Σεπ06

Με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο τιμήθηκε αθλήτρια του συλλόγου

Με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο τιμήθηκε η αθλήτριά μας στη Χίο

Η Μαραθωνοδρόμος αθλήτρια του Συλλόγου μας Άννα Βεσυροπούλου, κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση στις γυναίκες, με χρόνο 1:43.27, στον 3ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21,1 χλμ.), που διεξήχθη την Κυριακή 31 Αυγούστου, στο νησί της μαστίχας, στη Χίο και τιμήθηκε με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο.

Η αθλήτρια προετοιμάζεται για το Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας επί της Κλασικής Διαδρομής που θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου, στον οποίο θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Γυναικών.

Στον ίδιο αγώνα της Χίου συμμετείχε και ο σύζυγός της Χρήστος Λύκος (παλαιός αθλητής των 400 μ.), ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 2:09.02 και θα συμμετάσχει επίσης στο Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας.

Την πρώτη θέση στον αγώνα κατέλαβε ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του Μαραθωνίου και των 10 χλμ. Πούλιος Κων/νος (αθλητής του Παναθηναϊκού), με χρόνο 1:12.42.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 144 αθλητές και αθλήτριες, με μεγάλη συμμετοχή και Τούρκων αθλητών, από τη γειτονική χώρα.

Σεπ06

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου,

σας εύχεται

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

και σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι προπονήσεις

για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015

(Δευτέρα – Παρασκευή 07.00 – 08.30 μμ.).

Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει

τη Δευτέρα 15.9.2014, ώρα 6.30 μμ.

Επίσης σας ανακοινώνει ότι και αυτήν την περίοδο θα λειτουργήσουν τα τμήματα: νηπίων και προετοιμασίας για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές και Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Καθημερινά, μέσα στο

Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας

Δευτέρα έως και Παρασκευή 18.00 έως 21.00,

Σάββατο 10.00 έως 11.30

και στα τηλέφωνα (ώρες γραφείων):

210 – 2776493 (Κ. Τσαγκαράκης),

210 – 2712833 (Γ. Κουφάκος)

 

Ελάτε στο Σύλλογο «ΑΝΑΤΟΛΗ»,

που έχει στόχο την αθλητική παιδεία,

την ευγενική άμιλλα

και την ανάδειξη των φυσικών ικανοτήτων.

 

**Για κάθε παιδί υπάρχει ένα αγώνισμα**

 

Σας υπενθυμίζουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου:

www.ags-anatoli.gr και το e-mail: ags.anatoli.stivos@gmail.com

Σεπ06

Πανελλήνιες νίκες

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΙΚΕΣ

 

   Η αγωνιστική περίοδος 2013 – 2014 ολοκληρώθηκε με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, που έγινε 19 και 20 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ο Σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη του, αλλά και στους φίλους του, ότι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά, αφού οι αθλητές μας και οι αθλήτριές μας, παρά τους τραυματισμούς που είχαν τους τελευταίους δύο μήνες, κατάφεραν και ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, αλλά και έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

   Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄- Παγκορασίδων Α΄ 5 και 6 Ιουλίου στο Λουτράκι: 5.000 μ. βάδην 1ος ο Τζατζιμάκης Γιώργος με χρόνο 26.34.58 επιτυγχάνοντας 1.1/2 λεπτό βελτίωση της ατομικής του επίδοσης.

3.000 μ. βάδην 3η η Φιλτισάκου Κυριακή με χρόνο 15.31.61 βελτιώνοντας την ατομική της επίδοση. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετοχή είχε και η αθλήτριά μας Σαλμά Έφη που τερμάτισε 14η με χρόνο 18.33.50. Υστέρησε από τις επιδόσεις της, αλλά βαθμολογήθηκε.

Σφαιροβολία 5ος ο Μαυροδόντης Βαγγέλης με βολή στα 13,31 μ.

Σκυταλοδρομία 4 Χ 80 Παγκορασίδων, με τις αθλήτριες: Πατεράκη Κων/να, Δάφνη Μαρία, Σκλάβου Κατερίνα και Δερμιτζάκη Στεφανία με χρόνο 44.14

Σκυταλοδρομία 4 Χ 300 Παμπαίδων, με τους αθλητές: Φιλτισάκο Στάθη, Ρουστά Θανάση, Τζατζιμάκη Γιώργο και Κουφάκο Χάρη με χρόνο 2.50.80

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 12 και 13 Ιουλίου στη Λάρισα:

Τριπλούν Παίδων: 6ος ο Μαλάι Κλίντι με άλμα 13,73

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχε και η αθλήτριά μας Ανθούλα Μιχελή, στο άλμα σε μήκος και στα 100 μ., όπου πέτυχε 5,06 μ. και 13.72 αντίστοιχες επιδόσεις, που δεν την ικανοποίησαν. Να ληφθεί όμως υπόψη ότι η αθλήτρια βασανίστηκε επί δίμηνο με οξείς τραυματισμούς.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 19 και 20 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο:

400 μ. με εμπόδια γυναικών: η πρωταθλήτριά μας Γούπου Τάνια κατετάγη στην 13η θέση με χρόνο 65.22, βαθμολογήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να μπει στον τελικό του αγωνίσματος.

