Νοε30

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΕΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

   Αγαπητά μέλη, αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου,

το Διοικητικό Συμβούλιο σας ενημερώνει ότι

διατίθενται λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς, με πλούσια δώρα.

 

Τα έσοδα της λαχειοφόρου θα διατεθούν προς ενίσχυση

των σκοπών της Στέγης Ανηλίκων Νέας Ιωνίας.

 

Τιμή Λαχνού: 1€

 

 

Με τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                        

Ευάγ. Βασιλείου                                   Νικ. Κοντουδάκης
 

Νοε27

ΑΡΒΑΝΙΤΕΙΑ 2018!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντυπωσιακή η συμμετοχή της ΑΝΑΤΟΛΗΣ στα «ΑΡΒΑΝΙΤΕΙΑ 2018», με βραβεία και καλές επιδόσεις…

Γεμεντζοπούλου Έλενα, Παππά Μαρία, Παρθενίδη Τζένη και Κανέλλου Αναστασία στο βάθρο των νικητριών

Οι Μαραθωνοδρόμοι μας την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου «τρέχουν» στο Μαραθώνιο της Βαλένθια…

2 ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

 

   1 Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣΤην Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 διεξήχθησαν στο γειτονικό μας Δήμο της Μεταμόρφωσης οι Αγώνες δρόμου «ΑΡΒΑΝΙΤΕΙΑ 2018» με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα σε κάθε κατηγορία και τίμησε από την πλευρά του το μεγάλο προπολεμικό πρωταθλητή τού Στίβου Κώστα Αρβανίτη. Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν αθλητής του Παναθηναϊκού στα 1.500 μ., 5.000 μ. και 10.000 μ. με πολλές Πανελλήνιες και Βαλκανικές νίκες. Ο Παναθηναϊκός προπολεμικά, αλλά και μεταπολεμικά πρωτοστατούσε στο στίβο. Το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού δημιουργήθηκε το 1919 και από τις τάξεις του πέρασαν μεγάλες μορφές του στίβου, με διακρίσεις στους Πανελλήνιους και Βαλκανικούς αγώνες. Εκείνα τα χρόνια οι Βαλκανικοί Αγώνες ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και οι επιδόσεις ήταν ισάξιες με τις Πανευρωπαϊκές.6 ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΘΕΝΙΔΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ

   Στα 500 μέτρα για παιδιά Δημοτικού Σχολείου ο Σύλλογος είχε 21 συμμετοχές. Η Αναστασία Κανέλλου τερμάτισε ΤΡΙΤΗ στα κορίτσια με χρόνο 3.05 και ανέβηκε στο βάθρο των νικητριών. Ακολούθησαν τα υπόλοιπα παιδιά, κατά σειρά τερματισμού (ο χρόνος είναι ο μικτός): ο Παρθενίδης Μιχάλης 3.06, η Θεοδωρογιάννη Αναστασία 3.07. Πλυταριά Ξένια 3.11, Μυσλίμη Πάολα 3.15, Τσιοκάνη Ειρήνη 3.18, Κατσίκη Μαρία 3.20, Τσοβίλη Παρασκευή 3.23, Κατσίκης Γιάννης 3.28, Πεζιρτζόγλου Δημήτριος 3.30, Πανόπουλος Μιχάλης 3.36, Νιάρχου Θεοδοσία 3.39, Νικήτα Ιωάννα 3.40, Πολίτου Καλλιρρόη 3.43, Γιάννενα Αναστασία 3.46, Ζερβού Ευγενία 3.50, Τσιμιλιώτη Κων/να 4.03, Χήνου Δανάη 4.04, Παπασωτηρίου Ιωάννης 4.10, Ράγκου Δήμητρα 4.16, Γιάννενα Σάντυ 4.28. Τερμάτισαν συνολικά 254 παιδιά Δημοτικού. Υπήρξε μεγάλος συνωστισμός στην εκκίνηση και αρκετά παιδιά καθυστέρησαν να ξεκινήσουν για να αποφύγουν την πιθανή πτώση τους.

