Νοε03

Στη Μάχη του…. Μαραθωνίου και πάλι «ετοιμοπόλεμοι» οι Μαραθωνοδρόμοι μας…

 

   Δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί ο 34ος Αυθεντικός (Διεθνής) Μαραθώνιος της Αθήνας, ο αφιερωμένος στον Ειρηνιστή και Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη. Στην φετινή διοργάνωση θα καταρριφθούν όλα τα προηγούμενα ρεκόρ συμμετοχών. Ο ΣΕΓΑΣ έχει ανακοινώσει ότι θα έχουμε 17.500 συμμετοχές στο Μαραθώνιο και σε όλους μαζί τους αγώνες (10.000 μ., 5.000 μ. και τις μικρότερες αποστάσεις: 1.200 SpecialOlympics  και 1.200 μ. για μικρά παιδιά) άνω των 50.000. Η Αθήνα θα πλημμυρίσει κι εφέτος.

   Παράλληλα με τον ανοικτό Μαραθώνιο θα διεξαχθεί, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, στο οποίο έχουν δηλωθεί 43 γυναίκες και 140 άνδρες. Επίσης θα συμπεριληφθεί ο Μαραθώνιος των Α.με Α. καθώς και ο στρατιωτικός Μαραθώνιος.  Από την πλευρά του Συλλόγου μας θα έχουμε συμμετοχή με τους ακόλουθους αθλητές μας:  Βεσυροπούλου Άννα, Γεωργούλια Αλέξη, Καρβουνιάρη Αθανάσιο, Πίσχο Άγη, Φορμόζη Δημήτρη. Και στη φετινή διοργάνωση έχουμε μεγάλη συμμετοχή με τους αθλητές από το «φυτώριο» των Μαραθωνοδρόμων μελών του Συλλόγου και λοιπών αθλουμένων στο Στάδιό μας:

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ: Αναμουρλόγλου Νικ., Αντωνίου Παναγ., Βασιλείου Αγάπιος, Βασιλείου Ευάγ., Γεραμάνης Απόστ., Γούσιας Βασ., Δημητρακόπουλος Ευάγ., Ζαχαρτζής Χρ., Ζηκίδης Άριστ., Θεοδοσίου Κων., Θεοδωρογιάννης Αναστ., Κοντοφρύδης Σπ., Λάζος Μάριος, Λεγάκης Αντ., Λιοφάγος Δαμ., Μακρυγιάννης Κυρ., Μαρκάτος Γεώργ., Μπάλσης Νικ., Μπεθάνης Θεόδ., Μπουργιώτης Ηλ., Μπούχαλης Αθαν., Ντουλμπέρης Χαράλ., Νουσλέρης Νικ., Πανούσης Γεώργ., Παπάζογλου Δημ., Πατσουλέ Αγγελ., Πίστιος Ιωάν., Ρουσούλης Ελευθ., Σαμαρτζή Μαρία, Σαρκής Ιωάν., Σεϊμανίδης Δημ., Σταματόπουλος Κων., Στυλιανίδης Ιούλιος, Τσαγκαράκης Εμμαν., Τσαγκαράκης Κων., Τσακόγια Νίκη, Τσίκας Ιωάν., Χριστοδούλου Ιωάν., Χρόνης Μιλτ., Ψαρράς Βασ.

ΑΓΩΝΑΣ 10.000 μ.: Βογιατζή Ευαγ., Κατσαρής Ιωάν., Σαρηπανίδου Μαρία, Τοψή Μαρία

ΑΓΩΝΑΣ 5.000 μ.: Βασιλείου Εύη, Βασιλείου Πέγκυ, Βασιλείου Βασιλική.

   Την ημέρα του Μαραθωνίου Δρόμου θα διεξαχθούν αγώνες για μικρά παιδιά σε όλο το μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής από τους Δήμους που άπτονται της διαδρομής. Οι αγώνες πρέπει να ολοκληρώνονται 15 λεπτά πριν να περάσει ο πρώτος μαραθωνοδρόμος.

    Το 2016 είναι μία επετειακή χρονιά. Θα εορτασθεί για τα 120 χρόνια από την έναρξη (1896) των Πρώτων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων και της πρώτης διοργάνωσης του Μαραθωνίου Δρόμου.

