Νοε19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αποτελέσματα Διασυλλογικής Ημερίδας 4 Νοεμβρίου 2018 Ένας ακόμη απόλυτα επιτυχημένος Μαραθώνιος 11 Νοεμβρίου 2018 …..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελέσματα Διασυλλογικής Ημερίδας 4 Νοεμβρίου 2018

Ένας ακόμη απόλυτα επιτυχημένος Μαραθώνιος 11 Νοεμβρίου 2018 …..

   Την Κυριακή το πρωί 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας, η προγραμματισμένη Διασυλλογική Ημερίδα του Συλλόγου μας. Σ’ αυτήν συμμετείχαν τα σωματεία: Α.Ε.Κ., ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Πεύκης, Γ.Σ. ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ Γαλατσίου, ο Σύλλογός μας «ΑΝΑΤΟΛΗ» και το τμήμα στίβου του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου μας.

   Η ημερίδα αυτή είχε αναβληθεί δύο φορές (τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο) λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αυτή τη φορά όμως ο καιρός ήταν ιδανικός και έτσι όλοι απόλαυσαν μία πολύ οργανωμένη εκδήλωση.

   Στους αγώνες συμμετείχαν παιδιά (αγόρια και κορίτσια), από την ηλικία των νηπίων μέχρι και εκείνα που ήταν στην Α΄ Γυμνασίου.IMG 8296 1 1

Συμμετείχαν συνολικά 426 αθλητές και αθλήτριες στα διάφορα αγωνίσματα του προγράμματος, που ολοκληρώθηκε με τα παιδιά να έχουν απολαύσει τη συμμετοχή τους σε ένα επίσημο πρωτάθλημα.

   Από νωρίς το πρωί είχαν καταφθάσει στο Στάδιο αθλητές και αθλήτριες όλων των Συλλόγων. Με την καθοδήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, των προπονητών και των μελών της ΑΝΑΤΟΛΗΣ καταρτίσθηκαν τα σχετικά πινάκια και τα αγωνίσματα ξεκίνησαν. Οι γονείς και συγγενείς των παιδιών είχαν καταλάβει τις κερκίδες και με το χειροκρότημά τους ενθάρρυναν και επιβράβευαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

   Ήταν μια όμορφη Κυριακή που ολοκληρώθηκε με τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες του κάθε αγωνίσματος.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είχε φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια των αγώνων. Ο γιατρός κ. Σακαρέλος, ο νοσηλευτής του Νοσοκομείου της Αγίας Όλγας κ. Παγκράτης, αλλά και πληθώρα εθελοντών ήταν σε εγρήγορση σε κάθε τομέα.

   Στην εκδήλωση πρόσφεραν σημαντική βοήθεια όλα τα μέλη του Δ.Σ. και οι προπονητές και οι προπονήτριες του Συλλόγου μας, καθώς και προπονητές των φιλοξενούμενων Συλλόγων, ο γυμναστής του Ο.Π.Α.Ν. κ. Καλτσίδης, παλαιά μέλη του Δ.Σ. της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου.

   Ένα δίπλωμα, ένα μπουκαλάκι νερό και ένα χυμό έλαβαν όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά. Μετάλλιο έλαβαν τα τρία πρώτα παιδιά κάθε αγωνίσματος, όπως προέβλεπε η προκήρυξη των αγώνων.

 IMG 8543 1 1  Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί: τον Ο.Π.Α.Ν. για την παραχώρηση χρήσης του Σταδίου, τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου για την αναμόχλευση των δύο σκαμμάτων, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου για την προσφορά των χυμών.

   Τα έξοδα της διοργάνωσης ανέλαβε ο Σύλλογός μας, ο οποίος έχει στο πρόγραμμά του τη διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων, για να δίνει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά συμμετοχής σε αγώνες, που λείπουν από το άθλημα του Στίβου.

   Τα αναλυτικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και το facebookτου Συλλόγου. Στα γραφεία του Συλλόγου μπορείτε να προσέλθετε και να προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ αναμνηστικές φωτογραφίες από τη συμμετοχή των παιδιών σας. Φωτογράφος της εκδήλωσης ήταν ο ταμίας του Συλλόγου μας κ. Κώστας Στουραΐτης.

   Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Ομοσπονδία του Στίβου ΣΕΓΑΣ. 2 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 11.11.2018 1

   Αναφέρουμε λίγα από τα άπειρα στοιχεία που λάμπρυναν τους αγώνες: 15.705 τερμάτισαν στο Μαραθώνιο. 55.000 είχαν δηλώσει συμμετοχή στο Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες των 5.000 μ., 10.000 μ., στους αγώνες των μικρών παιδιών και στους αγώνες που διοργάνωσαν όλοι οι Δήμοι της Μαραθώνιας διαδρομής. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, (δέκα λεπτά πριν από τον τερματισμό του πρώτου νικητή του Μαραθωνίου) ο Ύμνος του Μαραθωνίου, που συνέθεσε (αφιλοκερδώς) ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κ. Γιώργος Θεοφάνους και απόδωσαν: η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, η χορωδία της ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ, υπό τη διεύθυνση του κ. Κωστή Κωνσταντάρα, ενορχηστρωμένος από τον εξάρχοντα βιολιστή της Κρατικής Ορχήστρας της Θεσσαλονίκης κ. Αντώνη Σουσάμογλου, η μεσόφωνος κ. Ινέζ Ζήκου και ο βαρύτονος κ. Κύρος Πατσαλίδης, Οι πολυπληθείς φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν «μάρτυρες» της σπουδαίας μουσικής σύνθεσης του «ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ», του έργου που συμπλήρωσε τα όνειρα της διοργανώτριας Ομοσπονδίας. Θυμίζουμε ότι ο ΣΕΓΑΣ έχει πρωτοτυπήσει με την αφή της φλόγας του Μαραθωνίου, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την παραμονή (το Σάββατο) του Μαραθωνίου στον Τύμβο του Μαραθώνα. Η φλόγα φυλάσσεται στο Μουσείο των Μαραθωνοδρόμων και διατίθεται με ειδική επίσημη διαδικασία στους διοργανωτές άλλων Μαραθωνίων πολλών πόλεων ανά τον κόσμο. Πρωτοτυπία επίσης αποτελεί η απαγγελία της «Υπόσχεσης του αθλητή» (ΟΡΚΟΣ του αθλητή), πριν την πρώτη εκκίνηση. Την απαγγελία κάνουν ο πρώτος νικητής και η πρώτη νικήτρια του περσινού Μαραθωνίου.

