Σεπ09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδηλώσεις της ΑΝΑΤΟΛΗΣ για τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου.

   Αγαπητά μέλη, αθλητές και αθλήτριες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, φίλες και φίλοι του Συλλόγου και του στίβου, το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και σας ανακοινώνει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου. Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινάει με αγωνιστικότητα και διάθεση προσφοράς προς τα παιδιά μας και προς την Κοινωνία της Ν. Ιωνίας.

   Προσπαθήστε να παραβρεθείτε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, που επί ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ προσφέρει αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο. Προσπαθεί να μεταδώσει σε όλα τα παιδιά ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΠΑΙΔΕΙΑ.

Σας επισυνάπτουμε ενημερωτικό υλικό και ορισμένες χρήσιμες οδηγίες:

Α) 4ος Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων», την Κυριακή στις 23 Σεπτεμβρίου. Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στους αγώνες, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μόνο ηλεκτρονικά, με τη φόρμα που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Πρέπει να προσέξετε κατά τη δήλωση: να γράψετε τα στοιχεία σας (ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ κλπ.) με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες. Να τηρήσετε όλους τους όρους της προκήρυξης. Ειδικά να προσέξετε τις ηλικίες: στα 1.000 μ. επιτρέπεται σε παιδιά από 9 ετών και άνω. Στα 10.000 μ. επιτρέπεται σε ηλικίες από 18 ετών και άνω. Σας προτείνουμε να δηλώσετε τα παιδιά σας, τα οποία μπορούν να τρέξουν ομαδικά, απολαμβάνοντας τη διαδρομή και τον αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόλις στείλετε το μήνυμά σας, αμέσως ενημερώνεστε από το σύστημα ότι έγινε δεκτή η αίτησή σας. Μην στέλνετε πολλές δηλώσεις συμμετοχής.

Β) Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στις 07.00 μμ., ο Σύλλογός μας (και τρεις ακόμη Σύλλογοι), θα παρουσιάσουμε τα παλαιά παραδοσιακά παιχνίδια, στην Πλατεία Μακελαράκη, στον Περισσό, πίσω από το 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας. Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας και τους φίλους σας. Οπωσδήποτε θα δείτε τα παιχνίδια που παίζατε όταν ήσασταν κι εσείς παιδιά. Οπωσδήποτε θα αναπολήσετε τις όμορφες εκείνες εποχές, με τις αλάνες, τα αυτοσχέδια παιχνίδια και τις ιδιοκατασκευές. Μπορείτε να φέρετε και εσείς κάποιο δικό σας παιχνίδι. Η Πλατεία Μακελαράκη θα μετατραπεί σε «πεδίο» παιχνιδιών, φαντασίας και αναμνήσεων.

Γ) 30 Σεπτεμβρίου 2η Ημερίδα Στίβου, μεταξύ επίσημων σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ και του τμήματος στίβου του ΟΠΑΝ Ν. Ιωνίας, για παιδιά από την ηλικία των νηπίων μέχρι και την ΠΡΩΤΗ τάξη του Γυμνασίου. Με την εκδήλωση αυτή θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, να πάρουν την ωραία γεύση του στίβου, της ευγενικής άμιλλας και της χαράς της συμμετοχής.

Δ) Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας, θα διεξαχθούν οι 31οι Αγώνες Δρόμου για τα παιδιά όλων των σχολείων του Δήμου μας. Οι αγώνες ξεκίνησαν πριν 31 χρόνια, το 1988, από τους δρόμους του Περισσού και σήμερα διοργανώνονται στο πανέμορφο Στάδιο του Δήμου μας. Είναι οι πρώτοι αγώνες της ΤΕΤΑΡΤΗΣ δεκαετίας. Οι αγώνες αυτοί «έχουν αντέξει», γιατί έχουν αγκαλιάσει όλα τα παιδιά των σχολείων και όλα τα παιδιά και οι γονείς τους τούς περιμένουν κάθε χρόνο.

Το Δ.Σ. παρακαλεί όλα τα μέλη του και τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές του να βοηθήσουν στους διάφορους τομείς των διοργανώσεων.

Αυγ28

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 - 2019

 

Αγαπητά μέλη, αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου φίλες και φίλοι του Σύλλογου και του στίβου,

το Διοικητικό Συμβούλιο σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, στις 6.00 μ.μ.