   Στα 1.700 μέτρα για παιδιά Γυμνασίων και Λυκείων είχαμε 3 συμμετοχές. Η Παρθενίδη Τζένη μεταξύ των κοριτσιών των Λυκείων τερμάτισε ΔΕΥΤΕΡΗ με χρόνο 7.00 και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Ακολούθησαν ο Μπούκος Σπύρος με χρόνο 8.00 και η Βασιλείου Βασιλική με χρόνο 8.22. Στο αγώνισμα των 1.700 μέτρων τερμάτισαν 86 παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.4 ΕΛΕΝΑ ΓΕΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ

   Τελευταίο αγώνισμα της διοργάνωσης ήταν τα 5.000 μέτρα, στο οποίο είχαμε τη νίκη της αθλήτριάς μας Έλενας Γεμεντζοπούλου, η οποία τερμάτισε ΠΡΩΤΗ στην ηλικιακή κατηγορία της, με χρόνο 24.39 και βραβεύτηκε με ένα ωραίο κύπελλο. Το μέλος μας Μαρίας Παππά, τερμάτισε ΔΕΥΤΕΡΗ μεταξύ όλων των γυναικών σε χρόνο 22.18 και φυσικά ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και παρέλαβε το κύπελλο της νικήτριας. Στο ίδιο αγώνισμα τερμάτισαν τα μέλη μας ο Μπάλσης Νίκος 24.03, ο Βασιλείου Ευάγγ. (Πρόεδρος του Συλλόγου μας) 24.31, το μέλος μας Νικήτας Αντώνης 27.38, ο Κοντουδάκης Νίκος (Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου) 30.17. Στο αγώνισμα των 5.000 μ. τερμάτισαν συνολικά 477 δρομείς.

   Σε όλα τα αγωνίσματα υπήρχε συμμετοχή επίσημων αθλητών των σωματείων του ΣΕΓΑΣ και αυτό έδωσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, συναγωνισμό και καλές επιδόσεις.

   Ο Δήμος Μεταμόρφωσης προσέφερε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που τερμάτισαν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο, που όμως δεν ήταν από μέταλλο αλλά από ξύλο. Επίσης κατά την παραλαβή του αριθμού έδινε σε όλους το αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης. Και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ. Η Τροχαία της Ν. Ιωνίας, το ΕΚΑΒ, ο γιατρός των αγώνων, η πληθώρα των εθελοντών έδωσαν το παρόν τους και οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

   Ο Σύλλογός μας συγχαίρει το Δήμο Μεταμόρφωσης για τη μεγάλη προσφορά του στο Λαϊκό Μαζικό Αθλητισμό και για την αφιέρωση των αγώνων. Συγχαίρει τις αθλήτριες και τους αθλητές του Συλλόγου, καθώς και τα μέλη του για τη συμμετοχή τους και τον τερματισμό τους στους αγώνες. Επίσης συγχαίρει τους προπονητές και τις προπονήτριες του Συλλόγου. Οι προπονήτριες του Συλλόγου Δανάη Αμπάς – Νικολαΐδου και Μαριαλίνα Παπαδημητρίου ήταν από νωρίς το πρωί στο χώρο των αγώνων και βοήθησαν πολύ τα παιδιά στην προθέρμανση και στον αγώνα τους.

   Επόμενος αγώνας είναι στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στις 09.30 πμ., με 1.000 μέτρα για μικρά παιδιά και 10.000 μέτρα για ενήλικες. Και οι δύο αποστάσεις θα διεξαχθούν εξ ολοκλήρου μέσα στο Άλσος.

   Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου δύο Μαραθωνοδρόμοι μας: ο Γιάννης Φιλτισάκος (Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου μας) και η Σάντρα Κατράνη, σύζυγος του Γιάννη Φιλτισάκου και μέλος του Συλλόγου μας, θα συμμετάσχουν στο Διεθνή Μαραθώνιο της Βαλένθια.

