Σεπ28

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

   Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας και εύχεται: στους αθλητές: ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, χωρίς τραυματισμούς, στους μαθητές: ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με πρόοδο και καλές επιδόσεις, και σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

   Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά 2014 – 2015. Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου, το Στάδιο Νέας Ιωνίας πλημμύρισε από αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας, που περίμεναν να έρθει «η ευλογημένη» μέρα της έναρξης των προγραμμάτων του Συλλόγου. Παλαιοί και νέοι αθλητές κατέλαβαν όλο το στίβο και έκτοτε οι προπονήσεις διεξάγονται ανελλιπώς καθημερινά.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί απαραίτητο να κάνει τις ακόλουθες χρήσιμες ανακοινώσεις:

1) Το ωρολόγιο πρόγραμμα για την περίοδο αυτή, είναι αυτό που έχει ανακοινωθεί στην ειδική σελίδα. Παρακαλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου να προσέρχονται ΔΕΚΑ λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.

2) Υποχρεωτικό, ως γνωστό, είναι όλοι οι αθλητές να φορούν τη στολή του Συλλόγου (φανέλα ή φόρμα) και στις προπονήσεις και στους αγώνες.

3) Όλα τα παιδιά, από την ηλικία των ΕΝΝΕΑ ετών και άνω (με συμπληρωμένο το ένατο έτος), μπορούν να αποκτήσουν επίσημο δελτίο, ώστε να δύνανται να συμμετέχουν στους επίσημους αγώνες ΣΕΓΑΣ. Προς τούτο πρέπει να προσκομίσουν: 1 πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης, 4 πρόσφατες φωτογραφίες και μία βεβαίωση από γιατρό (παιδίατρο - παθολόγο ή καρδιολόγο), που να βεβαιώνει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι απόλυτα υγιής και μπορεί να ασχοληθεί με το στίβο.

Το δελτίο αθλητή έχει ισχύ για ένα χρόνο. Για το λόγο αυτό κάθε χρόνο οι γονείς και οι αθλητές πρέπει να φροντίζουν για την έγκαιρη ανανέωσή του, που γίνεται αυτόματα, με την προσκόμιση μιας νέας βεβαίωσης ιατρού.

Τα μικρότερης ηλικίας παιδιά πρέπει κάθε χρόνο να προσκομίζουν βεβαίωση από τον παιδίατρό τους, που να βεβαιώνει ότι είναι υγιή και μπορούν να ασχολούνται με το άθλημα του στίβου.

4) Όλοι οι αθλητές οφείλουν να υπακούουν στους προπονητές τους και να τηρούν απαρέγκλιτα την αθλητική συμπεριφορά. Για πιθανά προβλήματα ή παράπονα μπορούν πάντοτε να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ., που έχουν καθημερινή παρουσία στους χώρους του Σταδίου.

5) Επαναλαμβάνουμε ότι όλα τα μέλη τού Συλλόγου μας, μπορούν να αθλούνται κατά το διάστημα της προπόνησης των παιδιών τους, αφού βέβαια υπογράψουν το σχετικό έντυπο του Συλλόγου.

6) Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όπως μας ενημέρωσαν από το Δήμο Ν. Ιωνίας, θα ξεκινήσει η κατασκευή των κερκίδων του Σταδίου, που με την ολοκλήρωσή της θα λυθούν πολλά προβλήματα. Με το πέρας της κατασκευής ο Σύλλογός μας θα αποκτήσει αποδυτήρια με πλήρεις εγκαταστάσεις για αγόρια και κορίτσια, γραφεία, αίθουσα γυμναστικής και αποθηκευτικούς χώρους. Ένα όνειρο μιας ολόκληρης δεκαετίας βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης. Το έργο υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει 2.1/2 χρόνια. Πριν την έναρξη των εργασιών θα γίνει μετακίνηση των δύο οικίσκων του Συλλόγου και οπωσδήποτε θα δημιουργηθεί μία μικρή αναστάτωση. Ελπίζουμε να είναι προς το συμφέρον του Συλλόγου.

7) Ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του (αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές) και θα τις εμπλουτίσει με νέες. Και αυτή τη χρονιά θα προσπαθήσει να δώσει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να έχουν συμμετοχές σε επίσημους αγώνες στίβου. 8) Το Δ.Σ. θα είναι καθημερινά κοντά στους αθλητές και τα μέλη του. Όλοι μαζί θα είμαστε και αυτή τη χρονιά η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, με κοινούς στόχους. Θυμίζουμε τη συμμετοχή μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τη χορωδία μας και το μουσικό μας συγκρότημα, με υπεύθυνο τον Ηλία Γκαραβέλα, προπονητή του Συλλόγου, αλλά και καταξιωμένο μουσικό.

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ με την υπενθύμιση ότι το 2014 (τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου) είναι έτος ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ. Όσα μέλη έχουν συμπληρώσει, μέχρι εκείνη την ημερομηνία, ΕΝΑ έτος από την εγγραφή τους, έχουν δικαίωμα να βάλουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, για τα επόμενα ΔΥΟ χρόνια. Η συμμετοχή στο Δ.Σ. είναι μία εμπειρία σε ένα σχήμα που ασχολείται για το καλό των παιδιών, που έχει αρχές και αξίες, που έχει θετική και εποικοδομητική παρουσία επί 18 χρόνια στη Νέα Ιωνία και στην οικογένεια του ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Για να γίνει κάποιος μέλος του Δ.Σ., δεν χρειάζεται ιδιαίτερα προσόντα, ούτε μεγάλη απασχόληση. Καλή διάθεση χρειάζεται και αγάπη για το στίβο και το παιδί.

