Απρ11

29οι ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Ν. Ιωνίας, η Ένωση Συλλογών Γονέων του Δήμου Νέας Ιωνίας, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Ν. Ιωνίας (όλων των Δημοτικών και Γυμνασίων), τα Νηπιαγωγεία, το ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. (Νηπιακοί Σταθμοί του Δήμου), το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, το Ειδικό Σχολείο (ΣΜΕΑ) και ο Α.Γ.Σ. Νέας Ιωνίας «ΑΝΑΤΟΛΗ», σας ενημερώνουν ότι: ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, τους 29ΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ, την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, στις 08.30 το πρωί, για τους μαθητές-μαθήτριες και τους γονείς των παιδιών των πιο πάνω σχολείων. Με ομόφωνη απόφαση της οργανωτικής επιτροπής για πρώτη φορά δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες, αποκτούν και οι μαθητές-μαθήτριες των Λυκείων της πόλης μας.

Μετά από 29 χρόνια, συνεχίζουμε την ιστορική παράδοση της διοργάνωσης αυτής, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας, να δοκιμάσουν τη χαρά της άθλησης, της διάκρισης και της ευγενικής άμιλλας. Αξίζει όλοι εμείς να τους δώσουμε όσες τέτοιες χαρές μπορούμε.

Οι φετινοί αγώνες είναι αφιερωμένοι στα «ΠΑΙΔΙΑ» με το σύνθημα: «Σήμερα τρέχουμε για τα παιδιά όλου του κόσμου που δοκιμάζονται»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ : Οι αγώνες θα γίνουν κατά τάξεις και χωριστά τα αγόρια από τα κορίτσια.

1) Νηπιακοί Σταθμοί: 100 μ. 2) Νηπιαγωγεία : 150 μ. 3) Α΄ και Β΄ τάξεις Δημοτικού: 200 μ. 4) Γ΄ και Δ΄ τάξεις: 300 μ. 5) Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις Δημοτικού και όλες οι τάξεις Γυμνασίου & του Λυκείου : 400 μ. 6) Γονείς (Μητέρες-Πατέρες): 400 μ. 7) Σκυταλοδρομία 4Χ100 (μαμάδων – μπαμπάδων) 8) Διελκυστίνδα (μαμάδων – μπαμπάδων).

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΑ - ΕΠΑΘΛΑ:

*Σε όλα τα παιδιά που θα τρέξουν και θα τερματίσουν, θα δοθεί «τιμητικό αναμνηστικό δίπλωμα».

*ΜΕΤΑΛΛΙΑ & στεφάνια ελιάς θα πάρουν οι τρεις πρώτοι νικητές και οι τρεις πρώτες νικήτριες κάθε κατηγορίας.

*ΚΥΠΕΛΛΟ θα δοθεί στα ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, στο ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, στο ΠΡΩΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ και στον ΠΡΩΤΟ ΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. Πρώτα ανακηρύσσονται τα σχολεία εκείνα, που με ειδική βαθμολογία των έξι πρώτων αθλητών, κάθε κατηγορίας, θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη - αθροιστικά - ομαδική βαθμολογία.

Επίσης θα βραβευτεί το Σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών. Το κύπελλο αυτό θα απονεμηθεί στο σχολείο με την καλύτερη αναλογία στις συμμετοχές των μαθητών του, προς τη δύναμη των μαθητών του σχολείου. Τα σχολεία θα διαγωνιστούν για το κύπελλο αυτό σε δύο κατηγορίες: α) Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και Νηπιαγωγεία, β) Δημοτικά και Γυμνάσια. Για το λόγο αυτό οι Σύλλογοι θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση του Διευθυντή με τη δύναμη των μαθητών του Σχολείου τους.

ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕ ΝΙΚΗΣΕ: Μεγάλο Κύπελλο θα απονεμηθεί σε έναν αθλητή, που θα επιλεγεί με κλήρωση, δεν θα είναι νικητής κάποιας κατηγορίας και θα παρευρίσκεται τη στιγμή της κλήρωσης. Με τον τρόπο αυτό τιμάται ο αθλητής που τρέχει, χωρίς να κάνει αυτοσκοπό τη νίκη. Συμμετέχει για τη χαρά της άθλησης.