   Ο Μαραθώνιος Δρόμος είναι το πιο επίπονο αγώνισμα του Στίβου. Απαιτεί πολύ χρόνο προπονητικής προετοιμασίας, «τύχη» να μην έχει ο Μαραθωνοδρόμος κάποιο τραυματισμό, καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση και ευνοϊκό καιρό. Είναι ένα αγώνισμα που δίνει όμως μεγάλη ικανοποίηση στον αθλητή, όταν τερματίζει, γιατί ξεπέρασε τα όποια εμπόδια και νίκησε τον εαυτό του.

   Αγώνες Μαραθωνίου διοργανώνονται στη χώρα μας αρκετοί κάθε χρόνο με αποκορύφωμα το Μαραθώνιο της Αθήνας, κάθε Νοέμβριο, στη μνήμη του Ειρηνιστή και Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη. Σε όλο τον κόσμο διοργανώνονται εκατοντάδες Μαραθώνιοι, σε διάφορες εποχές. Όλοι αυτοί οι αγώνες έχουν δημιουργήσει μεγάλο τουριστικό ρεύμα, το λεγόμενο «αθλητικό τουρισμό». Οι Μαραθωνοδρόμοι συνηθίζουν να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους σε διαφορετικές διαδρομές. Επωφελούνται συγ3 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥχρόνως και γνωρίζουν τις διοργανώτριες πόλεις. Πρέπει να θυμίσουμε ότι σε όλο τον κόσμο ονομάζονται «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ», αλλά ο Μαραθώνας είναι ένας και μοναδικός και βρίσκεται στην Αττική, στην πατρίδα μας.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στο Γιάννη και στη Σάντρα να έχουν ένα καλό αγώνα και ένα καλό τερματισμό, που να ανταποκρίνεται στην προπονητική προετοιμασία τους.

Νοε19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αποτελέσματα Διασυλλογικής Ημερίδας 4 Νοεμβρίου 2018 Ένας ακόμη απόλυτα επιτυχημένος Μαραθώνιος 11 Νοεμβρίου 2018 …..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελέσματα Διασυλλογικής Ημερίδας 4 Νοεμβρίου 2018

Ένας ακόμη απόλυτα επιτυχημένος Μαραθώνιος 11 Νοεμβρίου 2018 …..

   Την Κυριακή το πρωί 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας, η προγραμματισμένη Διασυλλογική Ημερίδα του Συλλόγου μας. Σ’ αυτήν συμμετείχαν τα σωματεία: Α.Ε.Κ., ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Πεύκης, Γ.Σ. ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ Γαλατσίου, ο Σύλλογός μας «ΑΝΑΤΟΛΗ» και το τμήμα στίβου του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου μας.

   Η ημερίδα αυτή είχε αναβληθεί δύο φορές (τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο) λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αυτή τη φορά όμως ο καιρός ήταν ιδανικός και έτσι όλοι απόλαυσαν μία πολύ οργανωμένη εκδήλωση.

   Στους αγώνες συμμετείχαν παιδιά (αγόρια και κορίτσια), από την ηλικία των νηπίων μέχρι και εκείνα που ήταν στην Α΄ Γυμνασίου.IMG 8296 1 1

Συμμετείχαν συνολικά 426 αθλητές και αθλήτριες στα διάφορα αγωνίσματα του προγράμματος, που ολοκληρώθηκε με τα παιδιά να έχουν απολαύσει τη συμμετοχή τους σε ένα επίσημο πρωτάθλημα.

   Από νωρίς το πρωί είχαν καταφθάσει στο Στάδιο αθλητές και αθλήτριες όλων των Συλλόγων. Με την καθοδήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, των προπονητών και των μελών της ΑΝΑΤΟΛΗΣ καταρτίσθηκαν τα σχετικά πινάκια και τα αγωνίσματα ξεκίνησαν. Οι γονείς και συγγενείς των παιδιών είχαν καταλάβει τις κερκίδες και με το χειροκρότημά τους ενθάρρυναν και επιβράβευαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

   Ήταν μια όμορφη Κυριακή που ολοκληρώθηκε με τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες του κάθε αγωνίσματος.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είχε φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια των αγώνων. Ο γιατρός κ. Σακαρέλος, ο νοσηλευτής του Νοσοκομείου της Αγίας Όλγας κ. Παγκράτης, αλλά και πληθώρα εθελοντών ήταν σε εγρήγορση σε κάθε τομέα.