2α Ο τυφλός Μαραθωνοδρόμος και μέλος μας Στέργιος Σιούτης 1Νικητές της φετινής διοργάνωσης ήταν: Ο Κενυάτης MisoiBriminKipkorirμε χρόνο 2:10.56. Ο Κενυάτης Μαραθωνοδρόμος σε όλα «τα περάσματα» του αγώνα έδειχνε ότι θα κατέρριπτε το προηγούμενο ρεκόρ της διοργάνωσης, που είναι 2:10.37. Ο εκφωνητής του Σταδίου είχε αναγγείλει ότι επίκειται κατάρριψη της καλύτερης προηγούμενης επίδοσης. Στα τελευταία όμως χιλιόμετρα έπεσε λίγο ο ρυθμός του Κενυάτη δρομέα και έτσι παρέμεινε ακατάρριπτο το ρεκόρ. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Κενυάτισσα MuriukiShelmithμε χρόνο 2:36.46.

Από Ελληνικής πλευράς είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα: Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο αθλητής Γκελαούζος Κώστας (για δεύτερη συνεχή χρονιά), με χρόνο 2:21 54, που αποτελεί νέο ατομικό του ρεκόρ. Την εξάδα των ανδρών αποτέλεσαν: 2ος Μερούσης Χριστόφορος (πολυνίκης, από τη Χίο) με χρόνο 2:23.43, 3ος (με πολύ μικρή διαφορά) ο Καραΐσκος Παναγιώτης με χρόνο 2:23.53, 4ος ο γνωστός (επίσης πολυνίκης) Θεοδωρακάκος Δημ. με χρόνο 2:28.34, 5ος ο Μαραθωνοδρόμος από την Καβάλα – γιατρός Ευαγγελίδης Δημοσθένης με χρόνο 2:29.47 και 6ος (με ελάχιστη διαφορά) ο Μαγγίνας Δημοσθένης με χρόνο 2:29.50.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η νεαρή αθλήτρια (πρώτη συμμετοχή σε Μαραθώνιο) Πετρουλάκη Ελευθερία (η οποία ήταν ΤΡΙΤΗ της γενικής κατάταξης των γυναικών) με χρόνο 2:46.09. 2η η Λεοντιάδου Στεφανία με χρόνο 2:48.54, 3η η Δαγκλή – Παγκότο Φωτεινή με χρόνο 2:50.09, 4η η (γνωστή μας) Δημάκη Ντενίζ με χρόνο 2:57.52, 5η η Τσεκίνη Σόνια με χρόνο 2:58.53 και 6η η Φωτοπούλου Αικατερίνη με χρόνο 3:14.15..

Από την πλευρά του Συλλόγου μας στο Πενελλήνιο Πρωτάθλημα των ανδρών είχαμε τους αθλητές μας: Διονυσόπουλο Διονύση, ο οποίος τερμάτισε στη 16η θέση των Ελλήνων Μαραθωνοδρόμων, με χρόνο 2:43.09. Ο Διονύσης με τη θέση που κατέλαβε έδωσε βαθμό στο Σύλλογο και αποτελεί την πρώτη βαθμολόγηση του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Ο νέος αθλητής μας Τσιγερίδης Γεώργιος τερμάτισε σε χρόνο 2:49.11 και ο αθλητής Γεωργούλιας Αλέξης σε χρόνο 3:16.58, που δεν άφησε όμως ικανοποιημένο τον αθλητή μας.

Στον αγώνα των 5.000 μ. συμμετείχε η πρωταθλήτριά μας Τάνια Γούπου, η οποία τερμάτισε με ένα πολύ καλό χρόνο 19΄.48΄΄. Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα και το facebookτου Συλλόγου.3 Άποψη των κερκίδων του Παναθηναϊκού Σταδίου 1

Η ομάδα από το «φυτώριο» των Μαραθωνοδρόμων είχε μία πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση και αρκετοί δρομείς πέτυχαν αξιόλογες επιδόσεις. Βέβαια επειδή κάθε Μαραθώνιος έχει και δική του ιστορία, σε μερικούς δρομείς δεν «βγήκαν» οι καλοί χρόνοι. Το μήνυμα όμως που πάντοτε «εκπέμπει» ο Σύλλογός μας είναι: «αξία στη συμμετοχή και στον τερματισμό στην ιστορική αυτή διαδρομή», μήνυμα που περιλαμβάνεται και στην «Υπόσχεση του αθλητή» που έδωσαν όλοι οι Μαραθωνοδρόμοι πριν την εκκίνηση στην αφετηρία του Μαραθωνίου.

Ο Σύλλογός μας και αυτή τη χρονιά μετείχε με πολυμελή (άνω των 20) ομάδα εθελοντών σε διάφορα σημεία της διοργάνωσης. Ο μεγαλύτερος αριθμός ήταν στο σταθμό του 40ού χιλμ., που τον εξυπηρετεί για περισσότερα από 20 χρόνια. Θυμίζουμε ότι ο ΣΕΓΑΣ έχει βραβεύσει το Σύλλογό μας για τη μακροχρόνια προσφορά στη διοργάνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο Μαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες των 5.000 μ. και 10.000 μ. Συγχαίρει και ευχαριστεί ακόμη και τη μεγάλη ομάδα των εθελοντών του Συλλόγου μας για το πολύ ουσιαστικό έργο που πρόσφεραν με την καρδιά τους στη διοργάνωση του 36ου Μαραθώνιου Δρόμου.

Συμπληρωματικά αναφέρουμε τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με την ευκαιρία της κεντρικής διοργάνωσης του Μαραθωνίου: η Μεγάλη Έκθεση αθλητικών ειδών, τροφίμων και υπηρεσιών στο Στάδιο TAEKVONDOτου Παλαιού Φαλήρου, οι βραβεύσεις των καλυτέρων Μαραθωνοδρόμων του 2018 (ενός άνδρα και μιας γυναίκας), που έγιναν στο Μέγαρο Μουσικής την Παρασκευή το βράδυ, το συνέδριο της AIMS και η αφή της φλόγας του Μαραθωνίου (την οποία αναφέραμε πιο πάνω).

Χαρακτηριστικό του Μαραθωνίου Δρόμου της φετινής χρονιάς ήταν το μήνυμα που μετέφεραν οι Μαραθωνοδρόμοι, λόγω της εθνικής καταστροφής που συνέβη το καλοκαίρι στο Μάτι, με τους 99 νεκρούς και τις υπόλοιπες μεγάλες υλικές καταστροφές. Οι Μαραθωνοδρόμοι, με πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής, αφού κράτησαν ενός λεπτού σιγή πριν την εκκίνηση του αγώνα, στη συνέχεια, κατά τη διέλευσή τους από τις πυρόπληκτες περιοχές, φόρεσαν ένα πράσινο μαντήλι, που τους είχαν προσφέρει στην αφετηρία οι εθελοντές για λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ, πέρασαν κάτω από την πράσινη αψίδα και με τον τρόπο τους έδειξαν ότι δεν θα ξεχαστεί η υπόθεση που ονομάστηκε «βιβλική καταστροφή». Οι κάτοικοι της περιοχής σχηματίζοντας μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα, με μαύρα ρούχα και πανό διαμαρτυρίας, παρατάχθηκαν στις πλευρές του δρόμου της Μαραθώνιας διαδρομής, χειροκροτώντας τους Μαραθωνοδρόμους, οι οποίοι ανταπέδιδαν το χειροκρότημα. Δάκρυα συγκίνησης υπήρχαν στα μάτια και των δύο πλευρών, και των κατοίκων - φιλάθλων και των δρομέων. Για την αποκατάσταση των καμένων περιοχών ήδη έχει ξεκινήσει με προγραμματισμό από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ ο σχεδιασμός της αναδάσωσης για «το δάσος των δρομέων».

