Δεκ02

Δελτίο τύπου για Αγ. Κοσμά

   Πραγματοποιήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά με μεγάλη επιτυχία οι 32ΟΙ Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. για ενήλικες και 2 χλμ. για παιδιά. Διοργανωτής ο ιστορικός Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας. Ο καιρός ήταν αρκετά καλός και οι χρόνοι που επιτεύχθηκαν ήταν πολύ καλοί. Η διαδρομή είναι: Αθλητικό Κέντρο – Γλυφάδα και επιστροφή. Είναι επίπεδη και προσφέρεται για επίτευξη επιδόσεων.

   Στον αγώνα των 10 χλμ. μετείχαν αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας, αλλά και αρκετοί αθλούμενοι του Σταδίου Ν. Ιωνίας, που έχουν δημιουργήσει μία ωραία συντροφιά και προπονούνται μαζί τα απογεύματα, αλλά και συμμετέχουν σε πολλούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τερμάτισαν συνολικά 1.830 αθλητές και αθλήτριες. (Στον αγώνα των 2 χλμ. τερμάτισαν 285 παιδιά).

   Αναφέρουμε τα ονοματεπώνυμα των αθλητών της Ν. Ιωνίας: Πίσχος Άγης (Ανατολή) 39.22, Κομματάς Κώστας (Ανατολή) 39.25, Ζαχαρτζής Χρήστος 40.49, Καραγιαννόπουλος Στράτος 41.23, Γούπου Τάνια (Ανατολή) 41.29, Ζγούρι Κώστας 42.29, Κοζυράκης Γιώργος 42.36, Σιούτης Στέργιος (τυφλός Παρολυμπιονίκης) 47.09 με συνοδό του τον Διακουμάκο Παύλο (Ανατολή) 47.09, Βεσυροπούλου Άννα (Ανατολή) 47.03, Λύκος Χρήστος (Ανατολή) 57.41.

   Νικητής του αγώνα ήταν ο Άκης Αναγνώστου με χρόνο 32.06. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Πόπη Αστροπεκάκη με χρόνο 36.06

Δεκ02

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ων ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΒΑΔΗΝ

Ο Α.Ο Πεύκης   σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Αττικής προκηρύσσει τους

3ους Χειμερινούς αγώνες βάδην.

Οι αγώνες απευθύνονται σε αθλητές του ΣΕΓΑΣ στις κάτωθι κατηγορίες:

Μίνι ΠΠ – ΠΚ, ΠΠΒ-ΠΚΒ, ΠΠA-ΠΚA, Π-Κ, Ε-Ν, Α-Γ.

 1. 1.ΤΟΠΟΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ

               Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, την Κυριακή 11/1/2015.

 1. 2.ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ:

Μίνι ΠΠ – ΠΚ: 1.000μ

Π-Κ: από 5 μέχρι 10κμ

ΠΠΒ – ΠΚΒ: 2.000μ

Ε-Ν: από 5 μέχρι 20κμ (γεννηθέντες 1996)

ΠΠA – ΠΚA: 3.000μ

Α-Γ: από 5 μέχρι 20κμ

  

Οι αθλητές των υπόλοιπων κατηγοριών (Π-Κ, Ε-Ν, Α-Γ) έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν την απόσταση στην οποία θα αγωνιστούν μεταξύ των 5κμ και 20κμ. Οι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα αναδειχθούν με βαθμολογία που θα προκύψει από την αξιολόγηση των επιδόσεων τους με το σύστημα ranking της IAAF, όπου αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα είναι ο τελικός νικητής της κατηγορίας του. Για τους Π – Κ η μεγαλύτερη απόσταση που μπορούν να αγωνιστούν είναι τα 10κμ.

Για την απόσταση των 20κμ και μόνο θα υπάρξει και όριο χρονομέτρησης το οποίο είναι 2,30΄ και αφορά και τις δύο κατηγορίες δηλαδή Ανδρών – Γυναικών.