   Στην εκδήλωση πρόσφεραν σημαντική βοήθεια όλα τα μέλη του Δ.Σ. και οι προπονητές και οι προπονήτριες του Συλλόγου μας, καθώς και προπονητές των φιλοξενούμενων Συλλόγων, ο γυμναστής του Ο.Π.Α.Ν. κ. Καλτσίδης, παλαιά μέλη του Δ.Σ. της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου.

   Ένα δίπλωμα, ένα μπουκαλάκι νερό και ένα χυμό έλαβαν όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά. Μετάλλιο έλαβαν τα τρία πρώτα παιδιά κάθε αγωνίσματος, όπως προέβλεπε η προκήρυξη των αγώνων.

 IMG 8543 1 1  Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί: τον Ο.Π.Α.Ν. για την παραχώρηση χρήσης του Σταδίου, τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου για την αναμόχλευση των δύο σκαμμάτων, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου για την προσφορά των χυμών.

   Τα έξοδα της διοργάνωσης ανέλαβε ο Σύλλογός μας, ο οποίος έχει στο πρόγραμμά του τη διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων, για να δίνει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά συμμετοχής σε αγώνες, που λείπουν από το άθλημα του Στίβου.

   Τα αναλυτικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και το facebookτου Συλλόγου. Στα γραφεία του Συλλόγου μπορείτε να προσέλθετε και να προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ αναμνηστικές φωτογραφίες από τη συμμετοχή των παιδιών σας. Φωτογράφος της εκδήλωσης ήταν ο ταμίας του Συλλόγου μας κ. Κώστας Στουραΐτης.

   Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Ομοσπονδία του Στίβου ΣΕΓΑΣ. 2 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 11.11.2018 1

   Αναφέρουμε λίγα από τα άπειρα στοιχεία που λάμπρυναν τους αγώνες: 15.705 τερμάτισαν στο Μαραθώνιο. 55.000 είχαν δηλώσει συμμετοχή στο Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες των 5.000 μ., 10.000 μ., στους αγώνες των μικρών παιδιών και στους αγώνες που διοργάνωσαν όλοι οι Δήμοι της Μαραθώνιας διαδρομής. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, (δέκα λεπτά πριν από τον τερματισμό του πρώτου νικητή του Μαραθωνίου) ο Ύμνος του Μαραθωνίου, που συνέθεσε (αφιλοκερδώς) ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κ. Γιώργος Θεοφάνους και απόδωσαν: η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, η χορωδία της ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ, υπό τη διεύθυνση του κ. Κωστή Κωνσταντάρα, ενορχηστρωμένος από τον εξάρχοντα βιολιστή της Κρατικής Ορχήστρας της Θεσσαλονίκης κ. Αντώνη Σουσάμογλου, η μεσόφωνος κ. Ινέζ Ζήκου και ο βαρύτονος κ. Κύρος Πατσαλίδης, Οι πολυπληθείς φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν «μάρτυρες» της σπουδαίας μουσικής σύνθεσης του «ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ», του έργου που συμπλήρωσε τα όνειρα της διοργανώτριας Ομοσπονδίας. Θυμίζουμε ότι ο ΣΕΓΑΣ έχει πρωτοτυπήσει με την αφή της φλόγας του Μαραθωνίου, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την παραμονή (το Σάββατο) του Μαραθωνίου στον Τύμβο του Μαραθώνα. Η φλόγα φυλάσσεται στο Μουσείο των Μαραθωνοδρόμων και διατίθεται με ειδική επίσημη διαδικασία στους διοργανωτές άλλων Μαραθωνίων πολλών πόλεων ανά τον κόσμο. Πρωτοτυπία επίσης αποτελεί η απαγγελία της «Υπόσχεσης του αθλητή» (ΟΡΚΟΣ του αθλητή), πριν την πρώτη εκκίνηση. Την απαγγελία κάνουν ο πρώτος νικητής και η πρώτη νικήτρια του περσινού Μαραθωνίου.

