Ιουν19

Αποτελέσματα εσωτερικού πρωταθλήματος

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

   Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη γιορτή του Συλλόγου μας, την Παρασκευή 13.6.2014, στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου. Η γιορτή ξεκίνησε με τους αγώνες για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, για τις ηλικίες νηπίων μέχρι και την 3η γυμνασίου. Οι συμμετοχές ήταν 158, που αποτελούν ρεκόρ συμμετοχών για το Εσωτερικό μας Πρωτάθλημα. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου να συμμετάσχουν σε ένα επίσημο αγώνα, που συνδυάστηκε με την τελική γιορτή. Όλα τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος πραγματοποιεί αυτή τη γιορτή πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, που δίνει χαρά σε όλα τα παιδιά, αλλά και στους γονείς – μέλη του Συλλόγου, να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται. Στη συνέχεια, μετά τους αγώνες, όλοι απολαμβάνουν τα ωραία ψητά, που παρασκευάζουν «οι ψήστες» του Συλλόγου.

Οι επιδόσεις στους αγώνες ήταν πολύ ικανοποιητικές, λαμβάνοντας υπόψη ότι μερικά παιδιά πήραν το βάφτισμα σ’ αυτούς τους αγώνες. Τα αναλυτικά αποτελέσματα θα τα δείτε πιο κάτω. Τα τρία πρώτα παιδιά κάθε αγωνίσματος πήραν μετάλλιο και όλα τα παιδιά πήραν το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια των πολυπληθών φιλάθλων- θεατών. Ιατρική κάλυψη πρόσφεραν τα μέλη μας: Λάμπρου Χάρης (ιατρός) και Καρανίκας Απόστολος (φυσικοθεραπευτής).

   Αμέσως μετά τις απονομές ξεκίνησε το παραδοσιακό πλέον φαγοπότι, που με πολύ μεράκι είχαν προετοιμάσει οι «αρμόδιοι» του προγράμματος. Οι μυρωδιές κι εφέτος ξεπέρασαν τα όρια του Σταδίου. Σουβλάκια, κεμπάπ και λουκάνικα στα κάρβουνα, ψωμί, τομάτες, χυμοί, κρασί, γλυκό και εμφιαλωμένο νερό για παιδιά και μεγάλους. Με απόλυτη τάξη σερβιρίστηκαν πάνω από 220 άτομα, γεγονός που αποτελεί επίσης ρεκόρ γιορτής. Ο Σύλλογος προτάσσει την υγεία των παιδιών, την αθλητική αγωγή και παιδεία, αλλά συγχρόνως είναι ένα κοινωνικό σύνολο που θεωρεί ότι πρέπει να δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και τα προβλήματα.

   Κι εφέτος υποστήριξαν την εκδήλωση του Συλλόγου αρκετοί χορηγοί, φίλοι του Συλλόγου. Αναφέρουμε τους υποστηρικτές του έργου του Συλλόγου, εκφράζοντας έτσι δημόσια τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας: Ζαχαροπλαστεία ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Προϊόντα κρέατος ΔΑΒΟΥΤΗ, Εργαστήριο παρασκευής λουκάνικων ΜΟΥΤΑΒΕΛΗ, το Κατάστημα ΑΛΕΞΟΥΔΗ (περιφράξεις & είδη ψησταριάς), το ιχθυοπωλείο ΔΕΛΦΙΝΙ, το κατάστημα καταψυγμένων τροφίμων FROZEN.

   To ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί επίσης όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους να περαιωθεί με επιτυχία η εκδήλωση.  

   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωστιδάκης, ο κ. Γιώργος Στεργίου με το φίλο τού Συλλόγου κ. Πάνο Παλυβό, ο κ. Στράτος Αλεξούδης.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.

 

Ιουν06

Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α

Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο   Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α 

 

    Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μικρούς μας αθλητές στο Δημοτικό μας Στάδιο, την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 στις 5.30 μμ., να λάβουν μέρος στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Στίβου. 

    Επιθυμούμε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας, που δεν έχουν  πολλές ευκαιρίες συμμετοχής σε αγώνες στίβου, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να χαρούν έναν επίσημο αγώνα. 

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι και σε δύο αγωνίσματα:  

1) Όλα τα παιδιά θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα του δρόμου ταχύτητας ή του βάδην. 