Σεπ06

Με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο τιμήθηκε αθλήτρια του συλλόγου

Με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο τιμήθηκε η αθλήτριά μας στη Χίο

Η Μαραθωνοδρόμος αθλήτρια του Συλλόγου μας Άννα Βεσυροπούλου, κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση στις γυναίκες, με χρόνο 1:43.27, στον 3ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21,1 χλμ.), που διεξήχθη την Κυριακή 31 Αυγούστου, στο νησί της μαστίχας, στη Χίο και τιμήθηκε με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο.

Η αθλήτρια προετοιμάζεται για το Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας επί της Κλασικής Διαδρομής που θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου, στον οποίο θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Γυναικών.

Στον ίδιο αγώνα της Χίου συμμετείχε και ο σύζυγός της Χρήστος Λύκος (παλαιός αθλητής των 400 μ.), ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 2:09.02 και θα συμμετάσχει επίσης στο Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας.

Την πρώτη θέση στον αγώνα κατέλαβε ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του Μαραθωνίου και των 10 χλμ. Πούλιος Κων/νος (αθλητής του Παναθηναϊκού), με χρόνο 1:12.42.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 144 αθλητές και αθλήτριες, με μεγάλη συμμετοχή και Τούρκων αθλητών, από τη γειτονική χώρα.

Σεπ06

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου,

σας εύχεται

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

και σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι προπονήσεις

για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015

(Δευτέρα – Παρασκευή 07.00 – 08.30 μμ.).

Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει

τη Δευτέρα 15.9.2014, ώρα 6.30 μμ.

Επίσης σας ανακοινώνει ότι και αυτήν την περίοδο θα λειτουργήσουν τα τμήματα: νηπίων και προετοιμασίας για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές και Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Καθημερινά, μέσα στο

Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας

Δευτέρα έως και Παρασκευή 18.00 έως 21.00,

Σάββατο 10.00 έως 11.30

και στα τηλέφωνα (ώρες γραφείων):

210 – 2776493 (Κ. Τσαγκαράκης),

210 – 2712833 (Γ. Κουφάκος)

 

Ελάτε στο Σύλλογο «ΑΝΑΤΟΛΗ»,

που έχει στόχο την αθλητική παιδεία,

την ευγενική άμιλλα

και την ανάδειξη των φυσικών ικανοτήτων.

 

**Για κάθε παιδί υπάρχει ένα αγώνισμα**

 

Σας υπενθυμίζουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου:

www.ags-anatoli.gr και το e-mail: ags.anatoli.stivos@gmail.com

Σεπ06

Πανελλήνιες νίκες

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΙΚΕΣ

 

   Η αγωνιστική περίοδος 2013 – 2014 ολοκληρώθηκε με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, που έγινε 19 και 20 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ο Σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη του, αλλά και στους φίλους του, ότι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά, αφού οι αθλητές μας και οι αθλήτριές μας, παρά τους τραυματισμούς που είχαν τους τελευταίους δύο μήνες, κατάφεραν και ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, αλλά και έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

   Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄- Παγκορασίδων Α΄ 5 και 6 Ιουλίου στο Λουτράκι: 5.000 μ. βάδην 1ος ο Τζατζιμάκης Γιώργος με χρόνο 26.34.58 επιτυγχάνοντας 1.1/2 λεπτό βελτίωση της ατομικής του επίδοσης.

3.000 μ. βάδην 3η η Φιλτισάκου Κυριακή με χρόνο 15.31.61 βελτιώνοντας την ατομική της επίδοση. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετοχή είχε και η αθλήτριά μας Σαλμά Έφη που τερμάτισε 14η με χρόνο 18.33.50. Υστέρησε από τις επιδόσεις της, αλλά βαθμολογήθηκε.

Σφαιροβολία 5ος ο Μαυροδόντης Βαγγέλης με βολή στα 13,31 μ.

Σκυταλοδρομία 4 Χ 80 Παγκορασίδων, με τις αθλήτριες: Πατεράκη Κων/να, Δάφνη Μαρία, Σκλάβου Κατερίνα και Δερμιτζάκη Στεφανία με χρόνο 44.14

Σκυταλοδρομία 4 Χ 300 Παμπαίδων, με τους αθλητές: Φιλτισάκο Στάθη, Ρουστά Θανάση, Τζατζιμάκη Γιώργο και Κουφάκο Χάρη με χρόνο 2.50.80

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 12 και 13 Ιουλίου στη Λάρισα:

Τριπλούν Παίδων: 6ος ο Μαλάι Κλίντι με άλμα 13,73

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχε και η αθλήτριά μας Ανθούλα Μιχελή, στο άλμα σε μήκος και στα 100 μ., όπου πέτυχε 5,06 μ. και 13.72 αντίστοιχες επιδόσεις, που δεν την ικανοποίησαν. Να ληφθεί όμως υπόψη ότι η αθλήτρια βασανίστηκε επί δίμηνο με οξείς τραυματισμούς.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 19 και 20 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο:

400 μ. με εμπόδια γυναικών: η πρωταθλήτριά μας Γούπου Τάνια κατετάγη στην 13η θέση με χρόνο 65.22, βαθμολογήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να μπει στον τελικό του αγωνίσματος.

Συμμετοχή στα 5.000 μ. είχε ο αθλητής μας Πατουλιώτης Στέφανος, με χρόνο 17.23, υπολειπόμενος από τις επιδόσεις του.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, τους προπονητές και τους γονείς των πιο πάνω αθλητών.

   Εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ υπόλοιπο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ και στις ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, όλοι πάλι στο Στάδιό μας για καινούργιους αγώνες.

<<  66 67 68 69 70 [7172 73 74 75  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Το  Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας οι αγώνες στίβου “Δημήτρης Βραϊμάκης” στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

  • Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών οι αγώνες στίβου «38α ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ 2019» στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.