 1. 3.ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΝ :

Ώρα: 08:30 πμ 50κμ (Πανελλήνιο πρωτάθλημα) Α & 20κμ Α-Γ (ranking)

Ώρα: 11:00 πμ 10κμ (ranking)

Ώρα! 12:05 πμ 2κμ ΠΠΒ - ΠΚΒ

Ώρα: 12:30 πμ 3 & 5κμ ΠΚ – ΠΠ (και κατηγορίες ranking )

Ώρα: 13:30 πμ 1κμ Μίνι

 1. 4.ΗΛΙΚΙΕΣ

ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚ (2004-2005-2006), ΠΠΒ-ΠΚΒ (2002-2003), ΠΠΑ-ΠΚΑ (2000-2001), Π-Κ (1998-99), Ε-Ν (1996-97),Α-Γ από1995 και μεγαλύτεροι.

 1. 5.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στον αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι σε Σωματεία – Μέλη του ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική Απόφαση – Περί εγγραφής αθλητών – αθλητριών και τους έχει εκδοθεί ΔΕΛΤΙΟ αθλητικής ιδιότητας.

Στα πλαίσια της προσέλκυσης νέων αθλητών – τριών στα σωματεία στίβου, επιτρέπεται επίσης η συμμετοχή ανεξάρτητων αθλητών – τριών «χωρίς δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.», μόνο για της κατηγορίες μίνι ΠΠ-ΠΚ, με την προϋπόθεση ότι θα καταθέσουν στη γραμματεία επίσημο αποδεικτικό της ηλικίας τους.

 1. 6.ΕΠΑΘΛΑ

   Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

 1. 7.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 8/1/2015.

Οι αθλητές – τριες θα παρουσιάζουν υποχρεωτικά, στην αίθουσα κλήσης και στην εκκίνηση του αγωνίσματος, το δελτίο τους νόμιμα θεωρημένο από ιατρό.

 1. 8.ΙAΤΡΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους, οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς.

Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

Οι αθλητές – τριες που δεν έχουν δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. πρέπει, με δική τους ευθύνη και πρωτοβουλία, να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες για να διαπιστωθεί ότι μπορούν να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους. Η βεβαίωση της εξετάσεως αυτής πρέπει να επιδειχθεί στην γραμματεία κατά την δήλωση συμμετοχής.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

 1. 9.ΓΕΝΙΚΑ:

         Υπεύθυνος διοργάνωσης: ο κ. Κεφαλόπουλος Ναπολέων Ομοσπονδιακός Προπονητής Βάδην τηλ: 6932625263, mail: kefalo@hotmail.gr

 

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας

                        Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος                                         Απόστολος Τσατσαρώνης

Νοε26

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Ν. Ιωνία 24.11.2014

Αριθ.Πρωτ.53/24.11.2014                                                                                                                

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Αγαπητό μέλος,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σε προσκαλεί στην

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

που θα γίνει την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014, στις 05.00 μμ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Ιωνίας, στην οδό Αγίου Γεωργίου 40, (πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας και του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου).

                               

ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:

1. Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ.

2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

3. Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.

4. Οικονομικός απολογισμός

5. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

6. Προϋπολογισμός 2015 και έγκριση ή μή αυτού

7. Ερωτήσεις επί του Διοικ. & Οικον. Απολογισμού και της έκθεσης της Ε.Ε.

8. Έγκριση Διοικ. & Οικον. Απολογισμού, καθώς και της έκθεσης της Ε.Ε.

9. Απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ.

10. Προτάσεις μελών

11. Παρουσίαση υποψηφίων για το νέο Διοικ. Συμβούλιο και την Εξελεγκτική

     Επιτροπή

12. Διενέργεια Αρχαιρεσιών

   Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο τόπο, στις 06.00 μμ., με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, με όσους παρόντες.

Υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβληθούν στο Δ.Σ. μέχρι και την Τετάρτη 10.12.2014.

   Αγαπητά μέλη και ειδικά εσείς που έχετε μικρά παιδιά, πρέπει να θέσετε υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ.. Λίγος χρόνος μέσα στο μήνα αρκεί για να βοηθήσετε κι εσείς, με τις ιδέες σας και τη γνώμη σας, από τη θέση του μέλους του Δ.Σ.