-----------------------------------------------------------------------------------

ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΟΝΕΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ)

Ο υπογράφων (ονοματεπώνυμο) .................................................................................. δηλώνω υπεύθυνα ότι το παιδί μου είναι απόλυτα υγιές για τους αγώνες αυτούς και αναλαμβάνω την ευθύνη για τα θέματα υγείας και ασφάλειας αυτού. Εγκρίνω και επιτρέπω τη συμμετοχή του στους 28ους Αγώνες Δρόμου της 17ης Απριλίου 2016, στο αγώνισμα της ηλικίας του.

Ονομ/νο παιδιού ......................................................... Σχολείο ..........................

Τάξη .......... Έτος Γέννησης.............. Αριθμός Ταυτ/τας ...................Τηλ/νο ................

Υπογραφή .......................

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στους αγώνες έχουν οι μαθητές-μαθήτριες των Νηπιακών Σταθμών, των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών, των Γυμνασίων, των Λυκείων και οι Γονείς τους. Η βεβαίωση της ηλικίας θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου πιστοποιητικού στοιχείου.

Των αγώνων θα προηγηθεί η παρέλαση όλων των αθλητών και αθλητριών των σχολείων.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: Για να λάβουν μέρος στον αγώνα τα παιδιά και οι γονείς, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, που είναι στο κάτω μέρος της προκήρυξης και να την παραδώσουν (αφού την αποκόψουν) το αργότερο μέχρι την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 στο Σύλλογο Γονέων, ή στους Δασκάλους και Καθηγητές κάθε Σχολείου.

Για την ασφάλεια παιδιών και γονέων στους αγώνες υπάρχει Ιατρική κάλυψη.

Η Οργανωτική Επιτροπή παρακαλεί να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, μέσω των Σχολείων.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ βοηθείστε και ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να συμμετάσχουν στον πιο πάνω αγώνα που ξεκίνησε πριν 29 χρόνια με ΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και σήμερα έχει αγκαλιάσει όλα τα Σχολεία του Δήμου μας. Λάβετε μέρος κι εσείς στον αγώνα των γονέων. Αυτό θα είναι το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά σας. Οργανώστε, εφόσον το επιθυμείτε, την ομάδα σκυταλοδρομίας γονέων. Θα είναι ένας συναρπαστικός αγώνας.

* ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ.

* Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

* Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

* Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.

* ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.

* ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ – ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

ΟΔΗΓΙΕΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

* Ξεκινήστε από τώρα λίγη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο και αρκετή γυμναστική.

* Κοιμηθείτε νωρίς το προηγούμενο από τον αγώνα βράδυ.

* Το πρωινό φαγητό να είναι ελαφρύ και πρέπει να απέχει, τουλάχιστον ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ από την ώρα του αγώνα. ΟΧΙ γάλα και χυμούς πριν τους αγώνες.

* Τα ρούχα τού αγώνα πρέπει να είναι ελαφριά και άνετα. Τα παπούτσια μαλακά, τα κορδόνια καλά δεμένα, χωρίς να σφίγγουν τα πόδια.

* Ο κάθε αθλητής να έχει μαζί του ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΚΑΠΕΛΟ & ΝΕΡΟ.

* Η συμμετοχή στους αγώνες γίνεται με την προσωπική ευθύνη του γονέα- κηδεμόνα κάθε παιδιού (για θέματα υγείας ή περίπτωση ατυχήματος).

* Παιδιά ή γονείς με διαγνωσμένα προβλήματα υγείας, να μη λάβουν μέρος στον αγώνα.

* Τρέχουμε χωρίς άγχος, με υπομονή και καλή διάθεση.

* Τρέχουμε για τη χαρά της συμμετοχής.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:

Ο.Π.Α.Ν.: 210 2759 768, 2777 721 ΧΡ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: 6945 992604

Π. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ: 6977 360453 Κ. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ: 6944 275365

-----------------------------------------------------------------------------------

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Ο υπογράφων (Ονοματεπώνυμο) ............................................................................

επιθυμώ να συμμετάσχω στους ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ της 17ης Απριλίου 2016, στο/στα αγώνισμα/αγωνίσματα …………………………………………………………………….………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… δηλώνοντας υπεύθυνα ότι είμαι απόλυτα υγιής και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα θέματα της υγείας μου και της ασφάλειάς μου.

