Φεβ05

ΚΟΠΗ "ΒΑΣΙΛΕΙΟΠΙΤΑΣ" 2019

DSCN0602 1

Τελετή της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΗ»

   Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Νέας Ιωνίας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η Τελετή της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας.

   Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής όλα είχαν προβλεφθεί και προετοιμαστεί, για να υποδεχθούμε τους καλεσμένους μας, τα μέλη μας, τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, τους εκπροσώπους της Εκκλησίας και του Δήμου, όλους τους εκπροσώπους των Συλλόγων, των φορέων και τους φίλους του Συλλόγου.

   Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη χορωδία του Συλλόγου, η οποία υπό τη διεύθυνση της μαέστρου (καθηγήτριας μουσικής και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου) κυρίας Ελένης Κατέχη, παρουσίασε τρία τραγούδια, δίνοντας ένα εύθυμο τόνο στην αίθουσα. Τη χορωδία συνόδευσαν: η προπονήτρια του Συλλόγου Δανάη Αμπάς με το φλάουτο και η Εύη Βασιλείου με την κιθάρα.

   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Βαγγέλης Βσιλείου, ανέλαβε στη συνέχεια να ξεναγήσει το ακροατήριο στο όμορφο ταξίδι του 2018, που ήταν και πάλι γεμάτο από αγώνες, αλλά και πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, προβάλλοντας στην οθόνη της αίθουσας πληθώρα σχετικών φωτογραφιών. Ο Σύλλογος ΑΝΑΤΟΛΗ παραμένει πιστός στην τήρηση των εθίμων, μετέχοντας σε πολλά δρώμενα της πόλης μας. Ήταν και επιμένει να είναι παρών καθημερινά, προσφέροντας, με αυστηρή προσήλωση στις αρχές του Συλλόγου, ευκαιρίες και δυνατότητες άθλησης σε κάθε ηλικία αθλητή και αθλούμενου. Είναι βασικός συντελεστής στη διοργάνωση των ετήσιων αγώνων του Δήμου μας, καθώς και άλλων διασυλλογικών αγώνων, οι οποίοι συγχρόνως προβάλλουν και διαφημίζουν το Δημοτικό μας Στάδιο. Μετέχει σε Νομικά πρόσωπα του Δήμου και σε επιτροπές κοινωνικής υποστήριξης. Από την ίδρυσή του (1996) μετέχει με την πολυπληθή ομάδα των εθελοντών του στη διοργάνωση του Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας. Με την ομιλία τού Προέδρου και την προβολή των φωτογραφιών δόθηκε η ευκαιρία σε όλους, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, να ενημερωθούν για το πολύπλευρο έργο του Συλλόγου, που στα 22 χρόνια ζωής του δεν περιορίζεται μόνο στο αθλητικό έργο, αλλά, σαν ενεργό κύτταρο της Κοινωνίας μας, μετέχει σε κάθε μορφή δράσης.

   Ακολούθησε η ευλογία της Πίτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και Ηρακλείου κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενο από τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Πανοσιολογιότατο κ. Επιφάνιο και τον πατέρα Αλέξιο. Ο Σεβασμιότατος έκοψε ένα κομμάτι πίτας, το οποίο αφιέρωσε στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό και μετά μίλησε με λόγια ποιμένα προς το ακροατήριο, ευχόμενος επιτυχίες στο αγωνιστικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου. Επίσης αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία προ τετραετίας με το τότε Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

