Απρ26

Άλλο ένα Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στέφθηκε με επιτυχίες…

 

   Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24.4.2016 στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά η Α΄ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών και των Συνθέτων για την κατηγορία των Παγκορασίδων Α΄.

   Παρά τις σημαντικές ελλείψεις, ο Σύλλογος τα πήγε για μία ακόμη φορά αρκετά καλά. Το χαρακτηριστικό αυτής της συνάντησης ήταν η επίτευξη από δύο παιδιά των υψηλών ορίων, που τους δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στους Πανελλήνιους Αγώνες της κατηγορίας τους. Συγκεκριμένα η Στεφανία Δερμιτζάκη πέτυχε στα 400 μ. χρόνο 62.71 και προκρίθηκε για τους Πανελλήνιους Παίδων – Κορασίδων που θα γίνουν τον Ιούνιο στα Τρίκαλα και ο Μαλάι Κλίντι στο τριπλούν με άλμα 13,80 μ., που επίσης έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, αν και ανήκει ακόμη στη μικρότερη κατηγορία των Εφήβων. Ο εν λόγω αθλητής φυσικά έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Πανελλήνιους Αγώνες των Εφήβων.

   Η έκπληξη όμως ήρθε από τη νεαρή και πρωτόπειρη αθλήτριά μας Γεωργία Κόρδα, που έλαβε για πρώτη φορά μέρος στο επίπονο αγώνισμα του ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ (80 μ. με εμπόδια, άλμα σε μήκος, σφαιροβολία, ακοντισμό και 600 μ.) και κατετάγη ΤΕΤΑΡΤΗ μεταξύ 23 αθλητριών, συγκεντρώνοντας 2732 βαθμούς, επίδοση που θεωρείται αρκετά σπουδαία για την ηλικία της.DSCN7377

   Αρκετοί ακόμη αθλητές μας, από μικρότερη κατηγορία (παίδων – Κορασίδων) έλαβαν μέρος στο πιο πάνω Πρωτάθλημα επιτυγχάνοντας βελτίωση των ατομικών επιδόσεων και φυσικά της προσωπικής τους εμπειρίας. Προπονητές των αθλητών και αθλητριών ήταν: Ηλίας Γκαραβέλας, Άρης Δράκος, Ανδρέας Θεοχαράτος. Επισυνάπτονται αναλυτικά αποτελέσματα.

ΧΡΟΝΟΙ - ΒΑΘΜΟΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

   Η δεύτερη φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθεί πάλι στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά, το Σάββατο 7.5.2016.

Απρ19

29οι ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Διεξήχθησαν τη Κυριακή, 17 Απριλίου 2016,  με μεγάλη επιτυχία οι 29οι Σχολικοί Αγώνες Δρόμου.

Τα αποτελέσματα των Αγώνων Δρόμου όλων των σχολείων της Ν. Ιωνίας αναφέρονται στα παιδιά που βραβεύτηκαν.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 29ων ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Όπως βλέπουμε αρκετά παιδιά της ΑΝΑΤΟΛΗΣ είχαν διακρίσεις.

Τις επόμενες μέρες ο ΟΠΑΝ θα μας στείλει και τα πλήρη αποτελέσματα, τα οποία επίσης θα σας προωθήσουμε.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Το ωρολόγιο πρόγραμμα, παρά την καθυστέρηση έναρξης, τηρήθηκε απόλυτα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά σας.

Απρ19

Πολύ καλή η εμφάνιση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ στο Διασυλλογικό του Σχηματαρίου

    Με πολύ θετικό πρόσημο επέστρεψε από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠΑ΄- ΠΚΑ΄ που διεξήχθη την Κυριακή 17 Απριλίου στο Σχηματάρι.

Η αποστολή της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, παρά τις ελλείψεις της τελευταίας στιγμής, έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μεταξύ 36 Σωματείων της διοργάνωσης κατέλαβε βαθμολογικά τη 10η θέση, συγκεντρώνοντας 45 πολύτιμους βαθμούς.

Tρία παιδιά του Συλλόγου πήραν μετάλλιο στο αγώνισμά τους. Συγκεκριμένα στα 3.000 μ. βάδην πρώτη κατετάγη η αθλήτρια Αγγελική Τρύφωνα με χρόνο 17:58.95 (χρυσό μετάλλιο) και δεύτερη η Βασιλική Τζατζιμάκη με χρόνο 18:32.33 (ασημένιο μετάλλιο). Στα 5.000 μ. βάδην ο αθλητής Γιώργος Ματσόπουλος πήρε επίσης χρυσό μετάλλιο με χρόνο 32:36.35.

Τρεις της ομάδας πήραν το εισιτήριο για τους Πανελλήνιους Αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Ναύπλιο: ο Χριστάνας Κων/νος στα 300 μ. με χρόνο 39.93, η Ζέρβα Μαρίνα στα 80 μ. με χρόνο 10.74 και η Βασιλείου Βαλεντίνη στα 300 μ. με χρόνο 45.57.

Αρχηγός της αποστολής και υπεύθυνος για το Δ.Σ. του Συλλόγου ήταν ο κ. Βασιλείου Ευάγγελος. Προπονητές της ομάδας: Ηλ. Γκαραβέλας, Άρ. Δράκος και Ανδρέας Θεοχαράτος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, ιδιαίτερα τα παιδιά που βαθμολογήθηκαν και προκρίθηκαν για τους Πανελλήνιους Αγώνες. Φυσικά συγχαρητήρια και στους προπονητές του Συλλόγου και στους γονείς των παιδιών.

Επισυνάπτονται τα αναλυτικά αποτελέσματα.ΠΠΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΠΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ

Απρ19

Δεύτερη θέση για τον πρωταθλητή Γιώργο Τζατζιμάκη στους Βαλκανικούς Αγώνες Βάδην…

Διεξήχθησαν με επιτυχία το Σάββατο 16 Απριλίου στη Φλώρινα οι Βαλκανικοί Αγώνες Βάδην. Ο πρωταθλητής του Βάδην, μέλος της Εθνικής Ομάδας, Γιώργος Τζατζιμάκης (αθλητής της ΑΝΑΤΟΛΗΣ Ν. Ιωνίας) κατέλαβε τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στα 10.000 μ. στην κατηγορία παίδων. Προπονητής του είναι ο Ηλίας Γκαραβέλας.

Η Ελλάδα κατετάγη δεύτερη μεταξύ των Βαλκανικών κρατών με 8.886 βαθμούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τον πρωταθλητή μας, τον προπονητή του και την οικογένειά του.

<<  53 54 55 56 57 [5859 60 61 62  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

agonas dromou 2019 1

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα:

5ος Αγώνας "Στις Γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων"

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.