Μαϊ12

Β΄ ΦΑΣΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ

Το Σάββατο 7 Μαΐου διεξήχθησαν στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά οι αγώνες στίβου, της Β΄ φάσης του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών, για την Περιφέρεια ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Αττικής – Αθήνας.

Ο Σύλλογός μας μετείχε σε λιγοστά αγωνίσματα. Είχαμε όμως τη μεγάλη επιτυχία της αθλήτριάς μας Στεφανίας Δερμιτζάκη, η οποία κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση και χρυσό μετάλλιο στα 400 μ. με εμπόδια.

DSCN74451

Η αθλήτρια είναι μικρότερης κατηγορίας (είναι Κορασίδα) και ήδη έχει πετύχει το υψηλό όριο συμμετοχής της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που θα γίνει 25 και 26.6.2016 στα Τρίκαλα.

 

Απρ30

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2016»

   Η Οργανωτική Επιτροπή των πιο πάνω αγώνων, ενημερώνει όλους τους δρομείς, ότι, λόγω του γνωστού προβλήματος της μη εξαγωγής αποτελεσμάτων από την υπεύθυνη εταιρία ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, έχει διαπιστώσει ότι αρκετοί δρομείς δεν έχουν συμπεριληφθεί καθόλου στους πίνακες αυτών που τερμάτισαν και φυσικά μερικοί δεν είναι στις κατηγορίες βραβεύσεων. Για το λόγο αυτό, με σεβασμό και εμπιστοσύνη στην προσπάθειά σας και στη δική σας δήλωση, θα συμπεριλάβει τους δρομείς αυτούς στα αποτελέσματα και στους πίνακες απονομών. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κ. Τσαγκαράκη στο τηλέφωνο 6944275365 ή e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

   Με το παρόν έγγραφο ανακοινώνουμε ότι: η κ. Χρυσούλα Τσακίρη είναι 3η στην κατηγορία «60 ετών και άνω» στα 10.000 μ. και ο κ. Κακαές Ιωάννης καθώς και η κ. Γκιζελίδου θα συμπεριληφθούν σ’ αυτούς που τερμάτισαν στα 10.000 μ..

   Υπενθυμίζουμε ότι οι απονομές θα γίνουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Μαΐου 2016, 6.00 μμ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας  (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Έναντι Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου – πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας – διαθέτει μεγάλο πάρκιγκ), κατά τη διάρκεια της ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ του Συλλόγου μας.

   Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

   Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Με τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                      

                           Κ. Τσαγκαράκης                     Γ. Κουφάκος

Απρ30

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, λόγω αλλαγής του αγωνιστικού προγράμματος του ΣΕΓΑΣ, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η προγραμματισμένη για το Σάββατο 7 Μαΐου 2016  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ, θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Μαΐου, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα  και το ίδιο ωρολόγιο πρόγραμμα. (στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας  (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Έναντι Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου – πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας – διαθέτει μεγάλο πάρκιγκ),

    Επίσης την ίδια ημέρα θα γίνουν και οι απονομές στους νικητές των Αγώνων Δρόμου «Μπλόκο Καλογρέζας 2016».

    Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

    Σας περιμένουμε στην τόσο ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Με τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                      

                          Κ. Τσαγκαράκης                     Γ. Κουφάκος

Απρ26

Άλλο ένα Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στέφθηκε με επιτυχίες…

 

   Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24.4.2016 στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά η Α΄ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών και των Συνθέτων για την κατηγορία των Παγκορασίδων Α΄.

   Παρά τις σημαντικές ελλείψεις, ο Σύλλογος τα πήγε για μία ακόμη φορά αρκετά καλά. Το χαρακτηριστικό αυτής της συνάντησης ήταν η επίτευξη από δύο παιδιά των υψηλών ορίων, που τους δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στους Πανελλήνιους Αγώνες της κατηγορίας τους. Συγκεκριμένα η Στεφανία Δερμιτζάκη πέτυχε στα 400 μ. χρόνο 62.71 και προκρίθηκε για τους Πανελλήνιους Παίδων – Κορασίδων που θα γίνουν τον Ιούνιο στα Τρίκαλα και ο Μαλάι Κλίντι στο τριπλούν με άλμα 13,80 μ., που επίσης έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, αν και ανήκει ακόμη στη μικρότερη κατηγορία των Εφήβων. Ο εν λόγω αθλητής φυσικά έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Πανελλήνιους Αγώνες των Εφήβων.

   Η έκπληξη όμως ήρθε από τη νεαρή και πρωτόπειρη αθλήτριά μας Γεωργία Κόρδα, που έλαβε για πρώτη φορά μέρος στο επίπονο αγώνισμα του ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ (80 μ. με εμπόδια, άλμα σε μήκος, σφαιροβολία, ακοντισμό και 600 μ.) και κατετάγη ΤΕΤΑΡΤΗ μεταξύ 23 αθλητριών, συγκεντρώνοντας 2732 βαθμούς, επίδοση που θεωρείται αρκετά σπουδαία για την ηλικία της.DSCN7377

   Αρκετοί ακόμη αθλητές μας, από μικρότερη κατηγορία (παίδων – Κορασίδων) έλαβαν μέρος στο πιο πάνω Πρωτάθλημα επιτυγχάνοντας βελτίωση των ατομικών επιδόσεων και φυσικά της προσωπικής τους εμπειρίας. Προπονητές των αθλητών και αθλητριών ήταν: Ηλίας Γκαραβέλας, Άρης Δράκος, Ανδρέας Θεοχαράτος. Επισυνάπτονται αναλυτικά αποτελέσματα.

ΧΡΟΝΟΙ - ΒΑΘΜΟΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

   Η δεύτερη φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθεί πάλι στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά, το Σάββατο 7.5.2016.

<<  58 59 60 61 62 [6364 65 66 67  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2020 1024Χ803

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα  και να υποβάλλετε τις συμμετοχές σας:

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.