Μαρ16

«Με αγώνες δρόμου τιμήθηκαν οι εκτελεσθέντες στο Μπλόκο της Καλογρέζας

   Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση των 30ών Αγώνων Δρόμου, που επί 30 συνεχή χρόνια διοργανώνονται ανελλιπώς από το 1986, στο Δήμο Νέας Ιωνίας. Είναι αγώνες τιμής και μνήμης για τους 22 εκτελεσμένους από τα στρατεύματα κατοχής των Γερμανών, στις 15 Μαρτίου του 1944. Όλοι όσοι συμμετείχαν στους δύο αγώνες δρόμου (1.500 μ. κύρια για παιδιά και 10.000 μ. για ενήλικες), έτρεχαν πιο συνειδητά από κάθε άλλο αγώνα. Έτρεχαν με σκοπό να τερματίσουν και να τιμήσουν με την αθλητική τους προσπάθεια αυτούς που σ’ αυτόν τον τόπο της Καλογρέζας εκτελέστηκαν.

   Των αγώνων προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο των ηρώων της Καλογρέζας, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Δημοτικό Στάδιο, από τη Δημοτική Αρχή και τους διάφορους Συλλόγους.

   Ο καλός καιρός ευνόησε τη διοργάνωση και οι δρομείς απόλαυσαν μία απόλυτα φυλαγμένη διαδρομή, καλά μελετημένη και μετρημένη. Πρώτα έγινε ο αγώνας δρόμου των 1.500 μ. και αμέσως μετά δόθηκε η εκκίνηση των 10.000 μ.

   Αναφέρουμε λίγα χαρακτηριστικά των αγώνων, που έδωσαν χρώμα, ρυθμό, αλλά και μηνύματα. Επτά εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (3 πεζοί και 4 ποδηλάτες με τις χαρακτηριστικές κόκκινες στολές τους) ήταν σε όλο το μήκος της διαδρομής του αγώνα. Η εθελοντική ομάδα κρουστών QUILOMBO έδωσε με τα πρωτότυπα τύμπανά της ρυθμό και δύναμη σε όλους τους δρομείς. Η Τροχαία Ν. Ιωνίας και τα Αστυνομικά Τμήματα Ν. Ιωνίας και Περισσού είχαν καλύψει με τροχονόμους και οχήματα όλη την περιοχή, για να τρέχουν με ασφάλεια οι αθλητές.

ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ και πλέον εθελοντές, μέλη τοπικών συλλόγων, αλλά και μεμονωμένα άτομα στρατεύθηκαν για την επιτυχία των αγώνων. Ένας νοσηλευτής του Νοσοκομείου της Αγίας Όλγας και δύο ιδιώτες ιατροί ήταν έτοιμοι για τα πιθανά απρόοπτα. Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει για όλα. Ο Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Ν. Ιωνίας με όλη τη δύναμη των γυμναστών του σε πολλούς τομείς της διοργάνωσης, από μήνες ασχολήθηκε για να υπάρχει το σημερινό λαμπρό αποτέλεσμα. Το Στάδιο σήμερα ήταν πραγματικό στολίδι, με τους ενθουσιώδεις φιλάθλους να χειροκροτούν όλους τους αθλητές, ανάμεσα στους οποίους πρέπει να αναφέρουμε την ξεχωριστή παρουσία του τυφλού Παρολυμπιονίκη (μαραθωνοδρόμου) Στέργιου Σιούτη, που έτρεξε σήμερα με συνοδό του τον υπερμαραθωνοδόμο Παύλο Διακουμάκο, την επίσης μαραθωνοδρόμο τυφλή αθλήτρια Κυριακή Ισπαχανίδου, με το συνοδό της Δημήτρη Ραφτόπουλο και τον πάντα ακμαίο «έφηβο» κύριο Στέλιο Πρασσά, 84 ετών, γεννημένο το 1931, που αρκετά χρόνια τιμά τους αγώνες του Μπλόκου. Εξαιρετικό επίσης χαρακτηριστικό των αγώνων ήταν η παρουσία πολλών αλλοδαπών αθλητών (από τις Φιλιππίνες, το Μεξικό, τις ΗΠΑ), που έδωσαν το παρών στον διαφορετικό αυτό αγώνα, καθώς και αθλητών και οργανωμένων συλλόγων δρομέων από αρκετά μέρη της χώρας μας (Λήμνο, Τρίκαλα, Βέροια, Ξυλόκαστρο). Τα σχόλια των αθλητών ήταν ευμενέστατα τόσο για τη διοργάνωση, όσο και για το φιλειρηνικό μήνυμα των αγώνων, που είναι από τους ελάχιστους που έχουν απομείνει, ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΤΙΤΙΜΟ. Ο ΑΓΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας έχοντας την οργανωτική ευθύνη των αγώνων αισθάνεται μεγάλη υποχρέωση προς όλους τους δρομείς, όλους τους πάσης φύσεως εθελοντές, αλλά και τη μεγάλη οικογένεια των μελών του Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΗ», που αυτό το πρωινό της Κυριακής στάθηκε επάξια στο ύψος των περιστάσεων. Τους ευχαριστεί όλους και μοιράζεται την επιτυχία των αγώνων με όλους. Επίσης ευχαριστεί την Coca - Cola Τρία Έψιλον για την πλουσιοπάροχη χορηγία του εμφιαλωμένου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, των ισοτονικών ποτών POWERADE και των φυσικών χυμών Amita. Όλοι οι αθλητές τερματίζοντας έπαιρναν ένα αναμνηστικό δίπλωμα και τα ποτά της διοργάνωσης. Ακολουθούν τα αναλυτικά αποτελέσματα κατά σειρά τερματισμού.

Φεβ19

«ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2015»

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 11.00, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

(Λεωφ. Εθνικής Αντίστασης - Ν. Ιωνία).

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Ν. Ιωνίας, ο Αθλητ. & Γυμν. Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ

Τους 30ούς Αγώνες Δρόμου, επί δημοσίας οδού, με την επωνυμία «Μπλόκο Καλογρέζας 2015»

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10.000 Μ. (εντός & εκτός Σταδίου) (χρονικό όριο 80 λεπτά)

Α) Άνδρες: 1) 18-19, 2) 20-29, 3) 30-39, 4) 40-49, 5) 50-59, 6) 60-69, 7) 70 και άνω.

Β) Γυναίκες: 1) 18-19, 2) 20-29, 3) 30-39, 4) 40-49, 5) 50-59, 6) 60 και άνω

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.500 Μ. (εντός & εκτός Σταδίου) ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

1) 9 - 10 ετών (γεν. 2005 – 2006) 2) 11 - 12 ετών (γεν. 2003 – 2004) 3) 13 -14 ετών (γεν. 2001 – 2002) 4) 15- 16 ετών (γεν. 1999-2000) 5) 17 -19 ετών (γεν. 1996-1998) 6) 20 ετών και άνω (1995 και μεγαλύτεροι-ες), για άνδρες και γυναίκες (χωριστά)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), στη συνημμένη φόρμα, μέχρι και την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015, ώρα 14:00. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνουν δεκτές οι δηλώσεις. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Οργανισμό Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Δήμου Ν. Ιωνίας, (Λ. Ηρακλείου 268, Ν. Ιωνία, Τηλ. 210 2759768, 210 2777721 ώρες 09.00 – 14.00) και στις ιστοσελίδες: www.opandni.gr & www.ags-anatoli.gr. Ανώτατο όριο συμμετοχών: για τα 10.000μέτρα 600 συμμετοχές, για τα 1.500 μέτρα 250 συμμετοχές.

Όλοι οι αθλητές υποχρεούνται να βρίσκονται στο Στάδιο ΜΙΑ ΩΡΑ πριν τη διεξαγωγή του αγωνίσματός τους.

