Σεπ06

Πανελλήνιες νίκες

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΙΚΕΣ

 

   Η αγωνιστική περίοδος 2013 – 2014 ολοκληρώθηκε με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, που έγινε 19 και 20 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ο Σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη του, αλλά και στους φίλους του, ότι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά, αφού οι αθλητές μας και οι αθλήτριές μας, παρά τους τραυματισμούς που είχαν τους τελευταίους δύο μήνες, κατάφεραν και ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, αλλά και έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

   Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄- Παγκορασίδων Α΄ 5 και 6 Ιουλίου στο Λουτράκι: 5.000 μ. βάδην 1ος ο Τζατζιμάκης Γιώργος με χρόνο 26.34.58 επιτυγχάνοντας 1.1/2 λεπτό βελτίωση της ατομικής του επίδοσης.

3.000 μ. βάδην 3η η Φιλτισάκου Κυριακή με χρόνο 15.31.61 βελτιώνοντας την ατομική της επίδοση. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετοχή είχε και η αθλήτριά μας Σαλμά Έφη που τερμάτισε 14η με χρόνο 18.33.50. Υστέρησε από τις επιδόσεις της, αλλά βαθμολογήθηκε.

Σφαιροβολία 5ος ο Μαυροδόντης Βαγγέλης με βολή στα 13,31 μ.

Σκυταλοδρομία 4 Χ 80 Παγκορασίδων, με τις αθλήτριες: Πατεράκη Κων/να, Δάφνη Μαρία, Σκλάβου Κατερίνα και Δερμιτζάκη Στεφανία με χρόνο 44.14

Σκυταλοδρομία 4 Χ 300 Παμπαίδων, με τους αθλητές: Φιλτισάκο Στάθη, Ρουστά Θανάση, Τζατζιμάκη Γιώργο και Κουφάκο Χάρη με χρόνο 2.50.80

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 12 και 13 Ιουλίου στη Λάρισα:

Τριπλούν Παίδων: 6ος ο Μαλάι Κλίντι με άλμα 13,73

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχε και η αθλήτριά μας Ανθούλα Μιχελή, στο άλμα σε μήκος και στα 100 μ., όπου πέτυχε 5,06 μ. και 13.72 αντίστοιχες επιδόσεις, που δεν την ικανοποίησαν. Να ληφθεί όμως υπόψη ότι η αθλήτρια βασανίστηκε επί δίμηνο με οξείς τραυματισμούς.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 19 και 20 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο:

400 μ. με εμπόδια γυναικών: η πρωταθλήτριά μας Γούπου Τάνια κατετάγη στην 13η θέση με χρόνο 65.22, βαθμολογήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να μπει στον τελικό του αγωνίσματος.

Συμμετοχή στα 5.000 μ. είχε ο αθλητής μας Πατουλιώτης Στέφανος, με χρόνο 17.23, υπολειπόμενος από τις επιδόσεις του.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, τους προπονητές και τους γονείς των πιο πάνω αθλητών.

   Εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ υπόλοιπο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ και στις ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, όλοι πάλι στο Στάδιό μας για καινούργιους αγώνες.

Ιουν19

Αποτελέσματα εσωτερικού πρωταθλήματος

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

   Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη γιορτή του Συλλόγου μας, την Παρασκευή 13.6.2014, στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου. Η γιορτή ξεκίνησε με τους αγώνες για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, για τις ηλικίες νηπίων μέχρι και την 3η γυμνασίου. Οι συμμετοχές ήταν 158, που αποτελούν ρεκόρ συμμετοχών για το Εσωτερικό μας Πρωτάθλημα. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου να συμμετάσχουν σε ένα επίσημο αγώνα, που συνδυάστηκε με την τελική γιορτή. Όλα τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος πραγματοποιεί αυτή τη γιορτή πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, που δίνει χαρά σε όλα τα παιδιά, αλλά και στους γονείς – μέλη του Συλλόγου, να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται. Στη συνέχεια, μετά τους αγώνες, όλοι απολαμβάνουν τα ωραία ψητά, που παρασκευάζουν «οι ψήστες» του Συλλόγου.