   Στη συνέχεια έκοψαν από ένα κομμάτι πίτας και ευχήθηκαν στο Σύλλογο: ο Δήμαρχος κ. Γκότσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθυμαρίτου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δημιουργία – Αλληλεγγύη» κ. Μανούρης, η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» κ. Θωμαΐδου, ο Αντιδήμαρχος κ. Κυριακόπουλος, ο εκπρόσωπος της παράταξης «Νέα Εποχή Ιωνία - 21ος Αιών» κ. Αποστολόπουλος, εκ μέρους των πολιτιστικών συλλόγων η Πρόεδρος του Συλλόγου Σμυρναίων κ. Αθηνάκη. Τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου εκπροσώπησε η αθλήτρια Βασιλείου Βασιλική, τους προπονητές και τις προπονήτριες η προπονήτρια κ. Χαρμανίδου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η κυρία Χοχλάκη. Ένα κομμάτι της Πίτας έκοψε ο τυφλός Παρολυμπιονίκης και μέλος του Συλλόγου μας κ. Στέργιος Σιούτης. Το κομμάτι αφιέρωσε στους εθελοντές.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο βράβευσε με τιμητικές πλακέτες κι εφέτος τα παιδιά του Συλλόγου, που πέτυχαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: τον Κυριάκο Παρθενίδη και την Αγγελική Στεργίου. Τιμητικές πλακέτες επίσης απένειμε: στους καλύτερους αθλητές της περσινής αγωνιστικής περιόδου: Μαλάι Γκάμπριελ, ο οποίος ανακηρύχθηκε ΠΡΩΤΟΣ στα δύο Διασυλλογικά Δίαθλα στην κατηγορία του και την Γούπου Τάνια για τις επιτυχίες της στους αγώνες της περιόδου και την επιτυχημένη επιστημονική πορεία της. Τιμητική πλακέτα απένειμε στο παλαιό μέλος μας και επί πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκο Αντωνιάδη, για τη μακρόχρονη αφιλοκερδή προσφορά του και την αγάπη του προς το Σύλλογο. Το Δ.Σ. επίσης απένειμε τιμητικά βραβεία σε δύο μαθήτριες του Συλλόγου για την επιτυχία της υψηλότερης βαθμολογίας: στο Γυμνάσιο η Χριστίνα Τσίρμπα και στο Λύκειο η Παρθενίδη Ευγενία. Σημειώνεται ότι και οι δύο μαθήτριες – αθλήτριες του Συλλόγου είχαν βραβευτεί και κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά. Τα βραβεία αντιπροσωπεύουν απαλλαγή από τις συνδρομές του έτους 2019.

   Τελευταία απονομή έγινε στην Πρωταθλήτρια ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ, η οποία κατέλαβε τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση, στα 400 μέτρα, με χρόνο 50.45, (που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ) στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που έγιναν τον περασμένο Αύγουστο στο Βερολίνο. Το βιογραφικό της Πρωταθλήτριας, το οποίο παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννου, είναι πλουσιότατο σε ρεκόρ, νίκες και μετάλλια. Πριν από τη βράβευσή της προβλήθηκε ο συναρπαστικός αγώνας των 400 μέτρων, ο οποίος καθήλωσε όλο το ακροατήριο με την αγωνιστικότητα της αθλήτριας, αλλά και την απρόβλεπτη ατυχία της στο τελευταίο μέτρο του αγώνα. Η Πρωταθλήτριά μας μετά την παραλαβή του βραβείου της πήρε το λόγο και αφού ευχαρίστησε το Σύλλογό μας για την τιμή και την υποδοχή που της πρόσφεραν αυτή τη βραδιά, αναφέρθηκε στον αγώνα, αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλει ο κάθε αθλητής μέχρι να φθάσει σε ένα τελικό μεγάλης διοργάνωσης. Έστειλε μηνύματα ειδικά προς τα νέα παιδιά, που επέλεξαν το υπέροχο άθλημα του στίβου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και Ν. Ηρακλείου κ. Γαβριήλ, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Πανοσιολογιότατος κ. Επιφάνιος και ο πατήρ Αλέξιος, ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Γκότσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθυμαρίτου, ο Επικεφαλής της Δημοτ. Παράταξης «Δημιουργία – Αλληλεγγύη» κ. Μανούρης, η Επικεφαλής της Δημοτ. Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» κ. Θωμαΐδου, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Κυριακόπουλος και Χατζηϊωάννου Χρ., ο εκπρόσωπος της παράταξης «Νέα Εποχή Ιωνία - 21ος Αιών» κ. Αποστολόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου (Δημοτικός Σύμβουλος) κ. Βλάχος, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρίας κ. Γεωργιάδου, καθώς και οι εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων: ο κ. Χριστοδούλου Λουκάς Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ., η κυρία Μπρόλιου, Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών «η Καππαδοκία», ο κ. Παπαγερασίμου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας, ο κ. Χομπάς, επίτιμος Πρόεδρος του Φυσιολατρικού Ομίλου Ν. Ιωνίας, ο κ. Κοντίτσης και ο κ. Κωστιδάκης, Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου, ο κ. Γεωργούδης, μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας, η κ. Αθηνάκη και η κ. Ανθρακίδου, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος. του Συλλόγου Σμυρναίων, ο κ. Νουβέλογλου Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλαγιωτών, ο κ. Χατζηϊωάννου Παντελής, Αντιπρόεδρος του Ο.Φ.Ν.Ι., ο κ. Τσεκούρας, Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, η κ. Σπανοπούλου Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Ινεπολιτών – Κασταμονιτών, ο κ. Κόττης από το Σύλλογο Παλαιών Προσκόπων, ο κ. Δαρμογιάννης, Πρόεδρος της ΔΙΑ.Π.Ε., ο κ. Βελλιανίτης, Πρόεδρος της Ρουμελιώτικης Εστίας.

   Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν κληρώσεις με πολλά δώρα για τα παιδιά του Συλλόγου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη διανομή των τεμαχίων της «Βασιλειόπιτας», γλυκισμάτων και χυμών.

   Ήταν μία ακόμη οργανωμένη εκδήλωση του Συλλόγου μας, της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της καρδιάς μας, που απέσπασε τα ευμενή σχόλια και τα συγχαρητήρια όλων, όσοι παραβρέθηκαν στη γιορτή μας.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί το Δήμο Ν. Ιωνίας για την παραχώρηση της αίθουσας, τον υπάλληλο του Δήμου κ. Σουτζόγλου για τις υπηρεσίες που μας πρόσφερε και όλους τους χορηγούς μας: τα Ζαχαροπλαστεία ΣΤΕΡΓΙΟΥ, που πρόσφεραν και αυτή τη χρονιά τη βασιλόπιτα και τα κομμάτια της πίτας, για όλους τους καλεσμένους, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, για την προσφορά χυμών και γλυκισμάτων, την εταιρία αθλητικών ειδών IMPACT, για την προσφορά (5) δωροεπιταγών, το μέλος μας κ. Γιώργο Κουφάκο, ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου «ΑΛΧΗΜΕΙΑ», που πρόσφερε 50% έκπτωση στα δίδακτρα, για όλα τα παιδιά του Γυμνασίου του Συλλόγου, τον γνωστό φυσικοθεραπευτή κ. Γιώργο Ψαρρογιάννη, για την προσφορά ΤΕΣΣΑΡΩΝ συνεδριών (δύο κρυοσάουνας και δύο πελματογραφήματος).

DSCN0608 1

DSCN0618 1

IMG 8868 1

IMG 8942 1

DSCN0634 1

DSCN0635 1

DSCN0636 1

DSCN0637 1

DSCN0638 1

IMG 9024 1

IMG 9041 1

IMG 9045 1

IMG 9053 1

DSCN0641 1

 

 

 

Δεκ19

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

 

Αγαπητά μέλη, αθλητές και αθλήτριες,

προπονητές και προπονήτριες του Συλλόγου,

το Διοικητικό Συμβούλιο σας εύχεται

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝEΟ ΕΤΟΣ.

Λόγω των εορτών, οι προπονήσεις θα γίνονται τις ακόλουθες ημέρες,

με ώρα έναρξης για όλα τα τμήματα 06.00 μμ.:

27, 28 / 12 /2018, Σάββατο πρωί 29/12/18, και

2, 3, 4 / 1 / 2019 και Σάββατο πρωί 5/1/2019.

Από τις 7/1/2019 οι προπονήσεις μας θα επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

Ευάγγ. Βασιλείου                  Νικ. Κοντουδάκης

Δεκ10

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ

Νόμου 4479 / 2017
Αγαπητοί γονείς και μέλη,
το Διοικητικό Συμβούλιο σε εφαρμογή των διατάξεων του ανωτέρω Νόμου και των εγκυκλίων της Ομοσπονδίας μας (ΣΕΓΑΣ) και εν όψη των αγώνων που θα ξεκινήσουν από το νέο έτος, σας παρακαλεί να μεριμνήσετε για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ, το δυνατόν συντομότερο.
Η Κάρτα Υγείας Αθλητή αποτελεί προσωπικό έγγραφο του αθλητή. Βρίσκεται στην κατοχή του και ισχύει για ένα (1) έτος από την θεώρησή της.
Η Κάρτα Υγείας του Αθλητή θεωρείται από ιατρούς μονάδων παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή με Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και από Ιατρούς του ιδιωτικού τομέα, κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα (άρθρο 4, παρ. 1, ΚΥΑ, ΦΕΚ 3254 / Β/8-8-2018).
Η Κάρτα Υγείας Αθλητή συνιστά αυτοτελές έγγραφο και δεν συνδέεται με το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.
Η Κάρτα Υγείας Αθλητή προσκομίζεται υποχρεωτικά στην αίθουσα κλήσης και αν ζητηθεί στον / στην έφορο του αγωνίσματος, κάθε είδους αθλητικής εκδήλωσης αγωνιστικού χαρακτήρα, ως βασική προϋπόθεση συμμετοχής στον αγώνα.
Η Κάρτα Υγείας Αθλητή πρέπει να βρίσκεται στην κατοχή του /της αθλητή /τριας, τόσο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, όσο και στους αγώνες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διευκόλυνση των μελών του, έχει έλθει σε επικοινωνία με την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», η οποία δύναται να εξετάζει τους αθλητές του Σωματείου και να θεωρεί τις Κάρτες Υγείας τους, μετά από συνεννόηση. Προς τούτο, εάν σας ενδιαφέρει αυτή η διαδικασία, πρέπει άμεσα να προσέλθετε στο γραφείο του Συλλόγου για να δώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να οδηγηθείτε για τα περαιτέρω.
Όσοι γονείς έχουν παιδιά μικρής ηλικίας, τα οποία δεν έχουν εκδώσει Δελτίο Αθλητή, θα πρέπει να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση από ιατρό (όπως περιγράφεται πιο πάνω), για την κάλυψη θεμάτων υγείας του παιδιού τους.
Δεκ10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και πάλι με κύπελλα και μετάλλια τα παιδιά της ΑΝΑΤΟΛΗΣ….