2α Ο τυφλός Μαραθωνοδρόμος και μέλος μας Στέργιος Σιούτης 1Νικητές της φετινής διοργάνωσης ήταν: Ο Κενυάτης MisoiBriminKipkorirμε χρόνο 2:10.56. Ο Κενυάτης Μαραθωνοδρόμος σε όλα «τα περάσματα» του αγώνα έδειχνε ότι θα κατέρριπτε το προηγούμενο ρεκόρ της διοργάνωσης, που είναι 2:10.37. Ο εκφωνητής του Σταδίου είχε αναγγείλει ότι επίκειται κατάρριψη της καλύτερης προηγούμενης επίδοσης. Στα τελευταία όμως χιλιόμετρα έπεσε λίγο ο ρυθμός του Κενυάτη δρομέα και έτσι παρέμεινε ακατάρριπτο το ρεκόρ. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Κενυάτισσα MuriukiShelmithμε χρόνο 2:36.46.

Από Ελληνικής πλευράς είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα: Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο αθλητής Γκελαούζος Κώστας (για δεύτερη συνεχή χρονιά), με χρόνο 2:21 54, που αποτελεί νέο ατομικό του ρεκόρ. Την εξάδα των ανδρών αποτέλεσαν: 2ος Μερούσης Χριστόφορος (πολυνίκης, από τη Χίο) με χρόνο 2:23.43, 3ος (με πολύ μικρή διαφορά) ο Καραΐσκος Παναγιώτης με χρόνο 2:23.53, 4ος ο γνωστός (επίσης πολυνίκης) Θεοδωρακάκος Δημ. με χρόνο 2:28.34, 5ος ο Μαραθωνοδρόμος από την Καβάλα – γιατρός Ευαγγελίδης Δημοσθένης με χρόνο 2:29.47 και 6ος (με ελάχιστη διαφορά) ο Μαγγίνας Δημοσθένης με χρόνο 2:29.50.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η νεαρή αθλήτρια (πρώτη συμμετοχή σε Μαραθώνιο) Πετρουλάκη Ελευθερία (η οποία ήταν ΤΡΙΤΗ της γενικής κατάταξης των γυναικών) με χρόνο 2:46.09. 2η η Λεοντιάδου Στεφανία με χρόνο 2:48.54, 3η η Δαγκλή – Παγκότο Φωτεινή με χρόνο 2:50.09, 4η η (γνωστή μας) Δημάκη Ντενίζ με χρόνο 2:57.52, 5η η Τσεκίνη Σόνια με χρόνο 2:58.53 και 6η η Φωτοπούλου Αικατερίνη με χρόνο 3:14.15..

Από την πλευρά του Συλλόγου μας στο Πενελλήνιο Πρωτάθλημα των ανδρών είχαμε τους αθλητές μας: Διονυσόπουλο Διονύση, ο οποίος τερμάτισε στη 16η θέση των Ελλήνων Μαραθωνοδρόμων, με χρόνο 2:43.09. Ο Διονύσης με τη θέση που κατέλαβε έδωσε βαθμό στο Σύλλογο και αποτελεί την πρώτη βαθμολόγηση του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Ο νέος αθλητής μας Τσιγερίδης Γεώργιος τερμάτισε σε χρόνο 2:49.11 και ο αθλητής Γεωργούλιας Αλέξης σε χρόνο 3:16.58, που δεν άφησε όμως ικανοποιημένο τον αθλητή μας.