   Το Δ.Σ. ανακοινώνει στα μέλη, που, για κάποιους προσωπικούς τους λόγους, έχουν απομακρυνθεί από το Σύλλογο, ότι μπορούν να επανέλθουν, με ειδική ρύθμιση ως προς τις οφειλόμενες συνδρομές.

   Το απερχόμενο Δ.Σ. καλεί όλα τα μέλη του να στηρίξουν και πάλι το Σύλλογο, στη ανοδική πορεία του.  

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

                               Κ. Τσαγκαράκης                         Γ. Κουφάκος

Νοε26

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ….

Το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ των μελών μας, για μία ακόμη φορά, προέβη σε σειρά εργασιών για τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου. Μετά την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή των κερκίδων, έχουν προκύψει αρκετά ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία των γραφείων και των λοιπών εγκαταστάσεων του Συλλόγου μας. Το ΔΣ έκρινε ότι τα αποδυτήρια για τους αθλητές μας πρέπει να είναι απόλυτα προσβάσιμα και ελεγχόμενα. Έτσι μετέφερε όλο το γραφείο υποδοχής και εγγραφών στο οικίσκο που είναι πλησίον του κλωβού των ρίψεων και στη συνέχεια μετέφερε τα αποδυτήρια των παιδιών στον οικίσκο που ήταν κύρια για την χρήση του ΔΣ (γραφείο), απέναντι από την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.

   Οι εργασίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι: επίστρωση με καινούργιο πλαστικό δάπεδο, νέος καθρέπτης, φωτιστικά, μεταφορά ντουλαπιού κουζίνας, βάψιμο γραφείου, μεταφορά και συναρμολόγηση της τέντας που στέγαζε το γυμναστήριο, κοπή δέντρων και θάμνων, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, εξωραϊσμός χώρων, επισκευή ρολών παραθύρων.

   Για την ιστορία αναφέρουμε (κατά αλφαβητική σειρά) τα ονοματεπώνυμα των μελών του ΔΣ και του Συλλόγου, καθώς και των προπονητών, που βοήθησαν και έγιναν όλες αυτές οι εργασίες και φυσικά έγιναν γρήγορα, απόλυτα καλά και ΔΩΡΕΑΝ:

Αντωνιάδης Νίκος (σιδηρές κατασκευές – τέντες), Βασιλάκης Γιώργος (μετακομίσεις –μεταφορές), Βασιλείου Βαγγέλης (ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά, υδραυλικά, μετακομίσεις – μεταφορές, ρολά, δάπεδα, κοπή δέντρων), Γκαραβέλας Ηλίας (μετακομίσεις – μεταφορές, εξωραϊσμός αποδυτηρίων), Δαρμογιάννης Γιάννης (βαψίματα, μετακομίσεις-μεταφορές), Δράκος Άρης (μετακομίσεις – μεταφορές, εξωραϊσμός αποδυτηρίων), Ιωάννου Γιάννης (μετακομίσεις – μεταφορές), Σαρρής Γιάννης (μετακομίσεις – μεταφορές), Τρύφωνας Σπύρος (μετακομίσεις – μεταφορές), Τσαγκαράκης Κώστας (ποικίλες βοηθητικές εργασίες), Χαντζίκος Λάμπρος (καθαρισμός εγκαταστάσεων).

   Αγαπητά μέλη, το ΔΣ αισθάνεται την υποχρέωση να τονίσει, για μία ακόμη φορά, ότι ο Σύλλογος έχει μέλη, αλλά και φίλους, που στηρίζουν το έργο του και έτσι συνεχίζει την πορεία του εν μέσω «κρίσεως», χωρίς να αναστέλλει δραστηριότητες και να υποστέλλει τη σημαία της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Σε κάθε κάλεσμα ανταποκρίνονται άτομα που έχουν τις γνώσεις και το μεράκι της προσφοράς.

<<  62 63 64 65 66 [6768 69 70 71  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 • Το  Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας οι αγώνες στίβου “Δημήτρης Βραϊμάκης” στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

 • Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών οι αγώνες στίβου «38α ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ 2019» στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.