Δύο κύπελλα: ο Γιώργος Τσιγερίδης και η Μαρία Κοζαδίνου.

και 14 μετάλλια…

Ευχάριστα νέα από το Μαραθώνιο της Βαλένθια.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου διεξήχθη ο 5ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, τον οποίο διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής – Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Ο αγώνας περιλάμβανε τρεις διαφορετικές διαδρομές: 1.000 μ. για παιδιά, 5.000 μ. για ενήλικες και 10.000 μ. επίσης για ενήλικες. Και οι τρεις αγώνες πραγματοποιήθηκαν μέσα στο Άλσος της Φιλαδέλφειας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Δήμου διέθεσε όλο το δυναμικό της και πραγματοποίησε υψηλού επιπέδου αγώνες. Υπήρχε ηλεκτρονική χρονομέτρηση, σηματοδότηση και φύλαξη όλων των διαδρομών μέσα στο Άλσος, από τους πολυπληθείς εθελοντές, ιατρός των αγώνων, φύλαξη του ιματισμού των δρομέων, νερά, χυμοί και μπανάνες στον τερματισμό και φυσικά έπαθλα για τους νικητές.

Ο Σύλλογός μας και πάλι εκπροσωπήθηκε από πολυάριθμη ομάδα και απέσπασε αρκετές νίκες και στους τρεις αγώνες.

Κύπελλο πήρε η μικρή μας Μαρία Κοζαδίνου, η οποία στον αγώνα των 1.000 μ. αναδείχθηκε πρώτη ανάμεσα στα κορίτσια. Τερμάτισε αμέσως μετά το πρώτο αγόρι, με χρόνο 4.46.73. Ο χρόνος της Μαρίας θεωρείται πολύ καλός για την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Στα 1.000 μ. τερμάτισαν 46 παιδιά.

Κύπελλο επίσης πήρε και ο αθλητής μας (μαραθωνοδρόμος) Τσιγερίδης Γιώργος, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στα 10.000 μ. με χρόνο 40.05.48. Στα 10.000 μ. τερμάτισαν 107 δρομείς, ενώ στα 5.000 μ. τερμάτισαν 132 δρομείς.

Νίκες και μετάλλια απέσπασαν οι αθλήτριες και οι αθλητές του Συλλόγου, όπως αναλύουμε ακολούθως:

1.000μ.: Ηλικίες:

9 – 10 ετών:

Κορίτσια:1η Παπαχαραλάμπους Μαρία, 5.20.84, 2η Τσιοκάνη Ειρήνη 5.48.55, 3η Μάκκα Ιόλη 6.03.55,

Αγόρια: 1ος Παπαχαραλάμπους Ξενοφών 5.40.11

11-12 ετών:

Κορίτσια: 3η Κοντουδάκη Βασιλική 5.54.01,

Αγόρια: 1ος Μπούκος Σπύρος 4.56.09,

13 – 14 ετών: 2ος Μυσλίμι Ντέιβιντ 8.06.81

15 – 16 ετών: 2η Χριστογιάννη Χριστιάννα 5.58.54, 3η Δούμπρη Ολυμπία 6.43.06,4η Λιτσολάρι Άντια 7.05.57

Στον αγώνα των 1.000 μ. έλαβε μέρος εκτός ηλικιακής κατηγορίας (είναι μικρότερης ηλικίας) και η Γκότσικα Θεοδώρα, η οποία τερμάτισε σε χρόνο 7.07.68

5.000 μ. Ηλικίες :

20 – 29 ετών: 1η Γεμεντζοπούλου Έλενα 27.10.58,

Στους τρεις πιο πάνω αγώνες έλαβαν μέρος και τερμάτισαν:

Στα 5.000 μ. η Πίτσιου Μαρία (πρώην αθλήτρια του Συλλόγου) σε χρόνο 28.56.63, ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Κοντουδάκης Νικόλαος 30.49.42 και η Παρθενίδη Τζένη (μικρότερης ηλιακής κατηγορίας) σε χρόνο 24.25.43.

