Φεβ03

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

      Αγαπητοί Δρομείς, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, εσείς που επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που θα γίνει την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, o Σύλλογός μας, ο ΑΓΣ ΑΝΑΤΟΛΗ Ν. Ιωνίας, στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχει με τη δική του ομάδα. Έτσι δίνετε η δυνατότητα να δηλώσετε μέσω του Συλλόγου, για οποιοδήποτε αγώνα (ημιμαραθώνιο, 5 χλμ., 3 χλμ.) οπότε θα πληρώσετε λιγότερα ευρώ για τη συμμετοχή σας και θα έχετε μία ωραία ομαδική εκπροσώπηση. Οι τιμές για το βασικό πακέτο, (που εμείς προτείνουμε) είναι: Ημιμ/νιος: 12 ευρώ, 5 χλμ.:  8 ευρώ και 3 χλμ.: 5 ευρώ.

    Παρακαλώ να έρθετε σε επικοινωνία με τον Ταμία του Συλλόγου μας κ. Βαγγέλη Βασιλείου, που μπορεί να σας ενημερώσει σε θέματα που σας ενδιαφέρουν, στο τηλέφωνο: 6944786130 και e-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

     ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το αργότερο μέχρι 1 Μαρτίου, ώστε να προλάβουμε να καταθέσουμε τα χρήματα και να είμαστε εμπρόθεσμοι. Φυσικά όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο, γιατί ο ΣΕΓΑΣ έχει βάλει όρια συμμετοχών και υπάρχει ενδεχόμενο να μην  προλάβουμε και να μείνουμε εκτός ορίων.

Ιαν28

Η κοπή της πίτας μας

DSCN69521

Απέριττη η τελετή της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

 Παρών ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Στίβου (ΣΕΓΑΣ)  για πρώτη φορά

   Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου η τελετή της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Στίβου «ΑΝΑΤΟΛΗ», στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας.

   Το 2016 είναι επετειακό έτος για την ΑΝΑΤΟΛΗ, αφού συμπληρώνονται ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυση του Σωματείου. Το Δ.Σ. κήρυξε από τη βραδιά αυτή την έναρξη των εκδηλώσεων, που θα διαρκέσουν ολόκληρο το χρόνο.

   Την Πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλ/φειας – Ν. Χαλκηδόνας, Ν. Ηρακλείου κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνο Ψαλτάκη και τους ιερείς πατέρα Σωτήριο και πατέρα Αλέξιο. 

   Για πρώτη φορά παρέστη ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (ΣΕΓΑΣ) κ. Κώστας Παναγόπουλος, τιμώντας τη γιορτή του Συλλόγου. Από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ παραβρέθηκαν ακόμη το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ κ. Αθανάσιος Ράπτης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Αθήνας κ. Μπάμπης Γεωργακόπουλος.

   Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία των αθλητών και αθλητριών της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, με τα δύο γνωστά Μικρασιάτικα τραγούδια: «Η Σμύρνη μάννα καίγεται» και «Η προσφυγιά». Στη συνέχεια τα παιδιά τραγούδησαν «Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο» και έκλεισαν με το «Πάει ο παλιός ο χρόνος». Η χορωδία της ΑΝΑΤΟΛΗΣ είναι η τρίτη χρονιά που εμφανίζεται στην Κοπή της Πίτας του Συλλόγου και αποσπά θερμό χειροκρότημα. Βέβαια η απόδοση των τραγουδιών κρίνεται πάντοτε με βάση τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα παιδιά προσπαθούν να ανταποκριθούν στις πολλές και σύνθετες καθημερινές τους υποχρεώσεις.

   Μετά την Κοπή της Πίτας ακολούθησε το «ταξίδι» των δραστηριοτήτων του Συλλόγου για το έτος 2015, που έγινε με την προβολή μεγάλου αριθμού φωτογραφιών. Η προβολή έγινε κατά ημερολογιακή σειρά και κάλυψε τους τρεις τομείς δράσης και παρουσίας του Συλλόγου: τον κοινωνικό, τον πολιτιστικό και τον καθαρά αθλητικό - αγωνιστικό.