ΕΠΑΘΛΑ: 1. Όλοι (-ες) οι συμμετέχοντες (-ουσες) θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα, στην πίσω πλευρά του οποίου αναφέρεται το ιστορικό του Μπλόκου Καλογρέζας.

2. Μετάλλιο θα λάβουν οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες, κάθε κατηγορίας ηλικίας, στους αγώνες των 1.500 μ. & 10.000 μ.

3. Κύπελλο θα πάρουν: Ο πρώτος και η πρώτη του αγώνα των 1.500 μ. και των 10.000 μ. της γενικής κατάταξης του τερματισμού, καθώς και ο πρώτος και η πρώτη κάθε κατηγορίας ηλικίας.

4) Θα απονεμηθεί επίσης ένα κύπελλο, «το έπαθλο του αθλητή που δεν νίκησε», με κλήρωση, στο τέλος των αγώνων, σε έναν αθλητή που δεν θα έχει λάβει άλλη τιμητική διάκριση. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες, μετέχουν με προσωπική τους ευθύνη, για θέματα υγείας, ατυχήματος και προσωπικής ασφάλειας. Για τα ανήλικα παιδιά την ευθύνη έχουν οι υπογράφοντες γονείς τους.

Όλοι πρέπει να έχουν εξεταστεί από ειδικό γιατρό της επιλογής τους, πριν τους αγώνες.

Παραχωρείται το δικαίωμα στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το όνομα και τη φωτογραφία του αθλητή προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε θεωρηθεί σκόπιμο.

Σημείωση: 1) Κάθε δεύτερη μέρα (από τις αρχές Μαρτίου), θα γίνεται ανάρτηση των δηλώσεων συμμετοχής σε ενιαίο πίνακα, για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

2)Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθούν αγώνες στίβου (με πολλά αγωνίσματα), για επίσημους αθλητές σωματείων του ΣΕΓΑΣ.

Ακολουθεί η φόρμα δήλωσης συμμετοχής, την οποία πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε στον Ο.Π.Α.Ν.

Φεβ17

«Πετάει, πετάει …. ο χαρταετός….»

Ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας, μέσα στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, το Σάββατο το πρωί (7.2.2015), κάλεσε στις εγκαταστάσεις του, μέσα στο Δημοτικό Στάδιο, τον «αετομάστορα» κ. Τάκη Κωστιδάκη (Αντιπρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν.), να κάνει επίδειξη της κατασκευής του παραδοσιακού χαρταετού. Η επίδειξη είναι ενταγμένη μέσα στο πρόγραμμα του Δήμου μας και του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου, που από τις 5 έως και 20 Φεβρουαρίου θα περιέλθουν όλα τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας, για να δείξουν (για 5η συνεχή χρονιά), στα μικρά παιδιά την κατασκευή του χαρταετού.

15 αθλητές και αθλήτριες του προαγωνιστικού τμήματος της «Ανατολής» προσήλθαν μαζί με τους γονείς τους και, μετά από την επίδειξη των προκαταρκτικών της κατασκευής του χαρταετού από τον κ. Κωστιδάκη, ανέλαβαν δράση και κατασκεύασαν τους 15 δικούς τους χαρταετούς, τους οποίους (φυσικά) πήραν για να τους αμολήσουν κατά τη διάρκεια της Αποκριάς και της Καθαρής Δευτέρας.

