Σεπ09

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ - ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

4ος ΑΓΩΝΑΣ  ΔΡΟΜΟΥ

«Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»

Εκεί που γράφτηκε η Ιστορία τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 & ΩΡΑ 9.30 π.μ.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής - Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνος, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου  Νέας Ιωνίας, το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), καιο Αθλητικός & Γυμναστικός Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ

Τον 4ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ επί δημοσίας οδού, με την επωνυμία

«Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»,

ειδικά αφιερωμένο στους Πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, που ήρθαν μετά την Μικρασιατική Καταστροφή  και εγκαταστάθηκαν το 1923, στους συνοικισμούς της Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Χαλκηδόνας και Ν. Ιωνίας.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

10.000 μ. (για ενήλικες, χρονικό όριο 90΄). Η διαδρομή διέρχεται από ιστορικά σημεία των προσφυγικών πόλεων, εκεί που στέριωσε η προσφυγιά, εκεί που δημιούργησαν πολιτισμό και ιστορία οι ξεριζωμένοι.

Α) Άνδρες: 1)  18-19, 2) 20-29, 3) 30-39, 4) 40-49, 5) 50-59, 6) 60-69, 7) 70 και άνω.

Β) Γυναίκες: 1) 18-19, 2) 20-29, 3) 30-39, 4) 40-49, 5) 50-59, 6) 60 και άνω.

1.000 μ. (για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων & Λυκείων)

Α) 9 – 10 ετών (γεν. 2009 – 2008), Β) 11 - 12 ετών  (γεν. 2007 – 2006),

Γ) 13 - 14 ετών (γεν. 2005 – 2004), Δ) 15 -16 ετών  (γεν. 2003 – 2002),

Ε) 17 - 18 ετών (γεν. 2001 - 2000) για αγόρια και κορίτσια (χωριστά).

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η  Λεωφόρος Δεκελείας, το σημείο μπροστά από το κτήριο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) – Δεκελείας 152 &Αττάλειας – Νέα Φιλαδέλφεια και απέναντι από το μνημείο Μικρασιατών στο πάρκο «Αλησμόνητες Πατρίδες».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Και οι δύο αγώνες θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ ή ανοίγοντας τον σύνδεσμο

https://docs.google.com/forms/d/1huwMxRwVURg4KJMf4Q9bdOxtZsjZzD55esNBBOfGkeU/edit?usp=sharing,

και στις ιστοσελίδες:www.ags-anatoli.gr, www.dimosfx.gr , www.opandni.gr

μέχρι και τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 14:00.

Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνουν δεκτές οι δηλώσεις.

Εμφιαλωμένο νερό, για τον αγώνα των 10 χιλμ., θα προσφέρεται σε δύο ενδιάμεσους σταθμούς και στον τερματισμό. Ο ιματισμός των δρομέων θα φυλάσσεται σε ειδικό χώρο πλησίον της εκκίνησης και του τερματισμού. Θα υπάρχουν δύο ενδιάμεσοι σταθμοί ελέγχου και εγκυρότητας της συμμετοχής εκάστου δρομέα.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι δρομείς να σεβαστούν την προσπάθεια των διοργανωτών που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ όλες τις υπηρεσίες του αγώνα και να είναι εμπρόθεσμοι στις δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και να προσέλθουν στον αγώνα (δηλαδή να είναι συνεπείς).

Με τη δήλωσή σου και τη συμμετοχή σου γράφεσαι στην ιστορία.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε: 

α)Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής–Τμήμα Αθλητισμού, Δήμου ΝέαςΦιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνος (Ραιδεστού-21 Ν. Χαλκηδόνα, Τηλ. 213-2026310/331/332, ώρες 09.00 – 14.00) &

β)στον Οργανισμό Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Δήμου Ν. Ιωνίας, (Λ. Ηρακλείου 268, Ν. Ιωνία, Τηλ. 210 2759768, 210 2777721 ώρες 09.00 – 14.00)

και στις ιστοσελίδες:www.dimosfx.gr , www.opandni.gr, www.ags-anatoli.gr

Όλοι οι αθλητές υποχρεούνται να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης ΜΙΑ ΩΡΑ πριν την έναρξη του αγώνα.

ΕΠΑΘΛΑ

1. Σε όλους (-ες)  συμμετέχοντες (-ουσες) θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα, στην πίσω πλευρά του οποίου  θα αναφέρονται τα ιστορικά στοιχεία της αφιέρωσης του αγώνα.