Στον αγώνα των 5.000 μ. συμμετείχε η πρωταθλήτριά μας Τάνια Γούπου, η οποία τερμάτισε με ένα πολύ καλό χρόνο 19΄.48΄΄. Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα και το facebookτου Συλλόγου.3 Άποψη των κερκίδων του Παναθηναϊκού Σταδίου 1

Η ομάδα από το «φυτώριο» των Μαραθωνοδρόμων είχε μία πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση και αρκετοί δρομείς πέτυχαν αξιόλογες επιδόσεις. Βέβαια επειδή κάθε Μαραθώνιος έχει και δική του ιστορία, σε μερικούς δρομείς δεν «βγήκαν» οι καλοί χρόνοι. Το μήνυμα όμως που πάντοτε «εκπέμπει» ο Σύλλογός μας είναι: «αξία στη συμμετοχή και στον τερματισμό στην ιστορική αυτή διαδρομή», μήνυμα που περιλαμβάνεται και στην «Υπόσχεση του αθλητή» που έδωσαν όλοι οι Μαραθωνοδρόμοι πριν την εκκίνηση στην αφετηρία του Μαραθωνίου.

Ο Σύλλογός μας και αυτή τη χρονιά μετείχε με πολυμελή (άνω των 20) ομάδα εθελοντών σε διάφορα σημεία της διοργάνωσης. Ο μεγαλύτερος αριθμός ήταν στο σταθμό του 40ού χιλμ., που τον εξυπηρετεί για περισσότερα από 20 χρόνια. Θυμίζουμε ότι ο ΣΕΓΑΣ έχει βραβεύσει το Σύλλογό μας για τη μακροχρόνια προσφορά στη διοργάνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο Μαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες των 5.000 μ. και 10.000 μ. Συγχαίρει και ευχαριστεί ακόμη και τη μεγάλη ομάδα των εθελοντών του Συλλόγου μας για το πολύ ουσιαστικό έργο που πρόσφεραν με την καρδιά τους στη διοργάνωση του 36ου Μαραθώνιου Δρόμου.

Συμπληρωματικά αναφέρουμε τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με την ευκαιρία της κεντρικής διοργάνωσης του Μαραθωνίου: η Μεγάλη Έκθεση αθλητικών ειδών, τροφίμων και υπηρεσιών στο Στάδιο TAEKVONDOτου Παλαιού Φαλήρου, οι βραβεύσεις των καλυτέρων Μαραθωνοδρόμων του 2018 (ενός άνδρα και μιας γυναίκας), που έγιναν στο Μέγαρο Μουσικής την Παρασκευή το βράδυ, το συνέδριο της AIMS και η αφή της φλόγας του Μαραθωνίου (την οποία αναφέραμε πιο πάνω).

Χαρακτηριστικό του Μαραθωνίου Δρόμου της φετινής χρονιάς ήταν το μήνυμα που μετέφεραν οι Μαραθωνοδρόμοι, λόγω της εθνικής καταστροφής που συνέβη το καλοκαίρι στο Μάτι, με τους 99 νεκρούς και τις υπόλοιπες μεγάλες υλικές καταστροφές. Οι Μαραθωνοδρόμοι, με πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής, αφού κράτησαν ενός λεπτού σιγή πριν την εκκίνηση του αγώνα, στη συνέχεια, κατά τη διέλευσή τους από τις πυρόπληκτες περιοχές, φόρεσαν ένα πράσινο μαντήλι, που τους είχαν προσφέρει στην αφετηρία οι εθελοντές για λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ, πέρασαν κάτω από την πράσινη αψίδα και με τον τρόπο τους έδειξαν ότι δεν θα ξεχαστεί η υπόθεση που ονομάστηκε «βιβλική καταστροφή». Οι κάτοικοι της περιοχής σχηματίζοντας μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα, με μαύρα ρούχα και πανό διαμαρτυρίας, παρατάχθηκαν στις πλευρές του δρόμου της Μαραθώνιας διαδρομής, χειροκροτώντας τους Μαραθωνοδρόμους, οι οποίοι ανταπέδιδαν το χειροκρότημα. Δάκρυα συγκίνησης υπήρχαν στα μάτια και των δύο πλευρών, και των κατοίκων - φιλάθλων και των δρομέων. Για την αποκατάσταση των καμένων περιοχών ήδη έχει ξεκινήσει με προγραμματισμό από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ ο σχεδιασμός της αναδάσωσης για «το δάσος των δρομέων».