Και αυτή τη χρονιά ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγόπουλος, «τηρώντας αυστηρά το έθιμο», παρέμεινε μέχρι να τερματίσει και ο τελευταίος δρομέας, στον οποίο ο ίδιος απονέμει το μετάλλιο συμμετοχής.

Ο 36ος Μαραθώνιος Δρόμος της 11ης Νοεμβρίου γράφτηκε στην ιστορία με τα ευμενέστατα σχόλια όλων, ειδικά των δρομέων του εξωτερικού, που όπως λέμε κάθε χρόνο, έρχονται προσκυνητές στον αγώνα αυτό.

 

 

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 11.11.2018  
   
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
  (ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ)
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 2:43' 09"
ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2:49' 11"
ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ 3:16' 58"
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 3:22' 46"
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6:01' 56"
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 4:27' 53"
ΓΛΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4:42' 41"
ΓΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 4:06' 02"
ΔΑΡΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 5:04' 45"
ΖΑΝΤΡΑΒΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 5:13' 07"
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣ 3:43' 32"
ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 3:42' 55"
ΛΑΖΟΣ ΜΑΡΙΟΣ 6:06' 57"
ΛΙΟΦΑΓΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ 4:13' 22"
ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3:06' 06"
ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 5:36' 16"
ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3:53' 05"
ΜΟΥΡΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 4:15' 52"
ΜΠΑΛΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 5:09' 24"
ΜΠΑΛΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5:12' 26"
ΜΠΑΧΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 5:22' 17"
ΜΠΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 5:35' 57"
ΜΠΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ 5:52' 04"
ΝΤΟΥΛΜΠΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛ 6:27' 50"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 3:39' 54"
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 4:29' 07"
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 4:33' 41"
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4:13' 22"
ΠΙΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 5:13' 13"
ΡΟΥΣΟΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 4:47' 42"
ΣΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 5:26' 10"
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ 4:56' 38"
ΤΟΝΤΟΡΟΒΙΤΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 4:29' 33"
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 3¨58' 52"
ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 5:24' 46"
ΧΑΣΙΩΤΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ 3:49' 25"
ΨΑΡΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 6:36' 04"
   
10 ΧΙΛ/ΤΡΑ  
ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1:16:34
ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 1:11:54
ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ 1:14:29
ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΡΙΑ 1:01:11
ΖΟΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 1:18:50
ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 0:58:54
ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 0:52:49
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 0:46:55
ΚΟΡΔΑ ΖΩΗ 0:46:04
ΜΑΡΑΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 0:46:12
ΜΕΡΤΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ 1:06:50
ΣΑΡΗΠΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 1:19:55
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 0:56:37
ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 0:44:10
ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0:42:44
   
5 ΧΙΛ/ΤΡΑ ΠΡΩΪ  
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 0:25:59
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0:34:50
ΓΟΥΠΟΥ ΤΑΝΙΑ 0:19:48
ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΙΑ 0:34:51
ΓΕΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ 0:24:25
   
   
   

7 ΔΙΟΝ. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ 1

6 ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΘΛΗΤΗ 1 1

4 ΥΜΝΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 1

Νοε13

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Κύριε, κυρία,

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην από 18/10/2018 συνεδρίασή του αποφάσισε

να προβεί στην εκκαθάριση του μητρώου των μελών του (διαγραφή μελών), επί τη βάσει του άρθρου 7 του καταστατικού του Συλλόγου.

Με το παρόν έγγραφο, εν όψει της Τακτικής Γενικής συνέλευσης, καλούνται όλα τα παλαιά και νεώτερα μέλη,

τα οποία έχουν καθυστέρηση στις συνδρομές τους προς το Σύλλογο,

να μεριμνήσουν για την έγκαιρη τακτοποίηση κάθε ταμιακής εκκρεμότητας.

Οι συνδρομές των μελών μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη του Συλλόγου.

Η γραμματέας του Συλλόγου είναι όλες τις ημέρες των προπονήσεων στο γραφείο του Συλλόγου και μπορεί να σας εξυπηρετήσει.

 

Νέα Ιωνία 12/11/2018

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Ευάγγ. Βασιλείου                           Νικ. Κοντουδάκης

Νοε07

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 4.11.2018

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 30Μ ΑΓΩΝΕΣ ΝΗΠΙΩΝ ΑΓΟΡΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΠΕΡΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 5,46 1
ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 5,98 2
ΓΙΔΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6,20 3
ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ  ΘΗΣΕΑΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6,28 4
ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ   ΑΓΓΕΛΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 6,45 5
ΡΟΔΙΝΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 6,53 6
ΣΑΧΙΝΗΣ    ΝΕΑΡΧΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 6,61 7
ΓΚΟΤΣΙΚΑΣ  ΜΑΝΩΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6,74 8
ΛΑΔΟΥΚΑΚΗΣ  ΣΠΥΡΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6,99 9
ΣΤΑΡΑΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 7,20 10
ΝΤΟΥΓΙΑΣ   ΣΠΥΡΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7,40 11
ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7,44 12
ΚΑΝΙΔΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 7,60 13
ΖΩΡΖΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,88 14
ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,96 15
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 8,00 16
ΚΑΣΙΜΗΣ  ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,10 17
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΛΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 8,18 18
ΜΠΙΛΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 8,85 19
ΚΟΛΙΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,95 20
ΠΑΤΤΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,98 21
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 9,20 22
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 9,80 23