Υπογραφή .............................................. Τηλ/νο:....................................

Μαρ24

Με ισχυρή ομάδα μετέχει η ΑΝΑΤΟΛΗ στους αγώνες βάδην των Μεγάρων.

   Την Κυριακή 27 Μαρτίου θα διεξαχθεί στα Μέγαρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 20.000 μ.: Ανδρών, Γυναικών και Νέων ανδρών και γυναικών. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και ημερίδα βάδην 10.000 μ. εφήβων, νεανίδων, παίδων και 5.000 μ. κορασίδων. Οι αγώνες αποτελούν ένα από τα κριτήρια πρόκρισης για συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και Παίδων, Κορασίδων, που θα διεξαχθεί στις 16 Απριλίου στη Φλώρινα.

   Από το Σύλλογό μας «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας θα συμμετέχουν οι πιο κάτω αθλητές και αθλήτριες, με «επικεφαλής» τον Πρωταθλητή Ελλάδας και μέλος της Εθνικής Ομάδας Γιώργο Τζατζιμάκη. Τα υπόλοιπα παιδιά της Ομάδας είναι: Κυριακή Φιλτισάκου, Έφη Σαλμά, Μελίνα Τοπούζη, Αγγελική Τρύφωνα, Κατερίνα Καρανικολή και ο Γιώργος Ματσόπουλος. Προπονητής της ομάδας των βαδιστών – στριών είναι ο Ηλίας Γκαραβέλας.

   Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Παραλία Μεγάρων, Περιοχή «Βαρέα» με ώρα έναρξης 09.30 πμ.

   Οι ευχές όλων των μελών του Συλλόγου, των προπονητών και αθλητών θα συνοδεύουν τα παιδιά στον αγώνα τους. Τους ευχόμαστε να έχουν ό,τι το καλύτερο, όλοι και όλες στη Φλώρινα στις 16 του Απρίλη.

Μαρ24

31οι ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ & ΔΡΟΜΟΥ "ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ"

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

31οι ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΔΟΥ «ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2016»

31 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ.

   Η Οργανωτική Επιτροπή των 31ων Αγώνων των αφιερωμένων στο Μπλόκο Καλογρέζας ( ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας – Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Ν. Ιωνίας, ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ Ν. ΙΩΝΙΑΣ και ο Φυσιολατρικός Ν. Ιωνίας – Φ.Ο.Ν.Ι.), σας ενημερώνουν ότι το Σάββατο διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας, οι αγώνες στίβου, για επίσημους αθλητές Σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ. Στους αγώνες αυτούς είχε ενταχθεί και το Διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας ΠΠΒ΄, ΠΚΒ, των Συλλόγων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας.

   Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου στις 9.00 πμ. και ολοκληρώθηκε το απόγευμα στις 6.15 μμ., περιελάμβανε 26 αγωνίσματα. Έλαβαν μέρος 1.612 αθλητές και αθλήτριες και σημείωσε μεγάλη οργανωτική επιτυχία. Οι επιδόσεις ήταν υψηλού επιπέδου, παρότι οι αθλητές, λόγω εποχής, δεν είναι ακόμη στο ύψιστο προπονητικό σημείο.

Εδώ τα  :   ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

***ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ***

ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

   Η δεύτερη φάση των αγώνων αναφέρεται στους αγώνες δρόμου επί δημοσίας οδού, που θα γίνουν την Κυριακή το πρωί 27 Μαρτίου με ώρα εκκίνησης του πρώτου αγώνα 1.500 μ. (κυρίως για παιδιά) στις 10.00 πμ. Μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων των 1.500 μ. θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα δρόμου 10.000 μ. Οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί θα γίνουν μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας. Για πρώτη φορά η χρονομέτρηση και των δύο αγώνων δρόμου θα γίνει με ηλεκτρονικό σύστημα (chips), της εταιρίας «Τ4S» Α.Ε. (Λ. Μαραθώνος και Αγ. Αθανασίου – Άνοιξη Αττικής), που μας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες της. Οι διαδρομές έχουν μετρηθεί και έχουν πιστοποιηθεί από τον επίσημο μετρητή της IAAF.

