΠΙΔΟΣΗ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ
1 ΨΑΘΑΚΗΣ Γ. 7.62 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
2 ΦΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 7.62 Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
3 ΧΡΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 7.62 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
4 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ 7.63 ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
5 ΣΑΛΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 7.63 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
6 ΦΩΤΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 7.74 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
7 ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ 7.75 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
8 ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ 7.82 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
9 ΓΕΩΡΓΑΚΕΛΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 7.84 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
10 ΜΠΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 7.87 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
11 ΒΙΛΑ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ 7.88 Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
12 ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7.92 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
13 ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΩΡ 7.96 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
14 ΑΓΚΟΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 7.96 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
15 ΒΟΥΡΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ 7.96 ΓΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ
16 ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 7.96 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
17 ΜΠΑΝΑΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 7.99 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
18 ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 8.01 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
19 ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 8.03 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
20 ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 8.07 ΑΕΚ
21 ΨΑΡΟΜΜΑΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 8.10 Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
22 ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΦΩΤΗΣ 8.11 ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
23 ΔΡΥΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 8.12 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
24 ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 8.13 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
25 ΖΑΡΚΑΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 8.15 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
26 ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 8.17 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
27 ΓΚΙΚΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 8.18 ΠΑΟ
28 ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 8.19 Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
29 ΠΕΠΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 8.23 ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
30 ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ 8.23 ΓΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ
31 ΜΗΤΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 8.24 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
32 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 8.25 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
33 ΚΟΣΤΕΤΣΚΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝ 8.26 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
34 ΜΠΙΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ 8.27 Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
35 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ 8.27 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
36 ΛΟΥΚΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 8.29 ΑΕΚ
37 ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 8.29 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
38 ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 8.33 ΓΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ
39 ΜΑΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 8.34 Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
40 ΚΑΛΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8.38 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
41 ΚΕΦΑΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 8.38 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
42 ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΟΡΦΕΑΣ 8.39 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
43 ΠΛΑΚΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 8.39 ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
44 ΨΑΘΑΚΗΣ Σ. 8.42 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
45 ΣΤΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 8.42 ΑΓΣ ΤΟ ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ
46 ΔΟΥΔΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 8.42 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
47 ΧΙΛΙΠΠΗΣ ΑΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 8.43 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
48 ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 8.45 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
49 ΚΑΛΥΒΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 8.47 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
50 ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 8.48 ΓΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ
51 ΜΑΛΑΪ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ 8.51 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
52 ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 8.52 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
53 ΓΚΙΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 8.54 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
54 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 8.62 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
55 ΓΚΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8.65 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
56 ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΣ 8.66 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
57 ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 8.66 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
58 ΒΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 8.67 ΑΓΣ ΤΟ ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ
59 ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 8.69 ΑΓΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
60 ΓΚΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 8.69 Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ
61 ΚΡΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 8.73 Α.Ο. ΒΑΡΗΣ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ
62 ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 8.73 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
63 ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 8.73 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
64 ΖΑΦΑΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 8.75 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
65 ΜΑΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8.77 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
66 ΧΑΛΕΠΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 8.79 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
67 ΜΑΥΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 8.80 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
68 ΚΟΧΕΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 8.87 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
69 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 8.89 Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
70 ΚΕΧΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 8.97 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
71 ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ 8.97 ΠΑΟ
72 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 8.99 ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
73 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ 9.03 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
74 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 9.06 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
75 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 9.10 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
76 ΚΑΡΑΜΕΡΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 9.10 Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
77 ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 9.14 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
78 ΔΡΟΥΛΙΣΚΟΣ ΦΩΤΗΣ 9.15 ΑΓΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
79 ΓΚΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 9.16 ΠΑΛΑΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ
80 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 9.21 ΑΓΣ ΤΟ ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ
81 ΠΑΝΑΓΙΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 9.23 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
82 ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ Κ. 9.28 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
83 ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 9.31 ΑΓΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
84 ΔΕΛΕΝΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 9.34 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
85 ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 9.44 Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
86 ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΣ 9.56 Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
87 ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 9.59 Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ
88 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 9.59 Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
89 ΓΚΟΝΗΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ 9.64 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
90 ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 9.79 Α.Ο. ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ
91 ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 9.83 ΠΑΟ
92 ΔΑΤΣΙΚΑΣ Α. 9.90 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
93 ΤΟΓΑΝΤΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 10.21 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
94 ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 10.70 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ
95 ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ ΝΙΚΟΣ 10.72 Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
<<  69 70 71 72 73 [7475 76 77 78  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

agonas dromou 2019 1

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα:

5ος Αγώνας "Στις Γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων"

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.