Οι επιδόσεις στους αγώνες ήταν πολύ ικανοποιητικές, λαμβάνοντας υπόψη ότι μερικά παιδιά πήραν το βάφτισμα σ’ αυτούς τους αγώνες. Τα αναλυτικά αποτελέσματα θα τα δείτε πιο κάτω. Τα τρία πρώτα παιδιά κάθε αγωνίσματος πήραν μετάλλιο και όλα τα παιδιά πήραν το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια των πολυπληθών φιλάθλων- θεατών. Ιατρική κάλυψη πρόσφεραν τα μέλη μας: Λάμπρου Χάρης (ιατρός) και Καρανίκας Απόστολος (φυσικοθεραπευτής).

   Αμέσως μετά τις απονομές ξεκίνησε το παραδοσιακό πλέον φαγοπότι, που με πολύ μεράκι είχαν προετοιμάσει οι «αρμόδιοι» του προγράμματος. Οι μυρωδιές κι εφέτος ξεπέρασαν τα όρια του Σταδίου. Σουβλάκια, κεμπάπ και λουκάνικα στα κάρβουνα, ψωμί, τομάτες, χυμοί, κρασί, γλυκό και εμφιαλωμένο νερό για παιδιά και μεγάλους. Με απόλυτη τάξη σερβιρίστηκαν πάνω από 220 άτομα, γεγονός που αποτελεί επίσης ρεκόρ γιορτής. Ο Σύλλογος προτάσσει την υγεία των παιδιών, την αθλητική αγωγή και παιδεία, αλλά συγχρόνως είναι ένα κοινωνικό σύνολο που θεωρεί ότι πρέπει να δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και τα προβλήματα.

   Κι εφέτος υποστήριξαν την εκδήλωση του Συλλόγου αρκετοί χορηγοί, φίλοι του Συλλόγου. Αναφέρουμε τους υποστηρικτές του έργου του Συλλόγου, εκφράζοντας έτσι δημόσια τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας: Ζαχαροπλαστεία ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Προϊόντα κρέατος ΔΑΒΟΥΤΗ, Εργαστήριο παρασκευής λουκάνικων ΜΟΥΤΑΒΕΛΗ, το Κατάστημα ΑΛΕΞΟΥΔΗ (περιφράξεις & είδη ψησταριάς), το ιχθυοπωλείο ΔΕΛΦΙΝΙ, το κατάστημα καταψυγμένων τροφίμων FROZEN.

   To ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί επίσης όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους να περαιωθεί με επιτυχία η εκδήλωση.  

   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωστιδάκης, ο κ. Γιώργος Στεργίου με το φίλο τού Συλλόγου κ. Πάνο Παλυβό, ο κ. Στράτος Αλεξούδης.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.

 

Ιουν06

Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α

Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο   Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α 

 

    Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μικρούς μας αθλητές στο Δημοτικό μας Στάδιο, την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 στις 5.30 μμ., να λάβουν μέρος στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Στίβου. 

    Επιθυμούμε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας, που δεν έχουν  πολλές ευκαιρίες συμμετοχής σε αγώνες στίβου, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να χαρούν έναν επίσημο αγώνα. 

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι και σε δύο αγωνίσματα:  

1) Όλα τα παιδιά θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα του δρόμου ταχύτητας ή του βάδην. 

2) Μετά μπορούν να συνεχίσουν επιλέγοντας: άλμα σε μήκος, ή σφαιροβολία, ή ρίψη VORTEX 

Τα αγωνίσματα θα γίνουν στις εξής κατηγορίες: 

 

α) Νήπια και α΄ τάξη: 40 μ., άλμα σε μήκος 

β) Παιδιά β΄, γ΄ τάξης: 1) 50 μ. ή βάδην 600 μ., 2) μήκος, ή VORTEX  

γ) Παιδιά δ΄ και ε΄ τάξης: 1) 50 μ., ή βάδην 600 μ., 2) μήκος ή VORTEX 

δ) Παιδιά στ΄ δημοτικού και α΄ τάξης γυμνασίου: 1) 60 μ., ή βάδην 1.000 μ., 2) μήκος ή σφαίρα ή VORTEX 

ε) Παιδιά  β΄ και γ΄ τάξης γυμνασίου: 1) 80 μ. ή 600 μ., ή βάδην 3.000 μ. 