Η συμμετοχή στους αγώνες, όπως πάντοτε, είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώθηκαν και το ηλεκτρονικό σύστημα δεν δέχεται πλέον καμμία άλλη δήλωση.

Η διαδρομές θα είναι απόλυτα προστατευμένες από την Τροχαία Ν. Ιωνίας, τη Δημοτική Αστυνομία και τους πολυπληθείς εθελοντές. Ανά ένα χιλιόμετρο θα υπάρχει σήμανση της διαδρομής των 10 χλμ., η οποία είναι ΔΥΟ στροφές των 5χλμ. Η φύλαξη του ιματισμού των δρομέων θα γίνει σε ειδικό χώρο. Όλοι θα πάρουν κατά τον τερματισμό τους από ένα δίπλωμα, στην πίσω πλευρά του οποίου αναφέρεται το ιστορικό του Μπλόκου. Νερό θα δοθεί στο 5ο χλμ. (έξω από το Στάδιο) και στον τερματισμό. Στον τερματισμό θα δοθούν και τα αναψυκτικά της διοργάνωσης, όλα προσφορά, για μία ακόμη χρονιά της Coca Cola Τρία Έψιλον: Φυσικός χυμός Amita, Powerade και εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ. Τους αγώνες θα υποστηρίζει ιατρός, ομάδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Σώματος Εθελοντών, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, καθώς και νοσηλευτής του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα».

Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να προσέλθουν το αργότερο στις 09.00 πμ στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας, για να παραλάβουν τον αριθμό τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ. ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Μαρ16

Προκήρυξη θέσεως γραμματέα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού και Γυμναστικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας «ΑΝΑΤΟΛΗ» προκειμένου να προσλάβει γραμματέα για τις ανάγκες του Συλλόγου, απευθύνει πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Γραμματικές γνώσεις:  Τουλάχιστον απολυτήριο γενικού λυκείου. Επιθυμητό πτυχίο Α.Ε.Ι.

Ξένες γλώσσες:  Πιστοποιημένη γνώση αγγλικών, επιπέδου τουλάχιστον LOWER.

Πιστοποιημένη γνώση (ECDL)  χειρισμού Η/Υ, για όλες τις εφαρμογές.

Εκπληρωμένες  στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψήφιους)

ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 05.00 μμ. – 08.45 μμ., Τρίτη & Πέμπτη 06.00 μμ. – 08.45 μμ. Σάββατο: 10.00 πμ. Έως 11.30 πμ.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ:

Η εν γένει γραμματειακή υποστήριξη του Συλλόγου, σχετική με το αντικείμενο του Συλλόγου και του αθλήματος.

Θα προτιμηθεί ο/η ενδιαφερόμενος/η που θα έχει γνώσεις με το άθλημα του Στίβου ή προϋπηρεσία σε παρεμφερή εργασία, καθώς και εκείνος/η  που θα είναι κάτοικος του Δήμου Ν. Ιωνίας.

Η τελική επιλογή θα εξαρτηθεί από τη γενική εικόνα του/της υποψήφιου/ας, που θα διακρίνεται για την ευχέρεια λόγου, κοινωνικότητα, εργατικότητα και επιμέλεια στα θέματα της αρμοδιότητάς του /της.

Συστατική επιστολή για τον/την υποψήφιο/ια θα συνεκτιμηθεί με τα υπόλοιπα προσόντα.

 

ΑΜΟΙΒΗ: η αμοιβή θα εξαρτηθεί από τα συνολικά προσόντα του/της  υποψήφιου/ας και θα είναι μέσα στα νόμιμα πλαίσια που προβλέπονται για παρεμφερείς εργασίες.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε, κατά τις ώρες γραφείου, με:

Κώστα Τσαγκαράκη  6944275365, 

Γιώργο Κουφάκο 6942871755,

Γιάννη Ιωάννου  6977096048.

<<  55 56 57 58 59 [6061 62 63 64  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Το  Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας οι αγώνες στίβου “Δημήτρης Βραϊμάκης” στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

  • Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών οι αγώνες στίβου «38α ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ 2019» στους οποίους θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.