10.000 μ.: Εκτός του πρώτου νικητή, του αθλητή μας Τσιγερίδη Γιώργου, είχαμε τον τερματισμό (και τη βράβευση) του μέλους μας Βαρελά Χάρη, ο οποίος τερμάτισε 1ος στην κατηγορία 50 – 59 ετών, με χρόνο 42.14.59, του Γενικού Αρχηγού Θεοδωρογιάννη

Αναστάσιου, ο οποίος τερμάτισε 3ος στην κατηγορία 40 – 49, σε χρόνο 42.09.04. Στην κατηγορία 18 – 19, πρώτος τερμάτισε ο παλαιός αθλητής του Συλλόγου Τσαπούρας - Συμεωνίδης Στέλιος σε χρόνο 43.07.72 Επίσης έλαβαν μέρος και τερμάτισαν: ο Κλουβάτος Γεράσιμος (παλαιό μέλος μας), ο οποίος τερμάτισε 2ος στην κατηγορία 60 – 69, σε χρόνο 48.50.12, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασιλείου Ευάγγελος σε χρόνο 50.05.54 και τα μέλη μας Μούργκας Χρήστος σε 50.37.62 και Μπάλσης Νίκος σε 50.58.76.

Στους αγώνες μετείχε μεγάλη ομάδα δρομέων του Συλλόγου «η καρδιά του παιδιού», ενός Συλλόγου ο οποίος συμπαρίσταται και βοηθά τις οικογένειες και τα παιδιά με καρδιακές παθήσεις.

Οι διοργανωτές των αγώνων μας πληροφόρησαν ότι τα διπλώματα διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα εκτυπώσουν από την ιστοσελίδα του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Στο παρακάτω link μπορούν οι συμμετέχοντες-ουσες να δουν τα αποτελέσματα και να τυπώσουν το δίπλωμα τους κάνοντας click πάνω στο όνομα τους http://www.fitwaytiming.gr/index.php/apotelesmata/251-5-3 .

Επίσης οι φωτογραφίες του αγώνα έχουν ανεβεί στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.flickr.com/photos/dimosfx/albums/72157704362439445/with/46200859971/

απ' όπου μπορειτε να τις "κατεβάσετε" δωρεάν.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέφειας – Ν. Χαλκηδόνας κ. Βασιλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανεμογιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανωλεδάκης, καθώς και όλο το Επιτελείο της Διεύθυνσης Κοινων. Πολιτικής και Αθλητισμού του Δήμου: κ. Σπυρόπουλος, κ. Φώλιας, κ. Ζέττος με υπαλλήλους της υπηρεσίας..

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει και ευχαριστεί τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση. Επίσης συγχαίρει όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές και λοιπούς δρομείς του Συλλόγου, για τις νίκες τους και τη συμμετοχή τους. Συγχαίρει και τους προπονητές μας Μαριαλίνα Παπαδημητρίου και Γιώργο Χαντζίκο και τους ευχαριστεί για την παρουσία και βοήθειά τους στους αγώνες.

    

    Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου διεξήχθη στην όμορφη Βαλένθια ο προγραμματισμένος Μαραθώνιος, στον οποίο, όπως είχαμε αναγγείλει, συμμετείχαν δύο μέλη μας. Και τα δύο μέλη πέτυχαν τους στόχους τους και επιστρέφουν ικανοποιημένα. Ο Γιάννης Φιλτισάκος (ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου) πέτυχε χρόνο 3: 51.00, ο οποίος τον ικανοποίησε γιατί μετείχε και τερμάτισε σε Μαραθώνιο Δρόμο, μετά από κάποια χρόνια αποχής, λόγω τραυματισμών. Η σύζυγός του (και μέλος μας) Σάντρα Κατράνη συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ και κατέβηκε κάτω από τις 4 ώρες, πετυχαίνοντας χρόνο 3: 55' 10". Μας μετέφεραν τις πολύ καλές εντυπώσεις τους από την πόλη της Βαλένθια και τη διοργάνωση. Το Δ.Σ. τους συγχαίρει και τους εύχεται να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά το 2019.

<<  2 3 4 5 6 [78 9 10 11  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Το  Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας οι αγώνες στίβου “Δημήτρης Βραϊμάκης” στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

  • Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών οι αγώνες στίβου «38α ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ 2019» στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.