    Στην Αθήνα θα διοργανωθεί το 21ο Παγκόσμιο Συνέδριο της AIMSκαθώς και το 10ο Συνέδριο της ΑΙMS (που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα, με διαφορετικό κάθε χρόνο κεντρικό θέμα). Επίσης (την Παρασκευή 11.11.2016) θα βραβευτούν από την AIMSοι δύο καλύτεροι Μαραθωνοδρόμοι του 2016. Επελέγησαν οι Ολυμπιονίκες του Ρίο Ελιούντ Κιπτσόγκε και Τζεμίμα Σούμγκογκ. Οι δύο αθλητές από την Κένυα αναδείχθηκαν νικητές στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη και πραγματοποίησαν μέσα στο έτος σπουδαίες εμφανίσεις σε κορυφαίους μαραθώνιους. Ο Κιπτσόγκε βραβεύεται για δεύτερη φορά ως κορυφαίος μαραθωνοδρόμος της σεζόν, αφού είχε αποσπάσει τον αντίστοιχο τίτλο και το 2015. Ο αθλητής το 2016 επικράτησε ακόμη στο μαραθώνιο του Λονδίνου, με νέο ρεκόρ διαδρομής (2.03.05), ενώ στο Ρίο χρειάστηκε να σημειώσει 2.08.44, για να περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού. Ανάλογα καλή πορεία είχε και η 31χρονη Σούμγκογκ, που εκτός από το Ρίο ήταν νικήτρια και στο Λονδίνο. 

 "Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη φορά αναδεικνύομαι κορυφαίος μαραθωνοδρόμος από την AIMS", δήλωσε ο Κιπτσόγκε. "Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αναγνωρίζεται η αξία μου από την AIMS. Είναι ωραίο να ανταμείβονται οι προσπάθειες σου, από ανθρώπους του αθλητισμού. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα που θα βρεθώ στην Αθήνα, στον τόπο όπου γεννήθηκε ο μαραθώνιος και φέτος θα εορταστούν τα 120 χρόνια από τον πρώτο ολυμπιακό μαραθώνιο", είπε η "χρυσή" ολυμπιονίκης του Ρίο.

 Η τελετή βραβεύσεων των κορυφαίων αθλητών θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής (11/11, στις 20.00) στο «ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». 

     Ήδη είναι γνωστό πως στην Ελλάδα για την ίδια εκδήλωση θα έρθει και ο σπουδαίος Χαιλέ Γκεμπρεσελασιέ, που θα παραλάβει το βραβείο «προσωπικότητας». 

    Ορισμένοι από τους κορυφαίους Έλληνες μαραθωνοδρόμους θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ανάμεσα σ’ αυτούς, με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής,  είναι και o Χριστόφορος Μερούσης, που λίγους μήνες από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, θα προσπαθήσει για την τέταρτη διαδοχική  του νίκη στο Πρωτάθλημα. Στον αγώνα έχουν δηλωθεί ακόμη να πάρουν μέρος ο Μιχάλης Παρμάκης, που επέστρεψε μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο Δήμος Μαγγίνας, αλλά και ο έμπειρος Δημήτρης Θεοδωρακάκος, δεύτερος στον περσινό αγώνα. Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Κώστα Γκελαούζου, που μετά τις δύο νίκες (2014 και 2015) στο 10άρι τρέχει για πρώτη φορά στην αυθεντική διαδρομή. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει δηλωθεί και ο τρίτος της περσινής διοργάνωσης, Δημοσθένης Ευαγγελίδης, αλλά και ο Αντώνης Παπαδημητρίου. Τον πρώτο του αγώνα μετά το Ρίο κάνει και ο Μιχάλης Καλομοίρης.  Στις γυναίκες τον πρώτο λόγο έχει η Ράνια Ρεμπούλη, νικήτρια στην περσινή διοργάνωση. Στον αγώνα θα συμμετάσχει, όπως με συνέπεια κάνει εδώ και πολλά χρόνια, η Μάγδα Γαζέα, ενώ δηλωμένη είναι και η Ντενίζ Δημάκη. 

    Τελετές και εορταστικές εκδηλώσεις θα έχουμε από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου: Συνέντευξη Τύπου (στο στάδιο του τάι κβο ντο) και παρουσίαση των κορυφαίων Μαραθωνοδρόμων και των Ελλήνων πρωταθλητών που θα λάβουν μέρος στο φετινό Μαραθώνιο. Το Σάββατο στον αρχαιολογικό χώρο του Τύμβου του Μαραθώνα θα γίνει η τελετή της αφής της φλόγας του Μαραθωνίου, η λαμπαδηδρομία μέχρι το χώρο της αφετηρίας και το άναμμα του βωμού, μεγάλη δεξίωση στο φράγμα της Λίμνης του Μαραθώνα. Εν τω μεταξύ την Παρασκευή και το Σάββατο η φιλαρμονική του Δήμου της Αθήνας θα παιανίζει σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και τα διώροφα λεωφορεία θα διαφημίζουν το Μαραθώνιο με ειδικά πανό.

