Μαϊ12

«Διατροφή αθλητών και προαγωνιστικό άγχος». Δύο ομιλίες απόλυτα χρήσιμες….

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα η προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου: «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ». Οι ομιλήτριες και τα θέματα που αναπτύχθηκαν θεωρείται ότι είχαν επιλεγεί επιτυχώς. Εξ άλλου το Δ.Σ. διοργάνωσε την εκδήλωση αυτή, γιατί ήταν αίτημα των μελών και της αθλητικής δύναμης του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν:

1)«Βασικές αρχές διατροφής για αθλητές και αθλήτριες της σχολικής ηλικίας», με Εισηγήτρια την κυρία Αφροδίτη Μέντζου, Αθλητική διατροφολόγο, Επιστημονική συνεργάτιδα ΣΕΓΑΣ, και

2) «Το προαγωνιστικό άγχος και η διαχείρισή του από γονείς και αθλητές», με Εισηγήτρια την κυρία Φρόσω Πατσού, Ψυχολόγο, Επιστημονική συνεργάτιδα της Εθνικής Ομάδας Στίβου. www.idealpsychology.gr

Οι ομιλήτριες με μία γλώσσα απλοϊκή και απόλυτα εύληπτη ανέπτυξαν τα θέματα, που πιστεύουμε κάλυψαν τα ενδιαφέροντα όλων των παρόντων. Λύθηκαν γρίφοι και τα θέματα της διατροφής των αθλητών, αλλά και του «καταστροφικού» προαγωνιστικού άγχους (άγχος, στρες, διέγερση) απομυθοποιήθηκαν. Μετά από κάθε ομιλία ακολούθησαν ερωτήσεις και στο τέλος της συνολικής εκδήλωσης αρκετοί των παρευρισκομένων «πολιόρκησαν» τις ομιλήτριες για προσωπικά τους θέματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των μελών και αθλητών: ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Σπύρος Αμανατίδης, Δημοτικός Σύμβουλος, ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας κ. Καρούζος, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. Βίκη Σπύρου, καθώς και οι εκπρόσωποι της ΙΟΝΙΑΝΕΤ κ. Βασίλης Μαγγαναδέλης και Παναγιώτα Σούγια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν οι απονομές των ειδικών βραβείων στις αθλήτριες του Συλλόγου: Βασιλείου Βαλεντίνη και Δάφνη Μαρία, που στην περσινή σχολική χρονιά είχαν την υψηλότερη βαθμολογία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, σχεδιάζει μερικές ακόμη εκδηλώσεις, τις οποίες σύντομα θα σας ανακοινώσει.

Μαϊ12

Β΄ ΦΑΣΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ

Το Σάββατο 7 Μαΐου διεξήχθησαν στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά οι αγώνες στίβου, της Β΄ φάσης του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών, για την Περιφέρεια ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Αττικής – Αθήνας.

Ο Σύλλογός μας μετείχε σε λιγοστά αγωνίσματα. Είχαμε όμως τη μεγάλη επιτυχία της αθλήτριάς μας Στεφανίας Δερμιτζάκη, η οποία κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση και χρυσό μετάλλιο στα 400 μ. με εμπόδια.

DSCN74451

Η αθλήτρια είναι μικρότερης κατηγορίας (είναι Κορασίδα) και ήδη έχει πετύχει το υψηλό όριο συμμετοχής της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που θα γίνει 25 και 26.6.2016 στα Τρίκαλα.

 

Απρ30

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2016»

   Η Οργανωτική Επιτροπή των πιο πάνω αγώνων, ενημερώνει όλους τους δρομείς, ότι, λόγω του γνωστού προβλήματος της μη εξαγωγής αποτελεσμάτων από την υπεύθυνη εταιρία ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, έχει διαπιστώσει ότι αρκετοί δρομείς δεν έχουν συμπεριληφθεί καθόλου στους πίνακες αυτών που τερμάτισαν και φυσικά μερικοί δεν είναι στις κατηγορίες βραβεύσεων. Για το λόγο αυτό, με σεβασμό και εμπιστοσύνη στην προσπάθειά σας και στη δική σας δήλωση, θα συμπεριλάβει τους δρομείς αυτούς στα αποτελέσματα και στους πίνακες απονομών. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κ. Τσαγκαράκη στο τηλέφωνο 6944275365 ή e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

   Με το παρόν έγγραφο ανακοινώνουμε ότι: η κ. Χρυσούλα Τσακίρη είναι 3η στην κατηγορία «60 ετών και άνω» στα 10.000 μ. και ο κ. Κακαές Ιωάννης καθώς και η κ. Γκιζελίδου θα συμπεριληφθούν σ’ αυτούς που τερμάτισαν στα 10.000 μ..

   Υπενθυμίζουμε ότι οι απονομές θα γίνουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Μαΐου 2016, 6.00 μμ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας  (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Έναντι Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου – πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας – διαθέτει μεγάλο πάρκιγκ), κατά τη διάρκεια της ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ του Συλλόγου μας.

   Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

   Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Με τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                      

                           Κ. Τσαγκαράκης                     Γ. Κουφάκος

Απρ30

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, λόγω αλλαγής του αγωνιστικού προγράμματος του ΣΕΓΑΣ, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η προγραμματισμένη για το Σάββατο 7 Μαΐου 2016  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ, θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Μαΐου, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα  και το ίδιο ωρολόγιο πρόγραμμα. (στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας  (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Έναντι Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου – πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας – διαθέτει μεγάλο πάρκιγκ),

    Επίσης την ίδια ημέρα θα γίνουν και οι απονομές στους νικητές των Αγώνων Δρόμου «Μπλόκο Καλογρέζας 2016».

    Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

    Σας περιμένουμε στην τόσο ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Με τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                      

                          Κ. Τσαγκαράκης                     Γ. Κουφάκος

<<  52 53 54 55 56 [5758 59 60 61  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

agonas dromou 2019 1

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα:

5ος Αγώνας "Στις Γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων"

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.