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 30Μ ΝΗΠΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΣΤΑΣΗ   ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7,47 1
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,52 2
ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ- ΜΑΡΙΑ (ΜΕΛΙΝΑ) Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7,61 3
ΜΠΑΡΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7,8 4
ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,81 5
ΜΑΝΩΛΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΟΠΑΝ 7,82 6
ΠΑΝΟΥ  ΜΥΡΤΩ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 7,91 7
ΠΛΥΤΑΡΙΑ ΞΕΝΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,92 8
ΜΕΛΕΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΕΚ 8 9
ΜΠΟΥΛΟΥΣ ΡΕΝΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 8,1 10
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΥΔΙΑ ΑΕΚ 8,1 11
ΛΕΝΑ ΜΕΛΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,13 12
ΤΣΙΟΚΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,16 13
ΝΙΚΗΤΑ ΙΩΑΝΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,29 14
ΜΑΥΡΙΔΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,34 15
ΤΣΙΜΙΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,4 16
ΜΠΑΛΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,43 17
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ  ΚΡΟΥΣΤΑΛΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,45 18
ΣΙΩΚΟΥ ΕΥΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,6 19
ΣΚΟΥΡΑ ΜΙΚΑΕΛΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,6 20
ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΕΚ 8,62 21
ΖΟΥΜΠΑΝΕΑ ΕΛΕΝΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,71 22
ΤΣΙΡΜΠΑ  ΕΒΕΛΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,76 23
ΤΣΙΡΜΠΑ  ΘΕΟΔΩΡΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,76 24
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΕΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 8,84 25
ΑΖΜΛΙ ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΟΠΑΝ 8,9 26
ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΕΚ 8,9 27
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,9 28
PLESEA  ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,91 29
ΝΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,1 30
ΠΡΟΓΝΗ ΛΟΥΣΙΛΝΤΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,13 31
ΞΑΝΘΟΛΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 9,21 32
ΔΗΜΟΥ    ΑΘΑΝΑΣΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,28 33
ΚΩΣΤΑ  ΠΟΛΥΞΕΝΗ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,3 34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,4 35
ΜΑΚΚΑ ΙΟΛΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,46 36
ΖΙΑΓΚΟΥ   ΜΑΡΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,61 37
ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΕΚ 10,18 38

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 30Μ Α'ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 5,98 1
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6,09 2
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 6,12 3
ΛΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 6,22 4
ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 6,25 5
ΜΑΡΝΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 6,49 6
ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 6,7 7
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 6,9 8
ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ  ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 6,95 9
ΡΟΥΓΓΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΩΝΑΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,1 10
ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 7,11 11
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 7,13 12
ΚΑΣΙΜΗΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7,18 13
ΣΑΜΟΙΛΗΣ ΑΡΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 7,22 14
ΖΩΗΣ   ΓΙΩΡΓΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,16 15

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 30Μ Α'ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  ΣΤΕΛΛΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 5,93 1
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6,59 2
ΠΑΠΠΑ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 6,74 3
ΚΙΑΠΕΚΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 6,8 4
ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗ ΣΟΦΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6,8 5
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΑΝΤΥ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,07 6
ΠΑΓΚΡΑΤΗ ΜΑΡΙΑ - ΛΥΔΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,12 7
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 7,5 8
ΜΑΤΖΙOYNH ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,52 9

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 40Μ ΠΡΟΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΓΟΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 5:57 1
ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6:66 2
ΠΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6:69 3
ΑΘΗΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΕΚ 6:71 4
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6:82 5
ΖΩΡΖΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6:90 6
ΡΑΜΜΟΣ ΑΡΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 7:12 7
ΚΑΣΙΜΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7:20 8
ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7:36 9
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7:43 10
ΓΙΑΡΝΕΛΙ   ΟΔΥΣΣΕΑΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7:44 11
ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ  ΕΥΘΥΜΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7:50 12
ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΙΑΣΟΝΑΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7:50 13
ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 7:52 14
ΛΙΑΚΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7:52 15
ΜΠΟΥΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 7:55 16
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7:62 17
ΝΙΑΡΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7:62 18
ΣΚΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 7:62 19
ΖΟΥΓΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΕΚ 7:64 20
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 7:68 21
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 7:69 22
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 7:77 23
ΤΖΙΚΑΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8:00 24
ΔΕΛΕΓΚΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 8:10 25
ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8:28 26
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΠΑΝ 8:61 27
ΜΠΛΙΘΙΚΙΩΤΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8:82 28

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 40Μ ΠΡΟΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΠΟΛΥΠΟΡΤΗ   ΧΑΡΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 7,18 1
ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ   ΔΗΜΗΤΡΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 7,3 2
ΠΟΛΙΤΟΥ  ΚΑΛΛΙΡΟΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,37 3
ΜΠΟΥΡΝΙΑ ΦΙΛΙΠΠΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,47 4
ΚΑΛΛΙΩΡΑ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 7,51 5
ΧΟΤΖΑ ΙΩΑΝΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,6 6
ΓΚΟΤΣΙΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,65 7
ΝΤΣΙΑΦΕΡΗ  ΜΕΛΙΝΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 7,73 8
ΝΑΤΣΙΝΑ ΕΛΕΝΗ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 7,9 9
ΛΙΛΗ ΠΑΥΛΙΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 7,99 10
ΠΑΠΠΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,05 11
ΤΣΙΛΑ ΧΡΥΣΑ ΟΠΑΝ 8,15 12
ΠΑΠΑΔΑΚΗ   ΘΕΟΔΩΡΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 8,21 13
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 8,23 14
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΛΥΔΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 8,29 15
ΚΑΡΥΔΑΚΗ  ΝΙΚΗ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 8,34 16
ΝΙΚΟΛΑΤΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ ΟΠΑΝ 8,4 17
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 8,79 18
ΡΑΜΑΙ ΜΕΛΙΝΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 8,89 19
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9 20

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 50Μ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7,5 1
ΖΑΜΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 7,66 2
ΣΙΓΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,79 3
ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,8 4
ΜΑΝΘΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΠΑΝ 7,89 5
ΚΑΥΚΑΚΗΣ   ΜΑΡΙΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7,95 6
ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΠΑΝ 8 7
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 8,16 8
ΡΟΥΓΓΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΩΝΑΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,2 9
ΡΑΜΜΟΣ ΘΑΝΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 8,21 10
ΑΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,22 11
ΖΕΧΑΙ ΤΖΩΝΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,24 12
ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,3 13
ΠΑΛΑΤΙΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 8,32 14
ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,4 15
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  ΦΩΤΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,57 16
ΚΑΤΣΙΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΕΚ 8,58 17
ΓΙΩΤΗΣ   ΒΑΣΙΛΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,65 18
ΜΑΖΟΥΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΕΚ 8,68 19
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,79 20
ΒΑΡΕΛΑΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,8 21
ΠΑΥΛΑΤΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,95 22
ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΕΚ 9,1 23
ΜΑΖΟΥΡΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΑΕΚ 9,16 24
ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,5 25
ΖΕΚΑ ΕΡΜΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,56 26
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,58 27
ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 10,6 28