2. Αναμνηστικό Μετάλλιο:  Θα απονεμηθεί στους-ις 3 πρώτους-ες, κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

3. Αναμνηστικό Κύπελλο: Θα απονεμηθεί στον 1ο Άνδρα  και στην  1η Γυναίκα του αγώνα της γενικής κατάταξης τερματισμού, καθώς στον 1ο Άνδρα  και  1η Γυναίκα κάθε κατηγορίας ηλικίας.

4. Θα απονεμηθεί επίσης κύπελλο, «το έπαθλο του αθλητή που δεν νίκησε», με κλήρωση, στο τέλος των αγώνων, σε έναν αθλητή που δεν θα έχει λάβει άλλη τιμητική διάκριση.

Θα υπάρξουν και ειδικές βραβεύσεις.

ΚΑΝΕΙΣ  ΔΕΝ  ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ  ΔΥΟ  ΦΟΡΕΣ.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στον αγώνα, μετέχουν με προσωπική τους ευθύνη, για θέματα υγείας, ατυχήματος και προσωπικής ασφάλειας. Όλοι πρέπει να έχουν εξεταστεί, πριν τον αγώνα, από ειδικό γιατρό της επιλογής τους. Για τα ανήλικα παιδιά την ευθύνη έχουν οι γονείς τους.

Παραχωρείται το δικαίωμα στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το όνομα και τη φωτογραφία του αθλητή προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε θεωρηθεί σκόπιμο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Σεπ09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδηλώσεις της ΑΝΑΤΟΛΗΣ για τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου.

   Αγαπητά μέλη, αθλητές και αθλήτριες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, φίλες και φίλοι του Συλλόγου και του στίβου, το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και σας ανακοινώνει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου. Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινάει με αγωνιστικότητα και διάθεση προσφοράς προς τα παιδιά μας και προς την Κοινωνία της Ν. Ιωνίας.

   Προσπαθήστε να παραβρεθείτε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, που επί ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ προσφέρει αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο. Προσπαθεί να μεταδώσει σε όλα τα παιδιά ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΠΑΙΔΕΙΑ.

Σας επισυνάπτουμε ενημερωτικό υλικό και ορισμένες χρήσιμες οδηγίες:

Α) 4ος Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων», την Κυριακή στις 23 Σεπτεμβρίου. Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στους αγώνες, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μόνο ηλεκτρονικά, με τη φόρμα που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Πρέπει να προσέξετε κατά τη δήλωση: να γράψετε τα στοιχεία σας (ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ κλπ.) με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες. Να τηρήσετε όλους τους όρους της προκήρυξης. Ειδικά να προσέξετε τις ηλικίες: στα 1.000 μ. επιτρέπεται σε παιδιά από 9 ετών και άνω. Στα 10.000 μ. επιτρέπεται σε ηλικίες από 18 ετών και άνω. Σας προτείνουμε να δηλώσετε τα παιδιά σας, τα οποία μπορούν να τρέξουν ομαδικά, απολαμβάνοντας τη διαδρομή και τον αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόλις στείλετε το μήνυμά σας, αμέσως ενημερώνεστε από το σύστημα ότι έγινε δεκτή η αίτησή σας. Μην στέλνετε πολλές δηλώσεις συμμετοχής.

Β) Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στις 07.00 μμ., ο Σύλλογός μας (και τρεις ακόμη Σύλλογοι), θα παρουσιάσουμε τα παλαιά παραδοσιακά παιχνίδια, στην Πλατεία Μακελαράκη, στον Περισσό, πίσω από το 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας. Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας και τους φίλους σας. Οπωσδήποτε θα δείτε τα παιχνίδια που παίζατε όταν ήσασταν κι εσείς παιδιά. Οπωσδήποτε θα αναπολήσετε τις όμορφες εκείνες εποχές, με τις αλάνες, τα αυτοσχέδια παιχνίδια και τις ιδιοκατασκευές. Μπορείτε να φέρετε και εσείς κάποιο δικό σας παιχνίδι. Η Πλατεία Μακελαράκη θα μετατραπεί σε «πεδίο» παιχνιδιών, φαντασίας και αναμνήσεων.

Γ) 30 Σεπτεμβρίου 2η Ημερίδα Στίβου, μεταξύ επίσημων σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ και του τμήματος στίβου του ΟΠΑΝ Ν. Ιωνίας, για παιδιά από την ηλικία των νηπίων μέχρι και την ΠΡΩΤΗ τάξη του Γυμνασίου. Με την εκδήλωση αυτή θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, να πάρουν την ωραία γεύση του στίβου, της ευγενικής άμιλλας και της χαράς της συμμετοχής.