    Όλη η πόλη της Αθήνας, αλλά και πολλοί Δήμοι θα ντυθούν τα γιορτινά τους και θα συμμετάσχουν στη μεγάλη Παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού, της ειρήνης και του πολιτισμού. Μουσικά συγκροτήματα θα παραταχθούν σε όλο το μήκος της διαδρομής  και θα δώσουν ρυθμό και κέφι στους διερχόμενους αθλητές – μαραθωνοδρόμους.

    Ο Σύλλογός μας, η «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας, μετέχει κι εφέτος με τη μεγάλη ομάδα των εθελοντών της σε διάφορα σημεία της διοργάνωσης: στην αφετηρία, στο 40ό χιλμ., μπροστά από το Μέγαρο Μουσικής, καθώς και στον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους να πλαισιώσουν όλη τη Μαραθώνια διαδρομή και να γεμίσουν τις κερκίδες του μοναδικού Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού Σταδίου.

    Ο Σύλλογός μας εύχεται σε όλους που θα συμμετάσχουν στο Μαραθώνιο και στους παράλληλους δρόμους, να έχουν ένα καλό αγώνα και ένα λαμπρό τερματισμό.

Νοε03

Ενημέρωση Μελών

Αγαπητά μέλη, με αυτή την ανακοίνωση σας ενημερώνουμε για τα θέματα που πιστεύουμε ότι είναι ενδιαφέροντα.

Στις 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, κατά την οποία συζητήθηκαν τα ακόλουθα θέματα και ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:

Θέμα παραχώρησης των χώρων κάτω από τις νέες κερκίδες:

Επί του θέματος αντηλλάγησαν απόψεις και ελήφθη η εξής απόφαση: Πενταμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τρία μέλη του Δ.Σ. και δύο μέλη του Συλλόγου κατ’ εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης, θα επισκεφθεί τον κ. Δήμαρχο και θα ζητήσει (και εγγράφως) την οριστική απόφαση της Δημοτικής Αρχής, για τους χώρους που θα παραχωρηθούν στο Σύλλογό μας κάτω από τις εξέδρες των ήδη αποπερατωθέντων κερκίδων. Σημειώνεται ότι κατά την παρουσίαση του έργου από τον τότε Περιφερειάρχη κ. Σγουρό, είχε αναφερθεί ότι στο Σύλλογό μας θα παραχωρηθούν δύο ξεχωριστά αποδυτήρια (για κορίτσια και αγόρια), με τους σχετικούς αποθηκευτικούς χώρους για το καθένα, γραφείο και θα υπάρχει και ένας χώρος ενδυνάμωσης των αθλητών μας.

Επί του θέματος το Δ.Σ. έχει επισκεφθεί το προηγούμενο διάστημα τον κ. Δήμαρχο, (αφού προηγήθηκε αλληλογραφία), οποίος έχει αναφέρει προφορικά την παραχώρηση δύο διαφορετικών αποδυτηρίων και κάποιων άλλων χώρων. Επειδή θεωρούμε ότι τώρα πρέπει να κατοχυρωθούν οι χώροι, οι οποίοι είχαν υποδειχθεί κατά την αρχική παρουσίαση, θα επισκεφθούμε σύντομα τον κ. Δήμαρχο, πριν να οριστικοποιηθεί το σχέδιο παράδοσης.

Θέμα επικύρωσης της ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διαγραφή του μέλους κ. Τζατζιμάκη Εμμανουήλ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλα τα μέλη που προσήλθαν στην Έκτακτη Γ.Σ. και έλαβαν γνώση του θέματος, που, από τις αρχές Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στον ιστορικό μας Σύλλογο.