θα γινει η έναρξη των προπονήσεων της αγωνιστικής περιόδου 2018 - 2019, στο χώρο μας 

στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.

 

Καλή Σχολική και Αγωνιστική Χρονια.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

Ευαγγ. Βασιλείου 6944 786130 & Τάσο Θεοδωρογιάννη 6974 634387

 

Για το Διοικητικό Συμβουλίο

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Ευαγγ. Βασιλείου                                 Νικ. Κοντουδάκης

Ιουλ11

Οι συμμετοχές των αθλητριών και αθλητών τής ΑΝΑΤΟΛΗΣ στα τελευταία αγωνιστικά πρωταθλήματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συμμετοχές των αθλητριών και αθλητών τής ΑΝΑΤΟΛΗΣ στα τελευταία αγωνιστικά πρωταθλήματα.

 

   Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων, για τις κατηγορίες: Γυναικών, νεανίδων και κορασίδων – Ανδρών, εφήβων και παίδων.

   Στην κατηγορία των κορασίδων αγωνίστηκε επί δύο ημέρες η αθλήτριά μας ΚΟΡΔΑ Γεωργία στα ΕΠΤΑ αγωνίσματα του πρωταθλήματος και πέτυχε τις ακόλουθες επιδόσεις: 100 μ. με εμπ. 17.80, Άλμα σε Ύψος 1,42 μ., Σφαιροβολία 9,61 μ., 200 μ. 30.00, Άλμα σε μήκος 4,81 μ., Ακοντισμό 24,57 μ. και 800 μ. 2.57.84. Σύνολο βαθμών 3.297.

   Η Γεωργία είναι η πρώτη χρονιά που μετέχει στην κατηγορία των συνθέτων των κορασίδων και πέτυχε ατομικά ρεκόρ στα τέσσερα από τα επτά αγωνίσματα. Προπονητής της και συνοδός στους αγώνες ο κ. Θεοχαράτος.

   Το Σάββατο 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε από το Γ.Α.Σ. Χολαργού, στο Δημοτικό Στάδιο του Χολαργού το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «Τάσος Ξένος 2018».

   Στους αγώνες μετείχε πενταμελής ομάδα από το Σύλλογό μας, στα ακόλουθα αγωνίσματα:

100 μ. Κορασίδων: Δάφνη Μαρία 14.80

100 μ. Παίδων: Φραγκόπουλος Σταύρος 13.04 (ατομικό ρεκόρ)

400 μ. Παίδων: Χριστάνας Κωνσταντίνος 56.14

400 μ. Ανδρών: Κιάρρη Μάριος 54.20 (ατομικό ρεκόρ) και Καμπούρης Σπύρος 56.50

Στους αγώνες συνόδευσε τα παιδιά του Συλλόγου ο προπονητής κ. Μοναστηριώτης. Παρόντες επίσης ήταν, από το Δ.Σ.: ο Γεν. Αρχηγός κ. Θεοδωρογιάννης και ο Γεν. Έφορος κ. Χριστάνας, καθώς και οι γονείς των παιδιών.1 ΔΑΦΝΗ Μάγια2 ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος5 ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Σπύρος6 ΚΙΑΡΡΗ Μάριος8 ΧΡΙΣΤΑΝΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ

Ιουλ11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη, αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου,

         Το Διοικητικό Συμβούλιο σας ενημερώνει ότι, λόγω της μεγάλης μείωσης παρουσίας των παιδιών,

οι προπονήσεις του συλλόγου μας θα σταματήσουν στις 13 Ιουλίου.

 

Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι

και θα σας περιμένουμε στις 3 Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσουμε μια νέα αθλητική χρονιά!

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

 

Με τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                      

Ευάγ. Βασιλείου                                     Νικ. Κοντουδάκης
 

<<  7 8 9 10 11 [1213 14 15 16  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  •     Το Σάββατο το απόγευμα 18 Μαΐου θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης  τα ατομικά αγωνίσματα του Διασυλλογικού πρωταθλήματος ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ ΠΠΒ - ΠΚΒ μεταξύ σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.
  •     Την Κυριακή το μεσημέρι 19 Μαΐου στο στάδιο του Αγίου Κοσμά, θα διεξαχθεί ο Β' Αγώνας του 6ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουμε, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών καθώς και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων ΠΠΑ.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.