Δ) Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας, θα διεξαχθούν οι 31οι Αγώνες Δρόμου για τα παιδιά όλων των σχολείων του Δήμου μας. Οι αγώνες ξεκίνησαν πριν 31 χρόνια, το 1988, από τους δρόμους του Περισσού και σήμερα διοργανώνονται στο πανέμορφο Στάδιο του Δήμου μας. Είναι οι πρώτοι αγώνες της ΤΕΤΑΡΤΗΣ δεκαετίας. Οι αγώνες αυτοί «έχουν αντέξει», γιατί έχουν αγκαλιάσει όλα τα παιδιά των σχολείων και όλα τα παιδιά και οι γονείς τους τούς περιμένουν κάθε χρόνο.

Το Δ.Σ. παρακαλεί όλα τα μέλη του και τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές του να βοηθήσουν στους διάφορους τομείς των διοργανώσεων.

Αυγ28

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 - 2019

 

Αγαπητά μέλη, αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου φίλες και φίλοι του Σύλλογου και του στίβου,

το Διοικητικό Συμβούλιο σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, στις 6.00 μ.μ.

θα γινει η έναρξη των προπονήσεων της αγωνιστικής περιόδου 2018 - 2019, στο χώρο μας 

στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.

 

Καλή Σχολική και Αγωνιστική Χρονια.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

Ευαγγ. Βασιλείου 6944 786130 & Τάσο Θεοδωρογιάννη 6974 634387

 

Για το Διοικητικό Συμβουλίο

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Ευαγγ. Βασιλείου                                 Νικ. Κοντουδάκης

Ιουλ11

Οι συμμετοχές των αθλητριών και αθλητών τής ΑΝΑΤΟΛΗΣ στα τελευταία αγωνιστικά πρωταθλήματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συμμετοχές των αθλητριών και αθλητών τής ΑΝΑΤΟΛΗΣ στα τελευταία αγωνιστικά πρωταθλήματα.

 

   Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων, για τις κατηγορίες: Γυναικών, νεανίδων και κορασίδων – Ανδρών, εφήβων και παίδων.

   Στην κατηγορία των κορασίδων αγωνίστηκε επί δύο ημέρες η αθλήτριά μας ΚΟΡΔΑ Γεωργία στα ΕΠΤΑ αγωνίσματα του πρωταθλήματος και πέτυχε τις ακόλουθες επιδόσεις: 100 μ. με εμπ. 17.80, Άλμα σε Ύψος 1,42 μ., Σφαιροβολία 9,61 μ., 200 μ. 30.00, Άλμα σε μήκος 4,81 μ., Ακοντισμό 24,57 μ. και 800 μ. 2.57.84. Σύνολο βαθμών 3.297.

   Η Γεωργία είναι η πρώτη χρονιά που μετέχει στην κατηγορία των συνθέτων των κορασίδων και πέτυχε ατομικά ρεκόρ στα τέσσερα από τα επτά αγωνίσματα. Προπονητής της και συνοδός στους αγώνες ο κ. Θεοχαράτος.

   Το Σάββατο 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε από το Γ.Α.Σ. Χολαργού, στο Δημοτικό Στάδιο του Χολαργού το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «Τάσος Ξένος 2018».

   Στους αγώνες μετείχε πενταμελής ομάδα από το Σύλλογό μας, στα ακόλουθα αγωνίσματα:

100 μ. Κορασίδων: Δάφνη Μαρία 14.80

100 μ. Παίδων: Φραγκόπουλος Σταύρος 13.04 (ατομικό ρεκόρ)

400 μ. Παίδων: Χριστάνας Κωνσταντίνος 56.14

400 μ. Ανδρών: Κιάρρη Μάριος 54.20 (ατομικό ρεκόρ) και Καμπούρης Σπύρος 56.50

Στους αγώνες συνόδευσε τα παιδιά του Συλλόγου ο προπονητής κ. Μοναστηριώτης. Παρόντες επίσης ήταν, από το Δ.Σ.: ο Γεν. Αρχηγός κ. Θεοδωρογιάννης και ο Γεν. Έφορος κ. Χριστάνας, καθώς και οι γονείς των παιδιών.1 ΔΑΦΝΗ Μάγια2 ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος5 ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Σπύρος6 ΚΙΑΡΡΗ Μάριος8 ΧΡΙΣΤΑΝΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ

<<  2 3 4 5 6 [78 9 10 11  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.