Ευχαριστεί τα μέλη που παρέμειναν μέχρι το τέλος της διαδικασίας και με την ψήφο τους σε ποσοστό 87,17% επικύρωσαν την ομόφωνη απόφαση για διαγραφή του κ. Εμμανουήλ Τζατζιμάκη. Αυτό δίνει μία δύναμη και μία ενθάρρυνση στο Δ.Σ., ότι το έργο του δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Σας ευχαριστούμε πολύ, γιατί κι εσείς αναγνωρίσατε ότι οι αξίες της τιμής, της υπόληψης και της προσωπικότητας του ανθρώπου (όλων των μελών του Δ.Σ.), όλο αυτό το διάστημα προσβλήθηκαν και καταρρακώθηκαν. Το Δ.Σ. με λύπη προχώρησε σε αυτήν του απόφαση (γιατί πιστεύει ότι δεν περισσεύει κανείς), αλλά και με συναίσθηση του χρέους του απέναντι σε όλα τα μέλη, τις αθλήτριες και τους αθλητές του Συλλόγου. Η ανοχή που έδειξε όλο αυτό το διάστημα θεωρήθηκε ως αδυναμία και το εν λόγω μέλος διέπραξε σωρεία αδικημάτων εναντίον των περισσοτέρων μελών, χωρίς αιδώ, χωρίς ίχνος ευγνωμοσύνης και για το λόγο αυτό ήδη έχει ξεκινήσει η ποινική διαδικασία από μέρους μελών.

Αγαπητά μέλη, η παράθεση διαφορετικής γνώμης είναι νόμιμη και αρκετές φορές θεμιτή. Στην περίπτωση του κ. Τζατζιμάκη υπήρξε συστηματική μέθοδος να διαλυθεί το Δ.Σ. και η Εξελεγκτική Επιτροπή, με ειρωνικές, απειλητικές, εκφοβιστικές, δυσφημιστικές  και συκοφαντικές ενέργειες. Όσοι παραβρεθήκατε στη Συνέλευση ακούσατε το 1/3 αυτών που υπέστη το Δ.Σ. Δεν υπήρχε ίχνος σεβασμού. Το υποτιθέμενο ενδιαφέρον αποκαλύφθηκε για ποιο σκοπό παρουσιαζόταν. Το Δ.Σ. παραμένει αρραγές και θα προχωρήσει σε ενέργειες που δεν θα επιτρέψουν του λοιπού καμμία παρόμοια πράξη. Στην επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση θα δοθεί η ευκαιρία και θα ενημερωθείτε για τις σχετικές εξελίξεις.

Θέμα λήψης αποφάσεων επί θεμάτων: α) συνεργασίας με ιατρικό διαγνωστικό κέντρο της περιοχής μας και με ιδιωτικό γυμναστήριο, β) διοργάνωση αγώνων για τα παιδιά του Συλλόγου και των Σχολείων της περιοχής μας.

Για το θέμα της συνεργασίας με το επιλεγέν ιατρικό κέντρο, επειδή είχε προχωρήσει ήδη η ώρα, με έγκριση των μελών δεν συζητήθηκε. Ο Πρόεδρος έκανε μία σύντομη αναφορά ότι έχει επιλεγεί ένα ιατρικό κέντρο, που θα εξυπηρετεί τα παιδιά των μελών σε θέματα καρδιολογικών εξετάσεων και αιματολογικών αναλύσεων, καθώς και της χορήγησης ιατρικής βεβαίωσης για την υγεία των παιδιών. Επ’ αυτού σας επισυνάπτουμε την προσφορά του ιατρικού κέντρου.

Παρακαλούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους γονείς να έρθουν σε επικοινωνία (οπωσδήποτε) με τα μέλη του Δ.Σ. κ. Νίκο Κοντουδάκη (τηλ. 6983508559) και κ. Κώστα Τσαγκαράκη (τηλ. 6944275365) , που έχουν την αρμοδιότητα για το θέμα αυτό, ώστε να καταρτισθεί ο σχετικός κατάλογος και να προχωρήσει η υπογραφή της σχετικής συμφωνίας. Συμπληρωματικά σας αναφέρουμε ότι οι ίδιες χαμηλές τιμές θα ισχύουν και για τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών των μελών μας. Επίσης εάν συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός μελών, πριν την υπογραφή της συμφωνίας, θα επιδιώξουμε τη βελτίωση των τιμολογίων, με ενημέρωσή σας.

Ως προς το ιδιωτικό γυμναστήριο,

έγινε σύντομη ενημέρωση ότι ξεκίνησε συνεργασία με το εν λόγω γυμναστήριο, στο οποίο προσέρχονται αθλητές και αθλήτριες που έχουν υποδειχθεί από τους προπονητές τους.

Για τη διοργάνωση αγώνων,

το θέμα δεν αναλύθηκε καθόλου.