Και αυτή τη χρονιά ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγόπουλος, «τηρώντας αυστηρά το έθιμο», παρέμεινε μέχρι να τερματίσει και ο τελευταίος δρομέας, στον οποίο ο ίδιος απονέμει το μετάλλιο συμμετοχής.

Ο 36ος Μαραθώνιος Δρόμος της 11ης Νοεμβρίου γράφτηκε στην ιστορία με τα ευμενέστατα σχόλια όλων, ειδικά των δρομέων του εξωτερικού, που όπως λέμε κάθε χρόνο, έρχονται προσκυνητές στον αγώνα αυτό.

 

 

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 11.11.2018  
   
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
  (ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ)
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 2:43' 09"
ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2:49' 11"
ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ 3:16' 58"
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 3:22' 46"
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6:01' 56"
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 4:27' 53"
ΓΛΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4:42' 41"
ΓΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 4:06' 02"
ΔΑΡΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 5:04' 45"
ΖΑΝΤΡΑΒΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 5:13' 07"
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣ 3:43' 32"
ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 3:42' 55"
ΛΑΖΟΣ ΜΑΡΙΟΣ 6:06' 57"
ΛΙΟΦΑΓΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ 4:13' 22"
ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3:06' 06"
ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 5:36' 16"
ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3:53' 05"
ΜΟΥΡΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 4:15' 52"
ΜΠΑΛΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 5:09' 24"
ΜΠΑΛΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5:12' 26"
ΜΠΑΧΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 5:22' 17"
ΜΠΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 5:35' 57"
ΜΠΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ 5:52' 04"
ΝΤΟΥΛΜΠΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛ 6:27' 50"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 3:39' 54"
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 4:29' 07"
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 4:33' 41"
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4:13' 22"
ΠΙΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 5:13' 13"
ΡΟΥΣΟΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 4:47' 42"
ΣΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 5:26' 10"
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ 4:56' 38"
ΤΟΝΤΟΡΟΒΙΤΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 4:29' 33"
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 3¨58' 52"
ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 5:24' 46"
ΧΑΣΙΩΤΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ 3:49' 25"
ΨΑΡΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 6:36' 04"
   
10 ΧΙΛ/ΤΡΑ  
ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1:16:34
ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 1:11:54
ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ 1:14:29
ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΡΙΑ 1:01:11
ΖΟΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 1:18:50
ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 0:58:54
ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 0:52:49
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 0:46:55
ΚΟΡΔΑ ΖΩΗ 0:46:04
ΜΑΡΑΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 0:46:12
ΜΕΡΤΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ 1:06:50
ΣΑΡΗΠΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 1:19:55
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 0:56:37
ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 0:44:10
ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0:42:44
   
5 ΧΙΛ/ΤΡΑ ΠΡΩΪ  
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 0:25:59
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0:34:50
ΓΟΥΠΟΥ ΤΑΝΙΑ 0:19:48
ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΙΑ 0:34:51
ΓΕΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ 0:24:25
   
   
   

7 ΔΙΟΝ. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ 1

6 ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΘΛΗΤΗ 1 1

4 ΥΜΝΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 1

Νοε13

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Κύριε, κυρία,

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην από 18/10/2018 συνεδρίασή του αποφάσισε

να προβεί στην εκκαθάριση του μητρώου των μελών του (διαγραφή μελών), επί τη βάσει του άρθρου 7 του καταστατικού του Συλλόγου.

Με το παρόν έγγραφο, εν όψει της Τακτικής Γενικής συνέλευσης, καλούνται όλα τα παλαιά και νεώτερα μέλη,

τα οποία έχουν καθυστέρηση στις συνδρομές τους προς το Σύλλογο,

να μεριμνήσουν για την έγκαιρη τακτοποίηση κάθε ταμιακής εκκρεμότητας.

Οι συνδρομές των μελών μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη του Συλλόγου.

Η γραμματέας του Συλλόγου είναι όλες τις ημέρες των προπονήσεων στο γραφείο του Συλλόγου και μπορεί να σας εξυπηρετήσει.

 

Νέα Ιωνία 12/11/2018

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Ευάγγ. Βασιλείου                           Νικ. Κοντουδάκης

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.