   Στη συνέχεια έγιναν οι καθιερωμένες απονομές στα παιδιά που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση: Αδαμοπούλου Ευαγγελία και Λάλλο Ιωάννη, καθώς και στους αθλητές και τις αθλήτριες που είχαν Πανελλήνιες νίκες: Τζατζιμάκη Γιώργο, Κυριακή Φιλτισάκου, Μαλάι Κλίντι και Σαλμά Έφη. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις επιτυχίες και τις επιδόσεις του αθλητή Γιώργου Τζατζιμάκη, ο οποίος με το χρόνο που πέτυχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Εφήβων στις Σέρρες, εντάχθηκε στην Εθνική Ομάδα που έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε το καλοκαίρι στο Κάλι της Κολομβίας. Ο Σύλλογος βράβευσε ακόμη τον μικρό αθλητή Αθανάσιο Καρανίκα, για την εντυπωσιακή του εμφάνιση στις εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, που έγιναν στο Δήμο μας. Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με τη βράβευση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου μας για την πολύπλευρη και ουσιαστική προσφορά της στους αδύναμους και αναξιοπαθούντες. Κατά τη βράβευση της Υπηρεσίας αυτής του Δήμου δόθηκε η ευκαιρία στο Σύλλογο να τονίσει την μεγάλη και καθημερινή συνεισφορά των ανώνυμων εθελοντών. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου.

   Στο τέλος της τελετής έγιναν οι κληρώσεις για τα προσφερόμενα από το Σύλλογο δώρα. Και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά γλυκισμάτων, αναψυκτικών, χυμών και τη διανομή της βασιλόπιτας.

    Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί το Δήμο για την διάθεση του Συνεδριακού Κέντρου και τον κύριο Γιώργο Στεργίου, των γνωστών ζαχαροπλαστείων «Οικογένεια ΣΤΕΡΓΙΟΥ», για την προσφορά της βασιλόπιτας και 240 κομματιών πίτας.

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναμουρλόγλου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δημιουργία – Αλληλεγγύη»  και της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μανούρης, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» κ. Οικονομίδης, οι Αντιδήμαρχοι: κυρία Κατημερτζή, κυρία Ακιανίδου, κυρία Αθυμαρίτου και ο κύριος Τσομπάνογλου. Επίσης παραβρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος κύριος Μπουρδούκος.

   Από τους τοπικούς Συλλόγους και φορείς παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από: το Σύλλογο Ινεπολιτών – Κασταμονιτών ο κ. Ηλιού, τον Ιωνικό Σύνδεσμο ο κ. Κωστιδάκης, το Σύλλογο Σμυρναίων η κ. Ανθρακίδου, η κ. Αθηνάκη και η κ. Γυρτάτου, την Πολιτιστική Ένωση Μικρασιατών «Η Καππαδοκία» η κ. Μπρόλιου, η κ. Τελλίδου και ο κ. Καραντζίκος, το Σύλλογο Ηπειρωτών ο κ. Κοντοστέργιος και ο κ. Ματσοράκης,  το Φυσιολατρικό Όμιλο ο κ. Λιβέρης και ο κ. Χομπάς, τη Ρουμελιώτικη Εστία ο κ. Βελλιανίτης, τη Διαδημοτική Πολιτιστική Ένωση ο κ. Δαρμογιάννης, το Σύλλογο «Στέλιος Καζαντζίδης» η κ. Αρώνη (και Δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου), τον Α.Ο. Περισσού ο κ. Σταθόπουλος, εκπροσωπώντας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων, μαζί με τον κ. Τσεκούρα, τη Στέγη Ανηλίκων η κ. Αλεξανδροπούλου, την Ένωση Παλαιών Προσκόπων ο κ. Κόττης και ο κ. Παπαδόπουλος, την Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης η κ. Φτούλη, την Ηλεκτρονική Εφημερίδα ΙΟΝΙΑ ΝΕΤ η κ. Σούγια. Στην εκδήλωση παρέστη ο γνωστός καρδιολόγος κ. Αποστολόπουλος, μόνιμος υποστηρικτής του έργου του Συλλόγου, καθώς και ο τυφλός Παρολυμπιονίκης του Μαραθωνίου κ. Σιούτης με το συνοδό του στους αγώνες κ. Διακουμάκο. 

Τα παιδιά που έλαβαν μέρος στη φετινή χορωδία ήταν:DSCN69401

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΑΥΓΕΡΗ ΣΤΕΛΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ, ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΘΕΟΛΟΓΙΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΝΝΑ, ΚΑΤΣΙΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΟΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΛΑΪ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ, ΜΑΛΛΙΟΥ ΛΥΔΙΑ, ΜΠΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΜΠΟΥΧΑΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΟΡΙΕΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΟΡΙΕΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΑΓΟΥΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΑΤΣΙΛΗ ΓΙΩΤΑ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ, ΣΤΕΦΟΥ ΝΙΝΑ, ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗ ΒΑΣΙΑ.