Συμμετοχή στα 5.000 μ. είχε ο αθλητής μας Πατουλιώτης Στέφανος, με χρόνο 17.23, υπολειπόμενος από τις επιδόσεις του.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, τους προπονητές και τους γονείς των πιο πάνω αθλητών.

   Εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ υπόλοιπο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ και στις ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, όλοι πάλι στο Στάδιό μας για καινούργιους αγώνες.

Ιουν19

Αποτελέσματα εσωτερικού πρωταθλήματος

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

   Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη γιορτή του Συλλόγου μας, την Παρασκευή 13.6.2014, στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου. Η γιορτή ξεκίνησε με τους αγώνες για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, για τις ηλικίες νηπίων μέχρι και την 3η γυμνασίου. Οι συμμετοχές ήταν 158, που αποτελούν ρεκόρ συμμετοχών για το Εσωτερικό μας Πρωτάθλημα. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου να συμμετάσχουν σε ένα επίσημο αγώνα, που συνδυάστηκε με την τελική γιορτή. Όλα τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος πραγματοποιεί αυτή τη γιορτή πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, που δίνει χαρά σε όλα τα παιδιά, αλλά και στους γονείς – μέλη του Συλλόγου, να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται. Στη συνέχεια, μετά τους αγώνες, όλοι απολαμβάνουν τα ωραία ψητά, που παρασκευάζουν «οι ψήστες» του Συλλόγου.

Οι επιδόσεις στους αγώνες ήταν πολύ ικανοποιητικές, λαμβάνοντας υπόψη ότι μερικά παιδιά πήραν το βάφτισμα σ’ αυτούς τους αγώνες. Τα αναλυτικά αποτελέσματα θα τα δείτε πιο κάτω. Τα τρία πρώτα παιδιά κάθε αγωνίσματος πήραν μετάλλιο και όλα τα παιδιά πήραν το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια των πολυπληθών φιλάθλων- θεατών. Ιατρική κάλυψη πρόσφεραν τα μέλη μας: Λάμπρου Χάρης (ιατρός) και Καρανίκας Απόστολος (φυσικοθεραπευτής).

   Αμέσως μετά τις απονομές ξεκίνησε το παραδοσιακό πλέον φαγοπότι, που με πολύ μεράκι είχαν προετοιμάσει οι «αρμόδιοι» του προγράμματος. Οι μυρωδιές κι εφέτος ξεπέρασαν τα όρια του Σταδίου. Σουβλάκια, κεμπάπ και λουκάνικα στα κάρβουνα, ψωμί, τομάτες, χυμοί, κρασί, γλυκό και εμφιαλωμένο νερό για παιδιά και μεγάλους. Με απόλυτη τάξη σερβιρίστηκαν πάνω από 220 άτομα, γεγονός που αποτελεί επίσης ρεκόρ γιορτής. Ο Σύλλογος προτάσσει την υγεία των παιδιών, την αθλητική αγωγή και παιδεία, αλλά συγχρόνως είναι ένα κοινωνικό σύνολο που θεωρεί ότι πρέπει να δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και τα προβλήματα.

   Κι εφέτος υποστήριξαν την εκδήλωση του Συλλόγου αρκετοί χορηγοί, φίλοι του Συλλόγου. Αναφέρουμε τους υποστηρικτές του έργου του Συλλόγου, εκφράζοντας έτσι δημόσια τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας: Ζαχαροπλαστεία ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Προϊόντα κρέατος ΔΑΒΟΥΤΗ, Εργαστήριο παρασκευής λουκάνικων ΜΟΥΤΑΒΕΛΗ, το Κατάστημα ΑΛΕΞΟΥΔΗ (περιφράξεις & είδη ψησταριάς), το ιχθυοπωλείο ΔΕΛΦΙΝΙ, το κατάστημα καταψυγμένων τροφίμων FROZEN.

   To ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί επίσης όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους να περαιωθεί με επιτυχία η εκδήλωση.  

   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωστιδάκης, ο κ. Γιώργος Στεργίου με το φίλο τού Συλλόγου κ. Πάνο Παλυβό, ο κ. Στράτος Αλεξούδης.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.

 

<<  60 61 62 63 64 [6566 67 68 69  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.