2) μήκος ή σφαίρα 

 

Για το άλμα σε μήκος, τη σφαιροβολία και τη ρίψη VORTEX, τα παιδιά θα έχουν μόνο δύο προσπάθειες. 

 

Θα αγωνιστούν χωριστά τα αγόρια από τα κορίτσια.  

Τα τρία πρώτα παιδιά κάθε αγωνίσματος θα πάρουν μετάλλιο. 

 

Προσέλευση από τις 4.45 μμ. για προθέρμανση και προετοιμασία. 

 

 

 

 

Αλλαγή σελίδαςΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  

σας προσκαλεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Ιουνίου 2014,  

στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, όπου θα γίνει η καθιερωμένη γιορτή, 

 επί τη λήξει της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

05.30 μμ. Αγώνες στίβου για όλα τα παιδιά του Συλλόγου, ηλικίας μέχρι και 15 ετών: αγώνα δρόμου, βάδην, άλμα σε μήκος, μία ρίψη. Δικαίωμα συμμετοχής μέχρι και ΔΥΟ αγωνίσματα. (Οι τρεις πρώτοι νικητές θα βραβευτούν).  

08.00 μμ. Το καθιερωμένο γλέντι του Συλλόγου, με τα γνωστά μας εδέσματα: ψητά στα κάρβουνα, σαλάτα, καθώς και κρασί, χυμούς, γλυκά, και ό,τι άλλο προκύψει. 

   Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη γιορτή, πρέπει να προμηθευτεί τη σχετική κάρτα,  καταβάλλοντας ένα αντίτιμο 5 ευρώ. Με την κάρτα αυτή θα παραλαμβάνει ένα πλήρες μενού: δύο σουβλάκια καλαμάκια, ένα κεμπάπ, μισό λουκάνικο, τομάτα, ψωμί, κρασί, αναψυκτικό, γλυκό, εμφιαλωμένο νερό.  

Για τους αθλητές και τις αθλήτριες θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μέχρι και την Τρίτη 10 Ιουνίου με τους εκπροσώπους της γιορτής: Κώστα Τσαγκαράκη 6944275365, Γιώργο Κουφάκο 6942871755 και να δηλώσετε συμμετοχή για σας και τα παιδιά σας, για να γίνουν οι σχετικές προετοιμασίες και παραγγελίες Ή να επιστρέψετε συμπληρωμένη την πρόσκληση:    

 

ΟΝΟΜ/ΝΟ ΜΕΛΟΥΣ ……………………………………………………….  

 

ΑΤΟΜΑ: ΑΘΛΗΤΕΣ: …………..            ΜΕΛΗ – ΛΟΙΠΑ ΑΤΟΜΑ: …………………..

Απρ11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ ΑΘΛΗΤ. & ΓΥΜΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

«ΑΝΑΤΟΛΗ».

 

   Ο Α.Γ.Σ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένοι για τη Μεγ. Τρίτη (15 Απριλίου 2014)  1ΟΙ ΕΑΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΔΗΝ «ΙΩΝΙΚΑ 2014» αναβάλλονται, καθ’ όσον ο ΣΕΓΑΣ, για την ημερομηνία αυτή προγραμμάτισε ΕΚΤΑΚΤΩΣ το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, που είχε ανακοινωθεί ότι θα διεξαχθεί 12.4.2014.

   Ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» θα ενημερώσει τα σωματεία για τη νέα ημερομηνία των αγώνων, εφ’ όσον και όταν διαμορφωθούν οι οριστικές ημερομηνίες διοργάνωσης των επίσημων πρωταθλημάτων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΑΓΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ»

<<  65 66 67 68 69 [7071 72 73 74  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  •     Το Σάββατο το απόγευμα 18 Μαΐου θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης  τα ατομικά αγωνίσματα του Διασυλλογικού πρωταθλήματος ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ ΠΠΒ - ΠΚΒ μεταξύ σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.
  •     Την Κυριακή το μεσημέρι 19 Μαΐου στο στάδιο του Αγίου Κοσμά, θα διεξαχθεί ο Β' Αγώνας του 6ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουμε, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών καθώς και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων ΠΠΑ.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.