Ενθουσιασμός και χαρά ήταν τα διάχυτα στοιχεία στα παιδιά, αλλά και στους γονείς, που θυμήθηκαν τα δικά τους παιδικά χρόνια, με τους αυτοσχεδιασμούς επάνω στους χαρταετούς και τις προσπάθειες να «πετάξουν» ψηλά το κατασκεύασμά τους. Όμορφα σχέδια με πρωτοβουλία των παιδιών επικολλήθηκαν επάνω στους αετούς, όπως και τα ονόματα ορισμένων παιδιών, καθώς και η λέξη ΑΝΑΤΟΛΗ. Φτιάχτηκαν τα ζύγια και οι ουρές και οι αετοί ήταν έτοιμοι να πάρουν τα ύψη. Η ηλιόλουστη μέρα ευνόησε την κατασκευή των αετών, αλλά όχι και το πέταγμά τους, αφού δεν φυσούσε καθόλου. Έτσι δεν δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμαστούν τα «επιτεύγματα» των παιδιών. «Ες αύριον….»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Κωστιδάκη για την αφιέρωση του χρόνου του στους μικρούς αθλητές της «Ανατολής» και τον συγχαίρει που συνεχίζει ακούραστος και κεφάτος τις προσπάθειές του στη διάδοση της λαϊκής παράδοσης: της κατασκευής του χαρταετού και του καραγκιόζη.

Φεβ10

Ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ….

   Ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του το Σάββατο 31.1.2015, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

   Σε μία αίθουσα κατάμεστη από αθλητές, αθλήτριες, μέλη, Δημοτικούς Συμβούλους, εκπροσώπους συλλόγων και φορέων, αλλά και πολυπληθείς φίλους του Στίβου, ο Σύλλογος τήρησε κι εφέτος το πατροπαράδοτο έθιμο της Κοπής της Πίτας του.

   Την τελετή άνοιξε η χορωδία των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου, που για δεύτερη συνεχή χρονιά έκανε «δημόσια» την εμφάνισή της. Οι αγνές παιδικές φωνές έδωσαν το χρώμα της εκδήλωσης που θα ακολουθούσε. Η επιλογή των τραγουδιών έγινε από τα ίδια τα παιδιά: «Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο», «Τερατάκια τσέπης» και «Κεμάλ». Οι δοκιμές στα τραγούδια έγιναν τη φετινή χρονιά κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες, αφού τα παιδιά έπρεπε μέσα στο κρύο, την υγρασία και με αρκετές ιώσεις να προσπαθούν να παραβρεθούν στις δοκιμές, που γινόντουσαν σχεδόν στο ύπαιθρο. Οι παραβρισκόμενοι καταχειροκρότησαν τη χορωδία του Συλλόγου, και κάποιοι χαρακτήρισαν την εμφάνιση των παιδιών, ως το καλύτερο κομμάτι της εκδήλωσης. Τη χορωδία συνόδευσε με το φλάουτο η αθλήτρια του Συλλόγου (μαθήτρια του Μουσικού Λυκείου Ιλίου) Στεφανία Δερμιτζάκη. Τους στίχους στο τραγούδι «Κεμάλ» απήγγειλε ο μικρός αθλητής Δημήτρης Λάμπρου.

   Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας – Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας κ. Γαβριήλ ευλόγησε την Πίτα και έκοψε το πρώτο κομμάτι της «Βασιλειόπιτας», ευχόμενος στα νέα παιδιά να έχουν την ευλογία του Θεού σε ό,τι κάνουν.