2) Μετά μπορούν να συνεχίσουν επιλέγοντας: άλμα σε μήκος, ή σφαιροβολία, ή ρίψη VORTEX 

Τα αγωνίσματα θα γίνουν στις εξής κατηγορίες: 

 

α) Νήπια και α΄ τάξη: 40 μ., άλμα σε μήκος 

β) Παιδιά β΄, γ΄ τάξης: 1) 50 μ. ή βάδην 600 μ., 2) μήκος, ή VORTEX  

γ) Παιδιά δ΄ και ε΄ τάξης: 1) 50 μ., ή βάδην 600 μ., 2) μήκος ή VORTEX 

δ) Παιδιά στ΄ δημοτικού και α΄ τάξης γυμνασίου: 1) 60 μ., ή βάδην 1.000 μ., 2) μήκος ή σφαίρα ή VORTEX 

ε) Παιδιά  β΄ και γ΄ τάξης γυμνασίου: 1) 80 μ. ή 600 μ., ή βάδην 3.000 μ. 

2) μήκος ή σφαίρα 

 

Για το άλμα σε μήκος, τη σφαιροβολία και τη ρίψη VORTEX, τα παιδιά θα έχουν μόνο δύο προσπάθειες. 

 

Θα αγωνιστούν χωριστά τα αγόρια από τα κορίτσια.  

Τα τρία πρώτα παιδιά κάθε αγωνίσματος θα πάρουν μετάλλιο. 

 

Προσέλευση από τις 4.45 μμ. για προθέρμανση και προετοιμασία. 

 

 

 

 

Αλλαγή σελίδαςΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  

σας προσκαλεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Ιουνίου 2014,  

στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, όπου θα γίνει η καθιερωμένη γιορτή, 

 επί τη λήξει της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

05.30 μμ. Αγώνες στίβου για όλα τα παιδιά του Συλλόγου, ηλικίας μέχρι και 15 ετών: αγώνα δρόμου, βάδην, άλμα σε μήκος, μία ρίψη. Δικαίωμα συμμετοχής μέχρι και ΔΥΟ αγωνίσματα. (Οι τρεις πρώτοι νικητές θα βραβευτούν).  

08.00 μμ. Το καθιερωμένο γλέντι του Συλλόγου, με τα γνωστά μας εδέσματα: ψητά στα κάρβουνα, σαλάτα, καθώς και κρασί, χυμούς, γλυκά, και ό,τι άλλο προκύψει. 

   Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη γιορτή, πρέπει να προμηθευτεί τη σχετική κάρτα,  καταβάλλοντας ένα αντίτιμο 5 ευρώ. Με την κάρτα αυτή θα παραλαμβάνει ένα πλήρες μενού: δύο σουβλάκια καλαμάκια, ένα κεμπάπ, μισό λουκάνικο, τομάτα, ψωμί, κρασί, αναψυκτικό, γλυκό, εμφιαλωμένο νερό.  

Για τους αθλητές και τις αθλήτριες θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μέχρι και την Τρίτη 10 Ιουνίου με τους εκπροσώπους της γιορτής: Κώστα Τσαγκαράκη 6944275365, Γιώργο Κουφάκο 6942871755 και να δηλώσετε συμμετοχή για σας και τα παιδιά σας, για να γίνουν οι σχετικές προετοιμασίες και παραγγελίες Ή να επιστρέψετε συμπληρωμένη την πρόσκληση:    

 

ΟΝΟΜ/ΝΟ ΜΕΛΟΥΣ ……………………………………………………….  

 

ΑΤΟΜΑ: ΑΘΛΗΤΕΣ: …………..            ΜΕΛΗ – ΛΟΙΠΑ ΑΤΟΜΑ: …………………..

Απρ11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ ΑΘΛΗΤ. & ΓΥΜΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

«ΑΝΑΤΟΛΗ».

 

   Ο Α.Γ.Σ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένοι για τη Μεγ. Τρίτη (15 Απριλίου 2014)  1ΟΙ ΕΑΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΔΗΝ «ΙΩΝΙΚΑ 2014» αναβάλλονται, καθ’ όσον ο ΣΕΓΑΣ, για την ημερομηνία αυτή προγραμμάτισε ΕΚΤΑΚΤΩΣ το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, που είχε ανακοινωθεί ότι θα διεξαχθεί 12.4.2014.

   Ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» θα ενημερώσει τα σωματεία για τη νέα ημερομηνία των αγώνων, εφ’ όσον και όταν διαμορφωθούν οι οριστικές ημερομηνίες διοργάνωσης των επίσημων πρωταθλημάτων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΑΓΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ»

Απρ11

27οι ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

«Αυτοί οι αγώνες είχαν απ’  όλα …….»

    Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή το πρωί, 6 Απριλίου 2014, οι 27οι Αγώνες Δρόμου για όλα τα σχολεία της Ν. Ιωνίας (7 ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ., 18 Νηπιαγωγεία, 16 Δημοτικά, 7 Γυμνάσια και το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης). Συνδιοργανωτές των αγώνων ήταν: ο Ο.Π.Α.Ν., οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, οι Νηπιακοί Σταθμοί του Δήμου, τα Νηπιαγωγεία, το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και ο Σύλλογος ΣΤΙΒΟΥ «ΑΝΑΤΟΛΗ», που είχε την οργανωτική υποστήριξη των αγώνων.

   Και είχαν κυριολεκτικά απ’ όλα αυτοί οι αγώνες. Πρώτα απ’ όλα είχαν ένα ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ συμμετοχών. Οι συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση ήταν 1.260 και θα άγγιζαν τις 1.400 εάν δεν έπεφτε η δυνατή νεροποντή, που εξελίχθηκε σε καταιγίδα, από τη στιγμή που άρχισαν οι διαδρομές της 5ης Δημοτικού και μετά. Παιδιά και γονείς έτρεχαν να προφυλαχτούν, γιατί ο καιρός δεν αστειευόταν. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία επαληθεύτηκε, αν και δεν έπρεπε. Χάλασε την εκδήλωση που επεφύλασσε πολλά όμορφα ακόμη. Οι αγώνες των Γυμνασίων εφέτος θα είχαν μεγάλη συμμετοχή, όπως και  οι αγώνες των γονέων (400 μ. και σκυταλοδρομίες 4Χ100). Ματαιώθηκε επίσης η προγραμματισμένη διελκυστίνδα, μεταξύ ομάδων γονέων και μεταξύ παιδιών.

   Ας αναφερθούμε όμως στην εκδήλωση ξεκινώντας από τις πρωινές «αφίξεις» των αγουροξυπνημένων μικρών. Από τις 7.30 το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν παιδιά και γονείς, ώσπου στις 8.30, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Όλα τα παιδιά παρατάχθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το καθένα στο σχολείο του. Η εκδήλωση άρχισε με τη μεγαλειώδη, για μία ακόμη φορά, παρέλαση. Οι μαθήτριες του 3ου Λυκείου Ν. Ιωνίας με τα τύμπανά τους έδωσαν το ρυθμό και ακολούθησε η Ελληνική σημαία, που την συνόδευαν εκπρόσωποι των διοργανωτών. Στη συνέχεια το μεγάλο σε μέγεθος, καλλιτεχνία και μηνύματα πανό, που φέτος ανέλαβαν και φιλοτέχνησαν τα παιδιά, οι γονείς και ο δάσκαλος του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Σημειώνεται ότι το 2ο Δημοτικό Σχολείο πρότεινε στην Οργανωτική Επιτροπή και το μήνυμα των αγώνων, που ήταν: «Είμαι παιδί! Αγωνίζομαι! Έχω δικαίωμα να τρέξω στη ζωή με αξιοπρέπεια!»

  Από το σημείο αυτό και μετά παρήλασαν οι Νηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, όλα τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια του Δήμου. Πανέμορφα όλα τα σχολεία, που πρωτοτύπησαν και πάλι με τις ομοιόμορφες φανέλες τους, με τα καπέλα τους, τις σημαιούλες τους, τα μαντηλάκια τους, τα μικρά χεράκια τους που χαιρετούσαν τους λαμπρούς φιλάθλους.

Τα παιδιά παρατάχθηκαν απέναντι από τις κερκίδες που είχαν κατακλυσθεί από γονείς, συγγενείς και φίλους των «μικρών αθλητών», οι οποίοι διαρκώς χειροκροτούσαν όλα τα παιδιά. Στη συνέχεια έγινε έπαρση σημαίας και με το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου, τα παιδιά τραγούδησαν όλα μαζί τον Εθνικό Ύμνο, αποτελώντας την πιο μεγάλη σε αριθμό «παιδική χορωδία».

   Αντιπροσωπεία παιδιών από το 7ο Δημοτικό παρουσίασαν τρεις παραδοσιακούς χορούς. Το μήνυμα των αγώνων ενέπνευσε παιδιά και γονείς και με κεντρικό θέμα το παιδί απήγγειλαν: 4 παιδιά από το 19ο Δημοτικό το ποίημα που συνέθεσαν τα ίδια και μία μαθήτρια του 6ου Γυμνασίου το ποίημα μιας μητέρας. (στο τέλος του Δελτίου παραθέτουμε τα δύο ποιήματα).

   Οι διοργανωτές βράβευσαν στη φετινή εκδήλωση τον Πρωταθλητή Ελλάδος Κώστα Νακόπουλο, για τις Πανελλήνιες και Διεθνείς νίκες του στα 800 μ. και στα 1.500 μ., με πιο πρόσφατη την κατάρριψη του Πανελληνίου ρεκόρ των 800 μ. στο Κλειστό.

   Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Κωστάκης έκανε σύντομο χαιρετισμό και κήρυξε την έναρξη των αγώνων. Ο μαθητής του 3ου Δημοτικού Τσέτσιλας Κώστας με καθαρή και δυνατή φωνή απήγγειλε την «Υπόσχεση του Αθλητή», ενώ όλα τα παιδιά είχαν υψώσει το χέρι τους.

   Και ήρθε η στιγμή της αγωνιστικής φάσης της εκδήλωσης. Με πρώτα τα προνήπια οι αγώνες ξεκίνησαν. Χαρακτηριστικά των αγώνων αγοριών και κοριτσιών των προνηπίων και νηπίων ήταν η αγωνιστική διάθεση των παιδιών, αρκετά των οποίων συναγωνίζονταν τον ίσκιο τους, αυτόν που ο πρωινός ήλιος σχεδίαζε δίπλα στο κάθε παιδί. Πολλά παιδιά έδειχναν ιδιαίτερα προσόντα και ξεχώριζαν από τη γραμμή της εκκίνησης μέχρι και τον τερματισμό. Τα χειροκροτήματα των θεατών ξεσήκωσαν όλην την περιοχή αυτό το πρωινό. Εν τω μεταξύ οι γυμναστές του Ο.Π.Α.Ν. μαζί με τον προπονητή της «Ανατολής» προετοίμαζαν τις επόμενες σειρές των παιδιών, που χάρηκαν τον καθ’ όλα επίσημο αγώνα τους. Όλα τα παιδιά τερματίζοντας έπαιρναν ένα αναμνηστικό δίπλωμα, ένα νερό και ένα μπουκάλι τσάι, προσφορά του Ο.Π.Α.Ν. Φέτος όμως είχαμε και μια μικρή λιχουδιά. Όλα τα παιδιά πήραν από ένα μικρό σοκολατένιο αυγουλάκι, που μας πρόσφερε το Κατάστημα Ξηρών Καρπών «Ιορδάνης» του κ. Γιώργου Γουναρίδη.

    Τα τρία πρώτα παιδιά της κάθε σειράς βραβεύτηκαν με μετάλλια και στεφάνια ελιάς, που «περιποιήθηκαν» και φέτος τα ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. του Δήμου, με την εποπτεία της νηπιαγωγού κ. Ζήση.

   Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και κάτω από γενική ευθυμία, ήρθε ένα βαρύ σύννεφο να «αδειάσει» όλο το υγρό του στοιχείο μέσα στο Στάδιο και να χαλάσει τη απίστευτη γιορτή του ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες έκαναν τον αγώνα τους κάτω από καταρρακτώδη βροχή, σε πολύ μειωμένους αριθμούς, και τα σχοινιά για τη διελκυστίνδα έμειναν αχρησιμοποίητα για επόμενη διοργάνωση, λυπώντας τις ομάδες που φιλοδοξούσαν να είναι οι θεμελιωτές μιας ακόμη εκδήλωσης, που θα εντασσόταν στους αγώνες των σχολείων. 

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, ευχαριστεί πολύ για την πολύτιμη βοήθειά τους: το γιατρό κ. Λάμπρου, τον φυσικοθεραπευτή κ. Καρανίκα, τις νοσηλεύτριες: κ. Παπαχρήστου του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» και κ. Ανδρώνη του Νοσοκομείου «Σωτηρία». Επίσης ευχαριστεί το Κατάστημα «Ιορδάνης», όλους τους εθελοντές που ειλικρινά κοπίασαν για να έρθει σε πέρας αυτή η τόσο δύσκολη αθλητική σχολική εκδήλωση. 

   Οι 27οι Αγώνες Δρόμου για όλα τα Σχολεία της Νέας Ιωνίας γράφτηκαν στην ιστορία.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των αγώνων. Αναφέρονται τα τρία πρώτα ονόματα κάθε σειράς δρόμου. Όπου υπάρχει η ένδειξη Ε.Σ.* (Εκτός Συναγωνισμού), σημαίνει ότι αυτά τα παιδιά επειδή ήταν σε σχολεία εκτός Δήμου Ν. Ιωνίας, βραβεύτηκαν μεν, αλλά δεν υπολογίστηκαν στη βαθμολογία των σχολείων της Ν. Ιωνίας. 

<<  67 68 69 70 71 [7273 74 75 76  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Το  Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας οι αγώνες στίβου “Δημήτρης Βραϊμάκης” στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

  • Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών οι αγώνες στίβου «38α ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ 2019» στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.