Σεπ28

Η αθλήτριά μας Κυριακή Φιλτισάκου με την Εθνική Ομάδα Βάδην.

Η μικρή μας αθλήτρια του βάδην Κυριακή Φιλτισάκου επελέγη να συμμετάσχει στη διεθνή συνάντηση αθλητών και αθλητριών βάδην, που θα γίνει την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο Λογγάνο της Ελβετίας. Θυμίζουμε ότι η αθλήτρια ήταν ΔΕΥΤΕΡΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 3.000 μ. βάδην στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄.

   Από Ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν 14 αθλητές και αθλήτριες. Την αθλήτριά μας θα συνοδεύσει ο προπονητής της (και προπονητής του Συλλόγου) Ηλίας Γκαραβέλας.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει την αθλήτρια (και τον προπονητή της) και της εύχεται να έχει ένα καλό αγώνα και να έχει πάντοτε διακρίσεις.

   Ευχαριστεί τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Κεφαλόπουλο για την επιλογή της αθλήτριάς μας και του εύχεται να φέρει από την Ελβετία τα καλύτερα αποτελέσματα.

Σεπ28

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

   Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας και εύχεται: στους αθλητές: ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, χωρίς τραυματισμούς, στους μαθητές: ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με πρόοδο και καλές επιδόσεις, και σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

   Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά 2014 – 2015. Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου, το Στάδιο Νέας Ιωνίας πλημμύρισε από αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας, που περίμεναν να έρθει «η ευλογημένη» μέρα της έναρξης των προγραμμάτων του Συλλόγου. Παλαιοί και νέοι αθλητές κατέλαβαν όλο το στίβο και έκτοτε οι προπονήσεις διεξάγονται ανελλιπώς καθημερινά.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί απαραίτητο να κάνει τις ακόλουθες χρήσιμες ανακοινώσεις:

1) Το ωρολόγιο πρόγραμμα για την περίοδο αυτή, είναι αυτό που έχει ανακοινωθεί στην ειδική σελίδα. Παρακαλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου να προσέρχονται ΔΕΚΑ λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.

2) Υποχρεωτικό, ως γνωστό, είναι όλοι οι αθλητές να φορούν τη στολή του Συλλόγου (φανέλα ή φόρμα) και στις προπονήσεις και στους αγώνες.

3) Όλα τα παιδιά, από την ηλικία των ΕΝΝΕΑ ετών και άνω (με συμπληρωμένο το ένατο έτος), μπορούν να αποκτήσουν επίσημο δελτίο, ώστε να δύνανται να συμμετέχουν στους επίσημους αγώνες ΣΕΓΑΣ. Προς τούτο πρέπει να προσκομίσουν: 1 πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης, 4 πρόσφατες φωτογραφίες και μία βεβαίωση από γιατρό (παιδίατρο - παθολόγο ή καρδιολόγο), που να βεβαιώνει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι απόλυτα υγιής και μπορεί να ασχοληθεί με το στίβο.

Το δελτίο αθλητή έχει ισχύ για ένα χρόνο. Για το λόγο αυτό κάθε χρόνο οι γονείς και οι αθλητές πρέπει να φροντίζουν για την έγκαιρη ανανέωσή του, που γίνεται αυτόματα, με την προσκόμιση μιας νέας βεβαίωσης ιατρού.

Τα μικρότερης ηλικίας παιδιά πρέπει κάθε χρόνο να προσκομίζουν βεβαίωση από τον παιδίατρό τους, που να βεβαιώνει ότι είναι υγιή και μπορούν να ασχολούνται με το άθλημα του στίβου.

4) Όλοι οι αθλητές οφείλουν να υπακούουν στους προπονητές τους και να τηρούν απαρέγκλιτα την αθλητική συμπεριφορά. Για πιθανά προβλήματα ή παράπονα μπορούν πάντοτε να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ., που έχουν καθημερινή παρουσία στους χώρους του Σταδίου.

5) Επαναλαμβάνουμε ότι όλα τα μέλη τού Συλλόγου μας, μπορούν να αθλούνται κατά το διάστημα της προπόνησης των παιδιών τους, αφού βέβαια υπογράψουν το σχετικό έντυπο του Συλλόγου.

6) Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όπως μας ενημέρωσαν από το Δήμο Ν. Ιωνίας, θα ξεκινήσει η κατασκευή των κερκίδων του Σταδίου, που με την ολοκλήρωσή της θα λυθούν πολλά προβλήματα. Με το πέρας της κατασκευής ο Σύλλογός μας θα αποκτήσει αποδυτήρια με πλήρεις εγκαταστάσεις για αγόρια και κορίτσια, γραφεία, αίθουσα γυμναστικής και αποθηκευτικούς χώρους. Ένα όνειρο μιας ολόκληρης δεκαετίας βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης. Το έργο υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει 2.1/2 χρόνια. Πριν την έναρξη των εργασιών θα γίνει μετακίνηση των δύο οικίσκων του Συλλόγου και οπωσδήποτε θα δημιουργηθεί μία μικρή αναστάτωση. Ελπίζουμε να είναι προς το συμφέρον του Συλλόγου.

7) Ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του (αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές) και θα τις εμπλουτίσει με νέες. Και αυτή τη χρονιά θα προσπαθήσει να δώσει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να έχουν συμμετοχές σε επίσημους αγώνες στίβου. 8) Το Δ.Σ. θα είναι καθημερινά κοντά στους αθλητές και τα μέλη του. Όλοι μαζί θα είμαστε και αυτή τη χρονιά η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, με κοινούς στόχους. Θυμίζουμε τη συμμετοχή μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τη χορωδία μας και το μουσικό μας συγκρότημα, με υπεύθυνο τον Ηλία Γκαραβέλα, προπονητή του Συλλόγου, αλλά και καταξιωμένο μουσικό.

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ με την υπενθύμιση ότι το 2014 (τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου) είναι έτος ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ. Όσα μέλη έχουν συμπληρώσει, μέχρι εκείνη την ημερομηνία, ΕΝΑ έτος από την εγγραφή τους, έχουν δικαίωμα να βάλουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, για τα επόμενα ΔΥΟ χρόνια. Η συμμετοχή στο Δ.Σ. είναι μία εμπειρία σε ένα σχήμα που ασχολείται για το καλό των παιδιών, που έχει αρχές και αξίες, που έχει θετική και εποικοδομητική παρουσία επί 18 χρόνια στη Νέα Ιωνία και στην οικογένεια του ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Για να γίνει κάποιος μέλος του Δ.Σ., δεν χρειάζεται ιδιαίτερα προσόντα, ούτε μεγάλη απασχόληση. Καλή διάθεση χρειάζεται και αγάπη για το στίβο και το παιδί.

Σεπ06

Με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο τιμήθηκε αθλήτρια του συλλόγου

Με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο τιμήθηκε η αθλήτριά μας στη Χίο

Η Μαραθωνοδρόμος αθλήτρια του Συλλόγου μας Άννα Βεσυροπούλου, κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση στις γυναίκες, με χρόνο 1:43.27, στον 3ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21,1 χλμ.), που διεξήχθη την Κυριακή 31 Αυγούστου, στο νησί της μαστίχας, στη Χίο και τιμήθηκε με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο.

Η αθλήτρια προετοιμάζεται για το Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας επί της Κλασικής Διαδρομής που θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου, στον οποίο θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Γυναικών.

Στον ίδιο αγώνα της Χίου συμμετείχε και ο σύζυγός της Χρήστος Λύκος (παλαιός αθλητής των 400 μ.), ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 2:09.02 και θα συμμετάσχει επίσης στο Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας.

Την πρώτη θέση στον αγώνα κατέλαβε ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του Μαραθωνίου και των 10 χλμ. Πούλιος Κων/νος (αθλητής του Παναθηναϊκού), με χρόνο 1:12.42.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 144 αθλητές και αθλήτριες, με μεγάλη συμμετοχή και Τούρκων αθλητών, από τη γειτονική χώρα.

Σεπ06

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου,

σας εύχεται

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

και σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι προπονήσεις

για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015

(Δευτέρα – Παρασκευή 07.00 – 08.30 μμ.).

Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει

τη Δευτέρα 15.9.2014, ώρα 6.30 μμ.

Επίσης σας ανακοινώνει ότι και αυτήν την περίοδο θα λειτουργήσουν τα τμήματα: νηπίων και προετοιμασίας για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές και Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Καθημερινά, μέσα στο

Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας

Δευτέρα έως και Παρασκευή 18.00 έως 21.00,

Σάββατο 10.00 έως 11.30

και στα τηλέφωνα (ώρες γραφείων):

210 – 2776493 (Κ. Τσαγκαράκης),

210 – 2712833 (Γ. Κουφάκος)

 

Ελάτε στο Σύλλογο «ΑΝΑΤΟΛΗ»,

που έχει στόχο την αθλητική παιδεία,

την ευγενική άμιλλα

και την ανάδειξη των φυσικών ικανοτήτων.

 

**Για κάθε παιδί υπάρχει ένα αγώνισμα**

 

Σας υπενθυμίζουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου:

www.ags-anatoli.gr και το e-mail: ags.anatoli.stivos@gmail.com

<<  64 65 66 67 68 [6970 71 72 73  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  •     Το Σάββατο το απόγευμα 18 Μαΐου θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης  τα ατομικά αγωνίσματα του Διασυλλογικού πρωταθλήματος ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ ΠΠΒ - ΠΚΒ μεταξύ σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.
  •     Την Κυριακή το μεσημέρι 19 Μαΐου στο στάδιο του Αγίου Κοσμά, θα διεξαχθεί ο Β' Αγώνας του 6ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουμε, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών καθώς και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων ΠΠΑ.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.