   Ακολούθησαν: 1) Η παρουσίαση του έργου και των δραστηριοτήτων του Συλλόγου για το έτος 2014, που ήταν χωρισμένο: στο Κοινωνικό, στο Πολιτιστικό και στο Αθλητικό έργο. Ο Σύλλογος παραμένει ένα ενεργό σωματείο με πολύπλευρες δράσεις, γιατί αυτές είναι οι αρχές του. Παράλληλα με τον αγωνιστικό αθλητισμό, μετέχει και προσφέρει στο Κοινωνικό σύνολο και έχει συμμετοχή στα Πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου. Προβλήθηκαν άνω των 500 φωτογραφιών που κάλυψαν όλη τη χρονιά του 2014. Επιγραμματικά αναφέρονται τα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα, οι νίκες των αθλητών του Συλλόγου, οι διοργανώσεις των αγώνων: Μπλόκο Καλογρέζας 2014 και Αγώνες για όλα τα σχολεία της Ν. Ιωνίας, η καθιερωμένη γιορτή του Συλλόγου με τους αγώνες για τους αθλητές του Συλλόγου και τα παραδοσιακά ψητά στα κάρβουνα, η συμμετοχή μας στην κατασκήνωση του ΣΕΓΑΣ στη Ν. Μάκρη όλου του τμήματος βάδην, η συμμετοχή στις δύο Εθνικές παρελάσεις, η συμμετοχή μας στην Επιτροπή Υποστήριξης της Στέγης, στην Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο Νομικό Πρόσωπο για την πρόληψη από τις εξαρτήσεις «ΙΡΙΔΑ», στο κοινωνικό Παντοπωλείο, στην επιτροπή διαβούλευσης. 2) Μετά την παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου συνεχίστηκε η Κοπή της πίτας από τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων, των Συλλόγων και φορέων. Από την πλευρά του Δ.Σ. έκοψε ένα κομμάτι το νέο μέλος του Δ.Σ. κ. Σπύρος Τρύφωνας. Τους προπονητές εκπροσώπησε ο προπονητής κ. Ανδρέας Θεοχαράτος, τους δε αθλητές η πρωταθλήτρια του Συλλόγου στο βάδην Κυριακή Φιλτισάκου. 3) Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών: πρώτη βραβεύτηκε η αθλήτρια Μαργαρίτα Σασσάνη, που πέτυχε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακόμη βραβεύτηκαν οι Πανελληνιονίκες: Γιώργος Τζατζιμάκης (πρώτος στα 5.000 μ. βάδην), Κυριακή Φιλτισάκου (δεύτερη στα 3.000 μ. βάδην), Βαγγέλης Μαυροδόντης (πέμπτος στη σφαιροβολία) και Κλίντι Μαλάι (έκτος στο άλμα τριπλούν). Οι απονομές ολοκληρώθηκαν με τις τιμητικές πλακέτες προς κάποια άλλα πρόσωπα, που κατά την άποψη του Συλλόγου, αξίζουν την ιδιαίτερη τιμή. Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει: Α) το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης του Μικρασιατικού πολιτισμού του Δήμου (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), για τη θεμελιακή συμβολή του στην μελέτη, έρευνα και προαγωγή του Μικρασιάτικου Πολιτισμού στο Δήμο μας και Πανελληνίως. Β) το πρώην μέλος του ΔΣ κ. Λάμπρο Χαντζίκο, για τη μεγάλη προσφορά του προς το Σύλλογο, που μεταφράζεται σε μεγάλο οικονομικό όφελος του Συλλόγου. Γ) Οι απονομές έκλεισαν με την τιμητική πλακέτα προς την οικογένεια του εκλιπόντος Βασιλείου Νεστορίδη. Ο Βασίλης Νεστορίδης (δικηγόρος το επάγγελμα), υπήρξε ο καθοριστικός παράγων κατά την ίδρυση του Συλλόγου, που ανέλαβε ΔΩΡΕΑΝ την διαδικασία προώθησης του καταστατικού και της νομιμοποίησης του Συλλόγου. Ιδρυτικό μέλος και επί ΔΕΚΑ χρόνια ειδικός γραμματέας του Συλλόγου, ο άνθρωπος με τη μεγάλη καρδιά, αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε περίπτωση που ο Σύλλογος χρειαζόταν νομική υποστήριξη. Ο Βασίλης Νεστορίδης έφυγε πολύ νέος, κτυπημένος από τον καρκίνο. Ο Σύλλογος αντί στεφάνου κατέθεσε συμβολικό ποσό στο Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ» (σύλλογο γονέων παιδιών που πάσχουν από καρκίνο). Ο Βασίλης Νεστορίδης είχε «αδυναμία» στα παιδιά και σε κάθε κατατρεγμένο και αδύναμο.