Ιαν20

ΚΟΠΗ "ΒΑΣΙΛΕΙΟΠΙΤΑΣ"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου,

σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην τελετή

της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας,

 που θα γίνει την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, στις 06.00 μμ.,

στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Ιωνίας

( Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Έναντι Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου – πλησίον ΗΣΑΠ

Ν. Ιωνίας – διαθέτει μεγάλο πάρκιγκ).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι αθλητές του Συλλόγου,

 που διακρίθηκαν στην ανωτάτη εκπαίδευση και στους Πανελλήνιους αγώνες.

Στη συνέχεια θα βραβευτούν πρόσωπα της κοινωνίας μας.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για την εκδήλωσή μας.

Με  τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                       Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας      

Κ. Τσαγκαράκης                                       Γ. Κουφάκος

Νοε27

«Το γιασεμί απ’ τ’ αντίκρυ» Μια παράσταση καθόλα επίκαιρη…

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη από τον Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας μουσικοθεατρική παράσταση «Το γιασεμί απ’ τ’ αντίκρυ», σε σενάριο και σκηνοθεσία της κ. Μάγιας Ντελέζου. Ήταν ένα έργο βασισμένο σε αληθινές μαρτυρίες προσφύγων που επέζησαν μετά την Καταστροφή και τον ξεριζωμό από τις αλησμόνητες πατρίδες. Η ερασιτεχνική Ομάδα Έκφρασης «Εξ επί τούτου», με επαγγελματισμό και μεράκι απέδωσαν τα κείμενα, που ήταν καθ’ όλα επίκαιρα στις σημερινές τραγωδίες, που γράφονται καθημερινά στη θάλασσα του Αιγαίου, με τους πρόσφυγες της Μέσης Ανατολής, τους κατατρεγμένους και αποδιωγμένους από τις εστίες τους, από τη γη που τους έθρεψε.

Πριν την έναρξη της παράστασης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους δολοφονηθέντες στο Παρίσι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του 3ου Λυκείου και 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, που ευγενώς προσφέρθηκε στο Σύλλογο μας. Θεατές από το Δήμο μας, αλλά και από γειτονικούς και μακρινούς Δήμους προσήλθαν με ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν την παράσταση και ίσως θα ξαναφέρουν στη μνήμη τους τις αφηγήσεις των προσφύγων της πρώτης γενιάς.

Ο Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ» με τις ευαισθησίες και τις ανησυχίες που έχει, προσπαθεί να προσφέρει ευκαιρίες στα μέλη και του φίλους του, να μετέχουν σε πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις κύρους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Κατημερτζή, το Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κ. Αμανατίδη, τους διευθυντές: του 3ου Λυκείου κ. Μιλτιάδη Καναβό, και 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Γεώργιο Γρηγοράκη, για την έγκριση και παραχώρηση της αίθουσας του αμφιθεάτρου, την κ. Ντελέζου (σενάριο και σκηνοθεσία) για την ευγενική ανταπόκριση στην πρόσκληση του Συλλόγου μας να παρουσιάσει το έργο, όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης, καθώς και την θεατρική ομάδα του Ιερού Ναού Αγ. Κων/νου, του πατρός Δανιήλ για την βοήθειά τους στα σκηνικά, ιδιαιτέρως δε την εθελόντρια Νίκη Σκουμπούρη, για τη βοήθεια που πρόσφερε στα ηχητικά και τους φωτισμούς.

Στην παράσταση παραβρέθηκαν ο κ. Καναβός, Διευθυντής του 3ου Λυκείου και Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ. Κωστιδάκης Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. και του Ιωνικού Συνδέσμου, η κ. Μπρόλιου, Πρόεδρος του Συλλόγου Καππαδοκών, ο κ. Σπράος, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η δεσποινίς Σούγια, εκπρόσωπος της ΙΟΝΙΑ ΝΕΤ.

Με τη λήξη του έργου και τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των θεατών, εκπρόσωποι του Συλλόγου πρόσφεραν στη σεναριογράφο κ. Ντελέζου και στη μουσικό - σοπράνο κ. Κρίστι Καθαρίου – Βογιατζόγλου από μία ανθοδέσμη, σε όλους δε τους ηθοποιούς από ένα τριαντάφυλλο, ένα γλύκισμα και ένα χυμό.

Με φωτογραφίσεις και ανταλλαγές συγχαρητηρίων και ευχαριστιών έκλεισε η όλη εκδήλωση αφήνοντας σε όλους πολύ καλές εντυπώσεις.

<<  57 58 59 60 61 [6263 64 65 66  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Το  Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας οι αγώνες στίβου “Δημήτρης Βραϊμάκης” στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

  • Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών οι αγώνες στίβου «38α ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ 2019» στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.