Αγαπητά μέλη, σας υπενθυμίζουμε ότι:

α) αυτό το διάστημα έπρεπε να έχουν προσκομισθεί οι ιατρικές βεβαιώσεις για όλα τα παιδιά: για τα παιδιά που ήδη έχουν επίσημο δελτίο αθλητή, αλλά και όλων των υπολοίπων. Παρακαλούμε να επιταχύνετε την προσκόμιση των βεβαιώσεων.

β) τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου που έχουν υψηλή βαθμολογία στο απολυτήριο του σχολικού έτους 2015-2016, πρέπει να προσκομίσουν το σχετικό αποδεικτικό για να τύχουν των επιβραβεύσεων που προβλέπονται στον εσωτερικό κανονισμό του Συλλόγου.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στους χώρους του Σταδίου βρέθηκε ένα ρολόι (μάλλον γυναικείο). Όποιος-α το έχει χάσει μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του Δ.Σ.

Κλείνοντας επαναλαμβάνουμε κάτι, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι το κυρίαρχο στο Σύλλογό μας. Να έχετε εμπιστοσύνη στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που εθελοντικά, χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον, εκτελούν το καθήκον τους, διαθέτοντας πολύ χρόνο, ενώ γνωρίζετε ότι πολλοί δεν έχετε καθόλου χρόνο για τέτοιες συλλογικές και υπεύθυνες αρμοδιότητες. Και δεν επιθυμούν να έχουν βραβεία ή υστεροφημία, αλλά δεν επιτρέπουν σε κανένα να προσβάλλει την αξιοπρέπειά τους.

Οκτ12

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

     Σε συνέχεια του εγγράφου μας 26/24.9.2016, περί της «Σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης», το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τα μέλη του ότι:

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στις 04.00 μμ., στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Ν. Ιωνίας, (δίπλα από το ΚΕΠ Ν. Ιωνίας, απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου, πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας- στον ίδιο χώρο που κόβουμε την πίτα μας).

ΘΕΜΑΤΑ:  1) Εκλογή Προεδρείου Έκτακτης Γ.Σ.

2)Λήψη αποφάσεων εν όψει της αποπεράτωσης των νέων κερκίδων και της παραχώρησής τους στα σωματεία.

3) Επικύρωση της από 23/9/2016 απόφασης του ΔΣ για διαγραφή του μέλους κ. Τζατζιμάκη Εμμανουήλ λόγω επανειλημμένων παραβάσεων του καταστατικού.

4) Λήψη αποφάσεων επί θεμάτων: συνεργασίας με ιατρικά – διαγνωστικά κέντρα της περιοχής, ιδιωτικό γυμναστήριο, διοργάνωσης αγώνων για τα παιδιά του Συλλόγου και των Σχολείων της περιοχής μας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, στις 04.00 μμ., στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα της πρόσκλησης, με όσους παρόντες.

Αγαπητά μέλη, πρέπει όλοι να σκεφθείτε, γιατί το Διοικητικό Συμβούλιο εξαναγκάζεται και προβαίνει σε πρόταση διαγραφής ενός μέλους του. Πρέπει να είσαστε όλοι παρόντες, γιατί θα ενημερωθείτε ΑΜΕΣΑ και αναλυτικά, για όσα έχουν συμβεί όλο αυτό το οκτάμηνο. Ποτέ δεν μπορούσαμε να φαντασθούμε ότι θα υφιστάμεθα ένα τέτοιο πόλεμο.

Η ψηφοφορία που θα διενεργηθεί για τη διαγραφή, προτείνεται να είναι ΜΥΣΤΙΚΗ.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση θα έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη.

Για το

Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                      Ο Ειδ. Γραμματέας 

                 Κ. Τσαγκαράκης                                     Ι. Δαρμογιάννης

Οκτ12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»

Αγαπητοί δρομείς, εσείς που λάβατε μέρος στον 2ο Αγώνα Δρόμου και ενδιαφέρεστε για φωτογραφίες του αγώνα, σας ενημερώνουμε ότι στον αγώνα υπήρχε επαγγελματίας φωτογράφος. Εάν θέλετε να πάρετε φωτογραφίες, ή θα επισκεφθείτε το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. (ΤΗΛ/ΝΟ 210 2795012) με ένα USB για να πάρετε τη φωτογραφία σας ή θα ζητήσετε από το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. το τηλέφωνο του φωτογράφου.

<<  55 56 57 58 59 [6061 62 63 64  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2020 1024Χ803

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα  και να υποβάλλετε τις συμμετοχές σας:

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.