   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας κ. Γαβριήλ, ο πανοσιολογιότατος πατέρας Κωνσταντίνος Ψαλτάκης, ο ιερολογιότατος πατέρας Αλέξιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναμουρλόγλου, η επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» κ. Θωμαΐδου, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσομπάνογλου, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αμανατίδης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Γεωργιάδου, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. και εκπρόσωπος του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Κωστιδάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης κ. Σαπουντζάκης, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. κ. Χριστοδούλου, το μέλος του Συλλόγου Σμυρναίων κ. Ανθρακίδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλαγιωτών κ. Τσοπανάκης, η Πρόεδρος και το μέλος του Συλλόγου των Καππαδοκών: η κ. Μπρόλιου και η κ. Κυριμλκόγλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών κ. Ραφτόπουλος, η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου των Ινεπολιτών – Κασταμονιτών κ. Σπανοπούλου, ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία της Ένωσης Παλαιών προσκόπων: κκ. Ακιανίδης, Κόττης, Παπαδόπουλος, Μαράκης, η Πρόεδρος του «Ιδρύματος Στεριάδη» κ. Στεριάδου, ο Πρόεδρος και το μέλος του Συλλόγου Κρητών: κ. Στρατής και κ. Ματσούκας, ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά κ. Χατζηαγγέλου, οι εκπρόσωποι του Φ.Ο.Ν.Ι.: ο κ. Χομπάς και η κ. Παναγιώτου, το μέλος του ΔΣ του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. κ. Λυκούδης, ο εκπρόσωπος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών κ. Παπαδόπουλος, ο τυφλός Παρολυμπιονίκης του Μαραθωνίου κ. Σιούτης με το συνοδό του (και αθλητή της «Ανατολής») κ. Διακουμάκο.

   Για την ιστορία δημοσιεύουμε τα στοιχεία των χορωδών του Συλλόγου: Αθανασίου Κων/να, Αντωνοπούλου Αναστασία, Αρκαδινός Ευάγγελος, Βασιλείου Βασιλική, Βασιλείου Εύη, Γραμματικός Γιάννης, Ελευθεριάδου Ματίνα, Ζγούρη Βασιλική, Κάβαλος Βασίλης, Καλύβας Σωκράτης, Καπέτη Φιλιώ, Καρανίκα Άννα, Κολιαμπής Μιχάλης, Λαζαρίδου Δανάη, Λάμπρου Δημήτρης, Λάμπρου Κατερίνα, Λαντέρκι Νεφέλη, Λεπενιώτη Φαίη, Λιάτσου Μαρία, Μαλάι Γκάμπριελ, Μαλισιόβας Γιάννης, Μενούνου Δήμητρα, Μενούνου Μαρία, Μεταλλοπούλου Χρυσούλα, Μπούρλη Χριστίνα, Μπούρχας Ρωμανός, Μπούχαλη Μαρία, Μυγδάλη Ελένη, Παγωμένος Ανδρέας, Παγωμένος Χαράλαμπος, Παγωμένου Ευδοκία, Παναγιωτίδη Αναστασία, Παναγόπουλος Φίλιππος, Παπαθανασόπουλος Θανάσης, Σιδερικούδη Νίκη, Στυλιανίδης Χαράλαμπος, Τζατζιμάκη Νάσια, Τρύφωνας Νικόλαος, Φράγκος Παναγιώτης, Φραντζέσκου Μαρία, Χατζόγλου Μαρία.

   Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν την τελετή της Κοπής της Πίτας και τους εύχεται το 2015 να είναι έτος Ειρήνης και Υγείας. Επίσης ευχαριστεί το Δήμο Ν. Ιωνίας για την παραχώρηση της αίθουσας του Συνεδριακού Κέντρου.

<<  58 59 60 61 62 [6364 65 66 67  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  •     Το Σάββατο το απόγευμα 18 Μαΐου θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης  τα ατομικά αγωνίσματα του Διασυλλογικού πρωταθλήματος ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ ΠΠΒ - ΠΚΒ μεταξύ σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.
  •     Την Κυριακή το μεσημέρι 19 Μαΐου στο στάδιο του Αγίου Κοσμά, θα διεξαχθεί ο Β' Αγώνας του 6ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουμε, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών καθώς και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων ΠΠΑ.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.