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 50Μ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΣΤΑΣΗ   ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7,47 1
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,52 2
ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ- ΜΑΡΙΑ (ΜΕΛΙΝΑ) Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7,61 3
ΜΠΑΡΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7,8 4
ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,81 5
ΜΑΝΩΛΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΟΠΑΝ 7,82 6
ΠΑΝΟΥ  ΜΥΡΤΩ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 7,91 7
ΠΛΥΤΑΡΙΑ ΞΕΝΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 7,92 8
ΜΕΛΕΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΕΚ 8 9
ΜΠΟΥΛΟΥΣ ΡΕΝΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 8,1 10
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΥΔΙΑ ΑΕΚ 8,1 11
ΛΕΝΑ ΜΕΛΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,13 12
ΤΣΙΟΚΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,16 13
ΝΙΚΗΤΑ ΙΩΑΝΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,29 14
ΜΑΥΡΙΔΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,34 15
ΤΣΙΜΙΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,4 16
ΜΠΑΛΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,43 17
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ  ΚΡΟΥΣΤΑΛΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,45 18
ΣΙΩΚΟΥ ΕΥΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,6 19
ΣΚΟΥΡΑ ΜΙΚΑΕΛΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,6 20
ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΕΚ 8,62 21
ΖΟΥΜΠΑΝΕΑ ΕΛΕΝΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,71 22
ΤΣΙΡΜΠΑ  ΕΒΕΛΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,76 23
ΤΣΙΡΜΠΑ  ΘΕΟΔΩΡΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,76 24
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΕΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 8,84 25
ΑΖΜΛΙ ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΟΠΑΝ 8,9 26
ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΕΚ 8,9 27
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,9 28
PLESEA  ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,91 29
ΝΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,1 30
ΠΡΟΓΝΗ ΛΟΥΣΙΛΝΤΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,13 31
ΞΑΝΘΟΛΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 9,21 32
ΔΗΜΟΥ    ΑΘΑΝΑΣΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,28 33
ΚΩΣΤΑ  ΠΟΛΥΞΕΝΗ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,3 34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,4 35
ΜΑΚΚΑ ΙΟΛΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,46 36
ΖΙΑΓΚΟΥ   ΜΑΡΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,61 37
ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΕΚ 10,18 38

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 60Μ ΠΠΒ 

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΚΕΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,71 1
ΠΑΥΛΑΤΟΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,97 2
ΜΠΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,04 3
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΕΚ 9,1 4
ΣΑΧΙΝΗΣ     ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,16 5
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,3 6
ΛΑΔΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,82 7
ΟΡΙΕΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,86 8
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 10,21 9
ΚΑΠΙΡΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 10,5 10

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 60Μ ΠΚΒ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΣΚΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 8,57 1
ΜΠΙΝΙΑΡΗ - ΓΙΩΤΗ  ΑΡΣΙΝΟΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,9 2
ΖΟΥΖΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑΝΑ ΑΕΚ 9 3
ΚΥΡΙΑΖΟ ΝΕΦΕΛΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,04 4
ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΛΥΔΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,06 5
ΝΟΝΑ ΑΣΠΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 9,11 6
ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΑΡΙΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,12 7
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΧΡΥΣΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,28 8
ΜΥΣΛΙΜΙ ΠΑΟΛΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,37 9
ΚΕΛΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,55 10
ΜΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΕΚ 9,85 11
ΚΑΠΙΡΑΚΗ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,93 12
ΚΑΤΣΙΜΠΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΕΚ 10,05 13
ΑΝΤΩΝΟΓΕΩΡΓΟΥ ΜΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 10,07 14
ΝΙΑΡΧΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 10,15 15
ΑΔΑΜΟΥ   ΝΙΚΟΛΕΤΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 10,28 16
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΚΗΣΤΙΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 10,3 17
ΝΤΟΥΓΙΑ  ΑΝΝΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 10,8 18
ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 10,91 19
ΛΑΝΤΕΡΚΙ ΝΕΦΕΛΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 10,92 20
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 11 21
ΧΑΤΙΑ   ΑΝΟΡΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 11,1 22

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 600Μ ΠΠΒ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2.06.20 1
ΚΑΥΚΑΚΗΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2.11.23 2
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2.15.96 3
ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2.17.00 4

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 600ΜΠΚΒ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΚΟΖΑΔΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ Α.Γ.Σ ΑΝΑΤΟΛΗ 1.58.55 1
ΣΤΡΑΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1.59.79 2
ΟΡΙΕΤΑ ΓΙΩΡΓΙΑ Α.Γ.Σ ΑΝΑΤΟΛΗ 2.16.42 3
ΤΖΑΜΑΛΗ ΖΩΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2.21.44 4
ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2.25.00 5

ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΨΕΩΝ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΡΟΥΓΓΑΝΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 21,2 24 25,5 1
ΚΑΥΚΑΚΗΣ   ΜΑΡΙΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 24,1 18,2 22,3 2
ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 22,6 23,7 21,5 3
ΓΙΩΤΗΣ   ΒΑΣΙΛΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Χ 18,3 22,4 4
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  ΦΩΤΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 19 21,2 17,1 5
ΜΑΖΟΥΡΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΑΕΚ 17 20 11 6
ΣΙΓΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 11,4 19,8 20 7
ΣΤΑΘΙΑΚΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Χ 18,5 Χ 8
ΜΑΖΟΥΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΕΚ 18,1 14,8 Χ 9
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 16,8 18 13 10
ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 14 12,1 16,2 11
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 16 13 14,8 12
ΑΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 16 14,2 14,4 13
ΖΕΚΑ ΕΡΜΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 16 13 14,5 14
ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 14,1 10,4 14,6 15
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΠΑΝ 13,8 11,3 14,4 16
ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΕΚ 14,2 7,1 9,8 17
ΚΑΤΣΙΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΕΚ 12 13,2 13,8 18
ΖΕΚΑΙ ΤΖΩΝΝΥ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ Χ Χ 13,4 19
ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 11,4 Χ Χ 20
ΠΑΥΛΑΤΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Χ 9,6 10,5 21
ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Χ 7 7,9 22
ΚΟΥΤΣΟΡΕΒΥΘΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6,6 3 5 23

ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΨΕΩΝ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ3

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΤΣΙΟΚΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 5,8 15,2 17,8 1
ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ- ΜΑΡΙΑ (ΜΕΛΙΝΑ) Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 14,1 14,4 16,3 2
ΜΑΚΚΑ ΙΟΛΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 13,1 11,8 15,5 3
ΜΠΑΡΚΑ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 12,7 12,9 15,4 4
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ  ΚΡΟΥΣΤΑΛΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 11,8 15,3 15,4 5
ΣΩΤΗΡΙΟΥ  ΟΛΓΑ - ΑΚΙΝΔΥΝΗ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 11,5 14,6 15 6
ΠΛΥΤΑΡΙΑ ΞΕΝΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 11,4 11,1 14,5 7
ΜΠΟΥΛΟΥΣ  ΡΕΝΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 11,2 14,1 13,3 8
ΧΟΥΓΙΑ  ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 10,8 13,8 Χ 9
ΝΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 10,8 13,8 Χ 10
ΜΑΥΡΙΔΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 11,5 13,3 13,7 11
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 13,1 10,8 13,4 12
ΠΡΟΓΝΙ ΛΟΥΣΙΛΝΤΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 11,1 9,8 13,4 13
PLESEA  ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7 11,2 12,5 14
ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΒΙΤΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6 10,5 11,6 15
ΔΗΜΟΥ    ΑΘΑΝΑΣΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 9,1 9,5 11,1 16
ΚΩΣΤΑ  ΠΟΛΥΞΕΝΗ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8 8,8 10,4 17
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 10,2 6,3 8,2 18
ΜΠΑΛΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ   9 8,2 7,1 19
ΠΑΝΟΥ  ΜΥΡΤΩ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 5,4 8,6 4,8 20
ΤΣΙΜΙΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8,5 8,4 7,8 21
ΝΙΚΗΤΑ ΙΩΑΝΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6,5 8 5,8 22
ΛΕΝΑ ΜΕΛΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 6,9 7 7,7 23
ΖΙΑΓΚΟΥ   ΜΑΡΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 4,6 6,5 7,6 24

ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΨΕΩΝ ΠΠΒ

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΚΑΥΚΑΚΗΣ   ΠΟΛΥΒΙΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 34,6 37 34,8 1
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 29,4 30,1 29,8 2
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΠΑΝ 25 28,1 29 3
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΕΚ 19,8 28,3 26,6 4
ΖΟΥΓΡΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΕΚ 20,5 28,8 28,8 5
ΣΑΧΙΝΗΣ     ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 26,3 27,1 20,2 6
ΓΙΩΤΗΣ   ΣΤΑΜΑΤΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 23,3 23 26,5 7
ΜΠΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 27 21,7 Χ 8
ΠΑΡΘΕΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 26,3 27,1 20,2 9
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 25,4 19,6 23,2 10
ΛΑΔΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 24,4 21 13 11
ΤΣΙΛΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΟΠΑΝ 22,5 16 21,5 12
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 20,5 19,8 14,4 13
ΚΑΦΟΥΣΙΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 19,2 18,3 16,3 14
ΣΕΡΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΠΑΝ 19 15,3 13,4 15
ΚΑΠΙΡΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 15,2 12 13,1 16
ΟΡΙΕΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 13,2 15,2 11,6 17
ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΠΑΝ 9,2 13 10,8 18

ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΨΕΩΝ ΠΚΒ

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΣΤΡΑΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΕΛΠΙΔΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 23 26 25,9 1
ΝΟΝΑ ΑΣΠΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 25,7 19,8 21,2 2
ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 22 21,3 22,8 3
ΣΚΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 18,2 21,5 22,7 4
ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΛΥΔΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 22,2 19,3 13,4 5
ΤΖΑΜΑΛΗ ΖΩΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ Χ 22,2 18,5 6
ΑΝΤΩΝΟΓΕΩΡΓΟΥ ΜΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 20,4 19,8 20 7
ΚΑΡΚΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 16,1 18 17,4 8
ΝΤΟΥΓΙΑ  ΑΝΝΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 12 12,6 17,3 9
ΟΡΙΕΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 17,3 16,6 14 10
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ Χ 16,5 9 11
ΝΙΑΡΧΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 15,2 14,7 16 12
ΜΠΙΝΙΑΡΗ - ΓΙΩΤΗ  ΑΡΣΙΝΟΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 15,2 14,2 14,5 13
ΛΑΝΤΕΡΚΙ ΝΕΦΕΛΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 14,5 8 14,8 14
ΜΥΣΛΙΜΙ ΠΑΟΛΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 12,7 14,8 12 15
ΚΥΡΙΑΖΟ ΝΕΦΕΛΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 8 11,7 13 16
ΑΔΑΜΟΥ   ΝΙΚΟΛΕΤΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Χ 12,1 9,7 17
ΚΥΡΙΑΖΟ ΛΥΔΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 5,2 8,4 12 18
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΧΡΥΣΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 11 6,3 9,3 19
ΚΑΠΙΡΑΚΗ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 5 10,6 10,4 20
ΚΕΛΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 10,4 7,5 10,6 21
ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,4 10,1 9,3 22
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΚΗΣΤΙΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,7 9,7 10 23
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 9,5 9,4 9,4 24
ΧΑΤΙΑ   ΑΝΟΡΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8,6 7,6 9 25
ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΑΡΙΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 5,6 4,2 7,5 26

ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ   2,4 1
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2,13 2,16 2
ΣΑΜΟΥΙΛΗΣ ΑΡΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 1,67 2,06 3
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2 1,88 4
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 1,86 1,78 5
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 1,72 1,83 6
ΜΑΡΝΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 1,82 1,66 7
ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 1,75 1,64 8
ΛΙΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 1,59 1,74 9
ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1,69 1,66 10
ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 1,54 1,68 11
ΚΑΣΙΜΗΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1,34 1,53 12
ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 1,39 1,49 13
ΡΟΥΓΓΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΩΝΑΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 1,45 1,44 14
ΖΩΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 1,07 1,02 15

ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,18 2 2 1
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  ΣΤΕΛΛΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,03 1,9 2,02 2
ΠΑΠΠΑ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1,77 2,01 2,03 3
ΜΑΝΤΖΙΟΥΝΗ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 1,75 1,77 1,81 4
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΑΝΤΥ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 1,6 1,63 1,57 5
ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗ ΣΟΦΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 1,59 1,47 1,48 6
ΚΙΑΠΕΚΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1,48 1,43 1,21 7
ΛΥΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ - ΛΥΔΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,1 1,27 1,27 8
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 1,25 1,15 1,23 9

ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΠΡΟΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,29 3,03   1
ΑΘΗΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΚ 2,52 3,17   2
ΛΙΑΚΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,06 3,1   3
ΜΠΟΥΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2,64 2,93   4
ΓΙΑΡΝΕΛΙ   ΟΔΥΣΣΕΑΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,79 2,69   5
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,76 2,63   6
ΤΖΙΚΑΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,64 2,73   7
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2,07 2,7   8
ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2,68 2,6   9
ΠΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,58 2,67   10
ΖΟΥΓΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΕΚ 2,14 2,55   11
ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,49 2,53   12
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,52 2,44   13
ΖΩΡΖΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,36 2,52   14
ΡΑΜΜΟΣ ΑΡΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2,52 2,05   15
ΣΚΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2,26 2,52   16
ΓΟΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2,44 2,34   17
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,42 2,25   18
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2,32 2,03   19
ΝΙΑΡΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,32 2,08   20
ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,02 2,3   21
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2,21 2,2   22
ΚΑΣΙΜΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,19 1,98   23
ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ  ΕΥΘΥΜΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1,65 2,08   24
ΔΕΛΕΓΚΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 1,77 1,78   25
ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΙΑΣΟΝΑΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1,67 1,65   26
ΜΠΛΙΘΙΚΙΩΤΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1,36 1,42   27

ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΠΡΟΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΛΥΔΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 2,35 2,63 2,44 1
ΓΚΟΤΣΙΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,6 2,24 2,52 2
ΠΟΛΙΤΟΥ  ΚΑΛΛΙΡΟΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,5 2,44 2,27 3
ΚΑΛΛΙΩΡΑ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 2,38 2,49 2,02 4
ΛΙΛΗ  ΠΑΥΛΊΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 2,17 2,42 2,48 5
ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ   ΔΗΜΗΤΡΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 2,21 2,12 2,32 6
ΝΑΤΣΙΝΑ ΕΛΕΝΗ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 2,2 2,29 2,17 7
ΚΑΡΥΔΑΚΗ  ΝΙΚΗ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 2,09 2,16 2,13 8
ΝΤΣΙΑΦΕΡΗ  ΜΕΛΙΝΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 1,19 1,98 2,1 9
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 2,07 2,03 1,93 10
ΠΑΠΑΔΑΚΗ   ΘΕΟΔΩΡΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 1,8 1,84 2,07 11
ΧΟΤΖΑ ΙΩΑΝΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 1,91 1,92 2,02 12
ΠΟΛΥΠΟΡΤΗ   ΧΑΡΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 1,88 1,99 1,95 13
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 1,8 1,98 1,51 14
ΠΑΠΠΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 1,38 1,74 1,64 15
ΡΑΜΑΪ  ΜΕΛΙΝΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ 1,12 1,15 1,09 16

ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,83 3,82   1
ΖΑΜΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 3,52 3,33   2
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  ΦΩΤΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 3,44 3,27   3
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 3,41 3,34   4
ΡΟΥΓΓΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΩΝΑΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,16 3,32   5
ΜΑΝΘΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΠΑΝ 3,13 2,79   6
ΚΑΤΣΙΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΕΚ 2,95 3,09   7
ΖΕΚΑΪ ΤΖΟΝΝΥ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,05 3,07   8
ΑΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 3,02 2,88   9
ΡΑΜΜΟΣ ΘΑΝΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2,88 2,97   10
ΜΑΖΟΥΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΕΚ 2,35 2,95   11
ΚΑΥΚΑΚΗΣ   ΜΑΡΙΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,72 2,84   12
ΓΙΩΤΗΣ   ΒΑΣΙΛΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,82 2,82   13
ΜΑΖΟΥΡΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΑΕΚ 2,72 2,67   14
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,53 2,68   15
ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΕΚ 2,68 2,58   16
ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,67 2,4   17
ΚΩΡΟΝΑΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,64 2,55   18
ΠΑΛΑΤΙΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2,63 2,72   19
ΣΤΙΑΚΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2 2,36   20
ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,35 1,56   21
ΖΕΚΑ ΕΡΜΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,3 2,27   22
ΠΑΥΛΑΤΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,25 1,88   23
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2 1,98   24
ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1,89 1,88   25

ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΑΣΜΑΙ ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΟΠΑΝ 3,02 3,01 3,36 1
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,08 3,14 3,23 2
ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3 2,82 3,14 3
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΕΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 2,91 3,01 3,07 4
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΥΔΙΑ ΑΕΚ 2,76 3,05 3,03 5
ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ- ΜΑΡΙΑ (ΜΕΛΙΝΑ) Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,62 3,03 2,87 6
ΣΤΑΣΗ   ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,81 2,99   7
ΠΛΥΤΑΡΙΑ ΞΕΝΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,79 2,98   8
ΜΑΥΡΙΔΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,55 2,92   9
ΤΣΙΟΚΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,81 2,85   10
ΚΩΣΤΑ  ΠΟΛΥΞΕΝΗ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,81 2,49   11
ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΕΚ 2,53 2,69   12
ΜΠΑΡΚΑ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,61 2,64   13
ΜΠΟΥΛΟΥΣ  ΡΕΝΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 2,61 2,64   14
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ  ΚΡΟΥΣΤΑΛΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,63 2,51   15
ΖΟΥΜΠΑΝΕΑ ΕΛΕΝΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 1,98 2,57   16
PLESEA  ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,56 2,52   17
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,03 2,56   18
ΛΕΝΑ ΜΕΛΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,52 2,43   19
ΠΑΝΟΥ  ΜΥΡΤΩ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 2,45 2,49   20
ΠΡΟΓΚΝΙ ΛΟΥΣΙΛΝΤΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,46 2,41   21
ΣΙΩΚΟΥ ΕΥΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,34 2,36   22
ΜΑΚΚΑ ΙΟΛΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,15 2,32   23
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,11 2,28   24
ΜΟΥΡΟΥΤΗ    ΒΑΣΙΛΙΚΗ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,26 2,24   25
ΤΣΙΜΙΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 1,71 2,26   26
ΜΕΛΕΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΕΚ 1,83 2,24   27
ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΒΙΤΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,09 2,22   28
ΜΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,16 2,22   29
ΝΙΚΗΤΑ ΙΩΑΝΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,09 2,11   30
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 2,1 2,09   31
ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΕΚ 2,04 2,03   32
ΜΠΑΛΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1,62 1,93   33
ΔΗΜΟΥ    ΑΘΑΝΑΣΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1,71 1,85   34
ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΕΚ 1,85 1,83   35
ΖΙΑΓΚΟΥ   ΜΑΡΙΑ Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1,62 1,48   36
ΣΚΟΥΡΑ ΜΙΧΑΕΛΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΓΣ 1,51 1,43   37

ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΠΠΒ

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΠΑΡΘΕΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,84 4 4 1
ΣΑΧΙΝΗΣ     ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 3,72 3,44 3,89 3
ΜΠΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,99 4 3,85 2
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 3,82 3,73 3,64 4
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 3,46 3,59 3,64 5
ΣΕΡΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΠΑΝ 3,59 3,46 3,52 6
ΖΟΥΓΡΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΕΚ 3,57 3,57 3,42 7
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΕΚ 3,42 3,36   8
ΓΙΩΤΗΣ   ΣΤΑΜΑΤΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 3,37 3,22   9
ΚΕΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,33 3,36   10
ΟΡΙΕΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,16 3,3   11
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,27 3,2   12
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,04 2,32   13
ΛΑΔΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,93 2,57   14
ΠΑΥΛΑΤΟΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,63 2,7   15
ΚΑΠΙΡΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1,98 1,88   16

ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΠΚΒ

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΣΚΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 4,01 3,82 3,96 1
ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 3,56 3,76 3,92 2
ΣΤΡΑΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΕΛΠΙΔΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 3,81 3,76 3,78 3
ΖΟΥΖΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑΝΑ ΑΕΚ 3,14 3,61 3,51 4
ΝΟΝΑ ΑΣΠΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 3,6 3,57 3,54 5
ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΛΥΔΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,57 3,37 3,47 6
ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,52 3,51   7
ΜΥΣΛΙΜΙ ΠΑΟΛΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,48 3,5   8
ΟΡΙΕΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,48 3,43   9
ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,24 3,37   10
ΜΠΙΝΙΑΡΗ - ΓΙΩΤΗ  ΑΡΣΙΝΟΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,42 3,35   11
ΚΑΡΚΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,07 3,35   12
ΚΕΛΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,37 3,3   13
ΝΙΑΡΧΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ   3,29   14
ΑΝΤΩΝΟΓΕΩΡΓΟΥ ΜΙΝΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,16 3,25   15
ΜΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΕΚ 3,19 3,2   16
ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΑΡΙΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,83 3,03   17
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΚΗΣΤΙΣ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,64 3,01   18
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΧΡΥΣΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,88 2,97   19
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,23 2,9   20
ΑΔΑΜΟΥ   ΝΙΚΟΛΕΤΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,36 2,87   21
ΚΑΠΙΡΑΚΗ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,91 2,86   22
ΚΥΡΙΑΖΟ ΝΕΦΕΛΗ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 3,09 2,85   23
ΚΑΤΣΙΜΠΑ ΠΙΝΕΛΟΠΗ ΑΕΚ 2,8 2,83   24
ΝΤΟΥΓΙΑ  ΑΝΝΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,54 2,63   25
ΤΖΑΜΑΛΗ ΖΩΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ 2,89 2,57   26
ΚΥΡΙΑΖΟ ΛΥΔΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,21 2,57   27
ΤΑΣΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΟΠΑΝ 2,73 2,25   28
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ 2,02 2,02   29
ΧΑΤΙΑ   ΑΝΟΡΑ Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2,03 2   30

 

 

Νοε01

Οι «μαχητές» στη….. Μάχη του Μαραθωνίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πολλοί κι εφέτος οι «μαχητές» στη….. Μάχη του Μαραθωνίου.

 

   Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 θα διεξαχθεί ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, ο αφιερωμένος στον Ειρηνιστή και Βαλκανιονίκη ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

   Στην πιο πάνω διοργάνωση υπάγεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου.

Ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας είναι και πάλι παρών με τους Μαραθωνοδρόμους αθλητές του, αλλά και με τη μεγάλη ομάδα φιλάθλων Μαραθωνοδρόμων, από το «φυτώριο» Μαραθωνοδρόμων, όπως το έχουμε ονομάσει.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν: ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΣΧΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ, ΔΙΟΝΎΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, και ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ.

Στη μεγάλη ομάδα των φιλάθλων έχουμε τις συμμετοχές:

     
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Σ    
ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΓΛΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,    
ΓΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΔΑΡΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΕΛΗΝΙΚΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,    

ΖΑΝΤΡΑΒΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΠΕΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΟΖΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΚΟΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΟΡΡΕΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΗΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ, ΛΑΖΟΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΛΙΟΦΑΓΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ, ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚ., ΜΟΥΡΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΑΛΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΠΑΛΣΗΣ ΝΙΚ., ΜΠΑΧΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΠΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΠΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΝΤΟΥΛΜΠΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΙΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΡΟΥΣΟΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΣΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟΝΤΟΡΟΒΙΤΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΤΟΨΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΨΑΡΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.

Την ίδια ημέρα της διεξαγωγής του Μαραθωνίου θα διεξαχθούν και οι Αγώνες 5 και 10 χιλμ. στους οποίους θα συμμετάσχουν:

10.000 Μ.:

ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΡΙΑ, ΖΟΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ., ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΟΡΔΑ ΖΩΗ, ΚΟΡΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΑΡΑΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΕΡΤΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΑΡΗΠΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝ. ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

5.000 Μ. ΠΡΩΪ:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ.

Είναι γνωστό ότι κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου κυρίως για μικρά παιδιά, τους οποίους θα διοργανώσουν οι Δήμοι της διαδρομής.

Οι συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση ξεπέρασαν τις 55.000 δρομέων και για πρώτη φορά έκλεισαν δύο (περίπου) μήνες νωρίτερα.

Ο Μαραθώνιος στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη ξεκίνησε το 1983 και έχει φθάσει σήμερα να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων Μαραθωνίων, από την άποψη της οργανωτικής υποστήριξης.

Η δική μας Αυθεντική διαδρομή είναι η δυσκολότερη διαδρομή, γι’ αυτό οι επιδόσεις υπολείπονται των επιδόσεων που έχουν επιτευχθεί σε άλλες πόλεις, κυρίως της Ευρώπης.

Αναφέρουμε τα ρεκόρ Μαραθωνίου:

για τους άνδρες του Κενυάτη KIPCHOGE 2:01.39. που επετεύχθη στις 16.9.2018, στη διαδρομή των ρεκόρ του Μαραθωνίου του Βερολίνου,

και για τις γυναίκες της Αγγλίδας RADCLIFE, 2:15.25, ακατάρριπτο από το 2003, που το πέτυχε στην πατρίδα της το Λονδίνο.

Από Ελληνικής πλευράς το ρεκόρ κατέχει από το 1988 ο Σπύρος Ανδριόπουλος, 2:12.04, που το πέτυχε στο Βερολίνο. Στις γυναίκες το ρεκόρ κατέχει η Μαρία Πολύζου από το 1998, 2:33.40, που το πέτυχε στη Βουδαπέστη.

Τα ρεκόρ της Αυθεντικής Μαραθώνιας διαδρομής είναι τα ακόλουθα:

Ανδρών: ο Κενυάτης KIPCHIRCHIR, 2:10.37, από το 2014.

Γυναικών: η Γιαπωνέζα MIZUKI 2:26.20, που το πέτυχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (το 2004).

Από Ελληνικής πλευράς έχουμε:

Για τους άνδρες: Νίκος Πολιάς 2:17.56 που το πέτυχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, και για τις γυναίκες: Μαρία Πολύζου 2:39.10 από 1997.

   Και στη φετινή χρονιά η μεγάλη ομάδα εθελοντών του Συλλόγου θα είναι παρούσα με περισσότερα από ΕΙΚΟΣΙ μέλη της σε διάφορους τομείς της διοργάνωσης.

  

   Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη του και τους αθλητές και τις αθλήτριες να παρακολουθήσουν τον 36ο Μαραθώνιο, σε κάποιο σημείο της διαδρομής ή μέσα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ελάτε να χειροκροτήσουμε τους Μαραθωνοδρόμους, που έρχονται κι εφέτος προσκυνητές στη ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ, στην ΑΡΧΕΓΟΝΗ Μαραθώνια διαδρομή.

Εγγυόμαστε ότι θα έχετε ανεπανάληπτες συγκινήσεις και αναμνήσεις.

   
     
     
<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.