Μαϊ31

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 31/5/20

Μαζί με τα Δημοτικά Σχολεία κάνουμε κι εμείς δεύτερη έναρξη μέσα στην ίδια χρονιά. Σύμφωνα με την ΚΥΑ που υπογράφηκε σήμερα μπορούμε πλέον να λειτουργήσουμε και πάλι σχεδόν με το σύνολο των δυνατοτήτων μας. Κατόπιν των οδηγιών της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ για την τρίτη φάση της άρσης των περιορισμών στην άθληση, ο προ-αγωνιστικός ιατρικός έλεγχος είναι σημαντικός πριν ξεκινήσει ο κάθε αθλούμενος/η  προπονήσεις, μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής και πανδημίας. Για τον λόγο αυτό και για κάθε αθλητή/τρια και αθλούμενο/η κάτω των 13 ετών ο/η οποίος/α ξεκινάει την αθλητική δραστηριότητα από την 01/06/2020, συστήνονται τα παρακάτω:

Αθλητές/τριες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες στο Σύλλογό μας και έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, συμπληρώνουν το ιατρικό ιστορικό και προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού. Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού μπορείτε να βρείτε εδώ: https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx

Το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://gga.gov.gr/images/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE%92%CE%95%CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97_v5.pdf

Ο Ιατρός Καρδιολόγος Κος Αποστολόπουλος Αθανάσιος (Βενιζέλου Ελ. 56-62, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102752345) σε συνεργασία με το Σύλλογό μας, μπορεί άμεσα και με ελάχιστο κόστος να προχωρήσει στην εξέταση και την έκδοση της απαραίτητης ιατρικής βεβαίωσης για τους αθλητές μας.

Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στο Στάδιο με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του/της αθλούμενου/ης στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που διατηρείται στην είσοδο του Σταδίου, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.

 

Όλα τα παιδιά κάτω των 13 ετών θα μπορούν να έρχονται για προπόνηση από την Δευτέρα, 1η Ιουνίου 2020, κάθε απόγευμα στις 6:00 και για μία ώρα.

Για το πρώτο διάστημα δεν θα επιτρέπεται η είσοδος των αθλητών μας στα αποδυτήρια του Συλλόγου ή τις τουαλέτες γι αυτό παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνούν ώστε τα παιδιά να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι με νερό.

Οι γονείς θα μπορούν να παρακολουθούν την προπόνηση από την κερκίδα αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα επιτρέπεται η είσοδος αυστηρά και μόνο στους αθλητές και τους προπονητές τους.

Με τις καλύτερες ευχές μας σε όλους για ένα νέο, υγιές ξεκίνημα.

Το Δ.Σ.

Μαϊ17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Κατόπιν των οδηγιών της ΓΓΑ και του ΣΕΓΑΣ, για την είσοδο των αθλητών, των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ – Στρατιωτικών Σχολών και του τεχνικού προσωπικού στα στάδια, απαιτείται η συμπλήρωση ιατρικού ιστορικού και η έκδοση αντίστοιχα μιας ιατρικής βεβαίωσης.

    Στον παρακάτω σύνδεσμο της ΓΓΑ θα βρείτε το έντυπο του ιατρικού ιστορικού αθλητή-αθλήτριας, το έντυπο αθλούμενου/ης και τεχνικού προσωπικού καθώς και το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης που θα πρέπει να συμπληρωθούν:

https://www.gss.gov.gr/…/arti…/278-covid/2981-covid19-sports

    Ο Ιατρός Καρδιολόγος Κο Αποστολόπουλος Αθανάσιος (Βενιζέλου Ελ. 56-62, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102752345) σε συνεργασία με το Σύλλογό μας, μπορεί άμεσα και με ελάχιστο κόστος να προχωρήσει στην εξέταση και την έκδοση της απαραίτητης ιατρικής βεβαίωσης. Ειδικά για τη Δευτέρα 18/5, ο ιατρός θα βρίσκεται στο ιατρείο του από τις 13:00 έως τις 17:00 προκειμένου να μας εξυπηρετήσει. 

 

Μαϊ17

ΞΕΚΙΝΑΜΕ !!!!

Πέρασαν δύο μήνες από την ημέρα που σταματήσαμε τις προπονήσεις μας.

Πέρασαν δύο μήνες απομόνωσης και αγωνιστικής απραξίας.

Πέρασαν δύο μήνες γεμάτοι με ανάμεικτα συναισθήματα.

Άγχος για την επόμενη ημέρα, ειδικά αν παρακολουθούσαμε τα δελτία ειδήσεων.

Αγωνία για την υγεία μας και την υγεία των δικών μας ανθρώπων.

Δυσανασχέτηση για την αποστολή αναφοράς στο 13033.

Αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα (ξανά!).

Αδημονία για την επιστροφή στην κανονικότητά μας.

Επιτέλους η κανονικότητα έφτασε.

Από την ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΪΟΥ και 6:00 μμ ξεκινάμε τις προπονήσεις στο φυσικό μας χώρο, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ για την κατηγορία ΠΠΑ – ΠΚΑ και πάνω (με νεότερη ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού θα επιτρέπεται η είσοδος και σε παιδιά 13 ετών και άνω).

Στις 6:00 μμ θα είναι τα τμήματα αντοχής και οι υποψήφιοι των ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών,
ενώ στις 7:00 μμ τα αγωνιστικά τμήματα δρόμων, αλμάτων και ρίψεων.

Φυσικά θα ακολουθήσουμε τα μέτρα και τις οδηγίες της ΓΓΑ και του ΣΕΓΑΣ προκειμένου για την προστασία της ατομικής μας υγείας αλλά και του συνόλου.

Ξεκινάμε από μια διαφορετική βάση και με διαφορετικό τρόπο αλλά πάντα η «ΑΝΑΤΟΛΗ» θα έρχεται κάθε μέρα!

Μαρ12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις της ΓΓΑ και του ΣΕΓΑΣ και στην προσπάθεια του συλλόγου μας, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ανακοινώνουμε ότι:
- Οι προπονήσεις συνεχίζονται, μέχρι νεωτέρας, με μικρές τροποποιήσεις.
- Οι ακαδημίες των Β' έως και Ε' τάξη Δημοτικού θα έρχονται μια ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα 5-6μμ.
- Τα αγωνιστικά τμήματα σε συννενόηση με τους προπονητές τους.
- Παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας (μικρών και μεγάλων) να συνοδεύουν τα παιδιά τους στην προπόνηση αλλά να μην παραμένουν στον αγωνιστικό χώρο ή στις εξέδρες.
- Παρακαλούμε τους δρομείς, μέλη και φίλους του συλλόγου να μην χρησιμοποιούν τον χώρο του Σταδίου για τις προπονήσεις τους.
- Παρακαλούμε τους αθλητές και αθλήτριες να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας και να χρησιμοποιούν τα υλικά απολύμανσης που έχουμε εξασφαλίσει.

Ψυχραιμία, σύνεση και καλή συνέχεια ευχόμαστε και γρήγορα επιστροφή στην κανονικότητα μας.

[12 3 4 5  >>  

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2020 1024Χ803

Εδώ μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα  και να υποβάλλετε τις συμμετοχές σας:

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.